Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 4 sie czesto zawiesza
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
dajenda
Mam tak od poczatku ten problem z ta gra od kiedy ja mam ,kiedys zdarzalo sie to rzadziej to przymykalem oko , a teraz rozegram czesto z 2 moze 3 mecze i albo podczas meczu albo w menu, gra staje w miejscu i dzwiek gry zaczyna sie dlawic i tylko restart kompa pozostaje.Dzis np. gralem w master league z manchesterem united prowadzilem 3:0 i w 87 minucie meczu musialem zresetowac kompa (koszmar).
Mial ktos podobny problem???

mam: pentium 3 -1,3 gh
512 Ram
geforce Fx 5500 128
gram na :800 na 600
detale :medium
onix_the_chosen
Ja mam taka konfiguracje:

Gigabyte K8NS
Gigabyte Geforce 6600 GT 128 ddr 128 bit (pci-e)
AMD Athlon 64 3000+
512 DDR 400 Geil
gram na 1280x1024
detale high

.............. i gra smiga jak marzenie. Pokombinuj ze sterownikami albo z directx smile.gif
lualua
QUOTE(dajenda @ Jul 21 2005, 21:52:05)
Mam tak od poczatku ten problem z ta gra od kiedy ja mam ,kiedys zdarzalo sie to rzadziej to przymykalem oko , a teraz rozegram czesto z 2 moze 3 mecze i albo podczas meczu albo w menu, gra staje w miejscu i dzwiek gry zaczyna sie dlawic i tylko restart kompa pozostaje.Dzis np. gralem w master league z manchesterem united prowadzilem 3:0 i w 87 minucie meczu musialem zresetowac kompa (koszmar).
Mial ktos podobny problem???

mam: pentium 3  -1,3 gh
          512 Ram
        geforce Fx 5500  128
gram na :800 na 600
            detale :medium
[right][snapback]30496[/snapback][/right]

hmm, no ja mam wsumie duzo mocniejszy sprzęcik (2,7Ghz, 1GB RAM) a gram na 720 na ileśtam i medium. Może zmniejsz ustawienia?
k_e_w
Dokładnie spròbuj zmniejszyć ustawienia. Też miałem ten problem zmiana ustawień pomogla biggrin.gif
dajenda
No i lipa panowie.Zmienilem na :640 na 480 i dalem na low , mawet jednego meczu nie rozegralem do konca .Wygrywalem w master league z AC milenem 2:1 i gdzies okolo 70 minuty znowu sie giera zatrzymala .Nie wiem moze mam cos w systemie nasmiecone.No ale mam Pande antivirus i adaware i spyware uzywam.Nie wiem co moze byc przyczyna .No nic niedlugo bedzie PES5 ,moze tam niebede miala tego problemu.
Tomak
Spròbuj z 3D Analyzerem...
dajenda
a jak sie tego uzywa i co tam trzeba zrobic??
Capitan Tsubasa
Hehe, kurde ale wy macie wypasione sprzety ja mam Pentiuma 3 550 Mhz 256 ramu grforce fx 5200 64mb i zapierdzielam 1024 x 768 i medium detale gra rowno jedzie, zero przywiechy a o zwisie nie ma zadnej mowy smile.gif
Tomak
QUOTE(dajenda @ Jul 22 2005, 13:31:59)
a jak sie tego uzywa i co tam trzeba zrobic??
[right][snapback]30583[/snapback][/right]

Poszukaj na forum, bardzo dużo o tym mòwiono/pisano...
mati
Miałem podobny problem z Far Cry ,pomogło zmienienie sterownika na nowszy . Pokombinuj z sterownikami może pomorze. Z PESem tez mialem problem gra wieszała sie ale po ok 10 sek szła dalej ,okazało sie ze to wina antyvirusa (F-secure 2005) zmieniłem go i gra chodzi mi na 1280,1024 i medium bez problemòw.

mam:
pentium 4 - 2,4
radeona 9000 pro
512 ramu
Pocker
Miałem podobny problem, wręcz identyczny ..Nadgarliwe "zawieszanie" się Pesa sprawiało wiele trudu, no i niestety niemogłem rozkoszować się tą gierką ..Ale wpadłem na jeden pomysł ..Reinstalka ..Zachowałem folder DATA oraz SAVE ..Zreinstalowałem giere włożyłem wcześniej zachowaną DATE I Save i problem się potem nie powtarzał i wszystko hulało jak należy dry.gif
kosa
no, a jak... temacik do chwalenia sie wlasnym sprzetem rolleyes.gif
dajenda
Zrobilem wczoraj tak jak proponowales POCKER no i rozegralem wczoraj 4 meczyki bez zwiechy ,wiecej mi sie nie chcialo.Wlaczylem dzisiaj zagralem jeden i w menu tuz przed zagraniem nastepnego meczu ,znowu zawiecha.
Chyba nie ma ratunku
Pocker
QUOTE(dajenda @ Jul 24 2005, 08:47:55)
Zrobilem wczoraj tak jak proponowales POCKER no i rozegralem wczoraj 4 meczyki bez zwiechy ,wiecej mi sie nie chcialo.Wlaczylem dzisiaj zagralem jeden i w menu tuz przed zagraniem nastepnego meczu ,znowu zawiecha.
Chyba nie ma ratunku
[right][snapback]30740[/snapback][/right]

Hm..A pròbowałeś formata? Być może ta oapcja wyleczy Twego pesa z tej wstrętnej choroby wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.