Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czysta Gra...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Problemy z edycją
EbonH4wK
Witam, mam do Was droga społeczności prośbę.
To nie tyle problem , co zapytanie.

Mam czystą grę, i chcę dość ostro zacząć grać w najnowszą odsłonę PESa. Nauczony jednak doświadczeniem poprzedniczek najpierw chcę sobie wgrać wszystkie patche, KSy itd itp.

Moja prośba brzmi następująco (jako że już jakiś czas nie interesowałem się sceną edycji), byłbym bardzo wdzięczny gdybyście podali mi nazwy (i linki jeśli łaska) do najlepszej modyfikacji, pełnego KSa i najlepszego/najbardziej aktualnego OFa do najnowszego PESa.

Z góry wielkie dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
EbonH4wK
JeLeN
dol
CYTAT(EbonH4wK @ Nov 13 2008, 22:45) *
Witam, mam do Was droga społeczności prośbę.
To nie tyle problem , co zapytanie.

Mam czystą grę, i chcę dość ostro zacząć grać w najnowszą odsłonę PESa. Nauczony jednak doświadczeniem poprzedniczek najpierw chcę sobie wgrać wszystkie patche, KSy itd itp.

Moja prośba brzmi następująco (jako że już jakiś czas nie interesowałem się sceną edycji), byłbym bardzo wdzięczny gdybyście podali mi nazwy (i linki jeśli łaska) do najlepszej modyfikacji, pełnego KSa i najlepszego/najbardziej aktualnego OFa do najnowszego PESa.

Z góry wielkie dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
EbonH4wK

dolanczam sie do prosby
Fallen
Masz kilka możliwości:

a) Wujek Google

b ) Na subforach masz różne tematy o patchach, OF'ach i innych tego typu rzeczy. Wybierz sobie

c) GamingAccess...Tam zawsze znajdziesz to czego Ci potrzeba

Podsumowanie: Masz rączki, móżdżek, oczka..Poszukaj, a nie rozkazujesz innym, żeby za Ciebie to zrobili.

//Wujek Mani3k podarowuje Ci 10% ostrzeżenia za twą szczerą pomoc...
EbonH4wK
CYTAT(Fallen @ Nov 16 2008, 13:44) *
Masz kilka możliwości:

a) Wujek Google

b ) Na subforach masz różne tematy o patchach, OF'ach i innych tego typu rzeczy. Wybierz sobie

c) GamingAccess...Tam zawsze znajdziesz to czego Ci potrzeba

Podsumowanie: Masz rączki, móżdżek, oczka..Poszukaj, a nie rozkazujesz innym, żeby za Ciebie to zrobili.

Kolega to niech tutaj się tak bardzo nie unosi. Nie napisałem, że nie mogę znaleźć tylko że PROSZĘ O POMOC we wskazaniu najlepszej modyfikacji,ofa i paczki KS.

Jak niesamowicie celnie kolega zauważył jest tego DUŻO. Więc na przyszłość niech kolega czyta ze zrozumieniem to co piszą inni, i nie cfaniakuje jakby był nie wiaodomo kim ;o

Poza tym, co ten post wnosi do tematu ?? Bo chyba nic.
Mortin
ja osobiscie uzywam kuyt patch czy jakos tak i nie narzekam ^^
jednak z tego co zdarzylem wyczytac na forum, bo juz taki temat powstal, to ludzie polecaja gamingaccess patch
pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.