Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 6 24.06 - 03.07 : kolejki 21-24
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7 > Sezon 7 - II liga
lukasz44

Kolejka 21
zibii75 - lizaku
seba - Edi092
JustMe1987 - Rybson
Boby1908 - czarny1990
Dabro96 - woodi

Kolejka 22

radek93 - zibii75
Ogryz - lizaku
czarny1990 - JustMe1987
arczi333 - witu
woodi - Boby1908
similo14 - Dabro96

Kolejka 23
zibii75 - Ogryz
radek93 - Edi092
lizaku - Rybson
seba - arczi333
JustMe1987 - woodi
witu - waldi198
Boby1908 - similo14

Kolejka 24

Edi092 - zibii75
Rybson - Ogryz
czarny1990 - lizaku
waldi198 - seba
similo14 - JustMe1987
Dabro96 - witu

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
( MECZ TYGODNIA ) - proszę kontaktować się z JustMe1987 on nagra meczyk

WYCIĄG Z REGULAMINU:
CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.
Dabro96

24 kolejka
Dabro96 Witu
Screeny:

Strzelcy:

Podolski

Opis:

Mecz do końca pierwszej połowy wyrównany,lecz w drugiej połowie to była dominacja Koeln lecz nie udokumentowana bramką.Gol padł w pierwszej połowie i potem mogło paść kilka goli lecz mecz zakończył się wynikiem 1:0.Dzięki za mecz.Powo w lidze.

Zawodnik meczu:

Podolski-Super Meczu nie zagrał lecz strzelił tego Gola
Edi092

21 kolejka
Seba Edi
Screeny:

Strzelcy:

Welliton
Bojinov
Alex
Amauri
Ananidze
Welliton
Ari
Candreva
Alex
Bojinov

Opis:
Mecz rozgrywany na raty.W pierwszym meczu było 1-0 po strzale Wellitona.Dodaje fotki z drugiego naszego meczu.Były problemy z łączem po obu stronach,ale udało nam się rozegrać ten mecz (dla mnie szczęśliwie bo wygrana)
W meczu były ładne akcje,parady bramkarzy a co najważniejsze spora ilość bramek jak na jeden mecz.Mimo że łącze było co najwyżej średnie to mecz można zaliczyć do udanych. Dzięki i powodzenia dalej !

Zawodnik meczu:

Brak
Witu

21 kolejka
witu. Korul
Screeny:

Strzelcy:
Lukaku x3
Kljestan
Rosales
Landzaat
samobój

Opis:
Mecz w którym wyraźną przewagę miało Twente, ale piłkarze z Brukseli w końcu błysnęli skutecznością ( 6 strzałów 4 celne i 4 gole) a szczególnie błysnął Lukaku który skompletował hat-tricka i Twente mimo żeby było lepsze przegrało to spotkanie. Dzięki za mecz powo dalej.

Zawodnik meczu:

Lukaku - skompletował hat-trick i to on w tym meczu rządził w ataku drużyny z Brukseli.
JustMe1987

JustMe1987 woodi

Screeny:

Gimenez
Saul
Jose Sand
Gimenez
Riki
Di Vaio

Opis:

Wet za wet cios za cios. Festiwal pudel Deportivo. Fajna atmosfera. Wydarte zwyciestwo. PES. - tak wlasnie wyglada telegram z tego spotkania.

Zawodnik meczu:

@ => Marco DI VAIO

Di Vaio blisko dwie dekady psuje humory bramkarzom rywali tak jak zepsul i mojemu!

arczi333

..22 kolejka
Arczi Witu
Screeny:

Strzelcy:
2x Amantidis
Kanu
Gillet
Boussuofa

Opis:
Cóż pes jest okrutny wygrał słabszy w tym meczu ale skoteczniejszy żal pisać staty mówią same za siebie

Zawodnik meczu:
WITU

zibii75

23 kolejka
zibii75 Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Abdellaoue
Abdellaoue
S. Fernandez
Opis:
Mecz pod dyktando gospodarzy od początku do końca, gości było stać jedynie na 1 celny strzał który zamienili na gola ( jak by nie patzreć 100% skuteczności, GRATULACJE)
Co do meczu to wystarczy, co do atmosfery po to zostawia trochę do życzenia. Kolega chyba sie nie pogodził z takim wynikiem i nazwał mnie żałosnym graczem czemu nie wiem ale czuje się urażony tymi słowami i czekam na przeprosiny hehehe. Miał jakieś ale do mojej taktyki (chyba ze jest defensywna tak wnioskuje, a gram tylko 3 obrońcami i 1 PD), jednak statystyki nie kłamią i przewagę miałem miażdżącą jak widać na ss.

Zawodnik meczu:
Abdellaoue który wbił przyjezdnym 2 GOLE.

Ogryz
CYTAT(zibii75 @ Jun 27 2011, 20:43) *

23 kolejka
zibii75 Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Abdellaoue
Abdellaoue
S. Fernandez
Opis:
Mecz pod dyktando gospodarzy od początku do końca, gości było stać jedynie na 1 celny strzał który zamienili na gola ( jak by nie patzreć 100% skuteczności, GRATULACJE)
Co do meczu to wystarczy, co do atmosfery po to zostawia trochę do życzenia. Kolega chyba sie nie pogodził z takim wynikiem i nazwał mnie żałosnym graczem czemu nie wiem ale czuje się urażony tymi słowami i czekam na przeprosiny hehehe. Miał jakieś ale do mojej taktyki (chyba ze jest defensywna tak wnioskuje, a gram tylko 3 obrońcami i 1 PD), jednak statystyki nie kłamią i przewagę miałem miażdżącą jak widać na ss.

Zawodnik meczu:
Abdellaoue który wbił przyjezdnym 2 GOLE.

Gramy dla zabawy, a ty tą zabawę psujesz swoją taktyką grasz 3 obrońcami a tuż za nimi masz 5 zawodników i 2 zawodników z przodu. Rozumiem miałbyś słabsza ekipę byłbyś słabszym graczem odemnie, ale tak nie jest, a ty grasz praktycznie mówiąc 8 zawodnikami nastawionymi defensywnie i 2 napastnikami trochę nie halo chyba nie o to chodzi. No ale przecież nikt ci tego nie zabroni. Dzięki. Powodzenia dalej
zibii75
CYTAT(Ogryz @ Jun 27 2011, 20:49) *
Gramy dla zabawy, a ty tą zabawę psujesz swoją taktyką grasz 3 obrońcami a tuż za nimi masz 5 zawodników i 2 zawodników z przodu. Rozumiem miałbyś słabsza ekipę byłbyś słabszym graczem odemnie, ale tak nie jest, a ty grasz praktycznie mówiąc 8 zawodnikami nastawionymi defensywnie i 2 napastnikami trochę nie halo chyba nie o to chodzi. No ale przecież nikt ci tego nie zabroni. Dzięki. Powodzenia dalej

Same ustawienie graczy to nie wszystko jest jeszce taktyka czyli presing itp, jesli grałem defensywnie to czemu mam 18 czy 19 strzałów na mecz a ty tylko 4?.
Nie grałem tylko na kontre lecz odbierałem piłkę w środku boiska ( tak mi sie wydaje), ty za to grasz bokami i robisz wciepe na bańke. Widać po 1 twoim zwycięstwie myalałeś ze znowu wbijesz 5 bramek i bedzie po zawodach...... bez odbioru i powo dalej
Ogryz
CYTAT(zibii75 @ Jun 27 2011, 20:55) *
Same ustawienie graczy to nie wszystko jest jeszce taktyka czyli presing itp, jesli grałem defensywnie to czemu mam 18 czy 19 strzałów na mecz a ty tylko 4?.
Nie grałem tylko na kontre lecz odbierałem piłkę w środku boiska ( tak mi sie wydaje), ty za to grasz bokami i robisz wciepe na bańke. Widać po 1 twoim zwycięstwie myalałeś ze znowu wbijesz 5 bramek i bedzie po zawodach...... bez odbioru i powo dalej

Akurat tak nie myślałem, bo wiem, że grać potrafisz i wiedziałem, że tak łatwo nie pójdzie. No trudno. Powodzenia dalej. dzięki.
Dabro96

21 kolejka
Dabro96 Woodi
Screeny:

Strzelcy:

Podolski

Opis:

Oczywiście to było spotkanie o 6 punktów bo spotkały się zespoły z Pierwszych miejsc w Tabeli.A więc przez cały mecz Obie Drużyny atakowały,a głównymi kreatorami gry byli Podolski(Koeln) i Di Vaio(Bologna).Po pierwszej połowie był remis 0:0 obie drużyny mogły coś strzelić.W drugiej połowie tak jak w pierwszej obie drużyny wymieniały się atakami.Gola Strzelili zawodnicy Koeln a dokładnie Podolski.Di Vaio i Spółka chcieli się odgryźć i strzelić gola lecz im się to nie udało.Koeln też miało swoje szanse lecz mecz skończył się wynikiem 1:0.Dzięki za mecz.Powo w Lidze.

Zawodnik meczu:

Podolski i Di Vaio
JustMe1987

JustMe1987 Rybson

Screeny:

Sychev
Loskov

Jose Sand
Maicon
Guardado
Sychev
Saul

Opis:

Brak umiejetnosci plus brak szczescia rowna sie frustrujace mecze. Gratulacje dla przeciwnika ale i tak pewnie bylo to dla niego spacerek.

Zawodnik meczu:

Lokomotiw Moskwa

Grali jak z nut

czarny1990a

22 kolejka
czarny1990a Just me
Screeny:

Strzelcy:
Braga: ukra, helder barbosa, 2x meyong ze
Deportivo: Valeron

Opis:
Mecz z wielu akcjami z obu stron. Wiecej akcji wykorzystanych posiadala braga. Natomiast deportivo moze troche zal do sytuacji w ktorych byli nieskuteczni lub obrona bragi dobrze sie spisywala. dzieki temu byl wynik 4:1. Pozdrawiqam!

Zawodnik meczu:
Meyong ze
czarny1990a

21 kolejka
boby czarny
Screeny:

Strzelcy:
Mainz: simak
Braga: Lima, 2x Meyong ze

Opis:
Mecz pod dyktando bragi. Od samego poczatku przewazala, byla lepszym zesdpolem w tym meczu. Dzieki

Zawodnik meczu:
Meyong ze
lizaku

23 kolejka
lizaku Rybson
Screeny:

Strzelcy:

Dramani
Verhoek
Dramani
Hugo Montano
Maicon
Loskow
Maicon

Opis:
Słaby mecz w wykonaniu gospodarzy. Co tu dużo pisać, po pól godz było 2-2 i pod koniec połowy się zesrało, goście strzelili 2 bramki. Na początku 2 połowy bramka i jest po meczu. No ale jak się oddaje o połowę strzałów mniej niż przeciwnik to się przegrywa. Bardzo słaby mecz z mojej strony. Rybson może być zadowolony.

Zawodnik meczu:
Maicon

Edi092

24 kolejka
Edi Zibi
Screeny:

Strzelcy:

Samobój

Opis:
Bramka po 'wjechaniu' mojego obrońcy do bramki po sparowaniu strzału,czyli błąd gry bo gdy chciałem wybic piłke ten wkopał ją do bramki. Mecz prowadzony przez gospodarzy do tego jeszcze 2 poprzeczki i doliczyć słupek i mogłybyć 3punkty.A jest niestety porażka. Dzięki za mecz

Zawodnik meczu:
Cała Bramka Gości :]

Rybson

24 kolejka
Rybson Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
BRAK!

Opis:
NAM STRZELAC NIE KAZANO...

kazdy moze czuc mały niedosyt

powodzenia dalej!

Zawodnik meczu:

BRAK
seba
Wpisuje na prosbe Korula (byłem gościem w tym meczu)

22 kolejka
seba korul
Screeny:

Strzelcy:
Crespo
Crespo
Giovinco
Janko
Opis:
Mecz prowadzony w lekko nerwowej atmosferze i nie mogł się raczej podobać. przeciwnik wymagajacy, typowy mecz walki moze na remis, ale Parma byla skuteczniejsza

Zawodnik meczu:
Nikt nie zasłużył na wyróżnienie
seba

24 kolejka
seba arczi
Screeny:

Strzelcy:
V. Bojinov
Candreva
Gobbi
Gekas
Amanaditis
Amanaditis

Opis:
I polowa dla Niemców, którzy na przerwę schodzili z dwubramkowym zapasem.
W II połowie przesunąłem do przodu skrzydłowych żeby wywrzeć większą presję na obrońcach Eintrachtu
i zagrałem ryzykownie offsidem w tyle. Spowodowało to rzeczywiście przejęcie inicjatywy co zaprocentowało 3 golami, ale jednocześnie spwodowało bardzo groźne kontry rywala, gdzie napad niemiecki wychodził bardzo często 4 na 2 lub 3 na 1.
na szczęscie dla Włochów, napastnicy Eintrachtu nie zachowali zimnej krwi w czystych sytuacjach i spotkanie skończyło się remisem oraz podsumowaniem Arcziego, że zagrałem lamerski futbol. Mimo wszystko dziękuję za mecz.
Atmosfera w lidze staje się wkurwiająca.
Ps
Server uniemożliwiał nam normalną grę.

Zawodnik meczu:
Nikt nie zasłużył na wyróżnienie
Ogryz

22 kolejka
Ogryz Lizaku
Screeny:

Strzelcy:
Escribano
Rondon
Rondon
Julio Baptista
Julio Baptista
---------------------
Hugo Montano
Opis:
W końcu przerwana fatalna passa piłkarzy Malagi bez zwycięstwa pewne i zasłużone zwycięstwo. Przed meczem formy piłkarzy zadowalały Rondon z Baptistą mogli zacząć spotkanie od początku meczu razem. Już w 1 minucie po rzucie rożnym Escribano otworzył wynik spotkania pokonując bramkarza gości strzałem z głowy. Rennes po stracie gola próbowało odpowiedzieć, ale po jednym strzale napastnika gości piłka zatrzymała się na poprzeczce bramki Asenjo. W 17 minucie po ładnej akcji Rondona i minięciu bramkarza gości strzela bramkę na 2-0. Do końca 1 połowy wynik nie uległ zmianie i na przerwę piłkarze gospodarzy schodzili z 2 bramkową zaliczką. 4 minuty po przerwie po dobrym dośrodkowaniu Escribano Rondon pięknie wszedł na krótki słupek i uderzył głową w okienko bramki nie do obrony. Po 3 golu piłkarze Malagi nieco się rozluźnili i 2 minuty później Montano uderzył nie do obrony piłka odbiła się od słupka i wpadła do bramki. Dalsza część spotkania to ataki Rennes, ale w tym meczu napastnicy gości nie mieli swojego dnia i nie potrafili pokonać dobrze dysponowanego Asenjo. W 72 minucie pokazał się Baptista który zwiódł w polu karnym obrońce i uderzył nie do obrony strzelając swoją 1 bramkę w tym meczu. W doliczonym czasie gry po pięknej dwójkowej akcji Rondon-Baptista ten 2 wychodzi sam na sam mija bramkarza i strzela do pustej bramki ustalając wynik spotkania na 5-1. W końcu wysokie i długo wyczekiwane zwycięstwo piłkarzy z Hiszpanii to oni dzisiaj byli skuteczniejsi od rywali i wygrali to spotkanie. Dzięki. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:

Rondon&Baptista - Duet napastników dająca 3 pkt Maladze.
radek93
22.kolejka
radek93 zibi75
Screeny:brak

Strzelcy:
Biabiany
Maccarone
Maccarone
Maccarone

Konan

Opis:Mecz w pierwszej połowie bardzo wyrównany ,lecz druga połowa całkowicie pod dyktando drużyny włoskiej. dzięki i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Massimo Maccarone - 3 bramki
zibii75

21 kolejka
zibii75 lizaku
Screeny:

Strzelcy:
Juliene

Opis:
W tym meczu podstawowi gracze bez formy a zmiennicy jedynie na zielono, strata ibramki po bańce gdzie obrona tak wyskoczyła ze hoho, kolejne plegary 1 bramką i tyle...............

Zawodnik meczu:
obrona szfabowa
waldi198

.. 24 kolejka
waldi198 seba
Screeny:

Strzelcy:
Orbaiz
Orbaiz
Bojinov
Bojinov
Amauri

Opis:
Bardzo wyrównany mecz lecz jak zwykle zabrakło mi trochę szczęścia hehe

Zawodnik meczu:

Boby1908
23 kolejka
Boby1908 similo14
Screeny:

Strzelcy:
Szalai
Holtby
Holtby
Pamic

Opis:
Mecz dosyć wyrównany. Mogło się skończyć równie dobrze zwycięstwem gości. jednak szczęście było po stronie gospodarzy i to oni inkasują 3pkt. dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:
czarny1990a

24 kolejka
czarny lizaku
Screeny:

Strzelcy:
Lima
Vinicius
Hugo montano
Opis:
Mecz bardzo zaciety.Moglaby kazda ekipa wygrac, lecz bardziej skuteczni okazali sie pilkarze bragi. Dzieki lizaku powo dalej!

Zawodnik meczu:
Nikt sie zbytnio nie wyroznial!

woodi

22 kolejka
woodi Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Di Vaio
Andrea Pisanu
Ivanschitz

Opis:
Mecz na wysokim poziomie cios za cios pierwsi na prowadzenie wychodzą gospodarze po pieknym strzale po ziemi niezawodnego Di Vaio w tym sezonie. Gosci to poddenerwowało i ruszyli do ataku wyrównujac 8 minut pozniej. Druga bramka gości wpadła po ogromnym "lagu" gdzie przycieło az obraz stanał w miejscu :/ doszlismy z Bobym1908 do wniosku ze nie uznamy tej bramki i mamy dalej remis. 74 minuta zamieszanie w polu karnym gosci do bezpańskiej piłki dopada Andrea Pisanu i mamy 2:1 i 3 pkt. Dzieki za rywalizacje fair play i powodzonka dalej w lidze'

Zawodnik meczu:
Boby1908 - zasłuzył na to miano za gre fair play smile.gif

Witu
Sorry, że tak późno ale miałem wyjazd i dopiero teraz się udało dogadać mam nadzieje że wynik zostanie zaliczony.

23 kolejka
witu waldi
Screeny:

Strzelcy:
Boussoufa
Kljestan
Lukaku
Diaz De Cerio 5x

Opis:
Niesamowity mecz w wykonaniu Diaza De Cerio był nie do zatrzymania i Anderlecht po raz kolejny poznaje smak porażki może gdyby nie De Cerio to Anderlecht urwał by 1 pkt piłkarzą z Hiszpanii, a tak kolejna bolesna porażka ;/. Dzięki za mecz i powo dalej

Zawodnik meczu:

Diaz De Cerio - strzelca 5 goli dla Athletico

AKTUALKA STRZELCOW
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.