Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: zawiesza
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2010 > Problemy z edycją
michal1994
Witam mam taki problem. A mianowicie grajac w gre w pewnym momencie sie zawiesza...i trzeba zrobic reset...gra sie zawiesza i pojawiaja sie takie czerwone kropki na ekranie i pozostaje tylko res komputera. komp wymagania spelnia spokojnie. nie mam pojecia od czego to moze byc...moze ktos zna przyczyne i rozwiazanie? z gory dzieki :>

PS. gra chodzi plynnie.
kostek
Jak następnym razem będziesz miał zamiar założyć jakiś temat, to pomyśl dłużej nad jego nazwą.

Przyczyną może być jakiś dodatek, który na przykład źle wgrałeś, albo sam w sobie ma jakąś wadę.
Co to za moment, w którym gra się zwiesza? Zawsze w tym samym momencie?
Sprecyzuj.
michal1994
bez dodatku, z dodatkiem, na poczatku 1meczu, ktory rozegralem pod koniec, w 5meczu. różnie, ale w koncu sie zatnie i res musze zrobic. moge grac mecz towarzystki mecz w trybie kariery i sie zatnie. Chcialbym pograc a nie moge przez to, a nie wiem co moze byc przyczyna, zacina sie zawsze jak jest pokazywana powtorka...tzn bd faul i jest pokazywana powtorka i sie zatnie :> prosze o pomoc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.