michal1994
Jun 23 2010, 21:02
Witam mam taki problem. A mianowicie grajac w gre w pewnym momencie sie zawiesza...i trzeba zrobic reset...gra sie zawiesza i pojawiaja sie takie czerwone kropki na ekranie i pozostaje tylko res komputera. komp wymagania spelnia spokojnie. nie mam pojecia od czego to moze byc...moze ktos zna przyczyne i rozwiazanie? z gory dzieki :>
PS. gra chodzi plynnie.
kostek
Jun 23 2010, 22:53
Jak następnym razem będziesz miał zamiar założyć jakiś temat, to pomyśl dłużej nad jego nazwą.
Przyczyną może być jakiś dodatek, który na przykład źle wgrałeś, albo sam w sobie ma jakąś wadę.
Co to za moment, w którym gra się zwiesza? Zawsze w tym samym momencie?
Sprecyzuj.
michal1994
Jun 24 2010, 11:49
bez dodatku, z dodatkiem, na poczatku 1meczu, ktory rozegralem pod koniec, w 5meczu. różnie, ale w koncu sie zatnie i res musze zrobic. moge grac mecz towarzystki mecz w trybie kariery i sie zatnie. Chcialbym pograc a nie moge przez to, a nie wiem co moze byc przyczyna, zacina sie zawsze jak jest pokazywana powtorka...tzn bd faul i jest pokazywana powtorka i sie zatnie :> prosze o pomoc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.