Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 6 | 14.02 - 26.02 | kolejki 20-23
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 8 (I sezon MLO)
JustMe1987

20. KOLEJKA
Boby1908 (Werder) - lukasz44 (Zenit)
WKSRKS (Szachtar) - Tomek93 (Celtic)
arczi333 (Blackburn) - Szymson (Wolfsburg)
Dabro96 (HamburgerSV) - lizaku (Getafe)
Ogryz (Stoke) - Rybson (Panathinaikos)
Ferat (Udinese) - woodie (Sporting)
Edi092 (Everton) - DonKryst (Marsylia)
pauza: BlueOle10 (Fenerbahce)

21. KOLEJKA
Boby1908 (Werder) - Dabro96 (HamburgerSV)
WKSRKS (Szachtar) - Szymson (Wolfsburg)
Tomek93 (Celtic) - arczi333 (Blackburn)
lukasz44 (Zenit) - lizaku (Getafe) 3-0
Ogryz (Stoke) - Edi092 (Everton)
Ferat (Udinese) - BlueOle10 (Fenerbahce)
Rybson (Panathinaikos) - DonKryst (Marsylia)
pauza: woodie (Sporting)

22. KOLEJKA
Boby1908 (Werder) - Szymson (Wolfsburg)
WKSRKS (Szachtar) - Dabro96 (HamburgerSV)
arczi333 (Blackburn) - lukasz44 (Zenit)
Tomek93 (Celtic) - lizaku (Getafe)
woodie (Sporting) - Edi092 (Everton)
Rybson (Panathinaikos) - BlueOle10 (Fenerbahce)
Ferat (Udinese) - DonKryst (Marsylia)
pauza: Ogryz (Stoke)

23. KOLEJKA
Boby1908 (Werder) - Ogryz (Stoke)
WKSRKS (Szachtar) - woodie (Sporting)
arczi333 (Blackburn) - BlueOle10 (Fenerbahce)
lizaku (Getafe) - DonKryst (Marsylia)
Tomek93 (Celtic) - Ferat (Udinese)
lukasz44 (Zenit) - Rybson (Panathinaikos)
Dabro96 (HamburgerSV) - Edi092 (Everton)
pauza: Szymson (Wolfsburg)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
- mecz będzie transmitowany LIVE, prosimy Was o ustalenie terminu z GooFym aby można uprzedzić ludzi o meczu

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 3\4 screenów oraz wprowadzenie opisu

składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!

- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na

dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu.
(opiekunowie maja prawo kontrolowac czy

kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują

odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde

ostrzeżenie.

CYTAT
Kary:
5 czerwonych kartek w sezonie (kumuluje się w czasie sezonu) - -1.000,000
Umyślny faul (udokumentowany nagraniem) - - 750,000
Celowe odłączenie z meczu - -1,000,000

CYTAT
Zawieszenia za kartki\kontuzje

4 żółte kartki
skutkuja 1 tygodniem zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
1 czerwona kartka to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Zwykła kontuzja to 1 tydzien zawieszenia ( 4 kolejki nastepnego tygodnia )
Poważna kontuzja to 2 tygodnie zawieszenia ( 8 kolejek nastepnych dwoch tygodni )
JustMe1987
CYTAT(JustMe1987 @ Feb 14 2012, 20:14) *
Zawieszeni w kolejkach 20-23

lukasz44 (Zenit)
Lombaerts
Denisov

Boby1908 (Werder Brema)
Martins

Tomek93 (Celtic)
Weidenfeller

arczi333
..22. kolejka
ArcziŁukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Danny
Adriano

Opis:
Wkońco łukasz mógł poczuć się wtym meczu jak ja w całym sezonie i bardzo sie z tego ciesze już wie dlaczego rzucałem miesem dzieki za mecz prawda fart ze remis miałem ogromne szczęście mecz rozgrywant na raty bo przerwało

Kartki/Kontuzje:
Borowski - żółta kartka

Man of the match:

Dany latał jak oszalały
Ferat
21 kolejka
FeratBlueOle10

Screeny:

Strzelcy:
Carew
Carew
Carew
Bouba Diop
Alex
Totti

Opis:
Niesamowicie szybki i radosny futbol sprezentowały kibicom obie drużyny, Fenerbahce kompletnie zawiodła skuteczność co przełożyło się na końcowy wynik:)

Kartki/Kontuzje:
żółta - Elokobi

Man of the match:

Carew - co miał na bucie to strzelił, raz nawet wyjątkowo pięknie z dystansu.
Ogryz
20 kolejka
OgryzRybson
Screeny:

Strzelcy:
Niang
Niang
Opis:
Udał się rewanż piłkarzom Stoke City za porażkę w pierwszym meczu 2-1, tym razem lepsi okazali się piłkarze z Anglii wygrywając to spotkanie po 2 bramkach Nianga. 1 połowa w miare wyrównana jedyna ciekawa akcja to słupek po strzale Nianga i do przerwy 0-0. Po przerwie 2 szybko strzelone bramki przez Stoke City i w 48 minucie było już 2-0 dla gospodarzy. W dalszej części meczu obie drużyny miały swoje okazje, ale bezbłędnie w bramce gospodarzy bronił nowy nabytek: Doni raz pomógł mu słupek, a piłkarze Stoke City w 2 połowie również zaliczyli słupek. Do końca meczu wynik nie uległ zmianie i 2 bramki zdobyte przez Nianga tuż po przerwie zapewniły 3 punkty gospodarzom. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Kartki/Kontuzje:
Maxi Lopez

brak

brak

Man of the match:

Doni - Bezbłędny w bramce Stoke City.
Mamadou Niang - Jego 2 bramki po przerwie zapewniły 3 punkty gospodarzom.

21 kolejka
OgryzEdii092
Screeny:

Strzelcy:
Jones
Jones
Jones
Diego
Diego
------------------------------------
Mauro Zarate
Mutu
Mutu
Opis:
Bardzo cięzkie spotkanie piłkarzy Stoke City ponieważ przyszło im się zmierzyć z silnie kadrowym Evertonem. Po wygranej w rundzie 5-0 wiedziałem, ze ten mecz tak gładko nie pójdzie i tak też było. Po 34 minutach to piłkarze Evertonu prowadzili 2-0. Jednak gracze Stoke City nie poddawali się i 2 minuty później bramkę kontaktową zdobył Jones, a 2 minuty przed przerwą Jones zdobywa swoją 2 bramkę w meczu i doprowadza do remisu. Niestety minute później za głupi faul na środku boiska Etherington dostaje swoją 2 żółtą kartkę, a w konsekwencji czerwoną i wylatuje z boiska. Całą 2 połowy przy wyniku 2-2 gracze Stoke City muszą grać w 10. Po mimo gry w osłabieniu piłkarze Stoke prezentowali się lepiej grając w 10 na 11 niż po równo. W 55 minucie Diego wyprowadza gospodarzy na prowadzenie. Kolejna bramka pada w 71 minucie, a hat-tricka zalicza Jones 5 minut później i mamy już 5-2 dla Stoke Diego przepięknie uderza w okienko bramki nie dając żadnych szans Kameniemu. W 80 minucie Mutu zmniejsza straty do 2 bramek, ale na więcej goli piłkarzom Evertonu nie starczyło czasu. I to gracze Stoke City wygrywają to jakże ciężkie spotkanie inkasując 3 punkty w tym meczu. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Kartki/Kontuzje:
Etherington
Etherington

Etherington

brak

Man of the match:

Jones - Poderwał reszte zespołu do walki przy wyniku 2-0 w plecy.

Ferat
20 kolejka
FeratWoodi

Screeny:

Strzelcy:
Ederson
Amauri
Bojinov
Utaka
Utaka
Bouba Diop

Opis:
Nie moga sie odnalezc po przerwie gracze Udinese, takze Sporting narzekal na swoja forme i brak szczescia, moze dlatego remis? tongue.gif

Kartki/Kontuzje:
czysto tongue.gif

Man of the match:

Sporting - za niestrudzone dazenie do remisu, udane.
WKS
23 kolejka
WKSRKSWoodi
Screeny:

Strzelcy:
Amauri
Amauri
Amauri
M.Moreno
Luiz Adriano

Opis:
Do 16 minuty Szachtar powinien prowadzić 2:0. Fantastyczna dominacja Gospodarzy nie pozwalająca na nic gościom. Niestety nadszedł czas rozłączenia i popełniłem chyba największy błąd wręcz "Frajerski" dawać szanse komuś takiemu jak Bendtner. I wtedy nagle wszystko siadło. Szachtar dalej atakował, robił co mógł a Sporting wychodził z własnymi piłkami a Amauri dopełniał formalności. Po zejściu Bedntnera Szachtar odżył i strzelil bramke na remis...Niestety to zamało na fantastycznego Amauriego. Sporting w tym meczu nie zasłużył na wygraną, jednak w Portugalii to moi grajcy na nią nie zasługiwali więc w ogólnym rozrachunku "Oliwa sprawiedliwa" . Jedno jest pewne. Jeżeli, miałbym jakiś kontakt po takim meczu z tym człowiekiem jak Bedntner w szatni to nie daje gwarancji czy by nie doszło do rękoczynów. W każdym bądź razie dzięki za emocjonujący mecz i gratuluje wygranej smile.gif

Kartki/Kontuzje:
Czysto ;]

Man of the match:

Prawdziwy AS ataku wink.gif
Boby1908
23 kolejka
Boby1908Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Pizarro
Niang
Niang
Jerome

Opis:
Ogryz w tym sezonie wygrał ze mną po raz drugi i pokazał mi tym samym, że moje miejsce w tabeli jest za jego plecami.Co do samego meczu jakiś tam niedosyt jest, bo optycznie przewarzałem i nawet miałem więcej sytuacji.Nie to jednak jest najważniejsze.W piłce liczy się kto zdobędzie więcej goli, a pod tym względem Ogryz okazał się lepszy ( w czym zdecydowanie pomógl mu mój bramkarz) . Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

WKS
20 kolejka
WKSRKSTomek
Screeny:

Strzelcy:
Huszti
Luiz Adriano

Opis:
Czasami mi się wydaje, że poprostu sam siebie ośmieszam. Głupie zmiany, dziwne taktyki i zero pomysłowości na Szachtar. Nic nie chce wyjść a jak już wychodzi to albo już na to za późno albo rywal szybko niwelizuje zagrożenie. Genialny dzisiaj Huszti z kolegami rozegrali fajne zawody. A Szachtar po mimo 2-3 zrywów jakby przeszedł obok meczu. Myślę, że sprawiedliwy podział punktów. Szkoda w 89 minucie akcji Moreno który wyszedł sam na sam, mógł dać upragnione trzy punkty i jednocześnie wskoczyć z miejsca do pierwszego skladu na następny mecz. Ale postanowił się chłopak nie przemęczać i wykurwił piłke gdzieś za trybuny tongue.gif. Dzięki Tomek za mecz z Tobą zawsze są emocje no i tym razem żaden z nas nie ucierpiał i dzielimy sie punktami. Powo Dalej.

Kartki/Kontuzje:
Żółta - Luiz Adriano, Andre Santos
Kontuzja - Scott Brown (zwykła)

Man of the match:

Myślę, że obrońcom Szachataru będzie się właśnie ten zawodnik śnił przez najbliższe dni.
Boby1908
22 kolejka
Boby1908Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Klose
Klose
D.Cisse
Asamoah Gyan

Opis:
Pozwolę sobie odpuścić opis tego meczu, żeby zaoszczędzić sobie zdrowia.Dzięki i powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Boby1908
21 kolejka
Boby1908Dabro96
Screeny:

Strzelcy:
Maurice Edu
Klose
Klose
Klose

Opis:
Dabro grał,a ja strzelałem.W końcu jakieś przełamanie, bo po ostatnich meczach myślalem ,że nie wyrobię.Dzięki za mecz.

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Klose
WKS
21 kolejka
WKSRKSSzymson
Screeny:

Strzelcy:
Eduardo
Willian
Srna
Raffael

Opis:
W psychikach piłkarzy, po ostatnich meczach udało mi się zakodować jedną myśl. "Oddzielamy wszystko grubą kreską i jedziemy od nowa z pełną parą" Choć nie powiem że mecz był łatwy bo było strasznie trudno ale udało się utrzymać Cisse w cieniu. Nareszcie drużyna w ofensywie przestała sobie robić "jaja" z kibiców oraz trenera i zagrali tak jakbym nareszcie tego chciał. Co do zwycięstwa to na pewno 3 pkt cieszą szczególnie z takim rywalem. Mam nadzieje, że to nie ostatnie. Skoro udało mi się rozpocząć od nowa gre od takiego uderzenia to teraz nie można tego zepsuć, prawda ? Ale to się okaże w innych meczach. Dzięki i powo w walce o mistrzostwo.

Kartki/Kontuzje:

Kontuzja - Sinclair (zwykła)

Man of the match:

Jakoś nikt się specjalnie nie wyróżnił.
Tomek93
23 kolejka
Tomek93Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Ljungberg x2
Utaka
Romaric
Carew x2

Opis:
Fajny meczyk. Nie skłamię, że wyrównany. Nie przesadzę, w stwierdzeniu, że trochę więcej szczęścia i to ja miałbym 3 pkt. Cóż, już się przyzwyczaiłem do tego happy.gif Taką małą niespodzianką było, że zacząłem od prowadzenia 2:0. Dzięki za fajny mecz, powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:
Czyściutko

Man of the match:

Dla mnie Ljungberg. Dla kolegi pewnie Carew, który popisał się pięknym golem.
Tomek93
21 kolejka
Tomek93Arczi
Screeny:

Strzelcy:
Gudjonsen
Huszti
Frei
Adriano x3
Shevchenko
Samobój
Opis:
Mecz wyrównany, 2 bramki stracone w samej końcówce meczu, ustaliły wynik spotkania. Samobój Weidenfellera, któremu piłka odbiła się od pleców i wpadła do bramki po strzale w poprzeczkę rozłożył mnie na łopatki, przegrywałem 3:1, ale z tego stanu udało mi się dość szczęśliwie doprowadzić do wyrównania. Końcówka meczu znowu okazała się być pechowa i zamiast cieszyć się z remisu, muszę zadowolić się tym, że wcale gorszy nie byłem od kolegi. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

Adriano
Boby1908
CYTAT(Tomek93 @ Feb 17 2012, 20:28) *
21 kolejka
Tomek93Arczi
Screeny:

Strzelcy:
Gudjonsen
Huszti
Frei
Adriano x3
Shevchenko
Samobój
Opis:
Mecz wyrównany, 2 bramki stracone w samej końcówce meczu, ustaliły wynik spotkania. Samobój Weidenfellera, któremu piłka odbiła się od pleców i wpadła do bramki po strzale w poprzeczkę rozłożył mnie na łopatki, przegrywałem 3:1, ale z tego stanu udało mi się dość szczęśliwie doprowadzić do wyrównania. Końcówka meczu znowu okazała się być pechowa i zamiast cieszyć się z remisu, muszę zadowolić się tym, że wcale gorszy nie byłem od kolegi. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

Adriano

Z tego co widzę będzie wo na korzyść Arcziego. Napisałeś, że padł samobój po odbiciu piłki od pleców Waindenfellera,a on chyba jest zawieszony:)
Zawieszeni w kolejkach 20-23

lukasz44 (Zenit)
Lombaerts
Denisov

Boby1908 (Werder Brema)
Martins

Tomek93 (Celtic)
Weidenfeller

arczi333
...23 kolejka
ArcziBluOle
Screeny:

Strzelcy:
Samaras
Borowski
Sow
Sow
Sow
Dia
Totti

Opis:
Nie dali rady cgłopaki to co zwykle nie poradność i brak skuteczności

Kartki/Kontuzje:
1 Żółta dla Blackburn ale za Chiny nie wiem kto dostał może BluOle bedzie wiedział

Man of the match:

Sow

... kolejka
ArcziSzymson
Screeny:

Strzelcy:
Yakubu
Yakubu
Yakubu
Kehl
D.Cisse
D.Cisse
Lakic

Opis:
Cóż jakto bywa w tym sezonie nie zsłużona porażka mecz był wyrównany miałem wiecej sytuacji do zdobycia goli ale jak zawsze zawiodła skuteczność a ztym nie miał problemu kolega

Kartki/Kontuzje:
BRAK

Man of the match:

D.Cisse
Boby1908
20 kolejka
Boby1908Lukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Pizarro
Pizarro
Pizarro
Grafite
Grafite
Grafite

Opis:
Mecz dwóch ekip z czuba tabeli i nie mogło zabraknąć emocjii. Spotkanie nie mogło się lepiej zacząć dla gospodarzy, którzy strzelili gola i po chwili mieli rzut karny. Do jedenasti podszedł Klose i przestrzelił. Po przerwie goście rzucili się do ataku i w efekcie zdołali zdobyć trzy gole. Kiedy myślami byli już w szatni to gospodarze zaczęli odrabiać straty...na 4 minuty przed końcem spotkania Pizarro zdobywa gola kontaktowego, a 3 minuty później doprowadza drużynę gości do rozpaczy strzelając karnego.Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Pizarro - mimo iż Werder przegrywał 1-3.On nie zamierzał poprzestać na jednym golu:)smile.gif
Dabro96
22 kolejka
WKSRKSDabro96
Screeny:

Strzelcy:
El Hamdaoui
El Hamdaoui
Trochowski
Trochowski
Kacar
Welliton
Opis:
Tak jak Boby napisał w poprzednim meczu że ja grałem a on strzelał to w tym meczu, przynajmniej w pierwszej połowie ( w drugiej WKS stracił chęci do gry ) było na odwrót. WKS ścisnął mnie na początku i to co jego zawodnicy marnowali to była poezja, na pustą nie trafiali albo uderzali w słupki, ja wyprowadziłem 3 akcje z czego 2 zamieniłem na bramki i mogę uczciwie przyznać że to zwycięstwo mi się nie należało. Do następnego
Kartki/Kontuzje:

- Beckham

Man of the match:

Anty Bohaterowie- Linia Ofensywy Szachtaru + ich skuteczność.
Rybson
22 kolejka
RybsonBlueOle10
Screeny:

Strzelcy:
Vitolo
Karagounis
Tuncay

Sow
Sow
Sow
Sow
Sow
Podolski
Podolski
Podolski
Dia

Opis:
Mecz z typowych pod górke nie dość, że w szatni średni nastrój podstawowy skład.. na innym stadionie.. musieli grać ci co byli:D i sobie grali... a właściwie to Blue Ole grał sobie między nimi.. rezerwowy srodek obrony .. rezerwowy atak.. jednak chciałem walczyc i otwarta gra skonczyła się dla mnie tragicznie.. ole się rozstrzelałbiggrin.gif i tak się skonczyło niezaprzeczalna przewaga i lepsza fizycznie technicznie.. ogolnie lepsza druzyna z turcji..

dzieki za mecz powodzenia dalej!

Kartki/Kontuzje:
Zółta kartka dla Seitaridis'a w panacie

Man of the match:

Sow i podolski na redzie maszyny ... największe! dzieki nim mega przewaga!
lukasz44
23 kolejka
lukasz44Rybson

Screeny:

1 połowa bez screenów niestety

Strzelcy:
Donovan
Julio Baptista
samobój zenit
Grafite
Grafite

Opis:
Śmieszny mecz, wszystkie pięć goli to po prostu parodia futbolu, wzięły się ze wszystkim dobrze znanego miejsca i obaj z Rybsonem nie mamy co do tego wątpliwości. Nie ma co opisywać, udało się wygrać dzięki Grafite który wykorzystał kiksy Greków. Dzięki za emocje i powo dalej.

Kartki/Kontuzje:
Cleyton (Panata)
Aly Cissokho, Ben Arfa (Zenit)

Man of the match:

GRAFITE - dzikusek
Rybson
21 kolejka
RybsonDonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Seitaridis
Julio.Baptista

Gignac
Valbuena

Opis:
Bardzo fajny mecz i róźnie mogło być nawiązana walka z bardzo mocnym przeciwnikiem... i tak naprawde Don może mówić o szczęsciu ze Koniczynki podzieliły się z nim punktami!
Gra fajna z obu stron ciekawe akcje więcej szczęscia jednak po stronie gości... no ale co zrobić trzeba się cieszyć z wywalczonego pkt!.

dzieki za mecz powodzenia dalej!

Kartki/Kontuzje:
Zółta kartka dla :
Valbuena i Diawara O.Marsylia

Man of the match:

Manninger i De SAanctis napawde fajna postawa bramkarzy!

Tomek93
22 kolejka
Tomek93Lizaku
Screeny:

Strzelcy:
Huszti

Opis:
Mecz dla przeciwnika. O ile przy dobrym łączu dla mnie, w pierwszej połowie było wyrównanie, tak w drugiej kolega kompletnie mnie przycisnął i nie miałem za dużo do powiedzenia. Kolejna bramka Husztiego daje mi punkty. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Kartki/Kontuzje:
Mulgrew lekka

Man of the match:

Huszti & VdV
Dobry mecz Forstera
JustMe1987
CYTAT(Tomek93 @ Feb 17 2012, 20:28) *
21 kolejka
Tomek93Arczi

Mecz zamieniony na wo dla arcziego i strzelcy usnieci z listy.
Tomek93
Spoko, przepraszam za problem.
Ferat
22 kolejka
FeratDonKryst

Screeny:

Strzelcy:
Carew
Carew
Stankevicius
Utaka
Andre Ayew
Remy

Opis:
Pierwszy nasz mecz transmitowany w TV, stad mysle duzo niewymuszonych bledow, ale z drugiej strony, przynjamniej padlo 6 bramek, bylo na co popatrzec:)

Kartki/Kontuzje:
czysto tongue.gif

Man of the match:
Carew - strzelil dwie bramki i poprowadzil Udine do zwyciestwa.

Edi092
29 kolejka
EdiDonKryst
Screeny:

[b]Mauro Zarate
J.Ayew
J.Ayew

Opis:
Słaba gra ofensywna Evertonu i najmniejszy wymiar kary jaki mogł ich spotkać w tym meczu,Zarate starał się ile mógł ale to było za mało żeby myślieć chociażby o remisie,dzięki za mecz !

Kartki/Kontuzje:
ZÓŁTA - Cahil

Man of the match:[/b]

AYEW

lizaku
23 kolejka
lizakuDonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Samobój
Olic
Cardozo
Opis:
Niby wyrównany mecz, ale goście cześciej strzelali na bramkę. W 1 połowie po przepięknym samobóju (lob bramkarza) Goście prowadzą. W 2 połowie wyrównanie Olica daje nadzieję. Goście odpowiadają w 65 minucie po bramce Cardozo i mimo okazji z obu stron więcej bramek nie wpada. Dzięki za mecz.

Kartki/Kontuzje:
Brak

Man of the match:

Brak
woodi
22 kolejka
woodiEdi092
Screeny:

Strzelcy:
Bojinov
Bojinov
Martin Petrov
Mutu
Mauro Zarate
Koo Ja Cheol

Opis:
Mecz zacięty i bardzo wyrównany smile.gif goście szybko zdobyli pierwszego gola ale gospodarze błyskawicznie odpowiedzieli smile.gif Później gospodarze nawet objeli prowadzenie i tak skonczyła sie 1 połowa z wynikiem 2:1. Druga połowa to inna gra gospodarzy gdzie nic im sie nie kleiło :/ i dlatego tracą 3 bramki i przegrywaja 2:4 tongue.gif dzieki i powodzenia dalej

Kartki/Kontuzje:
Żółta kartka: Stokes

Man of the match:

Nikt sie nie wyróżnił smile.gif

karciochy i inwalidy

strzelcy
JustMe1987
Dabro moze ujemne punkty w tabeli skusza Cie laskawie do wpisania wynikow na forum?
Dabro96
20 kolejka
Dabro96Lizaku
Screeny:

Strzelcy:
Olic
Guiza

Opis:
Kolejny mecz w którym mam dużo szans na strzelenie bramki,a moi zawodnicy partolą te sytuację

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Zdecydowanie OLIC

23 kolejka
Dabro96Edi
Screeny:

Strzelcy:
Osman
Osman
Cahill
Cahill
Mutu
Mutu
Mauro Zarate
Mauro Zarate
Martin Petrov

Kacar

Opis:
Są szanse zespół nie strzela,napastnicy przeciwnika nie do powstrzymania i tyle.

Kartki/Kontuzje:
1 żółta

Man of the match:

Skuteczność
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.