Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3 | Master League Mini Cup | 17 Grudnia
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turnieje dnia\Master League Mini-Cup > Master League Mini-Cup
Stron: 1, 2
lukasz44

Zapraszamy do trzeciego turnieju z serii Master League Mini-Cup
Rozpocznie się on dziś (17 Grudnia) około godziny 21-30 , 22-00

-------------------------

Minimalna liczba chętnych aby turniej się odbył to 4.
Im więcej graczy tym lepiej, więc zapraszamy do zapisów
Turniej będziemy rozgrywac systemem grupowym, im więcej graczy tym więcej grup 4-osobowych
Jeżeli będzie nas mało to zagramy tylko jedną większą grupę.

Wyciąg z regulaminu:

CYTAT
Master League Mini-Cup
Innym sposobem na zdobycie gotówki będą krótkie-miniturnieje " Master League Mini-Cups" w których zwycięzcy będą zdobywać 2 miliony dopisywane do budżetu.

CYTAT
W turnieju może zagrać każdy, nie tylko ligowcy.
Lecz taka osoba wtedy nie otrzymujemy wyżej podanej nagrody jedynie punkty do rankingu smile.gif

Do wyboru dla graczy spoza ligi są jedynie te ekipy:
CYTAT
Wolfsburg ,Hamburger SV ,Blackburn ,Everton,Panathinaikos,Werder Brema
Stoke City, Getafe,Marsylia, Udinese ,Ajax,Szachtar,Zenit,Fenerbahce
Galatasaray, Sporting Lizbona ,Newcastle United,CSKA Moskwa,Celtic Glasgow

Hannover96, WBA ,Wigan, Olympiacos ,Mainz,Toulouse, Parma,Espanyol
Zaragoza ,Athletic Bilbao ,Spartak Moskwa,Braga,Trabzonspor
Hoffenheim,PSV,Bordeaux,Racing Santander,Glasgow Rangers,Twente

REGULAMIN TURNIEJU:

Patch - AKTUALKA POD MASTER LEAGUE beta 0.1
Czas GRY - 10 minut
Kontuzje - Tak
Pogoda - Dobra
Czas na zapisy - Sobota do 21-00

Stawką są również punkty
w klasyfikacji generalnej PES6

CYTAT
Porozumiewamy się przez chat stworzony specjalnie na takie turnieje, gdyż ciągłe włączanie GG podczas meczy\po nich może powodować zamieszanie i lagi. Prosimy wszystkich którzy będą grać o obecność na nim.
Nawet włączony chat nie powoduje lagow podczas gry, takze spokojnie możemy zostawić otwarte okienko.

WEJŚCIE

CYTAT
PAMIĘTAJCIE ŻE SŁOMIANY ZAPAŁ PODCZAS TAKICH TURNIEJÓW BĘDZIE SUROWO KARANY BANAMI NA KOLEJNE EDYCJE !!!
Nie wycofujemy się po porażkach, nie obrażamy nikogo,
nie stroimy fochów !!!
NIE O TO CHODZI, to ma być świetna zabawa smile.gif

Rezygnacje można złożyć najpóżniej pół godziny przed startem tura
.

LISTA ZAPISANYCH:
1. Boby1908 (Werder Brema)
2. Dabro96 (HamburgerSV)
3. gapa (WBA)
4. Milerinho (Mainz)
5. GooFy (Spartak Moskwa)
6. lukasz44 (Zenit)
7. Wolrid (Athletic)
8. witu (Hoffenheim)
9. JustMe1987 (Twente)
10. Sporting Braga (zibii75)
11. Real Saragossa (NiCejOke)
12. wesoly89 (Wolfsburg)
13. Ogryz (Stoke City)
14. radek93 (Racing Santander)
15. arczi333 (Blackburn)
16. piecia1990a (Aston Villa)

Szablon zapisu:
CYTAT
nick
drużyna - moja ligowa ekipa lub wybrana ekipa

Np.
lukasz44
Zenit \ Moja ligowa ekipa
Boby1908
gram Werder/moja ekipa
WKS
Jak mi w tym turnieju nie pójdzie dobrze to sie pochlastam tempą łyżeczką....

WKSRKS

Szachtar - Moja ligowa ekipa.
lukasz44
CYTAT(WKSRKS @ Dec 17 2011, 13:26) *
Jak mi w tym turnieju nie pójdzie dobrze to sie pochlastam tempą łyżeczką....

Hahahahahah laugh.gif
gapa
gram. moja ligowa. WBA
Milerinho
Milerinho

FSV MAINZ
GooFy
GooFy - Спартак Москва happy.gif
lukasz44
lukasz44
Zenit- ligowa
Wolrid
Wolrid
Athletic Bilbao - LIGOWIEC
Witu
Witu
Hoffenheim - ligowa
Milerinho
Jezeli mozna zapisuje

JustMe1987

Twente
zibii75
zagram Braga
niCejOke
zagram Saragossa .

mogę byc online troche po 22....
Milerinho
widze ze zibi w koncu zagrasz
wesoly89
wesoly89

zagram Wolfsburgiem / druzyna wybrana

Ogryz
Ogryz
Stoke City - Drużyna ligowa.
arczi333
Zagrał bym ale nie wiem czy się wyrobie mógł bym być o 22 20 najwcześniej jest taka opcja?? jeśli tak to sie zapisuję
radek93
potwierdzam -Racing Santander (ligowa ekipa)
Dabro96
Dabro96 - HSV Ligowa smile.gif
lukasz44
CYTAT(arczi333 @ Dec 17 2011, 18:34) *
Zagrał bym ale nie wiem czy się wyrobie mógł bym być o 22 20 najwcześniej jest taka opcja?? jeśli tak to sie zapisuję

Trochę za póżno, nie będziemy czekać bo znowu do 2 będzie granie.
Postaraj się określić czy do 22:10 będziesz napewno jeżeli tak możesz grać, jeżeli nie to trudno...

PAMIĘTAJCIE ŻE GRAMY NA MASTER LEAGUE ROSTER beta 0.1 !!!!!
WKS
Ja chciałbym zrezygnowac... Przepraszam. ;/ Nie będe owijał w bawełne i pisać jakichś powodów, że żona rodzi itp : D. Poprostu leci mecz o 22:00 Sevilla-Real i wole go sobie na spokojnie obejrzeć a nie ani pograć bo skupiony na meczu ani obejrzec bo trzeba grać... Bedą jeszcze inne turnieje na którym mnie bedziecie łoić aż miło biggrin.gif Sorry za zamieszanie i dobrej zabawy wszystkim wink.gif.
arczi333
będe napewno do 22 10
Jason Bourne
chętny, ale łukasz poproszę o Aston ville - wybrany klub. Dziś mam w akademcu wigilie studencką ale pes to pes biggrin.gif
Edi092
Everton smile.gif
lukasz44

Pamiętajcie aby grać mecze po kolei !!! Najpierw 1 -->2-->3->4 kolejka.
Gdy rywalowi przedluza sie mecz czekamy na niego ! [/color]

Nie wyłączamy chata podczas meczów ! Nie powoduje lagow!
Z grup wychodza po 2 najlepsze ekipy więc razem 8.
Póżniej ćwierćfinały, półfinały, finał...

[color=rgb255]POWODZENIA !!!!

Gramy o 2mln i pkt do rankingu !
gapa

Gapanicejoke

Screeny:

Opis:
Bardzo ladne widowisko. akcja za akcje. dzieki i powo dalej

Ogryz

OgryzRadek94
Screeny:

Opis:
1 połowa to totalna dominacja piłkarzy Stoke City i prowadzenie 1-0 po bramce Fullera i asyście Pennanta z rzutu rożnego w 1 połowie piłkarze Racingu Santander nie oddali nawet strzału w światło bramki Stoke gdy gospodarze oddali 8 strzałów w tym 6 celnych i 1 poprzeczka. 2 połowa to lepsza gra Racingu i mądra obrona gospodarzy i groźne kontry. Bramka dla Racingu to lama więc wynik pozostaje 1-0. I 3 pkt w tym meczu dla Stoke. Dzięki i powodzenia dalej.
Dabro96
Dabro96JustMe

Screeny:

Opis:
Kolejny piękny mecz z JustMe w którym obie drużyny grają kombinacyjną piłkę.Byłby remis gdyby Just na końcu się nie zabawił smile.gif
Edi092

EdiZibi

Screeny:

Opis:
Remis na własne życzenie,pudła zemściły się w ostatniej akcji,dzięki i powodzenia
Milerinho

Milerinhopiecia

Screeny:

Opis:
Dominacja Mainz przez okragle 90min smile.gif lecz rywal wyprowadzal grozne kontry, Dzieki powodzenia dalej

Jason Bourne
2 kolejka
piecia1990 gapa

Mecz: Wyrównany, akcja za akcjá, wiécej szczéscia mieli goscie, którzy wygrali, choc w ostatniej akcji, mógl pasc remis

PS sorki za literowki ale klawiatura mi sie psuje
Witu

WituŁukasz

Screeny:

Opis:
Dziwny mecz niby wyrównany, ale wynik bardzo korzystny dla gości, a wszystko przez błędy obrońców Zenitu którzy praktycznie wystawiali jak na tacy piłkę do strzałów piłkarzom Hoffenheim. Dzieki za mecz, powo dalej wink.gif
zibii75
gr. C 2 kolejka
zibii75Witu

Screeny:

Opis:
Jaki wynik taki mecz, remis sprawiedliwy bo obie ekipy mogły wygrac, dzięki i powo
JustMe1987

JustMe1987Arczi3333

Screeny:

Opis:

Udalo sie jakos przetrzymac napor kosmicznego napadu angielskiego zesplu w ktorym wystapilo 4 nominalnych napastnikow z ktorych kazdy byl silny i szybki. Ugralem remis i nawet z punktu sie ciesze zwazywszy na to ze polowa skladu musiala udac sie na lawke bo zapili wczoraj najwyrazniej i kompletnie nie mieli formy na mecz z Arczim wacko.gif

Milerinho
sie dzieje sie biggrin.gif
niCejOke

niCejOkeMilerinho
[b]Screeny:

Opis:
Mecz bardzo zacięty z lekka przewaga Mainz. Moim zdaniem remis bardzo słuszny smile.gif

wesoly89

wesoly89Dabro96

Screeny:

Opis:

dobry zaciety meczyk..

radek93

Radek93Boby

Screeny:

Opis:
Mecz nie ułożył się po mojej myśli .Zasłużone zwycięstwo rywala

Wolrid

WolridOgryz

Screeny:

Opis:
Mecz który odznaczał się bardzo wysoką nie skutecznością. Obie ekipy miały momenty w których mogły przeprowadzić szalę zwycięstwa na swoją stronę. Tak się jednak nie stało, i wraz z kolegą Ogryzem musimy zadowolić się smakiem remisu.
gapa

GapaMilerinho

Screeny:

Opis:
piekny gol i zachowanie wobec mnie milernio. tak jakbym wczesniej cos mu zrobil.

Boby1908

BobyWorlid

Screeny:

Opis:
Mecz kontrolowany od samego początku przez gospodarzy i goście powinni się cieszyć, że jeszcze brakuje skuteczności Werderowi.Skromne 1-0 ,ale też cieszy.Dzieki i do następnego.

BobyOgryz

Screeny:

Opis:
Kolejny mecz , który pokazuje ile trzeba jeszcze pracy, aby osiągnąć sukces.Całkowity brak skuteczności zdecydował o stracie punktów. Powinienem wygrać wysoko, a malo nie przegrałem.Dzięki i do następnego.
Jason Bourne
3 kolejka
piecia1990 nicejoke

\
JustMe1987

JustMe1987Wesoly89

Screeny:

Opis:

Przerazaja mnie sklady co niektorych ekip. Masakra jakie wypasione 11stki sa biggrin.gif. Nie mniej jednak Kezman!!! i 3 punkty wedruja do mnie. Miler swietnie wyszkolil wspollokatora tongue.gif

radek93

Radek93Wolrid

Screeny:

ja byłem hostem
Opis:
Ciekawy mecz .powodzenia dalej Wolrid .
lukasz44
lukasz44GooFy

Screeny:
brak, black screen

Opis:
Obaj mogliśmy to wygrać, mecz był otwarty i bardzo ciekawy. Choć momentami przypominał podwórkową kopaninę. Gole zdobyli Dzyuba i Grafite. Dzięki, powo dalej mistrzu.

lukasz44zibii75

Screeny:

Opis:
Mecz wyrównany, o wygranej zdecydowały błędy obrony Bragi, która fatalnie się ustawiała dzięki czemu Grafite i Donovan mieli mnóstwo miejsca. Swoje szanse raz po raz marnował Iaquinta i to się chyba zemściło w końcówce.
Dzięki, powo dalej.
GooFy

GooFyEdi

Screeny:

Opis:

Bardzo wyrównany mecz w którym odrobinę więcej inicjatywy miał Spartak. Piłkarze Evertonu byli skuteczniejsi.

arczi333

ArcziWesoły

Screeny:

Opis:
Wkońcu sie udalo cos wygrac brak formy jednak u ,nie
arczi333

ArcziDabro

Screeny:

Opis:
Dabro pokazał klase dzieki
GooFy

GooFyZibii

Screeny:

Opis:

W pierwszej połowie wyraźna przewaga Spartaka i festiwal niewykorzystanych sytuacji. Druga połowa bardziej wyrównana, ale Spartak nie dał sobie wyrwać zdobytego prowadzenia.

Witu

wituGoofy

Screeny:

Opis:
Ciekawy wyrównany mecz powinien być remis, ale Spartak miał pecha. Dzieki za mecz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.