JustMe1987
Jun 24 2012, 14:25
Wszystko co dotyczy rozgrywek.
JustMe1987
Jun 24 2012, 14:38
Losowanie dzis o godzinie 19. na stronie glownej.
Prosimy o zalogowanie sie na konto gracza stowrzone na potrzeby rozgrywek w tym miejscu =>
LOSUJ
Kazdy kto bedzie mial klopot z losowaniem powinien zwrocic sie do lukasz i na gg opisac na czym polega klopot.
Na czas losowania nie bedzie dziala panel dodwania wynikow w obu ligach MLO wiec prosimy o wstrzymanie sie z dodawniem rezultatow do zakonczenia losowania.
Jezeli do grupy drugiej dolaczy jeszcze minimum od 3. do 5. osob to utworzymy blizniacza nieco mniejsza lige i ta grupa rowniez bedzie losowac ale w pozniejszym terminie. Na ta chwile o godzinie 19. taka mozliwosc zyskuje jedynie grupa pierwsza.
chelsonik
Jun 24 2012, 15:47
Just. A jakby zostało tak jak teraz, czyli 8 osób. I dać do losowania osiem najlepszych ekip poprzedniego sezonu tzn. Śląsk, Ruch, Lech, Legia, Korona, Polonia, Wisła, Górnik. Możnaby wtedy zrobić 3 lub nawet 4 rundy. Bo szkoda zmarnować ośmiu chętnych do gry.
zibii75
Jun 24 2012, 16:33
ŁKS, Podbeskidzie

Ciekawe co teraz ???
JustMe1987
Jun 24 2012, 17:32
Postaram sie nie zostawic was na lodzie. Sam bede administrowal pierwsza grupe i jesli tylko pojawi sie pomocna dlon ze strony chlopakow (piecia, goof etc.) to jakas formula powiedzmy 4. rundowa wejdzie w zycie.
zibii pora na Piasta

Kto jak kto ale Ty masz juz doswiadczenie w ekstraklasowych wyzwaniach

/ pisze z kom
chelsonik
Jun 24 2012, 17:46
W drugiej grupie jest już 10 osób, więc może nie ma na co czekać

?
Był Ruch, była Legia to teraz czas na ŁKS, mam nadzieje, na środek tabeli.
Stuart17
Jun 24 2012, 18:16
GKS Bełchatów - liczyłem na coś lepszego, ale i tą ekipą będzie trzeba powalczyć. Mam nadzieję, że zakończę sezon na wyższym miejscu niż oni w rzeczywistości.
zibii75
Jun 24 2012, 18:16
No to ja Widzew
Jason Bourne
Jun 24 2012, 18:20
Beznadzieja znow na koncu ;/ Lechia
Podbeskidzie
Zagłębie... Nigdy nimi nie grałem, nawet niewiem kto tam gra

no zobaczymy czy zdobęde choć punkcika
Mam tak samo jak Ty...
Miasto moje a w nim !
Taktyka była prosta: Poczekać aż Piast, Podbeskidzie i Pogoń znajdą swoich trenerów i wtedy z czystym sumieniem mogę losować. Liczyłem na Crackse, Zagłębie, Śląsk, Jage. Jednak nie powiem, że Legia mi nie pasuje. Oczywiście, zawiodę bo nie umiem grać w "roli faworyta" ale to się nie liczy bo zabawa składem i jej bogactwo przedewszystkim

Wolrid
Jun 24 2012, 18:52
Pogoń ! Brazylijska finezja rozgromi Ekstraklasę...
CYTAT(woodi @ Jun 24 2012, 19:46)

Zagłębie... Nigdy nimi nie grałem, nawet niewiem kto tam gra

no zobaczymy czy zdobęde choć punkcika

jedna z mocniejszych ekip, wiec nie ma co plakac ;P
Domino
Jun 24 2012, 19:21
Górnik Zabrze

Nakoulma
JustMe1987
Jun 24 2012, 20:31
Lech - hehe zona lizaku losowala. Ma dobra reke

Nie ma napastnikow ale im blizej bramki tym lepiej

Szkoda bo z Jagielloni, Pogoni czy Lechii bylbym bardziej zadowolony. Rudniew
lukasz44
Jun 24 2012, 21:06
Nie zdążyłem na 19, ale jak widać wyszło to na dobre.

Wylosowałem Śląsk a więc fajną ekipę, mam nadzieję że ustawienie szybko się znajdzie
Szopa1910
Jun 24 2012, 21:50
KORONA KIELCE!!
ja nie płacze ze zespół zły tylko mówie że nigdy nie grałem nimi

ale juz rozegrałem dzis sparingi 2 i nawet nawet nie jest źle

o pierwszą 10 bede walczył
niCejOke
Jun 25 2012, 10:14
w drugiej grupie jest już 12 osób. Myślę że to wystarczy do utworzenie ligi. Proponuje też jako że jest 12 osób odpuścić sobie najlepsze zespoły typu lech, wisła, legia, śląsk,ruch, i może polonia?i utworzyć lige tymi najsłabszymi z naszego podwórka. co Wy na to?
przemosekk
Jun 25 2012, 10:16
nicejoke a nie lepiej jak polonia i ruch zostana a tylko wyrzucic legie wisle lech slask cracovie i lks.
JustMe1987
Jun 25 2012, 12:24
Losowanie dla grupy drugiej dzis o godzinie 19. na stronie glownej.
Prosimy o zalogowanie sie na konto gracza stowrzone na potrzeby rozgrywek w tym miejscu =>
LOSUJ
Kazdy kto bedzie mial klopot z losowaniem powinien zwrocic sie do lukasz i na gg opisac na czym polega klopot.
Na czas losowania nie bedzie dziala panel dodwania wynikow w obu ligach MLO wiec prosimy o wstrzymanie sie z dodawniem rezultatow do zakonczenia losowania.
miniEkstraklasa zostaje okrojona z 5 ekip tj. Piasta, Pogoni, Łksu, Podbeskidzia i Cracovii.
Filips
Jun 25 2012, 14:06
Brawo dla Justa za odjęcie słabszych zespołów. Popieram granie lepszymi ekipami
chelsonik
Jun 25 2012, 14:31
Najważniejsze, że wszyscy będą zadowoleni i każdy zagra.
JustMe1987
Jun 25 2012, 14:49
Rogrywki III sezonu Ekstraklasy uwazam za otwarte!
Terminarz dodany.
Grajcie ladnie i powodzenia!
Barthinio
Jun 25 2012, 18:43
Klikam uruchom maszyne losującą i mamy Polonie Warszawe szkoda ze nie Lecha ale jest lepiej niz w losowaniu na Euro 2012
chelsonik
Jun 25 2012, 18:48
Mi trafiła się Korona. Nie ma co narzekać.
adonim
Jun 25 2012, 19:07
adonim85 obejmuje Wisłę Kraków
Idziemy na mistrza
Filips
Jun 25 2012, 20:10
GKS z Bełchatowa spróbuje powalczyć o najwyższe cele pod wodzą Filipsa
Lechia Gdańsk - Drużyna ma potencjał ligowy średniak. Atak ciekawy:) Powalczymy
niCejOke
Jun 25 2012, 22:00
Zagłebie ponownie wita jOk'a
JustMe1987
Jun 25 2012, 23:34
Rogrywki mini Ekstraklasy uwazam za otwarte!
Terminarz dodany.
Grajcie ladnie i powodzenia!
Tobinho
Jun 26 2012, 09:26
Byłem w pracy i nie wiedziałem nawet o losowaniu. Wchodzę do domu. Patrze jest wiadomość od brata z informacją losowania:) No i tak zostałem trenerem jednej z silniejszych druzyn w Mini - Ekstraklasie:)
LEGIA LEGIA LEGIA oooooo:)

- Autokar jadący po mistrzostwo!!!

- stadion na którym bedą piekne mecze:)
JustMe1987
Jun 26 2012, 20:13
To jest przegiecie wafla - powiedza Ci co przeczytaja nastepne pare slow. Wyobrazcie sobie ze ja z Lecha sie nie ciesze. Zazdroszcze ludziom ktorzy graja teoretycznie gorszymi zespolami. Nie czuje chemii z ta druzyna po 4 spotkaniach i kilku sparingach. Nie umiem strzelac nia goli. Dlatego niech nikogo nie dziwia kolejne becki ktore bede zbieral..
Lechio wroc
Szymson
Jun 28 2012, 00:03
wyniki jakie ma do wpisania wstawie jutro,bo teraz wbiłem na chwilke na kompa i uciekam spać
JustMe1987
Jul 1 2012, 18:29
Panowie nie piszcie o przedluzenia bo zdaje sobie sprawe ze trwa okres wakacyjny. Dlatego tez tygodnie dalem wczesniej i bede tak robil z kolejnymi. Zasady sa proste i nieskomplikowane. Staramy sie zagrac 4 mecze tygodniowo. Jesli sie nie uda to pozostaje nam jeszcze tydzien. Nie przedluzam spotkan. Jesli po dwoch tygodniach od wstawienia kolejek nie bedzie ani meczu ani wniosku o wo to wpisze wo dla goscia. Taka zasada obowiazuje dla kazdego tygodnia rozgrywek. Po 14 dniach tematy beda zamykane.
Wazna rzecz - informujcie na forum o swoich planach na wyjazd. Kazdy wtedy bedzie wiedzial co jest grane i unikniemy spamowania na gg.
Jak do tej pory rozegrano 49 spotkan z 72. W pierwszym tygodniu na 36 mozliwych zagrano 25.
Szopa1910
Jul 1 2012, 19:19
Jutro wyjezdzam. Nie bedzie mnie mniej wiecej do konca tygodnia. Postaram sie wszystko nadrobic jak wroce.
Filips
Jul 10 2012, 12:06
Wciąż zastanawia mnie, czemu Kosowski w Bełchatowie jest prawonożny
JustMe1987
Jul 16 2012, 22:05
Gracza nachos zastapi lizaku. Nikt nikogo nie bedzie zmuszal do gry. Nie rozegral zadnego spotkania od kilku dni i nie ma z nim kontaktu. Nie podal powodu typu wyjazd itd. Nikt nie bedzie nam dezorganizowal zabawy. Goof wzial sie za nadrabianie wiec wszystko powoli wroci do normy w kwestii rownowagi w tabeli.
Wszystkie spotkania nachosa zostaja anulowane i nowy trener z czystym kontem poprowadzi Polonie.
Prosze o bezproblemowe rozgrywanie meczow z nowym opiekunem Polnii
Dobrze Wiciu Twoja Amica Poznań istnieje bo wszyscy byśmy płakali jakby tak mocarny klub upadł
CYTAT(WKSRKS @ Jul 17 2012, 18:03)

Dobrze Wiciu Twoja Amica Poznań istnieje bo wszyscy byśmy płakali jakby tak mocarny klub upadł

Po pierwsze jaka moja xD? Po drugie, Lech czy jak to nazwałeś "Amica" ma w jednym mieście siedzibę i stadion, a KS Katowice hmm, nie dość, że licencja Polonii to siedziba w Katowicach, grać będą w Krakowie, a po trzecie jeżeli miasto nie sprzeda nazwy "GieKSa" do nowo powstałego KP Katowice to życzę powodzenia z kibicami, którzy z tego co wiem hucznie dzisiaj protestowali, właśnie z tego powodu, że nie będą mogli już kibicować ich ukochanej "GieKSie" tylko jakiemuś nowo powstałemu KP Katowice, a w zasadzie Groclino-Polonii-Katowice.
Filips
Jul 17 2012, 19:07
Licencja Polonii ? Panowie, ta licencja jest Groklinu
Szopa1910
Aug 5 2012, 22:37
CYTAT(lukasz44 @ Aug 5 2012, 23:14)

Mówiłem to już od tygodnia albo dwóch że oddaję ten mecz walkowerem i tego też się trzymam. Nie mam zamiaru patrzeć na tą żenadę w walce o punkty po raz kolejny, a skoro już pokazujesz skany z gg też pokażę:

A więc graty i powo dalej.
W meczach:
18\156. Tomek93 (Ruch) - lukasz44 (Slask)
19\166. lukasz44 (Slask) - T-Mac (Podbeskidzie)
21\185. lukasz44 (Slask) - piecia1990 (Lechia)
23\203. lukasz44 (Slask) - Domino (Zabrze)
24\212. Don (Piast) - lukasz44 (Slask)
Proszę o przedłużenia, postaram się nadrobić.
Wrzuc cala rozmowe, a nie kawalek

bo widze ciezko u Ciebie z rozumowaniem

Ironia "poczytaj w googlach". Nie odpisuje juz nic bo zarz przerodzi sie w to w bezsensowna "spinke" z "lmo"
No właśnie, wrzuciłeś rozmowę i co z tego ? Jedyne co z niej widać to właśnie powyższy tekst i nie wiem czy jest on "ironią", zresztą każdy widzi jak walczysz o punkty...
l44
NIESTETY JESTEM ZMUSZONY ZAKOŃCZYĆ ROZGRYWKI OE, ZMIENIAM OTOCZENIE I PRZEZ CO NAJMNIEJ 3 TYGODNIE NIE BĘDE MIAŁ DOSTĘPU DO INTERNETU.WŁAŚCIWIE TO JUŻ NIE MAM. MAM NADZIEJE ŻE TO NIE BĘDZIE AŻ TAKI DUŻY PROBLEM I ŻE ADMINI ZROZUMIEJĄ GDYŻ WIEDZĄ JAKIM BYŁEM GRACZEM I ZAWSZE ROZGRYWAŁEM SUMIENNIE MECZE,I ŻE POWODEM NAPEWNO NIE JEST SŁABA DYSPOZYCJA W LIDZE. POWODZENIA WSZYSTKIM !
Szymson
Aug 23 2012, 00:19
Aj zapomniałem wpisać mecz ze stuartem ,jutro to zrobie jak coś
Wolrid
Aug 25 2012, 13:37
We wtorek bede juz w domu, tylko nie wiem o której godzinie, tak wiec o mecze mozna do mnie pisac od srody .
JustMe1987
Aug 27 2012, 11:46
Milo by bylo jakbyscie podogrywali swoje mecze bo nie mam po co robic aktualizacji tabeli na ta chwile..
JustMe1987
Aug 31 2012, 10:21
Widze ze ekstraklasa sie wam znudzila kiedy start ml jest tuz tuz. Czas na zagranie meczy jest do niedzieli wieczor. W poniedzialek konczymy rozgrywki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.