Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1\2 finału Pucharu Ligi
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 4 > Puchar Ligi IO
lukasz44
Czas rozpocząć 1/2 Pucharu Ligi IO
Gramy mecz i rewanż. W razie identycznych wyników gramy 3 mecz z włączoną dogrywką i karnymi. W tym temacie wpisujemy wyniki spotkań tak samo jak w tematach z kolejkami ligowymi. Mecze możemy rozgrywać do 11.07.10r
Ustawienia meczowe takie jak w lidze.

Regulamin:

CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum, numeru kolejki oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem
Roor1910
Roor1910 Orange91

Orange91 Roor1910

Gracze z Lizbony wyciąneli konsekwencje z poprzednich nieudanych meczów z ekipą Francuską. Podeszli bardziej defensywnie co pozwoliło skutecznie kontrować przeciwnika. Przed rewanżowym spotkaniem wszyscy zawodnicy w szatni wiedzieli że takiej okazji nie mogą zaprzepaścić i muszą dać z siebie absolutnie wszystko i awansować do wielkiego finału. Konsekwentna gra przez cały mecz doprowadziła ich do korzystnego dla nich rezultatu! Dzięki

Awans: Roor1910 (Sporting Lizbona)
lukasz44
CYTAT(Robcio @ Jul 13 2010, 19:44) *
Proszę o WO dla snajpera sad.gif

Powód: Komputer odmawia posłuszeństwa. Podczas gry w pewnym momencie wyłącza się monitor i nic oprócz resetu nie mogę zrobić. W takim wypadku nie dam rady rozegrać meczu. Przykro mi że tak się stało ale nic nie poradze, nie wiem czym jest to spowodowane ale ligi też na razie nie będe mógł grać, nie wiem czy w ogóle uda mi się ją dokończyć sad.gif

WO na korzyść snajpera1929 przyznane.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.