Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje dotyczace walkowerow oraz prosby o przedluzenie terminu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Sezon 1 > Puchar Ligi
JustMe1987

W tymże temacie zgłaszamy niemożność komunikacji
z przeciwnikiem i ustawienia się na mecz pucharowy.

Forma powinna wyglądać następująco :

Kolejka:

Mecz:

Powód:

Proszę pamiętać o tym, że jeżeli w terminarzu jesteśmy zaznaczeni jako gospodarz to mamy obowiązek wpisać nierozegrany w terminie mecz.

Jeżeli wniosek
nie zostanie wpisany do końca terminu wstawiaone bedzie WO według regulaminu.
gapa
Kolejka: 3

Mecz: arczi333-gapa

Powód: arci nie odpowiada na gg. prosze o przedluzenie choc o kilka dni.
Ferat
wyjezdzam na wakacje 24-30.07 prosze o przedluzenie wszystkich moich meczow..

EDIT

prosze o przedluzenie wszystkich moich spotkan, wrocilem i bede stopniowo nadrabial..
dj_adriano
grupa A
9 kolejka
gapa - dj_adriano

prosze o WO jeżeli już się nie da przedłużyć bo nie chce sam go dostać lub ,żeby wyszło ,że mecz zaniechany - pisałem kilka razy do gapy i za każdym razem nie mógł..
JustMe1987
Wszystkie nierozegrane mecze poszly jak wo dla goscia 0:3
lukasz44
Wnoszę o walkower w meczu z arczim333, mimo że nie jestem gospodarzem 1 meczu i to nie ja powinienem wyjść z inicjatywą pisalem 3-4 krotnie bez skutku...

Jeżeli można proszę o przedłużenie, jeżeli nie to o WO, mogę dołączyć screeny z gg jeżeli zajdzie potrzeba.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.