Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 4 \ 7.12 - 16.12 \ kolejki 16-20
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 11 > Liga
WKS

Kolejka 16

woodi (Sporting) - Hexio (Marsylia)
kuba12-15 (Ajax) - WKSRKS (Shakhtar)

sylwek12b (Rangers) - manki (Valencia) WO 3:0
niCejOke (Zaragoza) - Witu (Hoffenheim)
Nalep (Bordeaux) - cichy21 (Malaga)

Ferat (Udinese) - GooFy (Spartak) (przedł. 23.12)
piecia1990 (Espanyol) - Rybson (Panathinaikos)
kksm (Hannover) - Outqer (Aston Villa)
przemosek123 (Dynamo) - siero94 (HSV)
zibii75 (Braga) - BlueOle10 (Fenerbahce)

Kolejka 17

T-Mac (Bayer) - kuba12-15 (Ajax)
manki (Valencia) - woodi (Sporting) WO 0:3
WKSRKS (Shakhtar) - niCejOke (Zaragoza)
cichy21 (Malaga) - sylwek12b (Rangers) (przedł. 23.12)
Witu (Hoffenheim) - Ferat (Udinese)
Rybson (Panathinaikos) - Nalep (Bordeaux)
GooFy (Spartak) - kksm (Hannover)
Outqer (Aston Villa) - przemosek123 (Dynamo)

BlueOle10 (Fenerbahce) - chelsonik (BVB)
siero94 (HSV) - zibii75 (Braga)

Kolejka 18

Hexio (Marsylia) - manki (Valencia) WO 3:0
niCejOke (Zaragoza) - T-Mac (Bayer)
woodi (Sporting) - cichy21 (Malaga)
Ferat (Udinese) - WKSRKS (Shakhtar)
sylwek12b (Rangers) - Rybson (Panathinaikos)
kksm (Hannover) - Witu (Hoffenheim)
przemosek123 (Dynamo) - GooFy (Spartak)
piecia1990 (Espanyol) - BlueOle10 (Fenerbahce)
zibii75 (Braga) - Outqer (Aston Villa)
chelsonik (BVB) - siero94 (HSV)

Kolejka 19

kuba12-15 (Ajax) - niCejOke (Zaragoza)
cichy21 (Malaga) - Hexio (Marsylia)
T-Mac (Bayer) - Ferat (Udinese)
Rybson (Panathinaikos) - woodi (Sporting)
WKSRKS (Shakhtar) - kksm (Hannover)
Witu (Hoffenheim) - przemosek123 (Dynamo)
BlueOle10 (Fenerbahce) - Nalep (Bordeaux)
GooFy (Spartak) - zibii75 (Braga)
siero94 (HSV) - piecia1990 (Espanyol)
Outqer (Aston Villa) - chelsonik (BVB)

Kolejka 20

manki (Valencia) - cichy21 (Malaga) WO 0:3
Ferat (Udinese) - kuba12-15 (Ajax) (przedł. 23.12)
Hexio (Marsylia) - Rybson (Panathinaikos)
kksm (Hannover) - T-Mac (Bayer)
przemosek123 (Dynamo) - WKSRKS (Shakhtar)

sylwek12b (Rangers) - BlueOle10 (Fenerbahce) (przedł. 23.12)
zibii75 (Braga) - Witu (Hoffenheim)
Nalep (Bordeaux) - siero94 (HSV)

chelsonik (BVB) - GooFy (Spartak) (przedł. 23.12)
piecia1990 (Espanyol) - Outqer (Aston Villa)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT

* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi

Ronaldo
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od V sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
KARY:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -3.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 3,000,000
Celowe odłączenie z meczu - - 2,000,000
Oszustwa w negocjacjach (edycje godzin) - -3,000,000
Przekroczenie budżetu - - 7,000,000
nie prowadzenie działu ligowego - -1,000.000
nie prowadzenie arkusza - - 1,000,000
Gdy ktoś przekroczy maksymalną liczbę graczy których może kupić płaci karę w wysokości 5.000.000 i ma minus 3 pkt w lidze

W przypadku wystawienia przez rywala nieuprawnionego gracza (umyślnie bądź też nie ; d) kartki, strzelcy i kontuzje liczą się normalnie w przypadku wygranej osoby która dostaje WO. Jeżeli zaś przegrała to zostaje 3-0 a liczą się tylko kartki.
Gdy ktoś dwa razy wystawi gracza zawieszonego lub wy kartkowanego dostaje -1 pkt w tabeli. Każdy kolejny raz znowu -1.

CYTAT
Zawieszenia za kartkikontuzje:
3 żółte kartki skutkują 1 tygodniem zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
1 czerwona kartka to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Zwykła kontuzja to 1 tydzień zawieszenia (5 kolejek następnego tygodnia)
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
Lekka kontuzja + lekka kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia (10 kolejek następnych dwóch tygodni)
WKS
CYTAT
Zawieszeni w Tygodniu 4 (kolejki 16-20)

Kabore (Hexio, Marsylia)
Godin (Kksm,Hannover)
Sow(Rybson,Panata)
Gotze,Subotić (Chelsonik,BVB)

PAUZY:
czerwony - kartki
niebieski - kontuzja
pomarańczowy - zawieszenia za żółte
Jason Bourne
20kolejka
pieciaOutqer

Fuller
Fuller
Fuller
Ewerthon

Jenas

fajny mecz dla oka, od 1 do 90 minuty przewaga Espanyolu. Znów za dużo ludzi było z przodu, a za mało z tyłu:) Powodzenia dalej Outqer.

-
-

-

Ricardo Fuller
Zdobywca Hatricka. Świetne zawody.
woodi
16 kolejka
woodiHexio

Ederson
Amauri
Amauri

J.Ayew
Bent
Bent

Słaba skutecznosc ze strony gospodarzy i dlatego remis tongue.gif goście tez mieli troche pecha wiec mysle ze wynik jak najbardziej sprawiedliwy biggrin.gif dzieki i powo dalej biggrin.gif

- brak
- brak

- brak

nikt sie nie wyróżnił

kksm
16 kolejka
kksmOutqer

Oduro
Oduro
Olic
Olic
Adrian

Quagliarella

Hannover wykorzystał wszystkie błędy angielskiego zespołu i łatwo zgarnął 3 punkty. Po raz kolejny Olic wykorzystał 200% z okazji, które miał. Wstydzić powinni się jego koledzy, którzy pudłowali do pustaka tongue.gif. Powodzenia dalej.

- Cana

Olic - lis pola karnego pokazuje, że nie potrzebuje okazji do strzelenia gola xD
niCejOke
16 kolejka
niCejOkeWitu

Cassano

Gervinho

Jak to z witem. mecz kapitalny multum sytuacji. Brak wykończenia. fajne akcje. tyle do następnego smile.gif

- Mertesacker
-

-

Oba zespoły!

WKS
17 kolejka
WKSRKSNicejoke

Kallstrom
Chamberlain
Crusat
Aruna Dindane
Aruna Dindane
Aly Cissokho

Cóż tu opisywać ? Szachtar powinien odjechać na parenaście bramek w pierwszej połowie jednak Brad Friedel pokazał, że pomimo 40stki jest uznaną firmą. Ogólnie mecz na remis. Choć najbardziej szkoda faktu, że to Gospodarze musieli pracować i mordować się a gościom praktycznie wystarczyło kilka prób i składnych akcji. Ale taki jest futbol. Co PES zabrał to odda biggrin.gif. Dzieki, powo dalej.

-
-

-

Oba zespoły zagrały świetny mecz.

przemosekk
20 kolejka
Przemosek123WKSRKS

Makukula
Sissoko

Fajny mecz dla oka, od 1 do 90 minuty. Mecz na remis. Każda drużyna miała okazje aby strzelić parę goli niestety skuteczniejsi okazali się piłkarze Szaktaru. Dzięki WKS i powo dalej !

- Makukula
- brak

- czysto

Cały zespół Szaktaru Donieck - za kontrolowanie gry od 1 do 90 minuty

WKS
19 kolejka
WKSRKSkksm

Makukula
Makukula
Chamberlain
Chamberlain
S.Larsson

Mecz w którym gracze Szachtara pokazali swoje pełne umiejętności. Owszem przydarzyło się pare błędów ale w ogólnym rozrachunku jestem zadowolony z grajków. Cóż, lider wyjeżdza z niczym. Choć przy odrobinie skuteczności mógł zmniejszyc rozmiary porażki, jednak to nie był dzisiaj dzień Hannoveru.

-
-

-

Duet Chamberlain-Makukula - znakomicie się uzupełniali i przyczynili się do zwycięstwa strzelając po 2 gole.
przemosekk
18 kolejka
Przemosek123GooFy

Mpenza
Elia
Douglas Costa
Douglas Costa

Fajny mecz dla oka, od 1 do 90 minuty. Mecz na remis. Każda drużyna miała okazje aby strzelić parę goli, ale zakończyło się sprawiedliwym remisem 2 - 2 . Dzięki za mecz GooFy i powo dalej ! W tym meczu miałem około 10 sytuacji na strzelenie lamerskiej bramki. Nie zrobiłem tego. Przemko grał w porządku dopóki nie stracił drugiej bramki. Potem nie było już oporów. NAJWAŻNIEJSZE SĄ PUNKTY! Fajnie też, że dopisałeś sobie "dz za mecz" żeby nie było widać na screenie twoich zaczepek.

- brak
- brak

- czysto

Obie ekipy - za emocjonujący mecz

Jason Bourne
16 kolejka
pieciaRybson

Carlos Eduardo
Ewerthon

Zeca
Toivonen

Fajny otwarty mecz. Spotkanei bardzo wyrównane, najpierw gol dla mnie, Grecy szybko wyrównują, przed przerwą 2-1 i tak się zakończyła połowa. Druga część to ataki Panaty, która goniła wynik. ja grałem spokojnie i to się zemściło. Znów mój piłkarski idiotyzm sprawił, że po dupnej stracie tracę gola w 81 minucie i wygrana poszła w pi..... Ale mecz ogólnie na remis, choć obaj trenerzy czują niedosyt- Rybson, bo wizualnie więcej miałz gry, ja bo dałem dupy w końcówce. Widać, że grałem z mocnym przeciwnikiem. Dzięki ipowodzenia.

-
-

-

Witu
17 kolejka
WituFerat

Lisandro Lopez
Lisandro Lopez
Babel

Carew
Carew

Mecz grany na raty. W pierwszej połowie przewaga Udinese i prowadzenie po 45 min 1 : 0. Drugą połowę znakomicie ja zacząłem i za sprawą dwóch szybko strzelonych goli Lisandro Lopeza udało się objąć prowadzenie 2 : 1 w tym spotkaniu. Potem rywal zaczął naciskać i 5 min przed końcem strzelił gola na 2 : 2, jednak ostatnie słowo należało w tym meczu do Babela, który wykorzystał znakomite dośrodkowanie Pirlo i skończyło się na mojej wygranej 3 : 2. Dzięki za mecz. Powo dalej.

Carew ( Udinese )
-

-

Lisandro Lopez - To głównie dzięki niemu wygrałem ten mecz.

T-Mac
18 kolejka
niCejOkeTimak

brak bo mecz dogrywany

Itmar
Zeballos
Zeballos
Micah Richards

Lewandowski

Dobra gra i pewne zwyciestwo druzyny z Leverkusen. Moglo byc lepiej bo Itamar pare razy wychodzil sam na sam, gdybym zagral na mijanke bylo by z 6 smile.gif ale tak nie zrobilem. Powo dalej

-
-

-

Zeballos
Hexio
20 kolejka
HexioRybson

Vitolo
Toivonen
Toivonen
Toivonen
Julio Baptista

Cardozo
Remy

Większym pomysłem na gre wykazali się goście. Już od początku przyparli do muru Marsylie.

- Faraoni

Toivonen

GooFy
17 kolejka
GooFykksm

Taison
J. Martinez
J. Martinez
J. Martinez
Douglas Costa
Vagner Love
Olic
Olic
Simao

Wielkie emocje. Cios za cios. Do takiego gradu bramek przyczyniły się obrony i bramkarze obu drużyn. Hannover pod presją spudłował dwie stuprocentowe sytuacje które później się zemściły. Zimna krew Martineza była w tym spotkaniu bezcenna.

-
-

-

Jackson Martinez - Jego wkład w to spotkanie jest nieoceniony. 3 bramki i asysta jeszcze bardziej zaogniają rywalizację w ataku Spartaka.

Outqer
19 kolejka
Outqerchelsonik

Bakari Kone
Quagliarella
Eduardo

Theo Janssen

Po 1szej bramce gości domyślałem się jakim wynikiem zakończy się mecz. Jak widać jednak po przerwie oraz "ciepłym" słowie trenera Lwy strzeliły 3 bramki. Dzięki za mecz, powodzenia dalej smile.gif

-
-

-

Bakari Kone - zdecydowanie najjaśniejszy punkt dzisiejszego spotkania

Outqer
17 kolejka
Outqerprzemosek

Eduardo
Quagliarella

Amara Diane
Elia
Cummings

Mecz bardzo wyrównany, jednak drużyna z Kijowa o 1 bramkę skuteczniejsza. Trochę za późno moi zawodnicy uświadomili sobie że przydało by się coś strzelić. Dzięki za mecz, powodzenia dalej

-
-

-

Obie ekipy za fair play i ciekawe widowisko

Nalep
20. kolejka
NalepSiero94

Pablo Piatti
Borriello
Borriello
Pizarro
Borriello
Borriello
Borriello

Pierwsza porażka Żyrondystów w lidze stała się faktem. Co gorsze, ta porażka nie była przypadkowa. Goście grali wybornie punktując mój zespół, aż pięciokrotnie. Co ciekawe, Zawodnik Meczu, Borriello - zagrał w tym sezonie dopiero pierwszy raz. Szkoda, że zanotował wejście smoka w spotkaniu ze mną. Carrasso pięć razy wyjmował piłkę z siatki, był po prostu bezradny. Tak samo jak cała obrona Bordeaux.

- Brak
- Brak

- Brak

Marco Borriello - 5 bramek w jednym meczu. Jakieś pytania?
T-Mac
17 kolejka
T-Mackuba12-15

Schurrle

Kerzhakov

Dobra gra w pierwszej polowie, w drugiej lagowalo ale nie przerywalem i dlatego tylko remis.

-
-

-

lagi

19 kolejka
T-MacFerat

Derdiyok
Derdiyok
Maduro

Jones
Jones
M.B. Diouf
Di Natale

Znakomita pierwsza polowa w wykonaniu 2 ekip, az 7 bramek. W drugiej juz zdana nie wpadla.
Mecz na remis z moja przewaga niestety nie wyszlo ;/

-
-

-

Nalep
16. kolejka
Nalepcichy21

Tello
Beckham

Mecz z przewagą gospodarzy, choć pierwsza połowa była wyrównana, a nawet z lekką przewagą gości. Z tym, że w piłce liczy się to, co ląduje w sieci, a na przerwę gospodarze schodzili do szatni z jednobramkowym prowadzeniem. Tello, który wreszcie zaczyna się spłacać swoją świetną grą pokazał, że można na niego liczyć w trudnych meczach, gdzie przeciwnicy głównie skupiają się na "głośniejszych" nazwiskach. Wynik meczu ustalił Beckham. Jego bramkę możecie zobaczyć poniżej. Warto też dodać, że przy stanie 0-0 Malaga nie wykorzystała rzutu karnego. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

- Brak
- Brak

- Brak

Cristian Tello - były zawodnik Szachtara pokazał dziś, że potrafi pociągnąć grę drużyny. Strzelił bramkę i był jedną z najjaśniejszych postaci na boisku.

przemosekk
16. kolejka
Przemosek123siero94

Amara Diane
Amara Diane

Mecz grany w miłej atmosferze. Dziś najlepiej spisywała się drożyna jak do tej pory w lidze (bez straconej bramki). Dzięki czemu udało się wygrać z HSV. Dzięki za mecz siero94 i powo dalej oraz do rewanżu !!!

- Marchena (HSV)
- Brak

- Brak

Amara Diane - strzelec 2 bramek, które dały zwycięstwo Dynama Kijów

Rybson
17 kolejka
RybsonNalep

Karagounis
Maxi Lopez

Gouffran
Pablo Piatti

Cóż za mecz, cóż za emocje, do końca nie było wiadome jak zakończy się to spotkanie. wydaje mi się, że optyczną przewagę, mieli gospodarze, jednak to goście dwukrotnie obejmowali prowadzenie! świetne zawody miłe spotkanie dla oka, można by się wypowiadać w samych superlatywach, nie brakowało niczego, podział punktów też raczej nikogo nie krzywdzi. świetne strzały Karagounisa opraz Lopeza, piłki leciały z 200km/h biggrin.gif nos snajpera Goufrana i dobre ustawienie Piattiego, dało wynik 2:2. piłka meczowa była po stronie gospodarzy kiedy niepilnowany Toche, oderzył z głowy z kilku metrów, a Carraso wiedział wczesniej gdzie ta piła będzie leciała, i efektowną paradą złapał [piłke jak by ta ledwo leciała... chociaż solidnie była odeżona:), czekam na rewanż! powodzenia dlej, dzieki!

- brak
- brak

- brak

Carasso, aczkolwiek mój Gk też zagrał dobr mecz, ale to co wyprawiał Carasso przechodzi ludzkie pojęcie:)

BlueOle10
19 kolejka
Blueole10Nalep

podolski
yobo (og)
pizarro

Ciezki mecz z Nalepem, niestety konczy sie w takim samym stosunku, jak ten pucharowy, czyli jednobramkowa przewaga żyrondystow. Decydujaca bramke strzela.. Yobo, od ktorego pilka odbila sie po interwencji mojego gk smile.gif

-
-

-

Trudno wyznaczyc zawodnika meczu, ale chyba najbardziej wyrozniajacym sie pilkarzem w druzynie, ktora wygrala, byl Claudio Pizarro smile.gif

Witu
19 kolejka
Wituprzemosek

Lisandro Lopez
D'Agostino
Reyes
Pirlo
Babel
Obasi

Elia
Elia
Amara Diane
Mpenza
Vukojevic

Dziwny mecz, pierwsze 15 min nie potrafiłem piłki podać i przegrywałem 2 : 0 potem nagle zacząłem grać lepiej i 12 min później było 2 : 2 niestety moja radość nie trwała zbyt długo bo w 36 min straciłem gola na 2 : 3 ( identyczny jak bramka nr 1.....) następnie rywal zmarnował karnego i do przerwy 3 : 2 prowadzili goście. Po przerwie schemat się powtarza, ja wyrównuje a rywal znowu odskakuje tym razem na dwie bramki i po 61 min wynik to 5 : 3 dla piłkarz z Kijowa. Ostatnie 30 min to jednak znakomita gra moich graczy i z pomocą rywala kontaktowego gola strzelił Pirlo, następnie znakomitym strzałem popisał się Babel, a wejście smoka zaliczył Obasi który w doliczonym czasie gry dał mi wygraną 6 : 5, jednocześnie był to pierwszy raz kiedy w tym meczu objąłem prowadzenie, którego już nie straciłem. Dzięki za mecz i powo dalej.

Reyes, Toure
-

-

Cała drużyna Hoffenheim
Jason Bourne
18 kolejka
piecinoBlue

Mati Fernandez
Mauro Zarate
Mauro Zarate

Agbonlahor
Agbonlahor
Agbonlahor
Demba Cisse
Mehmet Topuz

Pierwsza połowa moja przewaga, rywal strzela. Druga połowa rywala przewaga, ale ja nie strzelam. Kończy się 5-3

- Cesar Delgado (Espanyol)
-

-

Anty bohater Fuller. Miałchyba z 4 sam na sam i wsyzstkei zjeb>>>

kksm
18 kolejka
kksmWitu

Cana
Aubameyang
Olic

Lisandro Lopez
Lisandro Lopez
Ibisevic

Jak to zwykle z Witem bywa mecz horror. Mnóstwo okazji i zła passa Hannoveru przełozyła się na kolejny mecz bez wygranej. Powodzenia dalej.

- King

Oba zespoły za piękne widowisko.

Rybson
19 kolejka
RybsonWoodi

Maxi Lopez
Maxi Lopez
Maxi Lopez
Tuncay

Elmander

Mecz ewidentnie ułozył się dzięki dobrym formą Panaty, Gracze sportingu ewidentnie nie mieli sposobu na dobrze dysponowanych napastników, i obrońców:) kilka świetnych interwemncji De Sanctisa, swietny i skuteczny Maxi Lopez, załatwili dziś Sporting na dobre Woodi grał dobrze bił głową w mur... bo zawodnicy ewidentnie byli głowami w chmurach! dzięki za mecz, powodzenia dalej, głowa do góry !

- Izmailov
- brak

- Lombaerts

Maxi Lopez

zibii75
16. kolejka
zibii75BlueOle

Podolski
Podolski
Demba Cisse
Demba Cisse
Emre
Emre
Sezer Ozturk

img]http://www.issonline.pl/_gfx/grafiki-liga/opis.png[/img]
Podolski&Emre&Cisse roz,,,,li Brage i tyle w pierwszej połowie choć mieli po 2 obrońców na gnyku to robili z imi co chcieli a nawet jak by jeszcze ociepać im ze 2 na pukel pewnie i tak by ich powkręcali po pas do ziemi. Na dodatek moje napadziorybiegały wolniej od obrony gości, więc tak czy inaczej baty sciorane. Odechciewa się grac po takich meczach.

- Brak
- Brak

- Brak

kksm
20 kolejka
kksmT-Mac

Oduro
Aubameyang

Bardzo dobre spotkanie w wykonaniu Hannoveru z trudnym i wymagającym przeciwnikiem. Mnóstwo przechwytów i kontrola gry były dzisiaj atutami podopiecznych kksm'a. Bayer miał duże problemy ze składnią akcji. Mecz czysty bez chamskich zagrań, zresztą zawodnicy jak i trenerzy doskonale się znają. Czyżby to dobra oznaka końca kryzysu Hannoveru, a może tylko mały promyk słońca - okaże się w następnych spotkaniach.

Ciężko pracujący zespół Hannoveru 96.

sylwek12b
18 kolejka
sylwek12bRybson

Mertens

Mecz na remis, jedne powazny blad w kryciu zadecydowal ze 3 pkt zgarnia ekipa z Grecji.

- Julio Baptista
-

-

Mertens

chelsonik
18kolejka
ChelsonikSiero94

samobój
Klasnic

Boriello
Boriello

Mecz chyba z lekką przewagą gości. Kibice, którzy wybrali się na Signal Iduna Park mogą żałować pieniędzy za bilet, bo oby dwie drużyny stworzyły nudne widowisko. Dzięki za mecz i powodzenia dalej biggrin.gif

- brak
- brak

- Cahill

Boriello - strzelec dwóch goli dla HSV.

Ferat
18 kolejka
FeratWKSRKS

Carew
Carew
Hoarau
Hoarau
samobój

dobry szybki mecz, instynktem popisal sie trener gospodarzy w 90 minucie meczu, desygnujac do wykonania rzutu roznego Romarica, zamiast wykonujacego je wczesniej Emany, idealnie dorzucona pilka trafia na glowe najlepszego snajpera udine i trzy punkty zostaja na polwyspie apeninskim.

-
-

-

Carew

Aktualka
woodi
18 kolejka
woodiCichy21

Elmander
C.Beattie

Lazovic
Rondon

Dobry mecz w wykonaniu obu ekip i jak najbardziej zasłuzony remis choć troszke niesmak moga czuc gospodarze gdyz mieli ciut więcej okazji do zdobycia gola ale niestety zabrakło szczęścia sad.gif pierwsza połowa pod dyktando gospodarzy a druga pod dyktando gości smile.gif dzieki za mecz i do rewanzu biggrin.gif

- brak
- brak

- brak

Nikt sie nie wyróżnił

GooFy
19 kolejka
GooFyzibi

Luuk de Jong
Lamela
Gilberto Silva
Anelka

Miażdżąca przewaga Spartaka. Lamerska bramka i fatalny błąd obrony uratowały 1 pkt dla Bragi.

-
-

-

Sieron94
19 kolejka
siero94Piecia90

Boriello

Zarate
Zarate

Dobre wyrównane widowisko jednak ostatecznie w 79' szale zwycięstwa na swoja stronę przechyla Espanyol. Strzelcem bramki Mauro Zarate.

- brak
- brak

- brak

Zarate - strzelec 2 bramek

zibii75
18. kolejka
zibii75Outqer

Eduardo
Eduardo

Wygrana przyjezdnych po lagach, pisałem "koledze" iż tnie jak cholera. Niestety olał to pierw pisząć cos a klawiaturze, nastepnie stwierdzając że miał to samo. Czemu więc nie Pisałeś o tym fakcie na mojej połowie????? Graty postawy FairPlay, oby tak dalej a na pewno kilka punktów uciułasz jeszce smile.gif

- Brak
- Brak

-
Brak

Outqer:
CYTAT
Pisałem że nie mogę pisać klawiatura, musiałem się bawić padem to raz, dwa chyba oczywiste ze jak zawodnik mi wbiega w trybuny, lub napastnik wbiega w GK to znaczy że coś nie tak... chciałem dokończyć mecz bo dzisiaj ostatni termin więc nic nie pisałem. Tyle mojego.

kuba12-15
16 kolejka
kubaWKSRKS

Niestety fraps mi nie chciał robić zdjęć. Ale i tak nikt w obu druzynach zawieszony nie był.

jak wyzej

Hoarau
Chamberlain
Doumbia

Sulejmani
Kerzhakov

Mecz na remis. Sytuacje po obu stronach, ale tym razem zadecydowało szczęście i skuteczność smile.gif

-
-

-

Doumbia po jego wejsciu zdecydowana poprawa gry druzyny z ukrainy

kuba12-15
19kolejka
kuba12-15NiceJoke

Riquelme
Adriano
Adriano
Adriano
Sulejmani

Elano
Elano
Senna
Luis Fabiano
Luis Fabiano

Wynik zasłużony. Mecz zdecydowanie bardzo wyrównany. Obie druzyny stworzyły sobie wiele sytuacji.

-
-

-

Wszyscy piłkarze na boisku zasługują na to miano.

Sieron94
17 kolejka
siero94zibii75

Brak - rozłączyło mnie mecz grany na raty.

Petric

Ibarbo
Ibarbo
Ibarbo

W 1 połowie tragedia to chyba najłagodniejsze określenie postawy Hamburgera szybko Braga strzeliła 3 bramki i prowadziła 3:0. Jeszcze w 1 połowie szanse na dobry rezultat dał Petric po karnym po faulu na Boriello jednak zakończyło się 3:1 dla Bragi.

- brak
- brak

- brak

Ibarbo - strzelec hat-tricka który daje pewne zwycięstwu Portugalczykom

zibii75
20. kolejka
zibii75Witu

Omotoyossi
Ibarbo
Ibisevic
Ibisevic

Mecz z lekką przewagą przyjezdnych co widać po statach, jednak bliżej zwycięstwa była Braga, Remis ratuje w doliczonym czasie Ibisewic, który również otworzył wynik. Po 2 golach zostaje bohaterem meczu. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

- Brak
- Brak

- Brak

Ibisevic

sylwek12b
20 kolejka
sylwek12bBlueOle10

Miccoli
Polanski

Demba Cisse
Demba Cisse
Demba Cisse
Totti
Agbonlahor

Bardzo słaby mecz w moim wykonaniu. Rywal był o wiele lepszy ode mnie. Mecz grany w miłej atmosferze. Dzięki za mecz i powo dalej BlueOle10 !!! smile.gif

- brak
- brak

- brak

Świetny mecz w wykonaniu tego zespołu

chelsonik
20 kolejka
chelsonikgoofy

Wright-Phillips

Luuk de Jong
Luuk de Jong
Wilhelmsson
Taison

Kolejny słaby mecz w wykonaniu BVB. Bezmyślny faul w 9 minucie Subotica ustawił mecz. Dobra i skuteczna gra Spartaka. Dzięki za mecz i powodzenia dalej smile.gif

- brak
- Subotic

- brak

Wilhelmsson - dzielił i rządził.

cichy21
19. kolejka
Cichy21Hexio

Rondon
Rondon
Andre Ayew
Andre Ayew
Cazorla

Bardzo wyrówany mecz w którym najsprawiedliwszym wynikiem byłby remis, jednak więcej szczęścia mieli zawodniki Malagi i to oni zgarniają pełną pulę.

- Joe Cole, Andre Ayew
-

-

17. kolejka
Cichy21Sylwek

samobój
samobój
Polanski
Polanski
Polanski
Miccoli
Miccoli

Wygrał lepiej dysponowany w tym meczu Sylwek.

- Cazorla, Toulalan
-

-

Ferat
20 kolejka
Feratkuba12-15

Jakubko
Kerzhakov
Jakubko
Carew
Carew
Varela
Varela

fajny otwarty mecz, brakuje screenow z powodu blacka. ajax nie poddal sie i duzo nie brakowalo im do odrobienia strat z pierwszej polowy.

- Diawara
-

-

Carew

16 kolejka
FeratGoofy

Romaric
Ledesma
Cleo
Taison

nudny z punktu widzenia kibica mecz o ile w pierwszej polowie cos sie na boisku dzialo to w drugiej mielismy pilkarskie szachy. z godnych odnotowania wydarzen-przestrzelony rzut karny spartaka.

- Shittu
-

-

Bez wyroznienia.

BlueOle10
17 kolejka
blueole10chelsonik

Totti
Cisse
Cisse
Cisse
Cisse
Cisse
Cisse
El Hamdoui

Spotkanie to niestety nie nalezalo do najtrudniejszych, o czym swiadczyc moze wynik spotkania. Dominacja z mojej strony praktycznie od poczatku do konca, a latwosc bramek niesamowita. mimo dwoch genialnych stoperow, Chelsonik nie poradzil sobie z Cisse, ktory zaaplikowal im az 6 bramek !

-ibertsberger
-

-

Cisse- 6 bramek wyjasnia wszystko.

Aktualka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.