Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzien 7 || 18.03 - 27.03 ( kolejki 24-27 )
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6
Milerinho
Kolejka 24
Edek - snajper1929
ufo1987 - dj_adriano
WKSRKS - piwlak
Mlody08 - Borozdw
Prince - Tsu

lukasz44 - Mani3k
Ferat - Czubinho

Kolejka 25
snajper1929 - stalowka
Edek - ufo1987
dj_adriano - Nalep
piwlak - Mlody08
Tsu - lukasz44

Mani3k - Czubinho

Kolejka 26
ufo1987 - snajper1929
WKSRKS - stalowka
Nalep - Edek
Pr
ince - dj_adriano
Ferat - Borozdw
Czubinho - Tsu

Kolejka 27
snajper1929 - WKSRKS
ufo1987 - Nalep
stalowka - Mlody08
Edek - Prince
dj_adriano - lukasz44
piwlak - Ferat
Borozdw - Mani3k

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie.
Tsu

25 kolejka
Tsu lukasz44
Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Szybkie spotkanie az dziwne ze nie padly gole ale tyle okazji ile w tym meczu to jeszcze nigdy nie zmarnowalem dobrze chociaz ze gosciom tez nie chcialo wpasc bo poraz kolejny bylbym zly ze gra jest dobra a znowu przegrywam rolleyes.gif
dzieki/pozdro

Zawodnik meczu:

lukasz44

24 kolejka
lukasz44 Mani3k

Screeny:

Strzelcy:
Charisteas
Huntelaar

Opis:
Szybko zdobyta bramka przez Charisteasa dała mi spokój. Villareal miało mnóstwo szans- zwłaszcza w 1 połowie, ale wszystko zmarnowali grajkowie z Hiszpanii. Pod koniec meczu Huntelaar dobił rywala w sytuacji sam na sam i mecz zakończył się zwycięstwem gospodarzy 2-0. Wygrana cieszy, choć szkoda że nie zagrał Karimi (niebieski) bo bardzo na niego liczę w kontekście kolejnych spotkań.
Dzięki za mecz, powo dalej.

Zawodnik meczu:

Angelos Charisteas
Liczyłem na niego odkąd dowiedziałem się że doszedł do Schalke i nie zawiodłem się. Gdy przyjdzie moment pokazuje na co go stać.
Edek

27 kolejka
Edek Prince
Screeny:

Strzelcy:
Petric
Sambój

Opis:
Piłkarze HSV nie potrafią się przełamać w meczach na własnym stadionie, gdzie mają bilans 1-4-3. Tym razem brakło skuteczności pod bramką rywala, ale też umiejętności w obronie. Westermann w frajerski sposób wpakował piłkę do własnej bramki. Dzięki za mecz i powodzenia.

Zawodnik meczu:
Można wyróżnić Drobnego, który zanotował dobry występ, absolutnie fantastyczną paradą przy strzale z kilku metrów uchronił swój zespół od straty bramki. Szkoda, że nie nagrałem tej interwencji.

prince

26 kolejka
Prince dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:

Klasnić

Opis:
Katastrofalny początek rundy w moim wykonaniu ;/ trzeba się wziąć w garść bo punkt za punktem ucieka...Co do tego spotkania to niestety bez historii, dużo walki, ale bez fajerwerków. Przy golu Klasnić wychodził sam na sam i nagle lag...zarówno mnie jak i adriano obraz stanął. Myślałem że nas rozłączyło, ale nagle zaskoczyło, chwila zawahania z mojej strony i bramka, chociaż i tak by pewnie wpadło, gdyż obrońcy byli daleko wink.gif trudno, FS czasami kaprysi. Gratuluję i powodzonka wink.gif

Zawodnik meczu:
brak
Edek

25 kolejka
Edek ufo1987
Screeny:

Strzelcy:
Samobój
Petric
Petric
Kacar
Elia
Van Nistelrooy
Briand
Gomis

Opis:
Wreszcie przełamanie w meczu na własnym stadionie. Zaczęło się od pięknego strzału Petrica z wolnego (27m). Nie wiedzieć czemu bramka zaliczona na konto Llorisa (oceńcie sami KLIK). Chwilę potem Chorwat dokłada drugą bramkę, co ustawia mecz. Trzeba przyznać, że HSV trafienia przychodziły z dużą łatwością. Ufo ambitnie walczył cały mecz, ale gra była ewidentnie przeciwko niemu. Bywa i tak. Dzięki za grę i życzę więcej szczęscia.

Zawodnik meczu:
Mladen Petric - byłby hattrick gdyby nie dziwna decyzja sędziego

Ferat

26 kolejka
Ferat Borozdw
Screeny:

Strzelcy:
Sculli
Samobój
Bent
Agbonlahor
Makoun
Zarate

Opis:
Ciekawe widowisko, dużo bramek i ostatecznie remis, choć trener Anglików nie ukrywał rozczarowania:)

Zawodnik meczu:
Zarate - zapewnił Włochom punkt w ostatniej minucie regulaminowego czasu gry..
WKS

26 kolejka
WKSRKS Stalówka
Screeny:

Strzelcy:

Mutu
Jovetic
Jovetic
Gilardino

Opis:
Zasłużona wygrana gości , Dortmundczycy pokazali totalną żenade i winni mogą byc tylko sobie. Widać ze ta przerwa zimowa nie była dla nich dobrym rozwiązaniem i ich przygotowania były poprostu nijakie. Pozostaje mieć Tylko nadzieje , że to była jednorazowa wpadka i gra sie polepszy jak i zdobycz pkt. Gratualcje i dzieki.

Zawodnik meczu:

snajper1929

25 kolejka
snajper1929 stalówka
Screeny:

Strzelcy:
Marchionni
J.Rodriguez
Hulk
Belluschi

Opis:
Typowe szachy piłkarskie w których triumfują skuteczniejsi gospodarze

Zawodnik meczu:
Nikt się nie wyróżnił
ufo19

24 kolejka
ufo1987 dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
Bastos
Gourcuff
Gourcuff
Lee Chung-Yong
M. Petrov
Sturridge
samoboj

Opis:
Po pierwszej połowie mogłoby wydawać się że Lyon na piechotę zwycięży w tym meczu jednak dekoncentracja i czasowe lagi odwróciły sytuację o 180 stopni i trzy punkty trafiają do dj_adriano ;p

Zawodnik meczu:
Obie jedenastki pokazaly kawa dobrego futbolu.

26 kolejka
ufo1987 Snajper
Screeny:

Strzelcy:
Briand
Gomis
dla Porto musze spytac Snajpera

Opis:
Serie kilku żenujących porażek z rzędu w końcu złamana i to nie byle z kim bo pretendentem do tytułu. Mecz bardzo emocjonujący i właściwie na remis jednak udało się Francuzom wbić jedną bramkę więcej. W przerwie black screen Snajpera - było 1:1. Po dograniu 1:0 dla Lyonu.

Zawodnik meczu:
Gomis, ktory zapewnil 3 pkt gospodarzom

snajper1929

27 kolejka
snajper wksrks
Screeny:
Problemy z exe c.d. więc bez screenów

Strzelcy:
Varela
Barrios
Opis:
Mecz na remis i podział punktów nastąpił ale powinno być tak z 5:5 wink.gif

Zawodnik meczu:
Oba zespoły stworzyły dobre widowisko
Ferat

23 kolejka
Ferat Sevilla
Screeny:

Strzelcy:
Luis Fabiano
Kanoute
Kanoute
Romaric
Kanoute
Luis Fabiano
Luis Fabiano

Opis:
Jak nie powinno grać się w pesa - w wykonaniu moim, rywala i kalecznych Anglików:)

Zawodnik meczu:
Cały zespół Sevilli - kapitalny mecz..
Edek

24 kolejka
Edek snajper1929
Screeny:
Mecz grany na raty, nie posiadam

Strzelcy:
Hulk
Hulk
Varela
Walter
Kacar

Opis:
Zasłużona wygrana Portugalczyków. Dzięki za grę, powodzenia.

Zawodnik meczu:
Nikt się nie wyróżnił
prince

24 kolejka
Prince Tsu
Screeny:

Strzelcy:

Hugo Almeida
Nihat Kahveci
M. Fernandes
Mehmet Aurelio
Boukharov
Boukharov

Opis:
Arcyważny mecz, zresztą jak każdy, przy minimalnych różnicach punktowych w tabeli. W 20 minucie Rosjanom prowadzenie daje Boukharov, technicznym strzałem po ziemi z 17 metra. 19 minut później wyrównuje Almeida po asyście Fernandesa i strzale obok interweniującego bramkarza. Początek drugiej połowy zupełnie odwrotny. 2:1 dla Besiktasu za sprawą Nihata, który przedarł się przez szeregi obronne gości w zasadzie sam nie wiem jakim cudem i umieścił piłkę w siatce z 5 metra. Zenit wziął się ostro za odrabianie strat, wysoki pressing, bardzo utrudniał wyprowadzanie akcji Turkom. W 65 min ponownie indywidualna akcja Boukharova, łaciata ląduje w okienku po bardzo ładnym strzale. 6 minut później kluczowa akcja spotkania, a w zasadzie stały fragment. Simao z rzutu rożnego i mierzący jedynie 176 cm Fernandes głową tafia na 3:2. Końcówka w zasadzie pod kontrolą Besiktasu, którzy nie dawali sobie odebrać futbolówki, dokumentując zwycięstwo w doliczonym czasie gry ponownie po strzale głową kolejnego mikrusa Mehmeta Aurelio. Dzięki za mecz i pozdrawiam

Zawodnik meczu:

Manuel Fernandes
Mani3k

25 kolejka
Mani3k Czubinho
Screeny:

Strzelcy:
Luis Fabiano
Santi Cazorla
Nilmar
Jesus Navas

Opis:
Dobrze, że to już ostatni mecz pomiędzy mną i Czubinho. Od dawna wiem, że kolega próbuje grać o punkty byle je zdobyć, nie ważne czy z duchem czystej gry, ważne żeby wpadła bramka i 3 punkty... Mi natomiast taka postawa odbiera chęć gry i wolę walki o 3 punkty.
Każda bliźniaczo podobna akcja - podawanie do Navasa, bądź Capela, jazda po prostej linii na maks szybkości... skręt w środek pola karnego i usiłowanie wbijać piłki 3xO co by GK sparował piłkę pod nogi któregoś kolegi z drużyny, który dobiję ją do pustej bramki.
Wiem, że taka taktyka nie jest zabroniona, ale uważam to za strasznie dziecinne granie i maksymalne parcie na gola.
To tyle tytułem wstępu...

Początek meczu to napór drużyny Villarreal, kilka groźnych okazji, ale to rywal strzela pierwszego gola, zdobył go Fabiano dobijając piłkę do pustej bramki po wspomnianej akcji na 3xO.
Kolejne minuty, to dalszy napór gospodarzy i szukanie kontr przez rywala.
Bramkę wyrównującą dla Żółtej łodzi podwodnej zdobywa Santi Cazorla, po świetnym dryblingu w polu karnym gdzie wymanewrował 3 obrońców, położył GK i strzałem do pustej bramki strzelił bramkę na 1-1.
Jeszcze przed przerwą kolejnego gola dołożył Nilmar silnym strzałem z lewej nogi, po 45 minutach mieliśmy wynik 2-1.
Straconego gola kolega zkwitował słowem 'ku*wa'. Sam nie wiem dlaczego się tak zdenerwował, gdyż na boisku próbowała grać tylko 1 drużyna.
II połowa bez zmian - Villarreal próbował grać, a rywal szukał tylko szansy w kontrach i w statystykach szybkości graczy ofensywnych. W końcu dopiął swego, podanie na osamotnionego Navas, który pobiegł przebojem prawie od połowy boiska, minął bramkarza i niemal z zerowego konta z dalekiej odległości, zdołał jeszcze wpakować piłkę do siatki.
Około 65 minuta - kolejna kontra, ta sama sytuacja, wyjazd piłki do przodku, którą przejął Fabiano w środku pola, ten bez najmniejszego problemu na szybkości mija sobie 2 moich obrońców (jedynie mogłem oglądać plecy owego Fabiano), intuicyjnie w odległości około 25m przed bramką sfaulowałem go i w pełni zasłużenie otrzymałem czerwoną kartkę.
Mimo osłabienia, gracze Villarreal nadal grali lepiej, nawet w 10 potrafili stworzyć sobie kilka świetnych szans na zdobycie gola (szkoda ustrzelonej poprzeczki przy pustej bramce).

Mecz zakończył się stanem 2-2, lecz uważam, że w sytuacji gdy sfaulowałem rywala na czerwoną kartę, mógł on zdobyć gola, dlatego chcę być fair i zaliczyć tę sytuację jak bramkową, gdyż pewnie padła by bramka po tej akcji. Pragnienie 3 punktów jakie miał w tym meczu rywal od początku, jeszcze ułatwiło mi tą decyzję, gdyż mi już nie zależy na punktach w lidze.
Życzył bym sobie tylko na przyszłość co by rywale grali zgodnie z duchem gry, a nie szukali sztuczek i zagrań, których nie zakazuje regulamin, a drugiego gracza irytują i drażnią.

Pozdrawiam

Zawodnik meczu:
Ciężko określić.
lukasz44
CYTAT(Mani3k @ Mar 26 2011, 21:06) *

Mecz zakończył się stanem 2-2, lecz uważam, że w sytuacji gdy sfaulowałem rywala na czerwoną kartę, mógł on zdobyć gola, dlatego chcę być fair i zaliczyć tę sytuację jak bramkową, gdyż pewnie padła by bramka po tej akcji. Pragnienie 3 punktów jakie miał w tym meczu rywal od początku, jeszcze ułatwiło mi tą decyzję, gdyż mi już nie zależy na punktach w lidze.
Życzył bym sobie tylko na przyszłość co by rywale grali zgodnie z duchem gry, a nie szukali sztuczek i zagrań, których nie zakazuje regulamin, a drugiego gracza irytują i drażnią.
Nie róbmy sobie jaj, nie raz widziałem tego typu sytuacje że ktoś skosił kogoś przy sam na sam, ale dodawanie za to bramek z kosmosu nie przejdzie. Czubinho nie chce tego zwycięstwa i gola o czym sam mi pisał więc wynik zostaje zmieniony na 2-2.

Mani3k
CYTAT(lukasz44 @ Mar 27 2011, 09:27) *
Nie róbmy sobie jaj, nie raz widziałem tego typu sytuacje że ktoś skosił kogoś przy sam na sam, ale dodawanie za to bramek z kosmosu nie przejdzie. Czubinho nie chce tego zwycięstwa i gola o czym sam mi pisał więc wynik zostaje zmieniony na 2-2.

Jak uważasz, ja tylko dałem do zrozumienia, że niektórzy mają straszne parcie na punkty i jak widzę, że próbują wbić bramkę żeby tylko wpadła, to wolę oddać całą pulę. I tak było w naszym meczu...
Sam wielokrotnie złoszczę się na niepowodzenia, nie jestem aniołkiem, ale nigdy nie można mi było zarzucić, że próbuję w lamerski sposób zdobywać gole byle tylko wygrać.
Bez urazy.
Pozdrawiam rolleyes.gif
ufo19

27 kolejka
ufo1987 Nalep
Screeny:

Strzelcy:
Marin
Pizarro

Opis:
Mecz nudny jak flaki z olejem u bezbarwny zwłaszcza z mojej strony. Przeciwnik zasłużył na wygraną. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Nikt szczególnie się nie wyróżnił.

Edek

26 kolejka
Nalep Edek

Screeny:

Strzelcy:
Van Nistelrooy
Van Nistelrooy
Kacar
Elia

Opis:
Mecz wyrównany, patrząc na ilość strzałów, posiadanie piłki. Jednak piłka wpadała tylko do bramki Werderu. Piłkarze HSV byli skuteczni, natomiast gospodarzy zatrzymywał Rost lub strzelali nieclenie. Dzięki za grę.

Zawodnik meczu:
Rost - świetny występ bramkarza HSV.
dj_adriano

27 kolejka
dj_adriano lukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Huntelaar
Huntelaar

Opis:
mecz na raty..w pierwszej połowie dominacja Boltonu i dwie akcje Schalke z czego jedna zakńczona golem.. w drugiej widowisko się wyrównało obie drużyny stworzyły sobie jeszcze kilka okazji,ale to ponownie Huntelaar wpisał się na listę strzelców..
dzięki a mecz ,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
klaas jan huntelaar - wykorzystał co miał..

25 kolejka
dj_adriano Nalep
Screeny:

Strzelcy:
Sturridge
M.Taylor
Pizarro
Marin
Marin
Hunt

Opis:
w pierwszej połowie możę jeszcze to fajnie wyglądało,Bolton prowadził 2-1,ale gol wyrównujący jeszcze w pierwszej połowie podciął "Kłusakom" skrzydła i w drugiej bremeńczycy dołożyli dwa trafienia i po wyrównanym i ciekawym spotkaniu jednak to gracze werderu okazali się lepsi..
dzięki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Marko Marin - niedozatrzymania w tym meczu..

WKS

24 kolejka
WKSRKS Piwlak
Screeny:

Strzelcy:
Gignac
Loic Remy
Kehl
Opis:

Cóż , wystarczyło ze obroncy Maryslii przypadkowym wslizgiem wyeliminowali ostatnio spisujacego sie gwiazdkowo Gotze z gry i Borussia była bez silna . Mimo przewagi i ciagłego napierania niestety wystarczyły dwie odpowiedzi Maryslii. Pod koniec graczy z Francjii przejeli inicjatywe co było aktem totalnej bezradnosci graczy Gospodarzy. Bardzo prosze o umozliwienie opcjii : "Dymisja" jesli chodzi o rozgrywki IO wink.gif . Dzieki za mecz ,gratulacje.

Zawodnik meczu:
Nie było chyba takowego. Choc jesli chodzi o antybohaterów to napewno znalazło by sie paru "Gentelmanów"
stalowka84

27 kolejka
Stalówka Młody08
Screeny:

Strzelcy:

Gilardino
Gilardino
Kiessling
Mutu
Mutu
Mutu

Opis:
Na pewno wynik za wysoki ale tak to już w futbolu bywa. Goście w pierwszych 15 min powinni śmiało prowadzić 2-0, lecz nie potrafili wykorzystać doskonałych sytuacji. Zemściło się to parę minut później i po pierwszych 45 min mieliśmy ale 2-0 dla gospodarzy.
Parę minut po gwizdku rozpoczynającym drugą połowę Bayer zdobył bramkę lecz odpowiedź Fiory była natychmiastowa.
W dalszej fazie meczu goście atakowali a bramki strzelali gospodarze.
Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:

Adrian Mutu - klasa sama w sobie.
Matis08

24 kolejka

Młody08 BOROzdw

Screeny:

Strzelcy:
Sidney Sam
Sidney Sam
Barnetta
Bresciano

Opis:
Arcyważne spotkanie na Bay Arena. Ponownie bez swoich kluczowych napastników przystąpili dziś do meczu gospodarze. Jednak skutecznie zastąpił ich Sidney Sam. Włosi jak to Włosi grali twardą piłkę, nie obyło się bez wślizgów i czasami ostrej gry smile.gif Jednak zabrakło im czegoś, co by mogło pozwolić myśleć o korzystnym wyniku. Zwyciężyła drużyna skuteczniejsza w ataku.
Dzięki za spotkanie smile.gif

Zawodnik meczu: Sidney Sam

Wyśmienicie zastąpił swoich partnerów z ataku.

[/quote]
piwlak

25 kolejka
piwlak Mlody08
Screeny:

Strzelcy:
Ballack

Opis:
Mecz grany na raty, z tego powodu Screeny są, jakie są. Pierwsza połowa to absolutna dominacja Francuzów, jednak fatalna skuteczność uchroniła Bayer przed stratą kilku bramek. Druga połowa, jednak zdecydowanie należała do Niemców

Zawodnik meczu:
Strzelec jedynej bramki- Ballack
piwlak

27 kolejka
piwlak Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Lucho Gonzalez
Lucho Gonzalez
D. Bent
D. Bent
D. Bent

Opis:
Wyrównany mecz, jednak to Anglicy okazali się skuteczniejsi i lepsi o tą jedną bramkę

Zawodnik meczu:
Strzelec hattricka- D. Bent
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.