Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PESEdit Patch 4.0 - niewidzialne zespoły
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
Tari
Nie bardzo wiedziałem jak nazwać temat, bo i mój problem jest nietypowy. Właśnie ściągnąłem patcha 4.0, instalacja na świeżutkiego PES'a (nowy komputer, więc nie ma możliwości, żeby zostały jakieś "resztki") i wszystko śmiga, ale...

nie widzę bardzo dużej części zespołów z Other Teams. W opisie patcha jest mowa o dodanych między innymi Wiśle, Legii i całym mnóstwie innych zespołów. Ja w Other Teams mam chyba około 15-20 zespołów, co zdecydowanie nie powala na kolana. Sprawdzałem, w kitserverze są stroje dla wszystkich drużyn, twarze wielu zawodników, ale w grze nie ma ani grajków (powiedzmy jako wolni agenci) ani samych zespołów. Spotkał się ktoś z takim problemem albo ma pomysł na rozwiązanie? Poza tą sprawą, z patchem nie ma absolutnie żadnych kłopotów, wszystko śmiga, nie brakuje herbów, kitsów itp itd...Pomocy!
Budziak
Mam podobny problem bo pisało tam o nowych transferach np. Aguero a tego transfery nie było. Nie ma się co przejmować. Za tydzień po zamknięciu okienka wyjdzie nowy dodatek więc lepiej poczekać i go ściągnąć niż się teraz bawić. Gorzej jak i z tym patchem będą takie problemy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.