Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 4 | 02.05 - 13.05 | kolejki 16-17
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 9 (II sezon MLO)
Jason Bourne

Tydzień 16
sylwek12b (Rangers) - Czubinho (Toulouse) 4-2
Edi092 (Everton) - DonKryst (Marsylia) 2-3
niCejOke (Saragossa) - Ogryz (Stoke) 3-3
wesoły89 (PSV) - Szymson (Wolfsburg) 4-2
Rybson (Panata) - lizaku (Getafe) 1-3
Ferat (Udinese) - Boby1908 (Weder) 3-3
lukasz44 (Zenit) - milerinho (Mainz) 2-5
BlueOle (Fener) - WKSRKS (Szachtar) 4-4
woodi (Sporting) - Nalep (Bordeaux)

Tydzień 17
Czubinho (Toulouse) - Edi092 (Everton) 1-3
sylwek12b (Rangers) - niCejOke (Saragossa) 4-4
DonKryst (Marsylia) - wesoły89 (PSV) 4-5
Ogryz (Stoke) - Rybson (Panata) 5-3
Szymson (Wolfsburg) - Ferat (Udinese) 1-7
lizaku (Getafe) - lukasz44 (Zenit) 2-5
Boby1908 (Weder) - BlueOle (Fener) 2-3
milerinho (Mainz) - woodi (Sporting) 1-2
WKSRKS (Szachtar) - Nalep (Bordeaux)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!
- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu. (opiekunowie maja prawo kontrolowac czy kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.

-Wprowadzamy obowiązek robienia przedmeczowych screenshotów ze składami obu ekip.
Najlepiej aby robili je obaj gracze i po meczu wstawiali na forum. Nagminny ich brak będzie karany ostrzeżeniami.

CYTAT
Kary:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -1.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 750,000
Celowe odłączenie z meczu - -1,000,000

CYTAT
Zawieszenia za kartki\kontuzje

3 żółte kartki
skutkuja 1 tygodniem zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
1 czerwona kartka to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Zwykła kontuzja to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia ( 8 kolejek nastepnych dwoch tygodni )
Jason Bourne

CYTAT
Zawieszeni w tygodniu 4 (kolejki 16-20)
Udinese (Ferat) - Mark Gonzalez, Romaric
Wolfsburg (Szymson) - Nene
Rangers (Sylwek) - Saha
Bordeaux (Nalep) - Joe Cole
Zenit (lukasz44) - Demichelis
Sporting (Wodi) - Loris
Everton (Edi) - Tinga, Biyaletdinov

Niebieski - kontuzja lekka
Czerwony - kartka
Pomarańczowy - żółte kartki
Ferat
16 kolejka
FeratBoby1908

Składy:

Screeny:
..

Strzelcy:
Di Natale
Varela
M.B.Diouf
Klose
Klose
Maurice Edu

Opis:
Mecz rozgrywany na raty, niestety nie mam zadnego screena;/ Udinese zagralo zle, prowadzilo a nie potrafilo tego utrzymac, piekny gol Edu z dystansu, nawet Diego Lopez nie dal rady:P

Kartki:
czysto tongue.gif

Kontuzje:
czysto tongue.gif

Bohater spotkania:
Klose - strzelec dwoch goli.

BlueOle10
16 kolejka
blueole10wksrks

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Podolski
Podolski
totti
Sow
Makukula
Douglas Costa
Eduardo
Etuhu

Opis:
Mecz mimo wszystko troche dziwny, gdyz niektore bramki ktore padly podczas tego spotkania, byly kuriozalne. Natomiast mecz nalezal do otwartych, fajnie sie gralo w tym spotkaniu, ktore bylo wyrownane i chyba remis to sprawiedliwy wynik.

Kartki:

Kontuzje:

Bohater spotkania:
Trudno wskazac jakiegos zawodnika, jednakowoz to Podolski strzelil 2 bramki i przyczynil sie chyba najbardziej do uratowania jednego punktu w tym spotkaniu.

sylwek12b
16 kolejka
Sylwek12bCzubihno

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Helmes
Melikson
Jelavic
Polanski
--------
Riquelme
Pogrebnyak

Opis:
Ciekawe spotkanie o byc albo nie byc mojego zespolu. Czując ciężar gatunkowy tego spotkania zawodnicy sprezyli sie i odniesli dosc nieoczekiwane zwycięstwo, dosc powiedziec ze w 2 lidze to wlasnie czubinho byl jedynym zawodnikiem ktory dwukrotnie mnie pokonal.

Kartki:
Sissoko - żółta kartka

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
cała ekipa Rangersow

Edi092
16 kolejka
EdiDonKryst

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Remy
Lucas
Burak Yilmaz
Drenthe
Andrew Ayew

Opis:
Zacieta walka z obu stron, Don miał wiecej sytuacji pod bramkowych i myśle,że gdyby nie wygrał w tym meczu mógł czuć nie dosyt. Wiem,że moglem wygrać ten mecz mimo przy tak małej ilości strzałów na bramke,piłkarze stwarzali sobie 100% sytuacje których nie potrafili wykorzystać. Dzięki za meczyk i do rewanżu smile.gif

Kartki:
Czysto

Kontuzje:
Czysto

Bohater spotkania:
Remy - Bestia dzisiaj

czubinho
17. kolejka
CzubinhoEdi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Pogrebnyak
Zarate
Negredo
Negredo

Opis:
Lepiej zorganizowana w ataku angielska drużyna spisała się bardzo dobrze na moim terenie. Ciekawy mecz, mało szczęścia po stronie fioletowych. Dzięki, do rewanżu

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Negredo

donkryst
17 kolejka
DonKrystWesoły89

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Andre Ayew
Andre Ayew
Charles Kabore
Lucho Gonzalez
Menez
Hugo Almeida
Hugo Almeida
Hugo Almeida
Baros

Opis:
W ciągu pierwszych 4 minut spotkania 2 poważne błędy mojej obrony, i można powiedzieć, że rozpoczynałem mecz z bagażem 2 goli. Udało mi się jednak wyrównać. No niestety po raz kolejny 2 minuty później Wesołemu udało się zepsuć mi humor, strzelając bramkę Hugo Almeidą. W drugiej połowie po raz kolejny doprowadziłem do wyrównania, i po raz kolejny Wesoły po kilku minutach wyszedł na prowadzenie. Znów się nie poddałem i wyrównałem, jednak 3 minuty i Wesoły wychodzi na prowadzenie again. Niestety, tego ciosu już nie potrafiłem odrobić i 3 punkty pojechały do Eindhoven. Dzięki i powo dalej wink.gif

Kartki:
żółtko - Lavezzi

Kontuzje:
Czyściutko.

Bohater spotkania:
Hugo Almeida - hattrick dzisiaj.

wesoly89
16 kolejka
wesoly89Szymson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Menez
Lavezzi
Lavezzi
Benaglio(samobójcza)
____

Adrian
Asamoah Gyan

Opis:
Mecz w pierwszej polowie zdecydowanie dla gospodarzy... kompletna dominacja , zero strzalow gosci... w drugiej polowie zas Wolfsburg przejal inicjatywe i kilka razy zagrozil bramce PSV lecz swietnie w bramce spisywal sie hennessey... wynik jak najbardziej zasluzony

Kartki:
BRAK

Kontuzje:
BRAK

Bohater spotkania:

Cała holenderska druzyna zasluzyla na to miano
Ferat
17 kolejka
SzymsonFerat

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
M.B.Diouf
M.B.Diouf
M.B.Diouf
M.B.Diouf
M.B.Diouf
M.B.Diouf
Asamoah Gyan

Opis:
Wynik wstawiam na prosbe nieobecnego Szymsona, to byl dzien M.B.Dioufa, wchodzilo mu wszystko, w pierwszej czesci spotkania, kazdy jego kontakt z pilka to gol, prawa noga, lewa, glowa.. Odpowiedzia na ataki rywala byl Diego Lopez, pewny punkt Udinese i zdecydowanie (pisze to juz chyba enty raz) najlepszy transfer Wlochow, wynik 1:7 nieadekwatny do wydarzen na boisku, ale czsto tak bywa i nic na to nie poradzimy.

Kartki:
czysto tongue.gif

Kontuzje:
czysto tongue.gif

Bohater spotkania:
M.B.Diouf - dzień konia.

lukasz44
16 kolejka
lukasz44Milerinho

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Bance
Bance
Forlan
Forlan
Forlan
Miccoli
Ronaldinho

Opis:
Cóż, do meczu podszedłem na luzie wiedząc że i tak stoję na straconej pozycji a więc nie zależało mi zbytnio i o dziwo gra wyglądała dobrze. Zwłaszcza pierwsza połowa to dominacja moje ekipy. W drugiej zaś rywal zdobył 2 bramki po kontrach i całkowicie podciął mi skrzydła. Mecz był do wygrania, jednak zabrakło boiskowego wyrachowania w dogodnych sytuacjach i być może też grania bardziej defensywnie gdy sytuacja była jeszcze do odwrócenia.

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Skrót spotkania:

Bohater spotkania:

Diego Forlan - wykończył Zenit w końcówce meczu

Ogryz
17 kolejka
OgryzRybson

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Pennant
Niang
Niang
Cabanas
Cabanas
------------------------------------------------
Vitolo
Vitolo
Maxi Lopez
Opis:
Pierwszy mecz po dłuższej przerwie udało się wygrać chociaż nie było łatwo. Mecz zaczął się doskonale dla piłkarzy Stoke którzy już w 2 minucie po bramce Pennanta prowadzili 1-0. W 8 minucie było już 2-0 kiedy to Niang strzelił swoją 1 bramkę w tym meczu. W 20 minucie Vitolo strzela kontaktową bramkę i robi się nerwowo. Jednak 5 minut później i zespół Stoke City znów na prowadzeniu swoją 2 bramkę w tym meczu zdobywa Niang. Do przerwy wynik nie uległ zmianie piłkarze Stoke City prowadzili 3-1. Po przerwie emocje były dopiero w ostatnim kwadransie gry kiedy to padły 4 bramki. Najpierw w 75 minucie Maxi Lopez zdobywa kontaktowego gola jednak 3 minuty później Cabanas strzela na 4-2. W 82 minucie Cabanas wykorzystuje błąd obrony i strzela w okienko bramki gości i jest 5-2. Tuż przed końcem meczu Vitolo strzela swoją 2 bramkę w tym meczu, a 2 dla swojej ekipy. Udało się wygrać to spotkanie i zdobyć 3 punkty, ale mogę mówić o sporym szczęściu obrona gości nie popisała się w tym meczu. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Kartki:
Cabanas - Żółta
Kontuzje:
Brak
Bohater spotkania:
Niang - Cabanas - Duet napastników nie do powstrzymania w tym meczu.

BlueOle10
17 kolejka
bobyblueole

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Klose
Klose
Gonul
Ganso
Emre

Opis:
Mecz wyrownany, jak to z Bobym. Ciezkie spotkanie, ze wzgledu na silny atak Werderu. Jednak swietnie przez caly mecz z Martinsem radzil sobie Gonul, ktory rozegral swietne zawody, zaliczajac nawet trafienie. Bobyego zaskoczylo w tym meczu to, ze glowna sila byl srodek pomocy, gdyz po bramce zanotowal zarowno Emre, jak i Ganso.
Wynik wpisuje ja, ze wzgledu na prosbe Bobyego, stad tylko jeden zapisany screen, gdyz Trener Werderu nie posiada zadnych.
Mecz bez kartek i kontuzji.

Kartki:

Kontuzje:

Bohater spotkania:
Gokhan Gonul- swietne zawody, przez caly mecz ostoja defensywy i wykluczenie z gry Martinsa, plus swietne trafienie.

Rybson
... kolejka
RybsonLizaku

Składy:

Screeny:

Strzelcy:

Toivonen

Olic
Olic
Barcos

Opis: Mecz rozpoczynany po trzykroć wkońcu doszedł do skutku miałem sporego pecha nie tyle co nawet w spotkaniu ale akurat na ten moment kiedy wsyztsko zadziałało Lizaku wystawił praktycznie optymalny skład, bo tak to ciągle kogoś brakowąło, ja też nie mogę narzekać bo za 3 razem miałem dość dobry skłąd formy bez rewelacji.. ale czegos nie było mianowicie nie było gigsa w panacie... ktory wyjasnił w tym meczu wsyztsko.. w sumie moze Gigsa i Givena... to dwaj zawodnicy ktorzy ewidentnie podcieli mi skrzydła, trudno trzeba grac dalej. Co do gigsa... staruszek dał 2 takie piłki ze moi obroncy mimo próby przechwytu robiąc szpagaty nie mogli jej sięgnąć... 2 tak zarąbiste piłki prostopadłe między 10 graczy które idealnie znalazły odbiorców... no i dzik olic ktory huknął z woleja po wrzutce... wyjasniło mi to wiele;D tak więc mała panata dostała lekcje i jedzie na chate:D a nie zasługiwała na porazke , mało tego sytuacji miała więcej smile.gif ale jak zwykle Shey Given wyjmował setunie, 8 rożnych ale nic to niedało:D Getafe trzymało sie naprawdę twardo na nogach...

dzieki powo dalej

Kartki:
bez kartek

Kontuzje:
bez kontuzji

Bohater spotkania: Gigs i Given

sylwek12b
17 kolejka
Sylwek12bNicejoke

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Rodallega
Rodallega
Rodallega
Samobój (Lafita)
------------
Luis Fabiano
Lisandro Lopez
Rolfes
D'Alessandro

Kontuzje:
Anichebe - lekka kontuzja

Opis:
Mecz wyrównany, osłabiony zespól Rangersów (nie mogl zagrac kontuzjowany Saha, Emenike, Helnes, Jelavic i Guerron byli bez formy) przez całe spotkanie gonił wynik. Koncowy efekt to 4-4

Kartki:
Brak

Bohater spotkania:
Rodallega - za 3 gole
niCejOke
16 kolejka
niCejOkeOgryz

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Elano
Cassano
Aruna Dindane

Jones
Cabanas
Pablo Hernandez

Opis:
Mecz na remis. Jednak nikt nie mógł się nudzić. Ladne kombinacyjne akcje z obu stron piękne bramki. i Wynik. dzięki powo w next round ; p

Kartki:
Bosingwa żółta
Wilson ZÓŁta

Kontuzje:
Elano- lekka

Bohater spotkania:
Oba zespoły za kapitalne widowisko.

Milerinho
17 kolejka
MilerinhoWoodi

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Amauri
Bojinov
Jovetić

Opis:
Kiepskie występy na koniec pierwszej rundy w ekstraklasie przekladaja sie na straty pkt. Nie ma co odbierać rywalowi, wykorzystał bezbłędnie luki w obronie Mainz i dwukrotnie ukąsił na wage 3pkt. Częste faule przeskadzały w wyprowadzaniu kolejnych akcji Mainz. Czas odświeżyć skład pomyśleć nad nową taktyką i rozgrywać lepsze mecze niż ostatnie w tej rundzie. Dzieki, graty, powodzenia dalej Woodi smile.gif

Kartki:

Kontuzje:

Bohater spotkania:
Onyewu - tytaniczną pracę wykonał w obronie żeby powstrzymać ataki Mainz.

lizaku
17 kolejka
lizakulukasz 44

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Trochowski
Grafite
Pedro Leon
Grafite
Grafite
Donovan
Donovan

Opis:
Dziwny mecz. Pierwsza połowa z przewagą gospodarzy ale tylko jedna bramka wpada. zaraz na początku goscie doprowadzaja do remisu, lecz nie długo trzeba czekać i Leon znowu wyprowadza ekipe Getafe na prowadzenie. Od tego momentu cos pękło i gosp tracż aż 4 bramki i ostatni mecz rundy jesiennej przegrywają 2-5. Dz za mecz.

Kartki:

Skrót spotkania:

Kontuzje:

Bohater spotkania:
Donovan za ładną bramke z ponad 30 metrów

DONE

aktualka strzelcow

aktualka kartek
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.