Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa B
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 5 > Puchar Ligi IO
lukasz44

CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum, numeru kolejki oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem

ziewiec
4 kolejka
ziewiec Roor1910

Mecz z przewagą gości, lecz nie udokumentowany bramkami. Wolfsburg zachował zimną krew i przy odrobinie szczęścia wywalczył 3 pkty. Dzięki za mecz wink.gif
craxa93
5 kolejka
craxa93 ziewiec

Ogromna niespodzianka już na samym początku rozgrywek bo za taką na pewno można uznać porażkę jednego z głównych faworytów do wygrania grupy z outsiderem 2 ligi, po tym zwycięstwie drużyna z Sycylii uwierzyła w swoje umiejętności byle tylko nie spoczęli na laurach.
Dzieki za mecz i powo dalej.
kowiak
Kowiak Ziewiec

Lekcja futbolu od (nie ukrywajmy) silniejszej kadrowo drużyny niemieckiej. Dzięki i powo.
ziewiec
2 kolejka
ziewiec Mani3k

Udany rewanż dla gości za porażkę w lidze wink.gif Do przerwy jednobramkowe prowadzenie i spokojna gra Wolfsburga. Tuż po wznowieniu gry niemoc obrońcy drużyny niemieckiej, który wchodzi z piłką do własnej bramki... Potem było tylko gorzej dla gospodarzy, co odzwierciedla wynik. Dzięki za mecz wink.gif
craxa93
2 kolejka
craxa93 Hyoga

Zmarnowana szansa na zwycięstwo bo to drużyna z Sycylii była lepsza i tylko szczęście pomogło Rosjanom, gdyż w pierwszej połowie 4 razy ratowały ich strzały w słupki albo poprzeczki, mimo to włosi i tak schodzili na prowadzenie 3:2 do przerwy a w drugiej połowie frajersko stracona bramka i zrobił się remis o tą sytuacje będe miał spore pretensje do swojej defensywy i mogą być w niej przemeblowania, później była już głównie walka i dużo szarpanej gry.
Dzięki za mecz ipowo dalej.
Roor1910
2 Kolejka

Roor1910 Ogryz

Całkowita dominacja i sprawiedliwe zwycięstwo zespołu niemieckiego. Dzięki

3 Kolejka

Roor1910 Craxa93

Pewna gra i prowadzenie do 90minuty, potem chwila przestoju i stracone punkty na własne życzenie.
Hyoga
I kolejka:

Hyoga Roor1910

Opis: Dominacja absolutna gości. Lokomotiw nie istniał i strzelał tylko bo błędach defensorów Bayeru. Słabo zagrała cała drużyna gospodarzy, szczególnie napastnicy, którzy nie potrafili minąć nawet jednego rywala. Jeszcze raz, świetna gra Leverkusen i zasłużone zwycięstwo.
Ogryz
1 Kolejka

Ogryz Ziewiec

Screeny:

Opis Meczu:

Fatalna postawa piłkarzy Sampdorii. Fatalna gra w obronie oraz w ataku piłkarze Wolfsburga robili co chcieli na boisku i zasłużenie wygrali. Niespodziewanie to gospodarze objęli prowadzenie w tym meczu. Przy 1 strzale fenomenalnie obronił Benaglio przy dobitce również, ale za 3 strzałem był bez szans. Piłkarze Sampdorii mieli jeszcze kilka szans na strzelenie gola i wynik mógł trochę lepiej wyglądać, ale Benaglio bronił fenomenalnie w tym meczu, a piłkarze z Niemiec strzelali co tylko mogli i zasłużenie wygrali. Dzięki:)

Zawodnik Meczu:

- Diego Benaglio fantastyczna postawa bramkarza gości w tym meczu z nie dowierzaniem patrzyłem jak broni.

Zawodnika meczu powinni dostać wszyscy gracze Wolfsburga, bo wspaniale sie spisali, ale wybrałem bramkarza, bo naprawdę zaimponował mi.
Hyoga
5. kolejka:

Hyoga Ogryz

Opis: [i]Mecz stał na wysokim poziomie, oba zespoły miały wiele okazji, by przechylić szalę zwycięstwa na swoją stronę, ale ostatecznie musiały podzielić się punktami. Jak widać po wyniku, obaj szkoleniowcy postawili na atak i widowiskowość. Mimo to, chyba żaden z nich nie jest do końca zadowolony. 
Ogryz
CYTAT(Hyoga @ Oct 19 2010, 17:00) *
5. kolejka:

Hyoga Ogryz

Opis: [i]Mecz stał na wysokim poziomie, oba zespoły miały wiele okazji, by przechylić szalę zwycięstwa na swoją stronę, ale ostatecznie musiały podzielić się punktami. Jak widać po wyniku, obaj szkoleniowcy postawili na atak i widowiskowość. Mimo to, chyba żaden z nich nie jest do końca zadowolony. 

Moja Skuteczność w tym meczu pozostawia wiele do życzenia. Dzięki za mecz:)
Ogryz
3 Kolejka

Ogryz Mani3k

Screeny:

Opis Meczu:

Słaba postawa drużyny gospodarzy i bardzo dobra piłkarzy gości. Sampdoria próbowała nawiązać walkę z drużyną z Turcji, ale niestety nie udało się i Galatasaray szybko pokazało gdzie jest miejsce Sampdorii w tym meczu. Po raz kolejny Sampdoria otwiera wynik meczu by przegrać wysoko mecz. Dzięki za meczyk:)

Zawodnik Meczu:

Arda Turan - Bardzo dobra postawa tego zawodnika w meczu strzelec hat-tricka dla drużyny gości. Obrona Sampdorii nie mogła go powstrzymać w tym meczu.

Ogryz
4 Kolejka:

Ogryz Craxa93

Screeny:

Opis Meczu:

Wreszcie upragnione zwycięstwo piłkarzy Sampdorii w pucharze ligi. Po 3 dotkliwych porażkach i jednym remisie przyszedł czas na zwycięstwo. W tym meczu piłkarze Sampdorii cały czas musieli gonić wynik ponieważ cały czas przegrywali 1 bramką. Dopiero w 83 minucie udało się im wyjść na prowadzenie w tym meczu po wykonanym rzucie rożnym przez Zieglera piłkę wybili obrońce gości za pole karne tam czyhał już Palombo który przyjął piłkę i uderzył nie do obrony ten piękny gol dał zwycięstwo piłkarzom gospodarzy. Goście mają czego żałować ponieważ nie wykorzystali swoich szans i mogą sobie pluć w brodę. Dzięki za meczyk.

Zawodnik Meczu:

Angelo Palombo - Przepiękne uderzenie pod poprzeczkę w 83 minucie dająca zwycięstwo piłkarzom gospodarzy.
ziewiec
10 kolejka
ziewiec Craxa93

Mecz z wieloma akcjami obu drużyn. Pierwsze 30 min to badanie przeciwnika, a potem worek z bramkami się rozsypał wink.gif Przy 4:1 dla gospodarzy, Włosi złapali kontakt i próbowali wywalczyć choćby 1 pkt. Nic z tego. Wynik spotkania ustalił niezawodny Dzeko i ostatecznie Wolfsburg rewanżuje się za 1szy mecz, w którym to poniósł klęskę. Dzięki za mecz wink.gif

6 kolejka
ziewiec Ogryz

Gospodarze po czerwonej kartce źle weszli w spotkanie, jednak stracony gol z rzutu karnego podziałał na nich motywująco, dzięki czemu wygrali ten mecz. Dzięki za mecz wink.gif

8 kolejka
ziewiec Hyog

Mecz pod kontrolą gospodarzy, aczkolwiek goście nie odpuszczali do samego końca. Dzięki za mecz wink.gif
Ogryz
7 Kolejka

Ogryz Roor1910

Screeny:

Opis Meczu:

Dobra postawa piłkarzy Sampdorii w tym meczu w przeciwieństwie do pierwszego meczu. Piłkarze gospodarzy wyszli bez kompleksów w tym meczu i zagrali naprawdę dobry mecz. Zasłużona wygrana piłkarzy gości, ale niestety wynik mógł wyglądać inaczej gdyby nie pan sędzia który moim zdaniem wypaczył wynik meczu. Napastnik Sampdorii mijając bramkarza miał przed sobą pustą bramkę gdy nagle bramkarz sfaulował gracza Sampdorii który upadł na ziemie niestety pan sędzia nie podyktował karnego i nie dał czerwonej kartki dla Adlera. Niestety chwile później bramkę na 2-1 strzelił Kiessling i ustalił wynik spotkania. Szkoda, bo wynik mógłby wyglądać inaczej, ale trudno. Dzięki

Zawodnik Meczu:

Gianluca Curci - Bardzo dobra postawa bramkarza gospodarzy piłkarze Leverkusen nie mogli sobie z nim poradzić i strzelili tylko 2 bramki chodź mogło być ich o wiele więcej.

10 Kolejka:

Ogryz Hyog

Screeny:

Opis Meczu:

Fatalna postawa piłkarzy Sampdorii w tym meczu. A piłkarze Lokomotiwu zagrali jeden z lepszych meczów w tym sezonie co strzelało to wpadło w przeciwieństwie do piłkarzy Sampdorii. 1 polowa w miarę wyrównana chodź wynik do przerwy to 3-1 dla gości. W 2 połowie piłkarze Sampdorii wyszli nastawieni na to by odrobić straty, ale niestety w tym meczu piłkarzom gospodarzy nie wychodził nic a gościom wszystko. Zasłużona wygrana piłkarzy z Rosji chodź wynik powinien być o wiele mniejszy. Dzięki.

Zawodnik Meczu:

Cała Drużyna Lokomotiwu zagrała kapitalne spotkanie.
Mani3k
Mani3k craxa93

Czerwony Miccoli robił w tym meczu co chciał z obroną gospodarzy, porażka boli, ale nie do końca zasłużona.
Dzięki, powodzenia.

Mani3k Hyog

Kilka zmarnowanych sytuacji z obu stron, remis można uznać za sprawiedliwy.
Dzięki, powodzenia.

Mani3k Ziewiec

Turcy jak zwykle musieli się sporo natrudzić by umieścić piłkę w siatce, rywal za to bez rewelacyjnej gry strzela od tak sobie 2 gole i w ogólnym rozrachunku mamy remis 2-2.
Dzięki i powodzenia.
Roor1910
6 kolejka

Roor1910 Hyog

Mecz typowo na remis, jednak dobra konta Rosjan w ostatnich sekundach meczu i porażka Aptekarzy na własnej murawie.

Dzięki
craxa93
9 kolejka
craxa93 Ogryz

Po tym spotkaniu postanowiłem podjąć pewne działania w swojej drużynie, z zawodnikami odpowiedzialnymi za ofensywę udałem się do okulisty gdyż jetem pewny że ukrywają oni przede mną jakąś wadę wzroku. Natomiast swoją defensywę zabrałem do sklepu obuwniczego po żelowe przeciwgrzybiczne wkładki do butów gdyż ich bieg wskazuję mi na jakiś dyskomfort związany z ich stopami i w tym meczu oglądali oni tylko i wyłącznie plecy Cassano.
A tak na serio to mam jakiś kompleks co do Ogryza i choć nie wiem co przegrywam z nim np. w tym meczu grał przez większość meczu w osłabieniu mimo to nie odczułem żadnej różnicy i dostawałem kolejne ciosy. I marzenia o dalszej fazie pucharu idą w niepamięć.
Dzięki za mecz i powo dalej.
Hyoga
#7:

Hyoga craxa93

Opis: Dobry meczyk z jednak, mimo wszystko, przewagą gości. Prowadzili już 3:1, z karnego gola kontaktowego w 90. minucie zdobył Dramani, ale nie starczyło już czasu. Dzięki za mecz, powodzenia. 

#9:

Hyoga Mani3k

Opis: Słabe spotkanie w wykonaniu Lokomotiwu, którzy chyba mogą zapomnieć o awansie do dalszej rundy. Cały zespół gości zagrał bardzo dobrze i zasłużenie wygrał. Dzięki.
craxa93
8 kolejka
craxa93 Roor1910

Fajny luźny mecz w którym przeciwnik pokazał wyższe umiejętności w dodatku świetny mecz Helmesa i Barnetty dwójki którzy w drugiej połowie robili co chcieli z moją obroną. Co prawda w pierwszej połowie miałem kilka dogodnych sytuacji to mimo wszystko nie należał mi się nawet punkt.
Gratuluję i powo dalej.
Mani3k
Mani3k Ogryz

Goście nie byli trudnym rywalem dla Tureckiej ekipy tego wieczoru, łatwe i w pełni zasłużone zwycięstwo drużyny Galatasaray.
Dzięki, powodzenia.

Mani3k Roor1910

Wynik remisowy i myślę w pełni sprawiedliwy. W I połowie lepiej spisali się gospodarze, którzy do szatni schodzili z bagażem 2 bramek, natomiast w II połowie lepiej zaprezentowali się goście, którzy niekorzystny rezultat 2:0 zamienili na 2:3. W doliczonym czasie gry Turkom udało się zdobyć wyrównującego gola i tym samym podzielić się zdobyczą punktową.
Dzięki, powodzenia.
craxa93
6 kolejka
craxa93 Mani3k

Masa szczęścia w tym spotkaniu bo nie dość że wszystkie strzały które oddałem w bramke wpadły do niej to w dodatku opatrzność Boża chroniła mojego bramkarza w niemożliwych wręcz sytuacjach. Punkt cieszy gra już trochę mniej ale to był już mój ostatni mecz w pucharze i myślę że jak na debiut nie było najgorzej.
Powodzenia wszystkim w dalszej fazie wink.gif
Roor1910
9k

Roor1910 Ziewiec

Dobra gra gospodarzy którzy zrewanżowali się w pełni popularnym Wilkom ze pierwszy mecz. Dzięki
lukasz44
Rozgrywki w Grupie B uważam za zakończone do 1\8 finału awansowały dwie pierwsze ekipy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.