Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PROBLEM ZE ZROBIENIEM LOGA
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
mariusz123211
Mam mały problem otóz chciałem zrobić sobie logo. No ale jak wrzucam jes do pesa to mam taki biały kwadrat wokól niego. Co zrobic aby go nie było??!!. Logo robiłem w photoshopie, a logo wstawiałem Game Graphic studio. Aha i jescze jedno gdzie się zminia te małe loga (64x64) bo znalazłem tylko w unnamed_5 te duze (128x128) a w innych unnamed'ach ich nie ma.
mrowa196
CYTAT(mariusz123211 @ Jun 20 2009, 18:19) *
Mam mały problem otóz chciałem zrobić sobie logo. No ale jak wrzucam jes do pesa to mam taki biały kwadrat wokól niego. Co zrobic aby go nie było??!!. Logo robiłem w photoshopie, a logo wstawiałem Game Graphic studio. Aha i jescze jedno gdzie się zminia te małe loga (64x64) bo znalazłem tylko w unnamed_5 te duze (128x128) a w innych unnamed'ach ich nie ma.

Musisz zrobić w Photoshopie chyba tak: Edycja>Tryb>Indeksowany, a co do drugiego pytania to o ile dobrze zrozumiałem chodzi ci o to w którym unnamedzie znajdują się małe loga o wielkości 64x64? Jeśli dobrze zrozumiałem to w unnamed_6.
mariusz123211
CYTAT(mrowa196 @ Jun 20 2009, 18:56) *
Musisz zrobić w Photoshopie chyba tak: Edycja>Tryb>Indeksowany, a co do drugiego pytania to o ile dobrze zrozumiałem chodzi ci o to w którym unnamedzie znajdują się małe loga o wielkości 64x64? Jeśli dobrze zrozumiałem to w unnamed_6.

Ale jak otwieram unnamed 6 to mi nic nie wyskakuje sad.gif
mariusz123211
Ponawiam, zależy mi na tym
mrowa196
CYTAT(mariusz123211 @ Jun 22 2009, 11:02) *
Ponawiam, zależy mi na tym

To wyślij mi twój unnamed_6, logo i powiedz jakie logo mam zastąpić.
lewyy
Biały kwadrat to pewnie tło które możesz usunąc w Photoshopie i zapisać w pliku png ;] .
Jakim cudem nie masz tych plików w unnamed_6 ?
mariusz123211
Z tym tłem to już sobie poradziłem, tylko z tym unnamedem_6 nie wiem co jest.
mrowa196
CYTAT(mariusz123211 @ Jun 23 2009, 09:15) *
Z tym tłem to już sobie poradziłem, tylko z tym unnamedem_6 nie wiem co jest.

To mi wyślij i powiedz co i jak to ja ci zrobię.
mariusz123211
załączone logo Zamienić za logo Motoru Lublin:
Unnamedy+LOGO (R-share)
Unnamedy+LOGO (Od Siebie)
Aha i przydało by się zrobić jakiś odblask tego logo i perspektywę tak jak wyglądają wszystkie loga klubów.
mrowa196
CYTAT(mariusz123211 @ Jul 27 2009, 13:12) *
załączone logo Zamienić za logo Motoru Lublin:
Unnamedy+LOGO (R-share)
Unnamedy+LOGO (Od Siebie)
Aha i przydało by się zrobić jakiś odblask tego logo i perspektywę tak jak wyglądają wszystkie loga klubów.

Spróbuje ci to zrobić.

@Edit: http://www.sendspace.com/file/m2zndo
mariusz123211
Dzięki wielkie, logo troszke za szerokie, ale może być, jeszcze raz wielkie dziękii smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.