Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces by Crunch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2010 > Grafika
Crunch
Moja pierwsza praca w PES10 Robert Lewandowski
Proszę o oceny

v1r00z
Jak dodać face do PES 2010, jest już jakis edytor z dodawaniem slotu ?
Crunch
tzn. ja to robiłem bezpośrednio w grze przy tworzeniu zawodnika scan twarzy, tzn. zdjęcie i potem ustaliłem wszystko. ale teraz widzę, że w porównaniu z innymi które robiłem a tym bardziej z innymi którzy robią twarze to nie wiem po co tą wrzucałem ;] no ale pierwsza pracka to pierwsza pracka.
Jamnik
Jak spojrzałem to myślałem że to Boruc ohmy.gif Niemniej dobrze że mamy kolejnego przedstawiciela tego fachu na scenie
Crunch
dobra, teraz lepsze twarze tzn. nie wszystkie są dobre bo ciężko znaleźć dobre zdjęcia ;]

Dudka

Żewłakow

Błaszczykowski

Wawrzyniak

Wasilewski

jaro9
To skany tak?
lucash
Ewidentnie skany , mysle ze jesli chodzi o skany to nie ma sensu ich tutaj pokazywac, sprobuj stworzyc morde robiac teksture , i pracujac nad modelem w oedicie, sciagnij jakies tutoriale bo skany to imo nie jest facemaking
pawelszalik
Jak już robisz twarz nawet skanem to zrób jedną a porządną a nie 50 słabych smile.gif takie moje zdanie ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.