Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecz o 3 miejsce MŚ RPA 2010
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Mistrzostwa Świata 2010.
lukasz44
Termin na rozegranie to : 01.07.10 Ustawienia meczowe jak w lidze. Zasady takie same jak na prawdziwych MŚ.
Gramy 1 mecz z włączoną dogrywką i karnymi !

CYTAT
4.
Gospodarz meczu ma obowiązek zgłosić jego wynik na forum w odpowiednim temacie oraz wstawić dwa screeny, pierwszy z wynikiem oraz drugi ze strzelcami (mile widzane statystyki i kartki). Krótki opis i wstawienie na początku szablonu obowiązkowe - SZABLON
Bardzo ważne jest wpisywanie numerów kolejek !!!

Tak to ma wyglądać:
1. nr.kolejki
2. szablon wyniku
3. screeny,opis (minimum 20 słów)
4. gracz meczu (zdjęcie i króciutki opis)

Mile widziane VIDEO z meczu, i obszerny opis ...
stalowka84
Czubinho Stalówka

Stadion: Nelson Mandela Bay
Widzów: 48 000
Sędzia: Howard Webb

Przed tym spotkaniem nazywanym już od dawna "finałem pocieszenia" nastroje w obydwu jedenastkach były niezwykle bojowe. Reprezentanci Danii jak i Hiszpanii zapowiadali że nie pamiętają już o półfinałowych porażkach i są skupieni tylko i wyłącznie na wygraniu tej potyczki. Komplet kibiców który tego wieczora zjawił się na stadionie Nelsona Mandeli zobaczył bardzo dobre widowisko w którym nie zabrakło także bramek. Początek spotkania i fani "La Seleccion" nie wiedzieli co się dzieje, bowiem w ciągu pierwszych 16 min ich reprezentacja przegrywała już 0-3. Kapitalnie to spotkanie rozpoczął Dennis Rommedahl to on otworzył wynik tego spotkania, po chwili zainicjował akcję na 2-0 by w 16 min spotkania indywidualną akcją podwyższyć na 3-0. Obrona Hiszpanii w pierwszym kwadransie przypominała obronę ich ostatniego sparingpartnera przed afrykańskim mundialem. Napór Duńczyków nie słabł ale w tej części meczu bramki już nie udało im się zdobyć natomiast dokonał tego David Villa po akcji Fernando Torresa. Do przerwy na tablicy wyświetlał się wynik 3-1 dla Danii. Drugie 45 min było bardziej wyrównane a z czasem lekką przewagę wypracowywali sobie Hiszpanie który nie mając nic do stracenia zaczęli śmielej atakować. Jednak w 64 min kapitalnym podaniem popisał się Bendtner, który wypuścił na wolne pole Tomassona a ten spokojnie po "długim rogu" podwyższył na 4-1. Ta bramka całkowicie odebrała Hiszpanii nadzieję na zmianę rezultatu w tym meczu a w 77 min kropkę nad "i" postawił wprowadzony w drugiej połowie Nordstrand. Po tej bramce na ławce Duńczyków już zaczęto świętować i chyba to wprowadziło nieco rozluźnienia u obrońców duńskich i w ostatniej akcji bramkę dla Hiszpanów zdobył Jesus Navas. Po ostatnim gwizdku Howarda Webba i przy ogłuszającym dźwięku "wuwuzeli" cała ekipa duńska zaczęła świętować wywalczenie 3 miejsca na świecie, natomiast gracze hiszpańscy jakby nie wiedzieli co się stało szybko udali się do szatni.

Skrót spotkania: http://www.youtube.com/watch?v=vUZjE4mawzo
http://www.youtube.com/watch?v=PSsh1y_RWs8

Bohater spotkania: Reprezentacja Danii

Niewielu fachowców przewidywało że reprezentacja Danii może zajść tak daleko. Tym bardziej zdobycie 3 miejsca jak i cały mundial uważam za bardzo udany.

Dziękuję wszystkich za świetną zabawę.
czubinho
Dzięki za mecz i gratyt za 3 miejsce.
Ja z mojej strony mogę powiedzieć że 4miejsce w mojej aktualnej formie jest dużym sukcesem.
lukasz44
No i mamy 3 miejsce dla waleczych Duńczyków, graty Stalówka

Pokonać Hiszpanię to nie lada wyczyn.
BRAWO dla obu graczy smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.