Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prośby o przedłużenia spotkań i WO
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Liga
GooFy

W tym temacie wpisujemy prośby o przedłużenie spotkań lub wniesienie o walkowery.

Wzór:

nr kolejki
do kiedy
powód

Jason Bourne
1 kolejka Jason- Wolrid
do wtorku
Mijaliśmy się z kolegą, a dziś niestety nie damy rady już się zgrać.
aniatos102
Kolejka 3
aniatos102 (Dynamo) - Wolrid (Kopenhaga)
Śmiało moge napisać o WO ale nie będa już taki i proszę o prtzedłużenie.
Jason Bourne
1 kolejka Jason- Wolrid
do weekendu włącznie
Mijaliśmy się z kolegą, a dziś niestety mija termin, mam 2 zmianę, stąd cieżko się złapać.
WKS
6 kolejka.

Jason Bourne (Celtic) - WKS (Galaxy)

8 kolejka

WKS (Galaxy) - aniatos102 (Dynamo)

Proszę o przedłużenie, w tym tygodniu nie jestem dostępny do gry. Zaległe mecze postaram się rozegrać w nastepnym tygodniu.
chelsonik
8 kolejka chelsonik (Steaua) - zibii75 (Fluminense)
Nie mogę grać w tygodniu, a jutro wyjeżdżam na tydzień, więc zagramy w następny weekend.
aniatos102
Kolejka 7
aniatos102 (Dynamo) - Jason Bourne (Celtic)

Proszę o przedłużenie mijaliśmy się, mam nadzieje że rozegramy jak naj szybciej. Pozdrawiam:)
przemosekk
5 kolejka
przemosek123 (Besiktas) - Worlid (Kopenhaga)
Powód: proszę o przedłużenie spotkania, ponieważ nie możebmy się złapac do gry, a jak się złapiemy to Worlid nie ma czasu na granie. Proszę o przedłużenie
zibii75
7 Kolejka

Mecz; zibii75 (Fluminense) - Wolrid (Kopenhaga)

Proszę o przedłużenie rozegrania meczu, Mijający tydzień miałem dość zajęty z Wolridem mijaliśmy się i nie szło jak zagrac.
GooFy
Proszę o przedłużenie 14 kolejki. Siadła mi karta graficzna w komputerze i cały tydzień dostęp do pesa miałem tylko dorywczo. Od poniedziałku będę miał już stary dostęp.
aniatos102
Kolejka 13
aniatos102 (Dynamo) - zibii75 (Fluminense)

Kolejka 14
Wolrid (Kopenhaga) - aniatos102 (Dynamo)

Kolejka 15
aniatos102 (Dynamo) - chelsonik (Steaua)

Prosze o przedluzenie moich meczy, mialem ostatnio malo czasu i tez mijalismy sie.
chelsonik to wogole nieodpisuje, wiecie co sie z nim dzieje?
Jason Bourne
13 kolejka
Bourne-chelsonik- brak czasu w tygodniu na rozegranie spotkania,.
chelsonik
Chciałbym przedłużyć wszystkie swoje mecze, a jednocześnie przeprosić, ale nie było mnie cały tydzień, nawet w weekend, a grać mogę tylko właśnie w weekend, więc nadrobię wszystko od piątku.
aniatos102
Kolejka 14
Wolrid (Kopenhaga) - aniatos102 (Dynamo)

Kolejka 15
aniatos102 (Dynamo) - chelsonik (Steaua)

Przepraszam ze dopiero dzisiaj ale calkiem mi wylecialo z glowy. Ponawiam prosbe o przeduzlenie tych meczy, w meczu z chelsonikiem moglem smialo napisac prosbe o wo, ale to nie w moim stylu.
Do konca tego tygodnia nadrobie zaleglosci.Jezeli ktos chce mnie zlapac to bede codziennie do konca tygodnia od 20 do 21 pomijajac te dwa dni tj. -11.03, oraz -12.03 w tych dniach bede dopiero od okolo 22:30-23:00.
Jezeli cos sie zmieni powiadomie na gg.Pozdrawiam:)
Jason Bourne
Proszę o przedłużenie meczu:
18 kolejka
Bourne- aniatos
Powód: Mijaliśmy się, inne zmiany w pracy i tak wyszło.

Równiez proszę o przedłużenie 17 kolejki
WKS- Bourne
Kolega chyba miał bardzo pracowity tydzień, bo nie ma z nim żadnego kontaktu.
aniatos102
Proszę o przedłużenie moich wszystkich meczy, więkrzość nieodpisuje pomijając Jason Bourne i Gofoiego.Jeżeli tak dalej będzie to będe zmuszony zrezygnować.
zibii75
Ten sam problem Chelsonik nie odpisuje wcale, Worlid miał coś z kompem i miał dać znać w sobotę do tej pory nic. Trochę to irytujące 2 mecze rozgrywać kolejny tydzień. Też zastanawiam się nad rezygnacją z dalszych rozgrywek.
WKS
Koledzy przedłuzyli mecze, ja ze swojej strony chciałbym napisać, że będe grywalny od nastepnego tygodnia (od wt/środy) . Dzisiaj z przyczyn prywatnych nie mam najmniejszej głowy do gier.
aniatos102
Prosze o przedluzenie 2 meczy z Goofym i Wordem do czwartku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.