krzychu117
Nov 11 2008, 07:45
Dorin ,a zrobiłbyś może Motor Lublin???
JustMe1987
Nov 11 2008, 09:39
No i bardzo dobrze ze i Ty dokladasz swoja kitsowa cegielke bo juz sie balem ze bede musial pogrywac na strojach z painta
Varies.
Nov 11 2008, 19:55
Wykonanie stroi b.ladne

.Aczkolwiek mam zastrzezenie do maski alpha.Robiles ja poprzez wyciecie,czy w iStudio??
PozdR.
maski alpha ? szczerze mowiac... nie wiem o czym mowisz
Flisak
Nov 12 2008, 18:05
CYTAT(Dorin @ Nov 12 2008, 13:44)

maski alpha ? szczerze mowiac... nie wiem o czym mowisz

I tu wychodzi nieprofesjonalizm. Alpha maska jest to maska stworzona do robienia przezroczystych miejsc na stroju. Jak się robi, to nie będę ci tłumaczył... od tego są tutoriale
Przecież na tych teksturach nie ma przezroczystych miejsc...
Jabol7
Nov 12 2008, 18:24
Bardzo ładne stroje też robiłem Wisłę Płock, dodałem ją to tematu o ekstraklasie, ale twoja o wiele lepsza SZACUN
Flisak
Nov 12 2008, 19:16
CYTAT(Dorin @ Nov 12 2008, 18:16)

Przecież na tych teksturach nie ma przezroczystych miejsc...
A tu się nie zgodzę, bo na strojach Zagłębia na dole spodenek jest małe wycięcie
a no w sumie, ale to poprostu wyciolem w fotoshopie, nawet nie wiedzialem ze cos jeszcze z tym idzie zrobic...
ja jestem kompletnie zielony ale zaczynam robić ekstraklase polską mam herby drużyn ale nie wiem w jakich programach robić stroje a jak nie ma stroi to nie ma sensu robić zawodników
Fallen
Nov 15 2008, 12:43
Też byłbym uradowany wiedzą w jaki sposób wykonać stroje do PES 2009. Widzę, że ich struktura jest inna niż np. w 6 . Mam nadzieję, że znajdzie się osoba, która wyjasni co i jak.
mam do ciebie prośbe mozesz mi zrobić stroje lech ale wyjazdowe czy li te biale ;p ?? prosze
CYTAT(Fallen @ Nov 15 2008, 12:47)

Też byłbym uradowany wiedzą w jaki sposób wykonać stroje do PES 2009. Widzę, że ich struktura jest inna niż np. w 6 . Mam nadzieję, że znajdzie się osoba, która wyjasni co i jak.
nowe szmatki dla kielczan:

CYTAT(Dorin @ Mar 6 2009, 14:35)

nowe szmatki dla kielczan:

Znakomite jak zwykle, czekam na seta
Fajne stroje. Popracuj jeszcze nad stylem szyć a będzie super
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.