Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 1 28.09 - 04.10, kolejki 1-4
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2
Stron: 1, 2
Bakel
Zgodnie z regulaminem należy opisać oraz oskrinować każdy ligowy mecz. Wystarczy długość smsowa, aczkolwiek dłuższe relacje też będą mile widziane.
Orange_91
Regulamin ligi: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16256
Patch ligowy: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16255

1 kolejka

siwers99 - szolpas
Orange_91 - jarek
Mani3k - Kubbas
Tomaszzz - Czubinho
dosko10 - milerinho
bobex77 - pablo109
MM - acidd
p3sman - dikhet
lowrider89 - Bakel
JustMe1987 - snajper1929
lukasz44 - kfg
amarje - Cziczinho

2 kolejka

jarek - siwers99
Kubbas - szolpas
Czubinho - Orange_91
milerinho - Mani3k
pablo109 - Tomaszzz
acidd - dosko10
dikhet - bobex77
Bakel - MM
snajper1929 - p3sman
kfg - lowrider89
Cziczinho - JustMe1987
amarje - lukasz44

3 kolejka

siwers99 - Kubbas
jarek - Czubinho
szolpas - milerinho
Orange_91 - pablo109
Mani3k - acidd
Tomaszzz - dikhet
dosko10 - Bakel
bobex77 - snajper1929
MM - kfg
p3sman - Cziczinho
lowrider89 - amarje
JustMe1987 - lukasz44

4 kolejka

Czubinho - siwers99
milerinho - Kubbas
pablo109 - jarek
acidd - szolpas
dikhet - Orange_91
Bakel - Mani3k
snajper1929 - Tomaszzz
kfg - dosko10
Cziczinho - bobex77
amarje - MM
lukasz44 - p3sman
JustMe1987 - lowrider89
siwers99
I KOLEJKA

SIWERS99 - SZOLPAS

1-0

1 połowa :

W pierwszej połowie podopieczni Gianfranco Zoli dłużej utrzymywali się przy piłce ale nie potrafili dochodzić do jakiś klarownych sytuacji . Szybko już w 12 minucie po doskonałym ataktu pozycyjnym gracze Bordeaux po wrzutce Chalme stojący nie pilnowany w polu karnym Chamakh pięknym "szczupakiem" skierował piłkę do bramki.

2 połowa:

W drugiej połowie nic się nie zmieniło gracze z Londynu mieli przewagę lecz skutecznościa nie grzeszyli. Doskonała sytuację zmarnował Cartlone Cole po idiwidualnej akcji . Również minimalnie minął bramkę strzał z 25 metrów jednego z zawodników West Ham. Bordeaux groźnie kontrował ale brakło wykończenia.

Zawodnik meczu:

Marouane Chamakh

IV KOLEJKA[/b]

[b]CZUBINHO-SIWERS99

0-2

1 połowa:

Przewaga Żyrondystów ale Marsylczycy wyprowadzali zabójcze kontry ale strzelający mieli rozregulowane celowniki.Kibice już byly pewni że będzie remis do połowy ale niestety dla kibiców gospodarzy Hilton wyprowadzając piłkę z pola karnego popełnił katastrofalny bład , kopnął piłką w Wendela i piłka trafila do Chmakha ktory znalazł sie sam przed drugim bramkarzem reprezentacji Francji i Mandanda musiał skapitulować.

2 połowa:

Pilkarze z Stade Velodrome na druga połowę wyszli bardzo zdeterminowani zepchnęli mistrza Francji do głebokiej obrony. Z kolejnymi minutami Bordo posiadaniem pilki co raz bardziej panowało nad meczem jednak kilka głupich strat w środku pola i na flankach prowadzilo do wielu groźnych kontr które fatalnie marnowali Niang czy Morientes ktory zmienił Kone w 46 minucie. Nadeszła 69 minuta i kolejny błąd obrony Marsylii który z zimna krwią wykorzystał Gourcuff.
Marsylia probowała jeszcze strzelić bramke kontaktową ale doskonale zawody grał Carrasso.

Zawodnik meczu:
Yoann Gourcuff

Dzięki za mecze !! wink.gif
lowrider
vs.

Host by Bakel
Inauguracja sezonu ligowego stała się już pewnego rodzaju szlagierem, gdyż zarówno lowrider jak i Bakel poprzedni sezon zakończyli na pudle. Obydwie drużyny rozpoczęły mecz bardzo ofensywnie (odpowiednio 3-2-1-1-3 i 3-5-2) co mogło się wiązać z dużą ilością akcji podbramkowych. Z przebiegu gry więcej miał Bakel, którego co najmniej 2 akcje powinny zakończyć się pewnymi golami (m.in. dwa strzały pod rząd z 10m. w poprzeczkę). Znakomicie tez spisywał się jednak portero z Doniecka, który wielokrotnie wychodził obronną ręką po groźnych strzałach. Na wyróżnienie w drużynie z Ukrainy zasługuje też Mariusz Lewandowski, który zaliczył duża ilość odbiorów oraz wygrywał niemal każdy pojedynek główkowy. W Blackburn dobre zawody Salgado, który parę razy, szczególnie w końcówce ratował tyłek drużynie angielskiej. Obydwie bramki padły po strzałach z 18-25 metra (wolej po wybiciu przez obrońcę oraz główka).
Podsumowując: wynik nie odzwierciedla wydarzeń na boisku i to Bakel zasługiwał zdecydowanie bardziej na wygraną. Zabrakło szczęścia.

pozdrawiam
Milerinho

Mecz w ktorym liczyl sie kazdy kawalek boiska, zadecydowala bramka Cruza z okolic 16m.
Everton tez mial grozne akcje po jednej z nich w akcji sam na sam Yakubu trafil w slupek, i kilkukrotnie Bilialiedinow.

Dzieki za gre... jak najwiecej tak emocjonujacych meczy !
Mani3k
Potwierdzam.
Spotkanie godne mistrzów, walka o każdy metr boiska, bardzo wyrównane spotkanie... smile.gif
Dzięki i powodzenia.
Orange_91
dikhet Orange_91

Zarówno w pierwszej jak i w drugiej połowie przeważałem i mecz układał się po mojej myśli. W drugiej połowie przeciwnik otrzymał czerwoną kartkę i już nie miał szans na odrobienie strat z pierwszej części meczu. Mecz stał na dobrym poziomie a przeciwnikowi należą się podziękowania za walkę od pierwszej do ostatniej minuty spotkania.
dikhet
mecz bez historii, musze sie szybko pozbierac po tej masakrze.
brawo orange i dzieki za mecz;)
siwers99
SIWERS99 0-0 KUBBAS

Spotkanie w którym zawodnicy walczyli o każdy centymentr boiska. Bordo starało się dłuzej utrzymywac przy piłce lecz nic z tego nie wynikało. Gracze z Portugalii wyprowadzali groźne akcje po których mogli strzelić bramki jednak wspaniale bronił Carrasso. Helton nie chciał byc gorszy i wspaniala paradą również uchronił zespół przed strata bramki. Choć wynik bezbramkowy nie był to mecz nudny!

Zawodnik meczu:
Cedric Carrasso
Kubbas
Potwierdzam, fajny meczyk ogólnie, dużo pecha, szkoda, że już punkty stracone.

Dzięki Siwers, i graj mniej piłką ! biggrin.gif 60% posiadania ! biggrin.gif
Bakel
dosko10 1 - 1 Bakel

Zwycięstwo było na wyciągnięcie ręki. Jeszcze na 10 minut przed końcem prowadziłem dzięki fenomenalnemu uderzeniu Emertona, ale po główce jednego z ciemnoskórych napadziorów Sunderlandu było 1-1. Pod sam koniec meczu Roberts zmarnował świetną okazję. Podział punktów, w sumie zasłużony.

Gol Emertona:
http://www.youtube.com/watch?v=c8TzTg_ZPlc
snajper1929
Zaraz JustMe wstawi tu pewnie opis naszego meczu ja tylko słownie napiszę że było 4:0 a równie dobrze mogło być hmmm 6:3 ale moja nieskuteczność plus postawa Boruca wygenerowały taki a nie inny wynik. Dzięki za inaugurację sezonu w miłej atmosferze.
JustMe1987
JustMe1987 snajper1929

Baty w przyjaznej atmosferze.

Zero problemow z kontaktem i ustaleniem terminu meczu. Podczas gry takze zadnych zgrzytow. snajper1929 zgodnie z nickiem wykorzystal 90% swoich sytuacji i pokazl ze ma zamiar walczyc o najwyzsze cele w lidze. Mecz zaciety ale czysty. (gdzies mi sie zapodzial screen ze statystykami z meczu tongue.gif ) Dobra gra w srodku pola i sporo sytuacji. Niestety postawa mojego gk i koncentracja poziomem zblizone byly do tego co prezentuje czasem Chinyama sleep.gif Zasluzone zwyciestwo kolegi. Zycze powodzenia i dziekuje za zimny prysznic na starcie sezonu cool.gif
jarek
Orange_91 jarek

Pierwsze spotkanie ligowe nowego sezonu w wykonaniu jarka bardzo udane. Okazała wygrana 3-0 z graczem Orange_91.
Mecze pomiędzy tymi graczami były zawsze zacięte i przeważnie kończyły się wygraną jednego z graczy max różnicą jednej bramki, dzisiaj było inaczej. Schalke kontrolowało mecz wykorzystując większość swoich sytuacji podbramkowych. Espanyol próbował coś zdziałać ale obrona gości była nie do przebicia.

Orange_91
Potwierdzam. Przeciwnik nie dał mi zbyt wiele pograć.
Bodziowlodek
Bodziowlodek dosko10
dosko10
potwierdzam, chociaż nie wiem kolego czy dograsz do konca ligi - tzn czy inni uzytkownicy beda mieli tyle cierpliwość do gry na twoim hoście jak nie zrobisz porządku z kompem smile.gif POZDRO
JustMe1987
CYTAT(jarek @ Sep 30 2009, 13:03) *

Zdaje mi sie ze tak powinno byc wink.gif
Bodziowlodek
CYTAT(JustMe1987 @ Sep 30 2009, 13:36) *
Zdaje mi sie ze tak powinno byc wink.gif

może był jakiś samobój
lowrider
przykro mi to twierdzić, ale również wnoszę o usunięcie gracz BodzioWlodek z ligi.
screen z LD

niżej 16-sekundowy film nagrywany z prędkością 30 fps
http://odsiebie.com/pokaz/5839503---e8a7.html
JustMe1987
JustMe1987 lukasz44

Czy aby o wszystkim decyduje gracz... ?

Jak wyzej. Dobra atmosfera i bezproblemowy kontakt. Szkoda ze sielanka skonczyla sie wraz z pierwszym gwizdkiem.. Nie chodzi tu o zachowanie przeciwnika bo to bylo jak najbardziej ok. Mam na mysli ze mimo naszych staran w postaci nieszablonowej gry dobrego rozgrywania i trzymania w ryzach obrony o wyniku zadecydowal random. Pierwsz polowa to jeszcze zacieta walka i dobra gra z obu stron. Druga polowa to natomiast niezly cyrk wink.gif Pierw nie wiadomo dlaczego moj zawodnik fauluje napastnika przeciwnej druzyny i mamy rzut wolny przed polem karnym po rozegraniu ktorego wpada gol. Nastepnie w zamieszaniu w polu karnym pilke przejmuje bramkarz BvB i wydawaloby sie ze sytuacja jest opanowana. Nic bardziej mylnego. Bramkarz wybija pilke prosto w obronce i mamy kolejnego gola. Trzecia i ostatnia bramka to rowniez wynik karnego z kapelusza. Walka bark w bark w 90 minucie spotkania w polu karnym lukasza44 i nagle rozlega sie gwizdek arbitra. Podejrzewam ze mina nas obu przypominala mniej wiecej taki wyraz O_0 Bramke zamienilem na gola i mecz sie skonczyl. Niestety pozostaje niesmak po tak zdobytych punktach. Sobie i rywalowi zycze jak najmniej takich spotkan. Dzieki za mecz lukasz44 i mam nadzieje ze rewanz bedzie juz czyms zupelnie innym cool.gif
lukasz44
Potwierdzam, trudno, czasem tak bywa, do rewanżu . . . pozdro
JustMe1987
JustMe1987 lowrider89

Festiwal niewykorzystanych sytuacji!

Cieszy fakt ze po raz kolejny moge napisac ze wszystko co zwiazane z otoczka meczu bylo ok. Mam nadzieje ze tak bedzie juz do samego konca i nie bede musial tego podkreslac. Ogranicze sie jedynie do sygnalizowania jakis niejasnych czy nieprzyjemnych sytuacji. Do rzeczy. Wreszcie dobreg widowsko okraszone mnostwem sytuacji zwlaszcza stworzonych ze strony lowridera. Powiem szczerze ze gdybym byl na jego miejscu to mozliwe ze bylbym w tej chwili bez pada wink.gif Jego druzyn raz po raz marnowala swoje szanse i 1,2 czy 3 mozna przebolec ale nie 11 strzalow nie w swiatlo bramki. Przecieralem oczy po kazdej kolejnej sytuacji widzac ze pilka nadal nie jest w mojej siatce. Czekalem cierpliwie na swoja szanse. Dwie kontry = dwie bramki i wynik do pierwszej polowy 2:0 dla mnie. Trudno mi sobie wyobrazic co musial czuc przeciwnik patrzac na statystyki strzalow po pierwszej polowie [ 2(2) - 6(1) ] W drugiej polowie nastapily lekkie roszady w skladzie Szachtara co zaowocowalo zdobyciem jednej bramki po 8 strzalach. Mi wystarczyly kolejne 4 sytuacje zeby postawic kropke nad i. Uwazam ze przeciwnik okazal sie lepszy w tym pojedynku a wynik zawdziecza tylko i wylacznie kiepskiej postawie swoich snajperow. Dzieki za gre i rozwiazania worka z golami cool.gif
Orange_91
Czubinho Orange_91

Już na samym początku spotkania drużyna z Marsylii miał bardzo dobrą okazję bramkową, ale piłka po strzale jednego z zawodników trafiła w słupek. Z każda minutą jednak przewaga Espanyolu rosła i w 41 minucie wszystko skończyło się bramką Nakamury zza pola karnego. Zaraz po wznowieniu gry ze środka boiska Czubinho przeprowadził akcje, która skończyła się bramką i mieliśmy już wynik remisowy, który zbyt długo się nie utrzymał bo chwilę potem De la Pena strzałem od poprzeczki dał prowadzenie Espanyolowi. Druga połowa to jeszcze większa przewaga Espanyolu. Pierwszą bramkę w drugiej połowie pięknym strzałem z pięty zdobył Nakamura, a potem swoje trafienia dołożyli Tamudo i Callejon i po pierwszych 15 minutach drugiej połowy na tablicy widniał wynik 5:1. Potem coś jakby się zacięło i żadna z drużyn nie potrafiła odnaleźć drogi do bramki przeciwnika, jednak pod koniec spotkania wynik na 7:1 ustanowili znów Tamudo i Callejon. Podziękowania dla przeciwnika za bardzo dobry i szybki mecz.
czubinho
potwierdzam . dzieki za mecz
Mani3k
Mani3k acidd (seba)

Rywal skutecznie stawiał opór w I połowie, gdy wydawało się, że już nic się nie zmieni w doliczonym czasie gry 45'+1' Siviglia strzela bramkę do szatni. Bramka najwidoczniej podłamała rywala, gdyż w drugiej połowie grał zupełnie inaczej, poniżej swojego dobrego poziomu. Wiele strzałów na bramkę przez zawodników Lazio zostało udokumentowanych golami w 51' (rzut rożny) i 56' (precyzyjny strzał w dolny róg bramki). Niefortunna gra obrońców Bolton'u w 62' zemściła się 4 golem strzelonym przez Julio Cruz'a. Do końca meczu było jeszcze kilka dogodnych sytuacji, lecz piłka nie znalazła już drogi do siatki. Podsumowując - w pełni zasłużone zwycięstwo Rzymskiego Lazio.
Dzięki za mecz, pozdrawiam.
dosko10
accidd dosko10

Mecz od początku z przewaga gości z Sunderlandu. Jednakże tuż przed przerwą bramka na wyrównanie zdenerwowała trenera. Ostra reprymenda w szatni poskutkowała i Czarne Koty skutecznie ukłuły dwukrotnie gospodarzy ustalając wynik na 1:3
szołpas

Kubbas

Po prostu nie chciała wpaść do bramki...
Mani3k
Mani3k Kubbas

Rzymianie od samego początku rzucili się na bramkę rywala i już w 1' niemal 100% sytuację zmarnował Julio Cruz, którego strzal minimalnie minął prawy słupek bramki. 6' to kolejna dogodna sytuacja gdzie Pandev strzałem z lewej nogi uderza w poprzeczkę po, którym piłka opuszcza plac gry... powinno być już 2:0 dla Rzymian. W dalszej fazie meczu uderzali kolejno Mauri w 19' i Ledesma strzałem głową z rzutu rożnego w 32'. Po tych wydarzeniach Kubbas rzucił się do ataku i w 32' Farias oddał groźny strzał po zamieszaniu w polu karnym, ale na moje szczęście niebezpieczeństwo zarzegnał jeden z obrońców. Do końca 1 połowy nie wydarzyło sie nic szczególnego, po 1 niegroźnym strzale oddali Julio Cruz oraz Guarin. Do przerwy 0:0.
Oznaką drugiej odsłony było niesportowe zachowanie rywala gdzie w sytuacji sam na sam z bramkarzem, Fucile brutalnie (dop. specjalnie) fauluje Rocchi'ego w 66', otrzymuje czerwony kartonik i wylatuje z boiska. Była to woda na młyn graczy Rzymskiego Lazio, którzy po tym wydarzeniu całkowicie opanowali środek boiska i kontrolowali dalszy przebieg spotkania. Co się odwlecze to nie uciecze... kopia sytuacji z 66', Rocchi dostaje prostopadłe podanie, wychodzi sam na sam (tym razem już nie został zrównany z trawą), kładzie bramkarza i w 83' pakuje futbolówke do pustej bramki. W międzyczasie po kilka strzałów z obu stron: Rocchi 70', Maicon 77', Ledesma 77'. Do końca spotkania wynik nie uległ zmian, gospodarze mogli się cieszyć z jakże cennych 3 pkt. Zasłużone zwycięstwo.
Dzięki za mecz.
Kubbas
Potwierdzam, widać, że obydwie drużyny dopiero co się budują, układają, kształtują bo mecz był jak na moje spotkania z Mańkiem nadzwyczaj nudny i nie na najwyższym poziomie.
czubinho
Tomaszzz vs Czubinho

Man of the match:

Mecz ciekawy, przewaga OM wyraźna. Dużo błędów w obronie Benfiki
Dzieki za mecz.
Pozdroo
Tomaszzz
W PESa 6 nie grałem chyba pół roku, duży falstart na początku ligi. Powinienem strzelić co najmniej 4-5 bramek, ale widać zabrakło szczęścia. Na szczęście w lidze jest dużo meczów. wink.gif
siwers99
Jarek - Siwers99

W pierwszej połowie Jarek po zakonczeniu jej pisał mi że miał trochę lagów i przez to wpadła bramka samobójcza. Jednak grając na lagach mial wiecej sytuacji podbramkowych i strzelił bramkę po ładnej zespolowej akcji i prostopadłym podaniu do Asamoah który sytuacji nie zmarnował .także graty za taka grę. Kuranyi mógł z wielu sytuacjach dać zwyciestwo Jarkowi jednak ani razu nie trafił w światło bramki.Kuranyi po meczu został bardzo mocno zrugany przez trenera Magatha .Jarek miał 4 sytuacje stuprocentowe i na jego nie szczęście tylko jedna trafiła w światło bramki. Formacja defensywna i środek pomocy Bordeaux na dużo nie pozwolił zawodnikowm z Niemiec. Ozdobą meczu fantastyczny gol z "głowki" Fernando Cavenaghi po fanstastycznej wrzutce Benoît Trémoulinas po której Neuer stał jak wryty i jedynie wzrokiem odprowadzil futbolówkę.

Zawodnik meczu:
Alou Diarra

Fantastycznie rządził i dzielił w środku pola , był nie do przejścia , motor napędowy również napadu Żyrondystów każda piłka przechodziła przez Niego. Przy odrobionie szczęscia móglby się również wpisać na listę strzelców jednak piłka minęła o pól metra słupek!
bobex77
dikhet 0:1 bobex77

p@blo
sorki ale mialem przez ten tydzien problemy z netem. na weeknedzie zobowiazuje sie do nadrobienia zaleglosci. licze na wyrozumialosc
Milerinho
dosko10 0-7 Milerinho

W tym meczu gracze z Liverpoolu wiedzieli zeby myslec o walcze z czołówką muszą zgarnąć komplet pkt.
I mecz dobrze się rozpoczął już w 2min bramkę na 1-0 strzelił Brazylijczyk Jo. Później była wymiana ciosów i znowu ataki Evertonu które przyniosły bramki.
Sunderland mial ogoronmego pecha ponieważ Bent i spółka nie trafiali w dogodnych sytuacjach raz nawet piłka była juz w bramce ale piłka odbiła się przed linią bramkową i poleciała w strone narożnika boiska. Pod koniec była widoczna przewaga Sunderlandu ale ostatecznie wynik koncowy to 0-7.

Dzięki za mecz i do rew. happy.gif
MM.
MM - acidd 1:1

Przewaga Boltonu, farciarski remis w ostatniej minucie.
lowrider
lowrider89 amarje

Mecz ogólnie pod moje dyktando, jedyny strzal Amarje to oddany w pierwszej połowie. Bramka stracona to samobój po dośrodkowaniu po ziemii zaraz na początku meczu.
Znów zabrakło skuteczności (słupek, poprzeczka), wynik powinien być nieco wyższy.
Pozdro i powodzenia.
Tomaszzz
Tomaszzz dikhet

Dwie szybko strzelone bramki ustawiły mecz, druga połowa bardzo ciężka, ale gdy strzeliłem 3. bramę dikhet bardziej się otworzył i strzelił honorową. Moja rehabilitacja za pierwszy mecz.
Bakel
Bakel Mani3k

http://picasaweb.google.pl/bakelsc/LigaPES...317103892017218

CYTAT
DO meczu przystąpiłem nieco zdekoncentrowany, mając w niedalekiej perspektywie wyjście do pracy. Przełożyło się to na obraz gry w pierwszej połowie meczu. 45 minut zaciętej gry, a ostatnie dwie, doliczone minuty przyniosły mi katastrofę w postaci 2 bramek rywala. W drugiej połowie na hoście przeciwnika nie byłem bez szans, ale stopniały one do minimum, gdy Mani3k strzelił gola na 0-3. Po chwili trochę nadziei przywrócił mi gol na 1-3, ale kilka minut poźniej moje zapędy zostały ostudzone golem po rzucie rożnym. Wynik na 2-4 ustalił Diouf.
Mecz słaby w moim wykonaniu. Na pocieszenie dodam, że tylko mi udało się trafić do bramki lidera w tym tygodniu ligowym.

Bakel MM

http://picasaweb.google.pl/bakelsc/LigaPES...317110065038754

CYTAT
Mnóstwo strzałów w wykonaniu Różyczek z Blackburn, a tylko 3 gole. MM był dziwnie pasywny w obronie, a głupie straty powodowały zagrożenie pod bramką Jamesa.
lukasz44
lukasz44 pesman
Dobre spotkanie, w pierwszej połowie gracze Borussi niepodzielnie rządzili na boisku, ale już w drugiej gra się wyrównała.Szybki gol Valdeza ustawił na początku spotkanie, ale gdy Martins trafił do siatki rywali po indywidualnym rajdzie zrobiło się jeszcze bardziej ciekawiej i Wolfsburg miał nawet szansę wyrównać, ale gol Błaszczykowskiego na 3-1 sprzed pola karnego dobił rywali.
Reasumując : Borussia wreszcie wygrywa i oby było tak do końca.

lukasz44 KFG

W drugim dzisiejszym spotkaniu Borussia grała z Fenerbahce, spotkanie zapowiadało się ciekawie, ale znów w pierwszej połowie na boisku istniała tylko jedna drużyna, 3-0 do przerwy podłamało Turków, a gdy po przerwie znów trafił Valdez mogło się zdawać że wynki jest przesądzony, ale nic bardziej mylnego, dwie świetne akcje Fenerbahce i dwa gole Guizy dały nadzieję przyjezdnym. Warto dodać że Borussia kończyła mecz w 9 po dwóch faulach na Guizie przed polem karnym (pierwszy nie z mojej winy, lag w momencie wślizgu i wszystko jasne.).
Reasumując: Emocjonujące spotkanie było co oglądać, Valdez bohaterem.
Dzięki za mecze i do rewanżów. pozdroo
lukasz44
amarje lukasz44

Opis:
Do tego meczu obaj zawodnicy podeszli na poważnie, co było widać w pierwszej połowie, niesamowite tempo narzuciło Hoffenheim, ale piłkarze z Dortmundu dzielnie się bronili. Pierwszą świetną sytuację w meczu miał Salihović, ale piłka po jego strzale przeleciała nad poprzeczką. Na kilka minut przed zakończeniem pierwszej połowy grożnie głową uderzał Barrios, ale jego strzał odbił Hildebrand. Na przerwę obie drużyny schodziły zawiedzione wynikiem, co było widać. W przerwie trener Borussi mocno opierniczył swoich podopiecznych za pasywną grę w ataku, gdyż w drugiej połowie gra Borussi uległa diametralnej poprawie. Strzał za strzał, masa niewykorzystanych sytuacji przez 15 minut drugiej połowy, ale w 62 minucie nastąpił przełom, piłkę w środku pola przechwycił Tinga, odegrał do Barriosa, który po klepce z Valdezem znalazł sie sam na sam z bramkarzem i bez problemów zdobył pierwszego gola meczu. Piłkarze z Hoffenheim załamali się i choć mieli kilka sytuacji pod koniec meczu nie wykorzystali ich i skończyło się na 0-1 dla przyjezdnych z Dortmundu.

Podsumowanie:
Świetne spotkanie, niesamowite tempo, masa strzałów,zero lagow, kazdy z graczy mógł pokazać to co potrafi , gol Barriosa zdecydował i on został bohaterem meczu.

Bohater:

Lucas Barrios wink.gif

Screeny:
amar
Potwierdzam, w zalaczeniu screen.

snajper1929
snajper1929 pesman

Mecz bardzo wyrównany ale wynik wydaje mi się sprawiedliwy. Boruc pokazał klasę broniąc kilka groźnych piłek a jednocześnie przy drugim golu wypluł okropnie lekki strzał wprost pod nogi Dżeko więc jak w rzeczywistości grał wink.gif
Milerinho
Milerinho 2-1 Kubbas

Gre prowadzili piłkarze evertonu w pierwszej polowie pod koniec ktorej strzelili dwie bramki. W drugiej połowie udało sie Porto umiescic pilke w siatce ale wynik sie nie zmienil.

PS.
Prosze Bakela o zmiane wyniku wprowadzonego na głównej Milerinho 0-1 Szolpas na Milerinho 1-0 Szolpas
bobex77
bobex77 4:3 snajper1929

Druzyna gospodarzy zaprezentowala w dzisiejszym spotkaniu bardzo skuteczny futbol, zwłaszcza w pierwszej połowie. Ekipa Celticu była bliska wyrówniania, zwłaszcza w końcówce spotkania, jednak nie wykorzystała dogodnych sytuacji.

Orange_91
Orange_91 pablo109

Przez większość czasu to ja utrzymywałem się przy piłce, ale to przeciwnik wyprowadził kilka kontr, które zakończyły się bramkami.

Kubbas
Proszę o zmianę walkowera na głównej mecz z szołpasem został rozegrany i w tym temacie są skriny.
kfg
kfg lowrider89

MECZ BYŁ TROCHĘ NUDNY W 1 POŁOWIE BYŁO RÓWNO. ALE W 2 POŁOWIE WIĘCEJ SZANS MIELI GOŚCIE ALE NIC NIE WPADŁO WIĘC TO SIĘ ZEMŚCIŁO! GUIZA PIĘKNIE STRZELIŁ BRAMKĘ

Gracz meczu:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.