Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 2 \ 17.01.14 - 25.01.14 \ kolejki 5-8
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Liga
GooFy

Kolejka 5

rudniev (Partizan) - zibii75 (Fluminense)
WKS (Galaxy) - Nalep (Red Bulls)

przemosek123 (Besiktas) - Wolrid (Kopenhaga) przedłużone do 02.02.14
aniatos102 (Dynamo) - zuang1995 (Rayo)
GooFy (Boca) - chelsonik (Steaua)

Kolejka 6

Jason Bourne (Celtic) - WKS (Galaxy) przedłużone do 02.02.14
Wolrid (Kopenhaga) - rudniev (Partizan)
Nalep (Red Bulls) - aniatos102 (Dynamo)
chelsonik (Steaua) - przemosek123 (Besiktas)
zuang1995 (Rayo) - GooFy (Boca)

Kolejka 7

zibii75 (Fluminense) - Wolrid (Kopenhaga)
aniatos102 (Dynamo) - Jason Bourne (Celtic)
rudniev (Partizan) - chelsonik (Steaua)
GooFy (Boca) - Nalep (Red Bulls)
przemosek123 (Besiktas) - zuang1995 (Rayo)

Kolejka 8

WKS (Galaxy) - aniatos102 (Dynamo) przedłużone do 02.02.14
chelsonik (Steaua) - zibii75 (Fluminense) przedłużone do 02.02.14
Jason Bourne (Celtic) - GooFy (Boca)
zuang1995 (Rayo) - rudniev (Partizan)
Nalep (Red Bulls) - przemosek123 (Besiktas)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT

* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi

Ronaldo
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od V sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
KARY:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -3.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 3,000,000
Celowe odłączenie z meczu - - 2,000,000
Oszustwa w negocjacjach (edycje godzin) - -3,000,000
Przekroczenie budżetu - - 7,000,000
nie prowadzenie działu ligowego - -1,000.000
nie prowadzenie arkusza - - 1,000,000
Gdy ktoś przekroczy maksymalną liczbę graczy których może kupić płaci karę w wysokości 5.000.000 i ma minus 3 pkt w lidze

W przypadku wystawienia przez rywala nieuprawnionego gracza (umyślnie bądź też nie ; d) kartki, strzelcy i kontuzje liczą się normalnie w przypadku wygranej osoby która dostaje WO. Jeżeli zaś przegrała to zostaje 3-0 a liczą się tylko kartki.
Gdy ktoś dwa razy wystawi gracza zawieszonego lub wy kartkowanego dostaje -1 pkt w tabeli. Każdy kolejny raz znowu -1.

CYTAT
Zawieszenia za kartkikontuzje:
3 żółte kartki skutkują 1 tygodniem zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
1 czerwona kartka to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Zwykła kontuzja to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
Lekka kontuzja + lekka kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
GooFy
CYTAT
Zawieszeni w Tygodniu 2 (kolejki 5-8)

Dynamo Kijów (aniatos102)
-Tremoulinas

LA Galaxy (WKS)
- Salah (lekka kontuzja)
WKS
5 kolejka
WKSNalep

Henry
L. Lopez

Nie czuje się przegranym tego spotkania. Moja drużyna zagrała bardzo dobry mecz, zostawili na boisku płuca i serca. Nie winię żadnego z piłkarzy. Jedyne czego brakowało aby przynajmniej podzielić się punktami to skuteczność. Bardzo wiele strzałow siadało na trybunach i dlatego jest jak jest. Myślę, że Nalep sie ze mną zgodzi co do podziału punktów. Dwa karne w meczu, dwa wykorzystane. Statystyki podobne. Dzięki, powodzenia dalej.

- Opare (Galaxy)
-

-

Obie ekipy.

rudniev
7 kolejka
Rudniev 8:1 Chelsonik

Screeny:

Strzelcy:

Partizan:
Beko Fofana
Beko Fofana
Beko Fofana
Beko Fofana
Beko Fofana
Beko Fofana
Grbic
Milos Jojic

Steaua: Arshavin

Opis:

Dobry mecz zawodników Partizanu, którzy wkońcu zagrali coś pod trenera taktyka wypalila i dosyć wysoki wynik, spodziewałem się czegoś wiecej po przeciwniku, ale nie ma zle smile.gif. Szybkie akcje zawodników partizanu, zrobiły swoje w postaci 8 bramek i trener wkońcu czuje po takim meczu większą chęć pracy z partizanem, po dosyc nie udanym początku. Bramkarz steaua nie bronił zle, wręcz przeciwnie obronił pare setek napastnikow, pomocnikow mojej druzyny, więć myśle wynik jest jak najbardziej zasłuzony, oczywiscie Chelsonik miał swoje sytuacje, lecz to nie byl jego mecz. Dzięki, powodzenia dalej!

Kartki:
- brak

Kontuzje:
- brak

Motm:

Myśle zwycięstwo w dużej mierzę moge dziekować fofanie , który spisał się na medal wink.gif
Nalep
8. kolejka
NalepPrzemosek

M. Niang
Bruno Cortez
L. Lopez
Henry
Ewerthon
Tim Cahill

Mecz lepiej zaczęli goście, którzy wyszli na prowadzenie już w 6. minucie za sprawą byłego zawodnika trenera Nalepa - Nianga. W 13. minucie Lisandro Lopez dośrodkował w pole karne. Piłkę próbował uderzyć Henry, ale jedynie zbił ją głową, nabiegł na nią Espindola i wrzucił ją z drugiej strony, w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie znalazł się lewy obrońca drużyny z Nowego Jorku, który zamienił to podanie na bramkę. Cztery minuty później Espindola dośrodkował raz jeszcze, na piłkę nabiegł Lisandro Lopez i po uderzeniu głową piłka wylądowała w siatce bramkarza Besiktasu. W 28. minucie Thierry Henry podwyższył na 3:1 po kilku szybkich podaniach i ładnej kombinacyjnej akcji. W 36. minucie Ewerthon nie dał szans Ochoi uderzając w okienko. Tym samym drużyna gości zdobyła bramkę kontaktową. Taki wynik utrzymał się do przerwy. W 53. minucie Tim Cahill, który wyjątkowo wyszedł w tym spotkaniu w pierwszej "11" technicznym uderzeniem ze skraju pola karnego ustalił wynik spotkania. Mecz, co zresztą widać po statystykach był naprawdę wyrównany. Obie drużyny grały ładnie dla oka. Oby takich meczów było jak najwięcej. Dzięki i do rewanżu.

- Brak
- Brak

- Brak

Espindola - wykorzystał swoją szansę i być może tym świetnym występem posadził na ławce swojego rywala w ataku - Scocco.
aniatos102
.5 kolejka
aniatos102Zuang1995

Dragovic-sampbój
Iaquinta
Iaquinta
Iaquinta
Pizarro
Ideye

Wiedziałem że to będzie ciężki mecz. Fatalny początek, gospodarze strzelają do własnej siatki, to tylko popsuło humor trenerowi który nie potrafił podnieść tego ciężaru, a w dalszej konsekwencji skończyło się pogromem. Dużo błędów w środku pola, a przede wszystkim w obronie.
Zasłużone zwycięstwo gospodarzy.
Dzięki za mecz i do next

- Galvez
-

- Brak

zuang1995

8kolejka

Zuang1995Rudniev

Hah, dopiero teraz zobaczyłem, że strzelców nie mam zdjęcia. To dobrze, że pamiętam , uff.

J. Viera
Beko Fofana
J. Viera

http://www.youtube.com/watch?v=3pZsN0OI8Ao

Kolega nie może mnie do mnie żalu. Tak jak obiecałem i pisałem już na forum zagrałem czystym składem. Powiem szczerze, że było miło zaskoczony jakością gry. Poza obroną dużo ma drużyna nie straciła z przodu, a w środku dobrze dyrygował nią Jonathan Viera i Lass Bangoura .
Rudniev zagrał dobrze, ale zmarnował o jedną sytuację sam na sam za dużo i dlatego przegrał. Po meczu komentował, że niby przedłużałem, to powiedziałem mu, że dobry pressing stosował, a tak szczerze powiedzcie mi... kto by w 80' minucie wygrywając tylko 2:1 z dobrym przeciwnikiem ryzykował podanie do ostatniego obrońcy kiedy przy nim czai się Beko Fofana, strzelec znacznej ilości bramek dla gościa jak i w tym meczu jedną nawet ustrzelił. Nikt, chyba, że głupiec by podawał. Musiałem do gk nawet wycofać, ale i tak piłka potem cały czas do przodu szła. Innym jego powodem porażki niby jest, że mam lepszy zespół. To mu napomniałem, że ja nie losował Rayo. Sam je dostałem jako ostatnią drużynę. Więc niech ma pretensje do siebie.
Pomimo styków ciesze się z naszego meczu, bo był mega widowiskowy. Woleje, strzały z daleka czy dobre kiwki ... to w tym meczu występowało co rusz.
W dodatku graliśmy akcja za akcję. Tempo meczu było szybkie i można było łatwo się zagubić w tym wirze szybkiej gry. Dziękuję za mecz i powodzenia dalej. Rayo Vallecano !!!

Żółtą kartkę dostał jeden z graczy Partizana. Niestety jednak śpieszyłem się, bo byłem już umówiony i zagrałem ten mecz na szybko i zrobiłem zdjęcia składów, strzelców, statystyk, a o kartkach zapomniałem. To dopiero mój 4 mecz w tym systemie gry, a na peswolrdzie gram kilka sezonów, więc wybaczcie mi ten drobny upominek. Jestem pewny, że był to jeden z środkowych pom lub obr .

Jonathan Viera- ten koleś wymiatał w tym meczu na boisku. Bezsprzecznie najlepszy gracz, MAN OF THE MATCH.
Pierwszy gol to zwykła dobitka, lecz drugi to perfekcyjnie dzieło. Kunszt piłkarski w każdym calu. Tym trafieniem zapewnił mega widowisko na stadionie i swym kolegom dodał do tabelii 3 punkciki. Gratuluję za świetny występ tego pana i godne zastąpienie innego gracza na tej pozycji.

Powodzenia dalej !

GooFy
7. kolejka
GoofyNalep

Carrillo
Carrillo
Carrillo
Piatti
L. Lopez
Swojak

Mecz rozpoczął się pod dyktando gospodarzy. Już w 5 minucie po minięciu obrońcy bramkarza gości pokonał Andre Carrillo. W 20 minucie popisał się piękną asystą po której bramkę zdobył Pablo Piatti. Byki atakowały, ale rozbijały się o obronę Boki. W 32 minucie po strzale Carrillo, Guillermo Ochoa zmuszony był skapitulować po raz trzeci. Wydawało się, że mecz jest już rozstrzygnięty, ale goście nie chcieli dać za wygraną. Tuż przed przerwą Henry znalazł się w dogodnej sytuacji jednak jego strzał kapitalnie sparował Guaita. New Yorkersi szybko wznowili z rzutu rożnego i Federico Fernandez nieporadnie wbił piłkę do własnej bramki. Goście wiedzieli, że jeśli zdobędą kolejną bramkę sytuacja w meczu może zrobić się ciekawa. Próbowali zdobyć upragnionego gola, ale Boca mądrze się broniła i w 67 minucie kolejną bramkę zdobył Carrillo. Drużyna z NY szybko jednak odpowiedziała bramką i sprawa ciągle była otwarta. Obie strony atakowały na zmianę. Po składnej akcji i wrzuceniu piłki niepilnowany Henry zmarnował dogodną sytuację i zamiast przyjąć piłkę uderzył głową prosto w bramkarza. Do końcowego gwizdka nie padła już żadna bramka i 3 pkt zostały na La Bombonera.

- Brak
- Brak

- Brak

Andre Carillo - Zaliczył wspaniały występ. Zdobył trzy bramki i asystował przy czwartej. Było go pełno na boisku i stanowił nieustanne zagrożenie. Na pomeczowej konferencji swój podziw wyraził nawet trener rywali.

chelsonik
6 kolejka
chelsonikprzemosek123

Arshavin
Zigic

Shikabala
Shikabala
Ewerthon
Ewerthon
Ewerthon
Tore

hmm... Wynik niby wysoki, ale uważam, że za wysoki, czasami gra Steauy wyglądało o dziwo na prawdę dobrze. Co nie zmienia faktu, że zwycięstwo Besiktasu zasłużone, świetna skuteczność ataku drużyny przemoska. Gratuluję i powo dalej :-)

- brak
- brak

-

Ewerthon - strzelec hat-tricka.

GooFy
5 kolejka
GooFychelsonik

Carrillo
Piatti
Cangele
N. Zigic

Drużyna przyjezdnych rozpoczęła mecz niezwykle agresywnie. W pierwszych minutach dwa groźne strzały oddał Craig Bellamy i wydawało się, że gospodarze są w opałach. Później jednak narzucili swój styl gry i Andre Carrillo pokonał bramkarza rywali. Jeszcze przed gwizdkiem bramkę do szatni zdobył Pablo Piatti. Druga połowa to spokojne rozgrywanie Boki i nieporadne ataki gości. W 70 minucie trener gospodarzy uznał, że spotkanie jest pod kontrolą i zdjął z boiska Andre Carrillo w obawie przed kontuzją. To było jednak bezmyślne zlekceważenie rywala który w 80 minucie zdobył bramkę po rzucie rożnym. Zawodnicy z Bukaresztu zwęszyli okazję na remis a może na coś więcej. Próbowali wymuszać stałe fragmenty lub zdobyć bramkę głową i kiedy wydawało się, że mogą urwać punkcik drużyna z Buenos zdobyła trzecią bramkę która przypieczętowała wynik.

- Caldwell
- brak

-

Andre Carrillo - Ponownie był najlepszym zawodnikiem w meczu. Mimo iż grał tylko 60 minut zdobył bramkę, asystował i napędzał stracha obrońcom rywala.

przemosekk
7 kolejka
Przemosek123Zuang1995

Di Vaio
Ceni - samobój
Di Vaio
Iaquinta
Holosko
Holosko
Pizarro
Di Vaio

Mecz toczony w miłej atmosferze. Wyrównany mecz przez 90 minut. Każda drużyna mogła wygrać, lecz to udało się ugrać Besiktasowi za sprawą Di Vaio, który był na jakiś "prochach" i bez problemu strzelał bramki jedna za drugą. Dzięki za mecz i powo dalej zuang!

Brak

- Iaquinta
- brak

- brak

Marco Di Vaio - zawodnik nie do zatrzymania dla zawodników Rayo strzelec hat-tricka!!!

Nalep
6. kolejka
NalepAniatos102

Lens
Henry
Voronin

Ten mecz mi nie wyszedł. Jak mówi stare piłkarskie przysłowie "gra się tak, jak przeciwnik pozwala", a w tym meczu goście nie pozwolili na wiele gospodarzom. Większość ataków Byków rozbijało się pod polem karnym graczy z Kijowa. Za to goście w tym meczu mogli wygrać jeszcze wyżej. Trener gości po meczu stwierdził, że ten wynik nie jest sprawiedliwy, ale napisał to chyba tylko z grzeczności. Powinien był wygrać jeszcze wyżej. Po bramce na 1:1 myślałem, że mój zespół już "złapał" przeciwnika. W doliczonym czasie gry drugiej połowy goście mieli rzut wolny tuż przed polem karnym. Zaskoczyli piłkarzy z Nowego Jorku krótkim rozegraniem piłki i wyszli na prowadzenie. W sumie dobrze, że Voronin strzelił tą bramkę, bo inaczej goście pluliby sobie w brodę. Cel na ten sezon dla Byków wciąż jest taki sam: zakończyć rozgrywki ligowe na podium. Jednak z taką grą jak dzisiaj będzie o to bardzo ciężko.Dzięki za mecz i powodzenia dalej. Do rewanżu. smile.gif

- Brak
- Brak

- Brak

Voronin - strzelił zwycięską bramkę, a na dodatek trudno było odebrać mu piłkę. Dzięki temu goście potrafili długo utrzymać się przy piłce na połowie mojego zespołu.
Jason Bourne
8kolejka
JasonGoofy

Odemwingie

Chikhaoui

Czasy kiedy Goofy miał takiego pecha i przed meczem bukhmacherzy mogli usuwać zakłady z porażką jego zespoły przeszły do lamusa. Wiedziałem, że będzie to bardzo wyrównany mecz, jednak dopóki nie wpadnie gol, będą to piłkarskie szachy. I tak było w pierwszej połowie. Niegroźne strzały, delikatna przewaga gości, a na tablicy wyników po 0. Chciałem wyłączyć z gry Carrillo i to mi się udało. Mały błąd w kryciu jednak skrzętnie wykorzystać drugi z groźnych napastników- Chikhaoui. Celtic przestawił swoje szyki i ruszył do ataku. Zmiana formacji, a co za tym idzie trzeba było dopasować ludzi do założeń taktycznych. Przy rzucie rożnym dla gospodarze nastąpiły roszady w składzie i w 64 minucie boisko opuścili Raul i Zarate. Zastąpiła ich dwójka- Ze Roberto i Odemwingie. Nie minęła minuta i bramkę e stałego fragmentu gry zdobył ... Ode! Wejście smoka Nigeryjczyka z rosyjskim paszportem. Do końca meczu nic już się nie zmieniło. Z mojego punktu widzenia remis zasłużony.Co ważne gra była bardzo czysta i tylko po faulu po stronie obu ekip. Gra prowadzona w duchu fair play. Dewiza "SAY NO TO LAMA" jak najbardziej przestrzegana. Z takimi przeciwnikami aż chce się grać. Jeden z niewielu grających, który nie spina się, a jego gra to bardziej for fun, a nie ciśnienie na wynik. Bramka Raula to lama, stąd po 1. Bardzo fajny mecz. Zreszta jak każdy z Goofym. Do rewanżu wink.gif

-
-

-

Odemwingie- Za wejscie smoka.

GooFy
Wstawiam na prośbę zuanga.

6 kolejka
JasonGoofy

J. M. Martinez
Iaquinta

Bramka strzelona w 13 minucie mocno pokrzyżowała plany drużynie Rayo. Przez cały mecz usilnie próbowali odrobić stratę, ale rozbijali się o świetnie grających defensorów gości oraz świetne interwencje Guaity. W 83 minucie po jednym z kontrataków Iaqiunta wyszedł sam na sam i po minięciu bramkarza zdobył bramkę. Tutaj moja głupota, że wiedząc, że przeciwnik gra z kontry, mając prowadzenie nadal atakowałem a nie oddałem inicjatywy. Podział punktów w Vallecano.

-
-

- J. M. Martinez (lekka)

Nikt się nie wyróżniał.

rudniev
5 kolejka
Rudniev Zibi

Brasanac
Marko Zikovic
Sasa Markovic
Ibarbo

Dobry fajny meczyk, 3-1 wygrany poniewaz zibi trafił 2 bramke w sposob lamowaty, podanie do pilkarza na pustego i strzal z 1 .... brak słów. Pozatym szybki i fajny meczyk 3 punkty dla partizanu bardzo ważne, przedewszystkim dobra zawodnikow Partizanu, którzy niezle sobie radzą, po nie fajnym poczatku sezonu smile.gif. Dzieki i powodzenia dalej.

- Djemba-Djemba
-

-

Brasanac po pieknej akcji strzelil bramke, po której grałem dobry mecz smile.gif

Ostatni raz poprawiam po Tobie post. Wpisuj wyniki zgodnie z formułą. Wynik meczu to 3:2. Nie ma filmiku, bramka uznana. Screenshota z kartkami również brak. Następnym razem będzie ostrzeżenie. Screeny kartek i składów od Zibiego.
Wolrid
6 kolejka
WolridRudniev

Brasanac
A.Zivkovic

Mecz zasłużenie wygrany przez Hiszpanów.

-
- Jacobsen

-

kartki 26.01.14 - 13:25
aniatos102
7 kolejka
aniatos102 Jason Bourne

Tchoyi
Lens
Mouyokolo
Ideye

Mecz z przewagą gości, którzy zagrali dużo lepiej. Trener aniatos102 w tym meczu miał swoje 5 groszy, zaraz po stracie gola szybko zmotywował swoich podopiecznych, pokazując im aby zaatakowali. Szkoci wychodzili na prowadzenie dwa razy i z 3 pkt cieszyli się zaledwie 12minuty .Jak widać strata gola była motywacja do ataku.
Dzięki za mecz i do next

- Brak
- Brak

- Brak

Ideye za gola dającego cenny 1pkt

przemosekk
5 kolejka
przemosek123Worlid

Ewerthon
Ewerthon
M. Niang
M. Niang

Mecz pod dyktando gospodarzy, którzy pewnie wygrywają mecz. Goście mieli okazje na strzelenie bramki kontaktowej lecz strasznie pudlowali. Dzięki za mecz Worlid i powodzenia dalej!

brak

- Esswein, Rosicky (obaj z Kopenhagi)
- brak

- Holosko (lekka kontuzja)

Zespół Besiktasu - za rozważną grę w obronie jak i w ataku

Jason Bourne
6 kolejka
JasonWKS

Fraps znów zawiódł. Nastpnym razem robię printem i w paincie wklejam, bo znów nie zapisał.

Tchoyi

Quagliarella

Mecz czysty, toczony w miłej atmosferze. Zawody wyrównane, jednak jednobramkowe zwycięstwo należało się przeciwnikom. Do rewanżu smile.gif

-
-

-

Chyba mój bramkarz za obronę wyniku biggrin.gif

Strzelcy
WKS
8 kolejka
WKSAniatos1902

Adrian
Adrian
Quagliarella
Lens
Lens

Mecz od początku ułożył się idealnie dla piłkarzy z Miasta Aniołów. Po 10 minutach prowadzili 2:0 a Adrian popisał sie niebywałą skutecznością. Trzeba też oddać to, że przeciwnik sam sprokurował sytuacje bramkowe, dlatego poszło tak łatwo. Niestety, do czasu. Przedsmak drugiej połowy dał w 25 minucie Lens. Szybka akcja i Cudicini pokonany. W drugiej połowy moi piłkarze odpuścili. Dynamo grało lepszą piłkę, akcje mieli coraz składniejsze i kiedy myślalem, że panuje nad sytuacją bramkę wpakował w 78 minucie Lens. Nie powiem, podłamało mnie to trochę ale wtedy postawiłem wszystko na jedną kartę. Z jednego punkta zrobiło by się zero gdyby Ideye wykorzystał sytuację sam na sam z bramkarzem w 89 minucie. Znów cytat stary jak świat \"Niewykorzystane sytuacje lubią się mścić\" znalazł odzwierciedlenie w tym meczu i po raz kolejny niesamowity Adrian oddał strzał z prawej strony, bramkarz \"Wypluł piłkę\" i Fabio Quagliarella jak typowy lis pola karnego wbił ją wślizgiem. Myślę, że gra sprezentowała i mi i aniatosowi prezenty. Jeśli Aniatos strzeliłby wcześniej, ja nie miałbym już czego szukać. Jestem zły na siebie, że doprowadziłem do takiej nerwówki. Remis byłby tu najbardziej sprawiedliwy.Dzięki, do rewanżu.

-
-

-

Adrian - Nie ma Salaha, więc odpowiedzialność na swoje barki wziął były gracz Atletico.

zibii75
7. kolejka
zibii75Worlid

Ibarbo
Ibarbo
Sobis
Omotoyossi

Mecz wyrównany w 1 połowie gdzie zadecydowała skuteczność co skutkowało przewagą dwóch goli dla gospodarzy. Druga połowa to otwarta gra przyjezdnych i chęć doprowadzenia do remisu, taka gra była jedynie wiatrem w żagle zawodnikom Fluminense, dobra gra w środku pola umożliwiała przechwyt piłki co umożliwiało tworzyć szybkie kontrataki po których padły kolejne 2 gole. Posiadanie piłki po stronie piłkarzy Kopenhagi którzy można powiedzieć walili głową w mur obronny gospodarzy. Dzięki za fajny meczyk i powodzenia dalej.

- Ibarbo
- M.Bugherra

- Brak

- Brak

W tym meczu odpalił Ibarbo

chelsonik
8 kolejka
ChelsonikZibii75

Ibarbo
Omotoyossi

Mecz można powiedzieć nudny. Wygrała drużyna, która bardziej chciała w tym meczu wygrać i pokazała większą skuteczność. Powodzenia dalej i gratulacje.

-
-

-

Omotoyossi - nigdy nie zawodzi swojego trenera Zibiego!

kartki 21.02.14 - 11:59,strzelcy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.