Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Dorin
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Grafika
Dorin
Mam troche czasu to pomoge twórcą Ekstraklasy

Zagłebie Lubin:

Wisła Płock

krzychu117
Dorin ,a zrobiłbyś może Motor Lublin???smile.gif
JustMe1987
No i bardzo dobrze ze i Ty dokladasz swoja kitsowa cegielke bo juz sie balem ze bede musial pogrywac na strojach z painta laugh.gif
Varies.
Wykonanie stroi b.ladne smile.gif.Aczkolwiek mam zastrzezenie do maski alpha.Robiles ja poprzez wyciecie,czy w iStudio??
PozdR.
Dorin
maski alpha ? szczerze mowiac... nie wiem o czym mowisz biggrin.gif
Flisak
CYTAT(Dorin @ Nov 12 2008, 13:44) *
maski alpha ? szczerze mowiac... nie wiem o czym mowisz biggrin.gif

I tu wychodzi nieprofesjonalizm. Alpha maska jest to maska stworzona do robienia przezroczystych miejsc na stroju. Jak się robi, to nie będę ci tłumaczył... od tego są tutoriale
Dorin
Przecież na tych teksturach nie ma przezroczystych miejsc...
Jabol7
Bardzo ładne stroje też robiłem Wisłę Płock, dodałem ją to tematu o ekstraklasie, ale twoja o wiele lepsza SZACUN
Flisak
CYTAT(Dorin @ Nov 12 2008, 18:16) *
Przecież na tych teksturach nie ma przezroczystych miejsc...

A tu się nie zgodzę, bo na strojach Zagłębia na dole spodenek jest małe wycięcie
Dorin
a no w sumie, ale to poprostu wyciolem w fotoshopie, nawet nie wiedzialem ze cos jeszcze z tym idzie zrobic...
Dyzio
ja jestem kompletnie zielony ale zaczynam robić ekstraklase polską mam herby drużyn ale nie wiem w jakich programach robić stroje a jak nie ma stroi to nie ma sensu robić zawodników
Fallen
Też byłbym uradowany wiedzą w jaki sposób wykonać stroje do PES 2009. Widzę, że ich struktura jest inna niż np. w 6 . Mam nadzieję, że znajdzie się osoba, która wyjasni co i jak.
nike
mam do ciebie prośbe mozesz mi zrobić stroje lech ale wyjazdowe czy li te biale ;p ?? prosze
CYTAT(Fallen @ Nov 15 2008, 12:47) *
Też byłbym uradowany wiedzą w jaki sposób wykonać stroje do PES 2009. Widzę, że ich struktura jest inna niż np. w 6 . Mam nadzieję, że znajdzie się osoba, która wyjasni co i jak.
Dorin
nowe szmatki dla kielczan:

seba
CYTAT(Dorin @ Mar 6 2009, 14:35) *
nowe szmatki dla kielczan:

Znakomite jak zwykle, czekam na seta
Flisak
Fajne stroje. Popracuj jeszcze nad stylem szyć a będzie super wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.