Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Off-top
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Bakel
Luźne ligowe dyskusje.
Bakel
Jak oceniacie wyniki losowania?
lukasz44
Ja mam cieniasów - Borussie Dortmund ;-OO

A jak to bedzie z patchem ligowym ? Beda w nim tacy zawodnicy jak np. Barrios który doszedł do BVB ?
dosko10
Sunderland :/ a połowy w patchu nie ma nowych - Bent, Ferdinand, Richardson
itp ...
Bakel
CYTAT(dosko10 @ Aug 20 2009, 11:52) *
Southampton :/ a połowy w patchu nie ma nowych - Bent itp ...

Southampton to raczej w 3 lidze angielskiej pogrywa, więc w PESie go nie będzie wink.gif

Patch będzie zaktualizowany, zatem bez nerwów. smile.gif
dosko10
sorki EDIT był biggrin.gif
lukasz44
a kiedy rozpoczynamy sezon ligowy ?
siwers99
Bordeaux mieszane uczucia zobaczymy co to będzie a co patcha nie martwcie będzie zedytowany;)
lowrider
chciałem Espanyol mieć
ale na Shahtar nie narzekam ;]

na taktyke 3 obroncow jak znalazl biggrin.gif
Orange_91
CYTAT(lowrider89 @ Aug 20 2009, 12:24) *
chciałem Espanyol mieć
ale na Shahtar nie narzekam ;]

na taktyke 3 obroncow jak znalazl biggrin.gif

W takim razie ja bym się z tobą chętnie zamienił. tongue.gif
czubinho
Ja wylosowałem OM. Nawet jestem zadowolony. W przerwie międzysezonowej wzmocnili się kilkoma zawodnikami m.in. Heinze , Lucho , Morientes. Ogólnie nie jest źle.
Kubbas
Porto ...

Można wymieniać się między graczami drużynami? tongue.gif
MM.
Znowu Portsmouth ... :/
siwers99
CYTAT(Kubbas @ Aug 20 2009, 15:55) *
Porto ...

raczej chyba nie;p
Milerinho
CYTAT(Kubbas @ Aug 20 2009, 15:55) *

Juz jaj nie robcie laugh.gif laugh.gif to po kiego by bylo to losowanie dry.gif dry.gif
Kubbas
Dla jaj
JustMe1987
Mialem szanse wylosowac Panate PSG Galate badz Bayern i jak na zlosc wylosowalem jedyny zespol ktorego nie chcialem z tego grona. Galatasaray to ekipa ktora sklada sie w zasadzie z samych rzemieslnikow moze poza kilkoma graczami ktorzy sa spoza Turcji a w zespole tym odbywaja pilkarska emeryture.. Czas pokarze jak sie bedzie nimi gralo. Jednego mozecie byc pewni. Gra o wynik mnie nie interesuje w tym sezonie zupelnie. Sa w tej lidze sporo lepsi ode mnie wiec grozi mi maksymalnie pierwsza dziesiatka. Stawiam zatem na nieszablonowa gre i ladne bramki. Tak tez bede staral sie ustawic zespol i chocbym mial byc czerwona latarnia w lidze to mam nadzieje ze bede odczuwal przyjemnosc z gry z kazdym z was. Zycze powodzenia rywalom i zarowno sobie jak i wam gry bez lagow i niepotrzebnych klotni cool.gif
siwers99
Elano , Lincoln , Nonda , Baros , Kader Keita , Arda Turan wink.gif
lukasz44
Co ty gadasz dobrą ekipę masz ;-D ja czekam na aktualkę patcha i dopiero wtedy zacznę myśleć nad ustawieniem Borussi . . .
Milerinho
\

Dobrze stoją smile.gif
lukasz44
W ataku trochę słabo, liczę że Barrios w patchu będzie w miarę dobry i wejdzie do pierwszej 11 , ale jeżeli nie to nie bede go pchał tam na siłę. . . Piszcie co o nim sądzicie . . .

Club: Borussia Dortmund
Number: 8
Position: CF
Nationality: Argentinian

Foot: R
Side: B

Length: 187
Weight: 87

Attack: 83
Defence: 42
Balance: 85
Stamina: 82
Top Speed: 83
Acceleration: 81
Response: 82
Agility: 79
Dribble Accuracy: 81
Dribble Speed: 78
Short Pass Accuracy: 74
Short Pass Speed: 73
Long Pass Accuracy: 72
Long Pass Speed: 70
Shot Accuracy: 82
Shot Power: 83
Shot Technique: 84
Free Kick Accuracy: 66
Curling: 73
Header: 82
Jump: 81
Technique: 82
Aggression: 85
Mentality: 77
Keeper Skills: 50
Team Work: 76
Injury Tolerance: B
Condition/Fitness: 6
Weak Foot Accuracy: 6
Weak Foot Frequency: 5
Consistency: 6

Scoring*
Positioning*

siwers99
według tych statów jest naprawdę dobry i skład BVB jest solidny!
lukasz44
A co myślicie o tym aby każdy z ligowców miał obowiązek mieć konto na GS 0.3 ?
Kubbas
Prędzej PESJ, GS jest wadliwy, bardzo, poprzedni był chyba lepszy.

Umówiliśmy się do turnieju 2v2 i GS nas po kilka razy wyrzucał razem ze wszystkimi użytkownikami z serwera przez co straciliśmy pół godziny. Ogólnie PESj jest bardziej popularny.
lowrider
ale niestety nie kazdemu dziala ;]
lukasz44
My mieliśmy ten sam problem z 2vs2 ;-) ale straciliśmy przez to prawie godzine ;-( , a co do PES6J może i jest lepsze ale GS będzie na początku Września stały więc powinno być wszystko OK
Kubbas
CYTAT(lowrider89 @ Aug 22 2009, 22:14) *
ale niestety nie kazdemu dziala ;]

Wtedy proponuje jako alternatywę GS 2, który jest jak na razie najbardziej funkcjonalny
dosko10
troche nie czaje - na jakiej zasadzie było wybieranie druzyn do ligi jak teraz ma być update patcha i może byc diametralnia zmiana sił ??
lukasz44
Raczej diametralnej to nie będzie, każda drużyna się trochę wzmocniła, ale też i osłabiła i to będzie fajne :-) Nowi gracze mogą pomóc ale mogą też zaszkodzić . . .
p@blo
Heh i znowu to PSG. Przeciez oni sa tacy ciency laugh.gif laugh.gif laugh.gif
lukasz44
Ehh, mylisz się że są ciency, to jedna z najlepszych ekip, dobre ustawienie i wygrane same będą przychodzić ;-P
siwers99
no wlasnie jedna z najlepszych tylko grac nimi o mistrzostwo;p
p@blo
Wiem przeciez ze jest to 1 z lepszych ekip tutaj tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif W koncowce sezonu znalazlem ( mysle) dobre ustawienie dla nich. Ale co do mistrzostwa to az taki dobry to ja nie jestem
lowrider
Każdy ma równe szanse. W tamtym sezonie byłem drugi, teraz mogę być drugi, ale od końca... Powiem, że jestem kompletnie bez formy i Orange czy siwers to potwierdzili w sparingach czy turnieju. Ustawienie taktyczne mam już praktycznie gotowe

Stawiałbym, że siwers może być czarnym koniem tych rozgrywek happy.gif
Kubbas
Ustawień chyba nie ma co jeszcze robić bo ten ISS patch obecnie jest kompletnie nie aktualny
lukasz44
no w przypadku Porto to tak, ale naprzykład w Borussi niewiele się zmieni, z ważniejszych graczy tylko Frei mi odchodzi, a ustawienie również mam prawie gotowe . . .
lowrider
u mnie jest zmiana ze nie bedzie Castillo ale za to Aghahova więc napastnik taki, jakiego typ lubię wink.gif
lukasz44
Ja marzę o tym aby Borussia kupiła jakiegoś kreatywnego ofensywnego pomocnika bo mi takowego niestety brakuje
sleep.gif Nie wiem jak będzie z tym Barriosem, czy będzie dobry czy nie, ale zobaczymy 31 sierpnia ;-D
JustMe1987
Pogralem troche ta Galata i mozna nimi ladnie i ciekawie zagrac ale mysle ze w meczach o pkt nie bede mial tyle swodoby co w sparingach tongue.gif Sklad im sie deczko zmienil z tego co sprawdzilem ale raczej na + Jednak Osasuna Le Havre czy Bayern leza mi o niebo lepiej ale nie ma co wybrzydzac tongue.gif
lukasz44
Brak mi OP, ani Hajnal,ani Kringe ani Sahin sie nie nadają, próbuje tam z Tingą i Kehlem jedyne opcje, ale Tinga to raczej DP, a Kehlowi troche brakuje szybkości . . . ;-)

Ale Kuba gra za 3 biggrin.gif biggrin.gif
Kubbas
CYTAT(lukasz44 @ Aug 26 2009, 20:52) *
Ja marzę o tym aby Borussia kupiła jakiegoś kreatywnego ofensywnego pomocnika bo mi takowego niestety brakuje
sleep.gif Nie wiem jak będzie z tym Barriosem, czy będzie dobry czy nie, ale zobaczymy 31 sierpnia ;-D

Pytanie kurde biggrin.gif Od tygodnia gram nimi bundeslige patrzej:

Gra głową ;]

lukasz44
Hehe, mam nadzieję że tak będzie w sezonie ligowym ;-DD
d-note
Ja niestety, albo stety wylosowałem VfL Wolfsburg wink.gif Ale wolałbym Bayer.
Kiedy startujemy z ligą oraz na czym będziemy grać? PES6J?
lowrider
czyli będziemy grać lagę na Dzeko? biggrin.gif
lukasz44
Chłopie z takim trio w ataku mianowicie
Grafite-Dzeko-Martins bez problemów powinieneś strzelać mnóstwo goli . . .
siwers99
z takim składem jak ma Wolsburg to tylko grac;p
snajper1929
No każdy się wzmacnia a ten Celtic to nie wiem kto tu wstawił i za co biggrin.gif:D bo skoro odeszli Nakamura Hesselink i Hartley(jedyne konkretne staty na pomocnika środkowego) to ten zespół się nie nadaje wink.gif chyba że ten N'guemo i Fortune będą mieli kozackie staty tongue.gif bo jak nie to porównując ten zespół z PSG to... no comment smile.gif
dosko10
trza walczyć biggrin.gif , byle kogo by sie miało rolleyes.gif
bart10
Czy wiecie może czy jest jakaś ligą do której trwają zapisy i bym mógł grać ?

Chciałbym jak by była taka (MOŻLIWOŚĆ) w tej lidzie na stronie issonline i co tu rozmawiacie to jak by jakiś gracz zrezygnował z grania w lidzie to bym mógł go zastąpić ?

Ogarnij się i zacznij jakoś zachowywać, w kółko zadajesz głupie pytania i śmiecisz całe forum.///Orange_91
snajper1929
no ja czaje walczyć walczyć ale teamy mogłyby być równiejsze wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.