Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2010 - Ekstraklasa patch 2010 - Wyrzucanie z gry
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
airborne82
Witam smile.gif
Mam problem z grą PES 2010
Mam wgrany patch Ekstraklasa 2010 i do tego 3 patche od Konami i mam problem że w pewnym momencie jak gram zwykła lige i nadchodzi mecz w Lidze Mistrzów z Wisłą Kraków to jak tylko wybiore stroje to od razu wyrzuca z gry
Tak się dzieje jak gram lige jako AC Milan i FC Barcelona i wtedy do gruby w Lidze Mistrzów zostaje wylosowana Wisła Kraków i jak tylko nadchodzi czas na mecz z nią to wyrzuca z bledem że aplikacja została zamknieta ...
Czy da sie jakos obejść problem ?? Niestety meczu nie da sie przeskoczyc więc w połowie rundy jesiennej gra na tym mi się konczy ... Gram tez w innej Lidze Arsenalem i Bayernem Monachium ale tam akurat nie trafiam na Wisłe wiec spokojnie jestem juz po 3 kolejkach w Lidze Mistrzów ... Tylko wtedy jak wezme AC Milan i Barcelone to zawsze do mojej grupy dolosowują Wisłe ... Spróbuje też zagrać Juventusem i Realem Madryt i może wtedy juz nie wpadne na Wisłe

Ale jeśli jest jakiś patch ktory rozwiązuje ten problem to prosze o info

dzieki smile.gif
RedEvil
Miałem podobny problem w EKSTRAKLASA PATCH 2010 Update v.1.0.3 nie wiem czy to to samo....
ale w lidze i jedynie udało mi się to ominąć zostawiając wynik asystentowi/komputerowi i potem juz nie bylo problemów.
Nie pamiętam dokładnie momentu w którym mi wyrzucało do windy ale było to chyba po wybraniu taktyki i miało nastąpić wejście na stadion, mozliwe że stadoin jakiś błąd, ale dziwne bo potem napewno natrafiłem na tą druzynę z problemem....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.