Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa B
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 11 > Puchar Ligi
Nalep

Jak widzicie tym razem system rozgrywek uległ zmianie.
Gramy tylko po jednym meczu z danym przeciwnikiem,
a nie mecz i rewanż tak jak miało to miejsce dotychczas.

Wszystko odbywa się podobnie jak w lidze, wyniki wpisujemy według szablonów ligowych
Termin na rozegranie pierwszych trzech meczów to ------> 12.12.12 (23:59)
Prośby o przedłużenia terminów lub WO składamy w tym temacie ---> http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=23154
Ustawienia meczowe takie jak w lidze. Strzelcy będą liczeni, kartki i kontuzje zaś nie.

WYCIĄGI Z REGULAMINÓW:
CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z

przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do

konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada

takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od V sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem

3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
KARY:
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 3,000,000
Celowe odłączenie z meczu - - 2,000,000

+ ostrzeżenia za te wybryki
Outqer
3 kolejka
OutqerWKS

Ben Arfa
Ben Arfa
Javi Martinez
Chamberlain
Kallstrom
Doumbia

Quagliarella
Quagliarella

Nie wiem czym karmił WKS swoich podopiecznych przed tym meczem, ale wiem że ja również to chcę. Biegali jak na speedzie jakimś, zawsze znajdowali sobie miejsce, przeszli, obeszli, poprostu Lwy mogły rozłożyć ręce i pytać "wtf?". Z 4 bramki padły z odległości 20-25m, przy czym z takimi strzałami to nie wiem czy 2 gk by sobie poradziło. Mam nadzieje że to nie fatalna forma moich zawodników, lecz mistrzowska gospodarzy. Dzięki, powo dalej

- Fair
- Play

-

Nie do powstrzymania dzisiaj.

zibii75
4. kolejka
Zibii75WKSRKS

Omotoyossi
Makukula
Makukula

[/size]
Jak dla mnie kolejny pechowy mecz, gonienie wyniku nic niedało w 1 połowie przystanie 1: 1 Jelen na 20 metrze został podcięty a z wolnegonic nie wpadło, akcja przeniesiona pod pole karne Bragi 3 bicia rożnego i gol, szkoda,że kolega nie dał szansy zmienić kontuzjowanego Jelenia. Trudno tak jest gra ityle. Dzięki za mecz smile.gif

[size="3"]

-Djourou
-

- Jeleń - lekka (kolega Zibii, zapomniał dopisać )
Dokładnie zapomniałem , w opisie jest ze miał konte, dzięki za czujnośc i pozdro smile.gif

Mecz na remis więc chyba kartkowicz. Taktyczny faul przerwał atak, kto wie jak by się on zakończył smile.gif

Outqer
2 kolejka
Outqerzibi

Quagliarella

Wystarczy zobaczyć statystyki by uświadomić sobie jak wściekły powinien być szkoleniowiec Bragii. Jedna z boleśniejszych porażek. Mecz trochę przypominał Celtic - Barca gdzie Barcelona prowadziła mecz, jednak 1 kontra, strzał na bramkę. Martwi mnie tylko sposób w jaki chciał ją odrobić...

-
-

-

Outqer
5 kolejka
OutqerWitu

Quagliarella
Kanoute
Pirlo
Estrada
Babel
Reyes

Chyba najlepsze spotkanie Lwów w Pucharze Ligii pod względem gry, jednak niestety nie pod względem skuteczności. Moi zawodnicy wyszli z szatni naprawdę zmotywowani, z żądzą zwycięstwa, atakowali, próbowali, jednak nieskutecznie. Cały zapał gry moich zawodników ugasił Pirlo strzelając w doliczonym czasie 1szej połowy pierwszą bramkę w meczu. Potem to już się rozsypał worek z bramkami, goście prowadzą 3-0. Strzał Quagliarelli w 66' zapala promyczek nadziei który znowu gasi Reyes. Powinienem być wściekły na moich obrońców, 2 bramki padły w naprawdę głupi sposób, bramkarz wybił piłkę wysoko a żaden z obrońców nie pofatygował się aby do niej dojść i ją wybić. Dzięki za mecz, powodzenia dalej smile.gif

-
-

-

Stary wyga, kreator, to jego strzały budziły największy podziw.

zibii75
... kolejka
zibii75Witu

Lisandro Lopez
Lisandro Lopez
Ibisevic
Ibisevic
Babel

Przegrany mecz i tyle, po 1połowie odechciało mi sie grac.

-
-

-

Witu
1 kolejka
WituWKS

Makukula
Chamberlain

W tym meczu lekko przeważali goście, szkoda mi trochę tego meczu bo dwa razy obijałem poprzeczkę rywala i 2 gol dla piłkarzy z Doniecka padł dość szczęśliwie jednak chyba mimo wszystko zasłużone zwycięstwo ukrainców. Dzięki za mecz i powo dalej.

-
-

-

Cała drużyna Szachtara

WKS
2 kolejka
WKSRKSCichy

Makukula
Ben Arfa
Edinho
Edinho
Joe Cole
Cazorla

Szachtar nie grał już o nic. Zwykły mecz o pietruszkę. Dlatego postawiłem na dwie jedenastki. Pierwsza była bliższa wyjściowemu składowi. Jak widać skończyło się to bardzo dobrze Ben Arfa zagrał świetne zawody. Choć znów raziła nieskuteczność oraz brak szczęścia. Druga połowa to już danie szansy zawodnikom którzy mało grają. Malaga była lepsza, zagrała koncertowo. Pogratulować skuteczności przy stałych fragmentów gry ponieważ 3 bramki z 4 wpadły po kolejno 2 rożnych i karnym. Dzieki, powodzenia dalej.

- Srna,Granqvist
-

- Edinho - lekka

Myślę, ze cały zespół Malagi zagrał fantastyczny mecz.

cichy21
5. kolejka
Cichy21Zibii75

Mecz ciekawy mimo bezbramkowego remisu, dużo strzałów z jednej i drugiej strony, jednak bardziej szczęśliwi po tym remisie mogą czuć się zawodnicy Malagi.

-
-

-

1. kolejka
Cichy21Outqer

Edinho
Edinho
Eliseu
Eduardo
Quagliarella
Edinho

Mecz atrakcyjny dla oka, sporo bramek i pewne zwycięstwo gospodarzy.

-
-

-

Edinho - strzelec hattricka
Witu
4 kolejka
WituCich

Reyes
Gervinho

Mecz, który nie porwał widowni, sporo błędów dużo przypadkowości i sędzia, który... chyba nie wziął ze sobą gwizdka, pozwalał na bardzo dużo i tak przy golu na 1 : 0 według mnie Reyes faulował, ale sędzia nie gwizdnął i skończyło się na pierwszej bramce w tym spotkaniu. Dzięki za mecz i powo dalej.

-
-

-

Gervinho - Bardzo aktywny w tym spotkaniu zawodnik.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.