lukasz44
Mar 18 2011, 18:39
W tymże temacie zgłaszamy niemożność komunikacji
z przeciwnikiem i ustawienia się na mecz w Elite Cup
Forma powinna wyglądać następująco:
Kolejka:
Mecz:
Powód:
Proszę pamiętać o tym, że jeżeli w terminarzu jesteśmy zaznaczeni jako gospodarz to mamy obowiązek wpisać nierozegrany w terminie mecz.
Jeżeli wniosek nie zostanie wpisany do końca danego
tygodnia wstawiany jest WO według regulaminu.
Kolejka: 2 kolejka w grupie 1
Mecz: Piwlak (Barcelona)-Witu(Man Utd)
Powód: Mecz był rozegrany ja go wygrałem 5 : 3 pisałem do Piwlaka żeby wstawił lecz nadal nie widze tego wyniku więc wnosze o wo.
Patryk123456789
Mar 26 2011, 19:38
juz nieaktualne korul wstawił screeny
Proszę o przedłużenie meczu 2 kolejki z Similo.
Kolejka: 2
Mecz: Korul - Similo14
Powód: Byłem zawalony robotą ostatnio i nie bardzo miałem czas zagrać mecz. Wstępnie umówiliśmy się na jutro.
piwlak
Mar 27 2011, 22:57
Ja proszę o przedłużenie wszystkich moich meczy- miałem spore problemy prywatne i nie miałem możliwości grać. Screeny wstawie jutro
Szymson
Mar 27 2011, 23:12
Prosze o przedłużenie terminu na rozegranie mojego meczu:
Gr.2 2 kolejka Woodi(Chelsea)-Szymson(Tottenham)
Wnioskuję o WO
Grupa: 3
Kolejka: 5
Mecz: Korul - WKSRKS
Powód: Kolega kompletnie olał ten mecz i nawet nie raczył mi odpisać na gg, a pisałem wielokrotnie. Dodam, że w tym czasie WKSRKS był dostępny i momentami zmieniał mu się status na ZARAZ WRACAM, więc przy komputerze był. 0 szacunku dla przeciwnika.
paweł90
Apr 3 2011, 17:49
Prosze o przedluzenie terminu na rozegranie meczow 4 i 5 kolejki, w ostatnim tygodniu mialem malo czasu i udalo mi sie rozegrac tylko 1 mecz.
CYTAT(Korul @ Apr 3 2011, 16:45)

Wnioskuję o WO
Grupa: 3
Kolejka: 5
Mecz: Korul - WKSRKS
Powód: Kolega kompletnie olał ten mecz i nawet nie raczył mi odpisać na gg, a pisałem wielokrotnie. Dodam, że w tym czasie WKSRKS był dostępny i momentami zmieniał mu się status na ZARAZ WRACAM, więc przy komputerze był. 0 szacunku dla przeciwnika.
Skoro kurw.. nie odpisywałem to chyba było to podejrzane nie ? A wiesz dlaczego ? Bo miałem zaznaczone zakładke zeby nie brac wiadomosci od nieznajomych bo jestem znany w całej scenie PEsa online i piszą różne Twory i naprawde nie mam ochoty pomagac kazdemu .. WIec nie pieprz ze olałem sprawe bo nawet nie wiedziałęm ze do mnie piszesz a przeciez moglismy przez PW sie porozumiec. O jakim Ty szacunku prawisz ? Po pierwsze skoro mnie nie znasz to jaki mozesz miec do mnie szacunek ? Ile razy z kims gram to zawsze odpisuje i tego mi nie zarzuci nikt. Więc zamiast siać tutaj żale na mnie lepiej mi napisz juz teraz na gadu kiedy mozesz zagrac , byłbym wdzieczny o konkretną godzinę.
Grupa5
Kolejka 6
Prince - Czubinho
Proszę o przedłużenie do środy, nie daliśmy rady trafić w moment który by nam obu pasował.
camel11
Apr 3 2011, 21:35
Proszę o przedłużenie moich meczy z powodu braku czasu...
4# camel11 - JustMe1987
5# piwlak - camel11
CYTAT(WKSRKS @ Apr 3 2011, 19:27)

Skoro kurw.. nie odpisywałem to chyba było to podejrzane nie ? A wiesz dlaczego ? Bo miałem zaznaczone zakładke zeby nie brac wiadomosci od nieznajomych bo jestem znany w całej scenie PEsa online i piszą różne Twory i naprawde nie mam ochoty pomagac kazdemu .. WIec nie pieprz ze olałem sprawe bo nawet nie wiedziałęm ze do mnie piszesz a przeciez moglismy przez PW sie porozumiec. O jakim Ty szacunku prawisz ? Po pierwsze skoro mnie nie znasz to jaki mozesz miec do mnie szacunek ? Ile razy z kims gram to zawsze odpisuje i tego mi nie zarzuci nikt. Więc zamiast siać tutaj żale na mnie lepiej mi napisz juz teraz na gadu kiedy mozesz zagrac , byłbym wdzieczny o konkretną godzinę.
To szkoda, że nie wpadłeś na pomysł, żeby samemu do mnie napisać? Palce bolą od pisania? Wiesz..widocznie ja nie jestem taką giwazdą na scenie PESa jak Ty, więc do mnie różne twory nie piszą i przyjmuję wiadomości od nieznajomych. Cięzko było napisać?
dj_adriano
Apr 4 2011, 06:23
4 kolejka
dj_adriano - Mani3k
prosze o przedłużenie..
Matis08
Apr 4 2011, 12:13
5 kolejka
Młody08 - Wolrid
Śmieszna sytuacja, umawiamy się na mecz. Jednak przeciwnik pisze, że najpierw zagra MECZ z jakimś Feretem, bo niby rzadko go złapać. Ok, czekam, w końcu pojawił się na gg, ale pisze, że jeszcze rewanż, o którym wcześniej nie wspominał... Więc po 15 minutach wszedłem do lobby, odnalazłem ich pokój. Czekam na zakończenie spotkania, a on sobie wychodzi z pokoju bez słowa. Może całkowicie wyszedł z gry, nie wiem.
Czekałem z 5 minut,aż pojawi się na gadu, aby dostać wiadomość, że teraz wychodzi. Fakt, pisał w weekend, 2 tygodnie temu, ale mnie nie było w domu. Innego dnia napisał czy zagram, odpisałem, że za 5-10 minut. Zgodził się, jednak po upływie tychże minut odpisał, że wychodzi i mecz nie doszedł do skutku.
Nie będę się bawił w ciuciubabke i wnoszę o WO na moją korzyść.
Teraz mam bardzo ograniczony dostęp do komputera i nie będę sobie nabijał meczy, których i tak mam już sporo. Zawsze starałem się przedłużać spotkania, lecz jak ktoś podchodzi do tego w ten sposób to ja przepraszam. Nie będę potem dostawał WO w lidze, bo nie rozegrałem spotkań na czas, bo miałem do zagrania mało ważne mecze.
Przykro mi, ale jestem do zmuszony wnieść o WO.
Chłopie co ty wogóle wygadujesz ? Po pierwsze prosiłem cię o to że jeśli na gg będzie feter to z nim gram pierwszo rzędnie, gdyż nie moge się z nim złapać a termin tamtego meczu również upływał. Ty nie miałeś przeciw temu żadnych uwag. Więc w czym problem ? Następna kwestia, skąd mogłem wiedzieć ze siedzisz w pokoju i czekasz ? Przecież ja w tym momecie grałem, a po meczu odrazu wyszedłem. Gdy napisałem do Ciebie pewnego razu ,ty oczwiscie nie mogłes grać i odrazu zrobiłeś sie niedostępny. "odpisałem, że za 5-10 minut. Zgodził się, jednak po upływie tychże minut odpisał, że wychodzi i mecz nie doszedł do skutku." prosze Cię jeśli już cos piszesz to pisz prawde. Czekałem na Ciebie około 20 minut. Gdy zapytał czy możesz juz grać odpisałeś "zaraz można", nie wiedziałem więc w jaki wymiar czasowy ująłeś to "zaraz"
WO więc raczej nie powino wchodzić w grę, ofszem zgodze się jeśli olewałbym Ciebie i ten mecz, ale dobrze wiesz że tak nie było. Proponuje pójśc na ugode i przedłużyć to spotkanie.
CYTAT(Korul @ Apr 3 2011, 22:44)

To szkoda, że nie wpadłeś na pomysł, żeby samemu do mnie napisać? Palce bolą od pisania? Wiesz..widocznie ja nie jestem taką giwazdą na scenie PESa jak Ty, więc do mnie różne twory nie piszą i przyjmuję wiadomości od nieznajomych. Cięzko było napisać?
Byłem chory i mecze zaczełem rozgrywac w czwartek i grałem co ważniejsze , i na tyle meczy ile miałem do rozegrania nie przyszło mi do głowy żeby do Ciebie napisać tymbardziej , że to nie ja byłem gospodarzem meczu. Myślę ze dyskusja tak czy tak spełznie na niczym więc proponuje zakończyc spór rozegrac ten mecz i nie zaśmiecać forum bo tak czy tak to juz nie mam zamiaru odpisywac. Co do statusu gwiazdy schlebia mi to jednak niestety jeszcze takową nie jestem

.
Btw
Grupa 3
4. Kolejka
WKSRKS-Smilo14
Prosze o przedluzenie napewno bedzie rozegreane
Matis08
Apr 4 2011, 15:17
Kiedy niby napisałeś , gdzie Ci nie odpisałem ani słowa ?
Przecież napisałem, że może od razy wyszedłeś z gry, więc czego pijesz.
Faktycznie minęło 20 minut, ale pisałem, że oglądam. Więc trochę się przedłużyło.
Skoro nie wiedziałeś to trzeba było zapytać, a nie od razu schodzić z gg. Bo po niespełna 2 minutach napisałem, że już mogę
Grupa 4
Kolejka: 5 i 6
Mecz: z Ufo i Donkrystem
Powód: Nie mieliśmy czasu, aby zagrać, ale to się zmieni i jak najszybciej rozegramy te spotkania.
Roor1910
Apr 4 2011, 22:51
CYTAT(WKSRKS @ Apr 3 2011, 19:27)

bo jestem znany w całej scenie PEsa online
CYTAT(Roor1910 @ Apr 4 2011, 23:55)

A Tobie przepraszam bardzo pomyliły się adresy stron ?
@Tsu
Dokładnie , nie ma co sie smiac

Ikona to ikona xD
CYTAT(Roor1910 @ Apr 4 2011, 23:55)

WKSRKS to ikona polskiej sceny pesa wiec sie nie smiej

Ps.Oczywiscie bez napinki!
Mani3k
Apr 10 2011, 20:48
Kolejka 4
dj_adriano - Mani3k
Mieliśmy kontakt na gg, ale wtedy kiedy ja byłem to kolegi nie było i na odwrót.
Nadrobimy ten mecz z pewnością.
Matis08
Apr 10 2011, 22:05
Runda 7
Mlody-wujek
Runda 9
Mlody - Edek
Zabraklo czasu, prosze o przedłużenie
snajper1929
Apr 10 2011, 22:35
Nie wiem do kiedy termin ale na wszelki wypadek proszę o przedłużenie:
8 kol snajper - ferat
10 kol snajper-donkryst
lukasz44
Apr 11 2011, 18:18
CYTAT(Mani3k @ Apr 10 2011, 21:52)

Kolejka 4
dj_adriano - Mani3k
Mieliśmy kontakt na gg, ale wtedy kiedy ja byłem to kolegi nie było i na odwrót.
Nadrobimy ten mecz z pewnością.
CYTAT(Matis08 @ Apr 10 2011, 23:09)

Runda 7
Mlody-wujek
Runda 9
Mlody - Edek
Zabraklo czasu, prosze o przedłużenie
CYTAT(snajper1929 @ Apr 10 2011, 23:39)

Nie wiem do kiedy termin ale na wszelki wypadek proszę o przedłużenie:
8 kol snajper - ferat
10 kol snajper-donkryst
Wszystkie mecze zarówno te z wnioskami jak i bez przedłużam do
16.04.2011Macie więc dużo czasu na zagranie wszystkiego i mam nadzieję że tak się stanie
Dzień póżniej, czyli
17.04 gramy dalszą rundę
dj_adriano
Apr 17 2011, 00:08
jeżeli to chodzi o runde rewanżową w grupach to ok,ale jeżeli to już faza pucharowa to
7 runda dj_adriano - gapa - pisałem do gościa kilka razy ,ale chyba zupełnie nie jest zainteresowany grą gdyż nie odpisał ani raz będą czesto dostępnym na gg dlatego nie mam ochoty się bawić w kotka i myszke ani prosić o zagranie więc wnioskuje o przyznanie mi wo..
10 runda dj_adriano woodi - tu troche inna sytuacja bo kontakt był ,ale niestety meczu nie udało się rozegrać..
Mani3k
Apr 17 2011, 01:24
7 kolejka
Mani3k - Ogryz
Graliśmy w piątek, kolega napisał, że ma lagi w grze, na jego prośbę rozłączyliśmy się i ustawiliśmy na sobotę, ale nie widziałem kolegi na gadu tego dnia.
Wolrid
Apr 17 2011, 08:38
9 kolejka
Wujek - Wolrid
Pisałem do wujka kilka dni wcześniej w sprawie meczu, wujek nawet nie opowiedział. Jeszcze wczoraj umawialiśmy się na mecz, wujek odpisał że odezwie się wieczorem. Czekałem i czekałem i czekałem... nie napisał.
lukasz44
Apr 17 2011, 10:47
Wnoszę o WO z kfg, pisalem mnóstwo razy rywal to niestety olewał.
Sprawa wyjaśniona i wszystko jasne. Wszystko zostaje tak jak jest. Z Mankiem wszystko dogadane i jest ok.
Matis08
Apr 17 2011, 19:07
Skoro dzisiaj można jeszcze było wnosić o WO to ja chętnie to zrobię

Runda 7
Mlody-wujek
Koleś olał rozgrywki, nie odpisał ani razu.
PS. Bez sensu jest ustawianie terminów na soboty, każdy przyzwyczaja się do tego, że w niedziele pisze się o przedłużenia lub WO ...
lukasz44
Apr 17 2011, 19:37
CYTAT(Matis08 @ Apr 17 2011, 20:11)

Skoro dzisiaj można jeszcze było wnosić o WO to ja chętnie to zrobię
Runda 7
Mlody-wujek
Koleś olał rozgrywki, nie odpisał ani razu.
PS. Bez sensu jest ustawianie terminów na soboty, każdy przyzwyczaja się do tego, że w niedziele pisze się o przedłużenia lub WO ...
Bez sensu to jest odkładanie wszystkiego na ostatnią chwilę, czas na wnioski o WO był do czasu kiedy zrobiłem aktualki...
Był podany termin (I tak poszedłem Wam na rękę dając jeszcze tydzień czasu na rozegranie kolejek które powinny być zagrane do poprzedniej niedzieli !!!) i nie ma nawet o czym gadać.
1\8 na forum proszę o rozgrywanie meczy w terminach.
Pzdr.
Matis08
Apr 17 2011, 20:48
Był podany, ale jak ktoś nie żyje tylko PESem, to może przeoczyć, że 16 to sobota, a nie Niedziela. Można było zaznaczyć, że to Sobota.
Jakie odkładanie na ostatnią chwile ?
Przecież nie wniosę o WO w połowie terminu...
To trzeba było zrobić aktualke o 21 ;]
JustMe1987
Apr 21 2011, 21:41
Nie ma mnie do wtorku a nie udalo mi sie zlapac z rywalem ktory pojawial sie o poznej porze wiec prosze o przedluzenie.
CYTAT(JustMe1987 @ Apr 21 2011, 22:45)

Nie ma mnie do wtorku a nie udalo mi sie zlapac z rywalem ktory pojawial sie o poznej porze wiec prosze o przedluzenie.
No niestety miałem taki tydzień, że bywałem w zasadzie tylko późnymi wieczorami. JustMe za to bywał wcześniej i nie udało nam się znaleźć jakiegoś złotego środka, żeby rozegrać to spotkanie. Przyszły tydzień zapowiada się już trochę luźniejszy, więc na pewno się z kolegą jakoś dogadamy co do terminu spotkania.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.