Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa 2
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Elite Cup
lukasz44

W grupie każdy będzie miał do rozegrania 10 meczy. Awansuje 2 pierwsze ekipy i cztery z najlepszym bilansem z miejsca 3.
Kolejki dodawane będą po 3 w każdym tygodniu.

Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać TUTAJ
Bardzo ważny jest pkt 4 nie będziecie go przestrzegać- OK, ale ja się będę nikogo prosił od razu wstawiam WO na niekorzyść osoby wpisującej...
Ustawienia meczowe pkt6

POWODZENIA PANOWIE !!!

woodi

3 kolejka
woodi Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Anelka
Anelka
Anelka
Anelka
Anelka
Ribery
Ribery
Gomez

Opis:
Mecz bardzo szybki z dużą ilością sytuacji podbramkowych, niestety goście mieli pecha bo red forme miał Cech i ciężko było coś strzelić natomiast gospodarze mogli podziwiać jak Anelka strzelił 5 brameczek i najpiekniejsza to była jego ostatnia strzelając nożycami po ziemi nie do obrony... Powodzenia dalej w Elite Cup

Zawodnik meczu:
Anelka - strzelec 5 bramek i autor najpiekniejszej bramki meczu

Szymson

3 kolejka
Szymson dj adriano
Screeny:
brak ponieważ mecz grany był na 3 razy

Strzelcy:
Rooney
Berbatov..

Opis:
Sprawiedliwe zwyciestwo czerwonych diabłów i słabiutka forma na początku sezonu piłkarzy ze stolicy Anglii,dzieki za mecz i do rewanżu:)

Zawodnik meczu:
Cieżko ocenic

Szymson

1 kolejka
Szymson gapa
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Crouch
Crouch
Rooney
Obertan
Owen

Opis:
Ciężko mi okreslic co sie stalo w tym meczu,spokojne sprowadzenie dobra,wiele stwarzanych sytuacji i nagle stracilem głupie bramki i zrobiło się 2:3.Do końca spotkania walczyłem miałem wiele okazji ale nawet w ostatniej akcji meczu kiedy wydało sie że Van der Vaart musi strzelic gola przestrzelil z 5 metrow.Dzieki za mecz,bede musiał walczyc teraz w kazdym meczu o pełna pule i mam nadzieje że forma pojdzie w gore:)

Zawodnik meczu:
Obertan-kilka naprawde dobrych akcji tego zawodnika

gapa

2 kolejka
gapa dj adriano
Screeny:

Strzelcy:
Scholes

Samobój
Rooney
Rooney

Opis:Mecz który wygrał dj adriano . i to na tyle....

Zawodnik meczu:
nikt sie nie wyroznil

dj_adriano

1 kolejka
dj_adriano Ogryz
Screeny:

Strzelcy:

Valencia
Schweinsteiger
Olic
Robben

Opis:
słabe spotkanie w wykonaniu United albo po prostu Rooneya i Berbatova oboje mieli mocno rozregulowane celowniki w tym meczu,ale to nie zmiania faktu,że bawarczycy zagrali lepiej i wygrali to spotkanie..
dzięki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Arjen Robben - niedozatrzymania..

Mani3k

1 kolejka
Mani3k woodie
Screeny:

Strzelcy:
Anelka
Lampard
Drogba
Samobój
Villa
Villa
Pedro
Busquets

Opis:
Przewaga w całym meczu po stronie Katalończyków, choć gościom nie można odmówić świetnych okazji.
Rywal dzielnie dotrzymywał kroku do stanu 3-3, później 2 ciosy graczy Barcelony, po których nie zdołał się już podnieść.
Dzięki za mecz, powodzenia.

Zawodnik meczu:
Messi - szalał na prawym skrzydle, nie do zatrzymania.

3 kolejka
Mani3k gapa
Screeny:
Brak - black screen.

Strzelcy:
Villa
Pedro

Opis:
Słabe spotkanie z obu stron, mało składnych akcji, sporo chaosu w środku pola.
Barcelona lepsza tylko o 2 przypadkowe gole, oba po rykoszetach.

Zawodnik meczu:
Nikt się nie wyróżnił.
Ogryz

2 kolejka
Ogryz Mani3k
Screeny:

Strzelcy:
Klose
Klose
Villa
Villa
Messi
Gomez
Opis:
Pierwsza połowa zdecydowanie dla piłkarzy gospodarzy którzy mogli więcej prowadzić niż tylko 2-0, ale fenomenalnie w bramce spisywał się Victor Valdez który uchronił parę razy swoją drużynę przed utratą bramki. 1 połowa kończy się wynikiem 2-0 dla Bayernu w 2 połowie do głosu doszli goście którzy zaczeli lepiej grać i stwarzać sobie dobre sytuacje, ale albo obrona wyjaśniała albo napastnicy Barcy nie potrafili strzelić gola. Gdy wpadła 1 bramka dla Barcy to wpadły od razu 3 i wszystko wskazywało na 3 pkt dla gości, ale w końcówce meczu Bayern wywalczył rzut rożny. Robben dośrodkował, a Gomez strzałem z głowy ustalił wynik spotkania na 3-3 i oba zespoły dzielą się punktami. Myśle, że sprawiedliwy remis. Dzięki za mecz. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Hmm ciężko kogoś wyróżnić myślę ze Villa i Klose strzelcy 2 bramek dla swoich drużyn.
woodi

4 kolejka
gapa woodie
Screeny:

Strzelcy:
Nani
Kalou
Drogba
Drogba

Opis:
Pierwsza połowa należała do gospodarzy którzy zakończyli ją wynikiem 1:0. Druga połowa to juz inna bajka goście z Londynu zmobilizowali sie w szatni zaprezentowali dobrą gre strzelając 3 bramki i ustanawiając wynik 1:3, tym samym zgarniają cenne 3 pkt... Wrzuciłem na prosbe gospodarza

Zawodnik meczu:
Drogba - szalał w polu karnym przeciwnika i strzelił 2 bramki główka

gapa

6 kolejka
gapa Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Pavlychenko
Berbatov
Rooney

Opis:Dobry mecz w ktorym gospodarze jak i goscie mieli sporo dogodnych sytuacji. no i gracze z manchesteru wykorzystali o jedna wiecej i wygrali. dzieki.

Zawodnik meczu:
brak- nikt sie nie wyroznil

Ogryz

5 kolejka
Ogryz Gapa
Screeny:

Strzelcy:
Berbatov
Klose
Kroos
Schweinsteiger
Gomez
Klose
Opis:
Początek meczu zaczął się od ataków piłkarzy z Anglii którzy już w 9 minucie objeli prowadzenie Scholes uderzył lekko na bramkę piłkę mógł spokojnie wyłapać Kraft, ale odbiła się od słupka i Berbatov skierował piłkę do pustej bramki. Po straconej bramce zaczeli do głosu dochodzić gospodarze w 24 minucie Klose minął bramkarza i został sfaulowany od tyłu przez Evansa czerwona kartka i karny którego wykorzystał sam poszkodowany czyli Klose. Od straty zawodnika przez piłkarzy gości piłkarze Bayernu zaczeli grać coraz lepiej i na bramki nie trzeba było długo czekać ponieważ od 24 minuty do 30 minuty piłkarzy gospodarzy strzelili 3 bramki i nie mieli zamiaru przestawać. W końcówce 1 połowy gola do szatni piłkarzom United strzelił Gomez i wynik do przerwy pozwalał zapisywać powoli 3 pkt na konto Bayernu. W 2 połowie obraz gry się nie zmienił obrona gospodarzy bardzo dobrze czytała wszystkie zagrania piłkarzy United nie pozwalając im za dużo mimo to mieli parę ciekawych akcji nie udało im się strzelić gola. Za to w 79 minucie formalności dopełnił Klose przedarł się w polu karnym i strzelił gola ustalając wynik spotkania na 5-1. Po czerwonej kartce dla United ich gra totalnie się rozsypała i wygrana gospodarzy zasłużona. P.S Piękny gol Schweinsteigera z 30 m na pustą bramkę z ostrego kąta po wybitej piłce przez bramkarza gości. Dzięki za mecz. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Luiz Gustavo, Schweinsteiger - Dwójka zawodników ze środka pola piękny mecz w ich wykonaniu w ofensywie jak i defensywie. Nie pozwalali za dużo piłkarzom United i obsługiwali wspaniałymi podaniami napastników gospodarzy.
woodi

2 kolejka
woodie szymson
Screeny:

Strzelcy:
Anelka
Drogba
Pavlychenko
Pavlychenko

Opis:
Mecz wyrównany ale wynik nie sprawiedliwy gdyż padła jedna bramka dla gości gdy obraz mi sie zatrzymał. Gdy napisałem do szymsona ze ta bramka nie powinna sie liczyc to napisał ze jemu tez cieło w pierwszej polowie. Dlaczego nic nie napisał ze mu tnie? Jest remis i tyle nie ma co opisywać takiego spotkania...

Zawodnik meczu:
Nikt nie zasłużył na to miano

Szymson
CYTAT(woodi @ Mar 31 2011, 22:04) *

2 kolejka
woodie szymson
Screeny:

Strzelcy:
Anelka
Drogba
Pavlychenko
Pavlychenko

Opis:
Mecz wyrównany ale wynik nie sprawiedliwy gdyż padła jedna bramka dla gości gdy obraz mi sie zatrzymał. Gdy napisałem do szymsona ze ta bramka nie powinna sie liczyc to napisał ze jemu tez cieło w pierwszej polowie. Dlaczego nic nie napisał ze mu tnie? Jest remis i tyle nie ma co opisywać takiego spotkania...

Zawodnik meczu:

słuchaj nie pisałem bo wiedziałem to wina serwera i w 2 połowie tez bedziesz miał takie problemy,a pech chiał że trafiło ci sie to akurat przy mojej bramce.Nie rozumiem tylko jednego podczas meczu nie miałeś jakiś wielkich prtensji o to wiec czemu teraz wyl;ewasz swoje gorzkie żale na forum??chcesz pokazać jaki to ja jestem zły i niedobry,gdyby to była moja wina z tym śieciem to ok nie byłoby problemu,ale czemu ktos z nas ma ponosic konsekwencje za to że serwer stworzył nam takie warunki gry???pomyśl na spokojnie
Ogryz

6 kolejka
Ogryz Dj_Adriano
Screeny:

Strzelcy:
Gomez
Gomez
Rooney
Schweinsteiger
Ribery
Gomez
Ribery
Kroos
Ribery
Opis:
Kapitalne spotkanie w wykonaniu piłkarzy Bayernu którzy zasłużenie wygrali i kolejne 3 pkt wpadają na konto Bawarczyków. 3 mecz z United i 3 pewna wygrana. 1 połowa to od początku ataki piłkarzy Bayernu którzy prowadzili 2-0 zaraz po stracie 2 gola United strzeliło kontaktowego gola jak się okazało był to jedyny gol strzelony przez nich w tym spotkaniu. W końcówce 1 połowy wynik do przerwy na 3-1 ustalił Schweinsteiger. 2 połowa to dalsze ataki Bayernu w 58 min na 4-1 strzela Ribery. Po tym golu gracz Adriano melduje mi, że ma opóźnienia, ale gra dalej. Więc reszta 4 bramek to już obrona United i wybijanie piłki na oślep ponieważ adriano z tego co mówił nie widział piłki. Szkoda, że wcześniej nie powiedziałeś, że coś jest nie tak a dopiero po 4 bramce straconej(nie mówię, że zmyślałeś, ale zawsze można było przerwać i dokończyć innego dnia, ale chciałeś grać więc twój wybór. Dzięki za mecz. Powodzenia dalej:)
Zawodnik meczu:
Mario Gomez - Wszystkie górne piłki padały jego łupem. Piękne bramki z głowy.
woodi

5 kolejka
woodi dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
Valencia
Drogba
Rooney

Opis:
Mecz dobry ale ze strony przeciwnika chamski gdyż w sytuacji gdy wychodziłem sam na sam z bramkarzem faulował perfidnie od tyłu a pozniej tłumaczył sie ze to komp... Oby mniej takich meczy i graczy...

Zawodnik meczu:
Nikt sie nie wyróżnił szczególnie

woodi

6 kolejka
woodi mani3k
Screeny:

Strzelcy:
Drogba
Lampard
Anelka
Villa
Villa
Mascherano
Pedro

Opis:
Bardzo dobry mecz w wykonaniu obu ekip smile.gif niestey znowu dopisało szczęście katalończykom smile.gif
Ale dzielnie Anglicy walczyli do samego końca biggrin.gif mecz mógł sie podobac biggrin.gif dzieki i powo dalej biggrin.gif

Zawodnik meczu:

Szymson

4 kolejka
Szymson Ogryz
Screeny:

obrazek z 1 połowy

Strzelcy:
Defoe
Defoe
Pienaar
Lennon
Lennon
Crouch

Ribery
Klose
Klose
Robben

Opis:
Spotkanie wyrownane ale skuteczniejsi byli piłkarze Tottenhamu i dzieki temu wygrywaja swoje pierwsze spotkanie.Dzieki i pwodzenia dalej

Zawodnik meczu:
Lennon-to prowadził gre kogotów w tym meczu

Ogryz

9 kolejka
Ogryz Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Gomez
Crouch
Lennon
Gomez
Ribery
Opis:
Fantastyczny początek meczu w wykonaniu piłkarzy Bayernu którzy w 1 minucie meczu za sprawą Gomeza objeli prowadzenie. Do 40 minuty mecz toczył się w środku pola i jedna jak i 2 drużyna miała sytuacje strzeleckie, ale nie potrafiła ich wykorzystać.W 41 minucie Tottenham wykonywał rzut rożny najwyżej w polu karnym wyskoczył wieżowiec Crouch i nie dał szans bramkarzowi tuż przed przerwą Lennon podwyższył na 2-1 po indywidualnej akcji i wynik do przerwy 2-1 dla Tottenhamu. Tuż po przerwie Gomez znów strzelił bramkę swoją 2 w tym meczu doprowadzając do remisu. Po tym golu piłkarze gospodarzy jeszcze bardziej rzucili się do ataku i dopiero w 88 minucie za sprawą Francka Ribery Bayern wygrał ten mecz zdobywając ważne 3 pkt. W doliczonym czasie gry Ribery miał okazje do podwyższenia rezultatu, ale strzelił obok bramki i po tej akcji sędzia zakończył mecz. Rewanż za 1 mecz udany. Dzięki. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:

Mani3k

5 kolejka
Mani3k Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Xavi
Xavi
Messi
Abidal
Defoe
Crouch

Opis:
Szybki, wyrównany meczyk. Spotkanie bardziej na remis patrząc na statystyki, ale to Katalończycy byli skuteczniejsi o 2 akcje.

Zawodnik meczu:
Xavi - lider środka pola, 2 gole.

gapa

10 kolejka
gapa ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Scholes
Berbatov
Barbatov
Ribery
Robben
Gómez

Opis:
W miare wyrownany mecz, no i chyba sprawiedliwy wynik.

Zawodnik meczu:
brak- nikt sie nie wyroznil

woodi

7 kolejka
szymson woodi
Screeny:

Strzelcy:
Fernando Torres
Fernando Torres
Anelka
N. Kranjcar

Opis:
Wstawiam na prosbe gospodarza. Mecz wyrównany lepsze statystyki gospodarzy ale Cech miał czerwo forme i ciężko było mu cos strzelic smile.gif udało sie zdobyc 3 pkt dzieki za mecz i powodzenia dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Nikt nie wyróżnił sie

Ogryz

8 kolejka
Ogryz Woodi
Screeny:

Strzelcy:
Olic
Drogba
Robben
Olic
Opis:
Bardzo wyrównane spotkanie i bardzo ważne dla 2 ekip które walczą o awans z tej grupy. Skuteczniejsi w tym meczu okazali się piłkarze Bayernu i wygrali ten mecz 3-1. W 3 minucie po dokładnym dośrodkowaniu Robbena z lewej strony boiska Olic uderzył z głowy od kozła i piłka wpadła do siatki. W 35 minucie po zagraniu w polu karnym i strzale z 1 piłki Drogba wyrównuje stan spotkania na 1-1. Kiedy sędzia doliczył 2 minuty do 1 połowy na atak zerwali się gospodarze najpierw piękna akcja Francka Ribery i podanie w pole karne Do Robbena który pięknym technicznym strzałem uderza w okienko bramki Cecha i tuż po tym golu na 2-1 piłkarze gospodarzy odbierają szybko piłkę graczom Chelsea i strzelają bramkę na 3-1 za sprawą Olicia który strzela piękną bramkę zza pola karnego. I 1 połowa zakończona wynikiem 3-1 dla Bayernu po genialnej końcówce 1 połowy i 2 bramką do szatni. 2 połowa to ataki jednej jak i 2 ekipy, ale dobrze grający bramkarze w tym meczu i słaba skuteczność nie pozwoliła strzelić więcej bramek i wynik z 1 połowy utrzymał się. I bardzo ważne 3 pkt dla układu Tabeli zostają w Monachium i to oni są bliżej awansu do dalszej rundy. Rewanż za 1 mecz udany. Dzięki. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Breno - Kapitalne spotkanie zazwyczaj rezerwowego piłkarza Bayernu. Kapitalna gra w obronie i pilnowanie Drogby nie pozwalając mu za dużo w tym meczu. Wykorzystał swoją szansę którą dostał od trenera.
dj_adriano

8 kolejka
dj_adriano Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Nani
Nani
Giggs
Giggs
Samobój
Defoe
Van Der Vaart
Crouch
Crouch

Opis:
[b]wyrównane emocjonujące spotkanie,cios za cios i ostatecznie wynik hokejowy chyba nie krzywdzący żadnej ze stron..
dzięki za mecz ,pozdrawiam..
[/b]
Zawodnik meczu:

4 kolejka
dj_adriano Mani3k
Screeny:

Nie mam pojęcia czemu ss ze strzelcami się nie zapisał..

Strzelcy:
Anderson
Anderson
Villa

Opis:
takie troche szachy,obie drużyny nic wielkiego nie pokazały,skuteczniejszy okazał się zespół angielski zgarniając 3 pkt w tym spotkaniu..
dzieki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Anderson - strzelec dwóch goli dla United

Mani3k

9 kolejka
Mani3k dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
Iniesta
Villa
Xavi
Berbatov
Berbatov
Berbatov
Valencia

Opis:
Przegrać praktycznie wygrany mecz.
1 połowa na swoim hoscie, bardzo dobra w moim wykonaniu, wynik do przerwy 3:1.
2 połowa dziwna płynność gry i straciłem 3 gole z rzędu. Rezultat 3:4 dla rywala.
Dzięki, powodzenia.

Zawodnik meczu:
Berbatov - 3 gole.
lukasz44
Końcowa tabela w 1 poście.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.