Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Logos By Seba
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Grafika
Stron: 1, 2, 3
seba
Prezentuję logosy, które wykonałem do Ekstraklasa Patch 2009, w takiej kolejności lig i reprezentacji jak występuja w grze.
Logosy są zindeksowane i gotowe do instalcji w grze.

EUROPA

PS.
Upload troche zajmnie bo chce pokazac logosy dla wszytskich lig w patchu, takze cdn...

seba
AFRYKA

AMERYKA

AZJA/AUSTRALIA
seba
PREMIER LEAGUE

EKSTRAKLASA

seba
BUNDESLIGA

SERIE A
seba
BBVA

OTHERS A - Zespoły polskie

seba
OTHERS A - POZOSTAŁE ZESPOŁY

Sorry ze pisałem post pod postem, ale przekraczałem limity grafiki na jednego posta.
perONE
Klubowe wyglądają zajebiście.
JustMe1987
Styl nie do konca mi lezy ale chwali Ci sie za pracowitosc tongue.gif

Ladniejsze bylyby z mniejsza iloscia cienia i takze z mniej widocznym rozblyskiem wink.gif
WKS
Siema wzielem zainstalowalem jeden herb co dzisiaj wstawiles i jak zrobic z kolorami ?
seba
CYTAT(WKS&RKS @ Nov 9 2008, 18:36) *
Siema wzielem zainstalowalem jeden herb co dzisiaj wstawiles i jak zrobic z kolorami ?

Herb ma kolory ok, wiec podejrzewam ze przypadkowo cos przestawiles w opcjach Interlace podczas eksportu przez GGS. Obstawiam że masz zanaczona opcje "none", a powinna byc "bgr"
manio3
w grze prezentują się kapitalnie naprawdę lecz przy wyborze składów mam te oryginalne od konami...
WKS
Dzieki wlasnie tu twkil problem juz jest ok smile.gif jeszcze raz dziex mialem NONE
seba
CYTAT(manio3 @ Nov 9 2008, 18:47) *
w grze prezentują się kapitalnie naprawdę lecz przy wyborze składów mam te oryginalne od konami...

pliki z herbami to unnamed_5 i unnamed_6 w folderze cv0a_img. Trzeba je więc podmienic w jednym i drugim pliku. Ty prawdopodobnie podmieniłes tylko w jednym i stąd taki efekt.
robak76
nie ma loga legii?
seba
CYTAT(robak76 @ Nov 9 2008, 19:09) *
nie ma loga legii?

Z rozpędu przeoczyłem. Zaraz wrzucę

Mortin
dokladnie, tez mi sie wydaje, ze cien psuje caloksztalt Twoich logosow
moze zdejmij cien i rozjasnij troche loga, a napewno beda duzo lepiej wygladac
pozdro
seba
Dzięki Pannowie za te sugestie, bedę miał je na uwadze jesli bedę jeszcze robił jakies logosy. Te wykonałem na potrzeby Ekstraklasa Patch i juz nic nie będę w nich zmieniać, bo nie ma na to czasu, a roboty przy Patchu jest jeszcze od cholery.
warson
Dobra a jak Te Loga Wgrac do gry?? Ma ktoś może pliczek z Już Wgranymi?
seba
Herby, o które prosili mnie na PW fani Legii i Lechii - jako alternatywa dla oficjalnych.
Mam nadzieję, ze o to chodzilo.

logosy sa zindeksowane.
Rly?
Dlaczego logo Ruchu jest stare ?
robak76
najlepiej do patcha dac to logo alternatywne legii bo i tak niedlugo iti do niego wraca
barylatko
A jak je wgrac do gry??
http://www.tvdarek.republika.pl/lego.html
Mam Andrye Patch 1.9
Promaniak^^94
Jak te loga wgrać do gry?????
Kamiloxx
CYTAT(Promaniak^^94 @ Dec 13 2008, 16:40) *
Jak te loga wgrać do gry?????

Przez GGS.
Podmienić loga w plikach z herbami czyli unnamed_5 i unnamed_6 w folderze cv0a_img. ;] Seba pisał o tym na poprzedniej stronie smile.gif
mils
gkp ma inny herb

biggala2310
Flaga Australii dziwna jakaś. Robisz może loga na zamówienie?
seba
Dla reprezentacji wykonałem nowe logosy i teraz prezentują sie tak:

itp..

Jesli chodzi o logosy na zamówienia to nie widzę przeszkód.
Kubbas
CYTAT(seba @ Dec 20 2008, 11:52) *
Dla reprezentacji wykonałem nowe logosy i teraz prezentują sie tak:
Jesli chodzi o logosy na zamówienia to nie widzę przeszkód.

Sebu robisz loga do PES'a 6? Potrafisz dawać je do o_texta? Przydałaby się pomoc przy patchu 6.5
seba
CYTAT(Kubbas @ Dec 20 2008, 14:58) *
Sebu robisz loga do PES'a 6? Potrafisz dawać je do o_texta? Przydałaby się pomoc przy patchu 6.5

Mógłbym sie tego podjąc, ale dopiero po wydaniu Ekstraklasa Patch 2009.
Myślę, że zaraz po nowym roku możemy wrócic do tego tematu.
biggala2310
Czyli moje loga też jakby co po nowym roku? Ja bym sam mógł porobić, ale mam problemy z indeksowaniem.
Kubbas
CYTAT(seba @ Dec 20 2008, 15:17) *
Mógłbym sie tego podjąc, ale dopiero po wydaniu Ekstraklasa Patch 2009.
Myślę, że zaraz po nowym roku możemy wrócic do tego tematu.

Ok, umiesz je wrzucać do o texta?
seba
CYTAT(Kubbas @ Dec 20 2008, 16:04) *
Ok, umiesz je wrzucać do o texta?

Z tego co pamietam to logosy wrzucałem przez OF. Przez o text tego nie robiłem.
seba
CYTAT(biggala2310 @ Dec 20 2008, 15:35) *
Czyli moje loga też jakby co po nowym roku? Ja bym sam mógł porobić, ale mam problemy z indeksowaniem.

Nie wiem czyj to styl logosów, najlepiej jakbys się zwrócił ze swoja prośba do tego kto te logosy wykonał. Ja moge najzwyżej podrobic ten styl, ale nie będzie to tak jak w oryginale (tylko o wiele lepiej biggrin.gif - zarcik)

biggala2310
To ja może te loga wykonam a Ty mi je zaindeksujesz?
seba
CYTAT(biggala2310 @ Dec 20 2008, 17:30) *
To ja może te loga wykonam a Ty mi je zaindeksujesz?

Ok. wrzuc je w tym temacie, a ja w wolnej chwili postarma sie Twoje dziela zindeksowac. Pozdr
biggala2310
http://files.filefront.com/Logarar/;12716543;/file oto moje dzieło ;P
seba
CYTAT(biggala2310 @ Dec 20 2008, 21:21) *

Oto Twoje dzieła zaindeksowane. Wystarcza 128, po prostu przeciąg je GGSem tam gdzie maja być 64 i bedzie działać.
A tak na marginesie styl tych logosów jest do bani (nie bierz tego do siebie) Wesołych Swiąt.
biggala2310
CYTAT(seba @ Dec 20 2008, 22:41) *
Oto Twoje dzieła zaindeksowane. Wystarcza 128, po prostu przeciąg je GGSem tam gdzie maja być 64 i bedzie działać.
A tak na marginesie styl tych logosów jest do bani (nie bierz tego do siebie) Wesołych Swiąt.
biggala2310
Styl logosów może do bani, ale Bundesliga Patch jest jak narazie chyba najlepszy. W każdym razie wielkie dzięki. Zagłosuję na Ciebię w jakimś konkursie na najlepszego "mejkera" jakby co biggrin.gif
CYTAT(seba @ Dec 20 2008, 22:41) *
eduardo_9
To mogą być mniejsze np. 100x100 itp.

edit: jeszcze jeden znalazłem http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...B3w_COA.svg.png
seba
CYTAT(eduardo_9 @ Jan 8 2009, 15:53) *
To mogą być mniejsze np. 100x100 itp.

edit: jeszcze jeden znalazłem http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...B3w_COA.svg.png

Nie mniejsze tylko większe biggrin.gif. Jak największe !!!
eduardo_9
Innych nie mam więc muszą być te:)
seba

Na razie tyle, reszta musi poczekac i nie obiecuje ze z reszty tych malutkich fotosikow wycisne logosy w stylu EP 2009.

mils
Tak jak pisałem na priv

proszę o zrobienie poniższego herbu w stylu tych z ekstraklasy

pozdro

M@Ni3k
O ja ja bym prosił o zrobienie herby Zagłębia Sosnowiec w stylu EP 2009 z góry wielkie dzięki.Kliknij, aby zobaczyć załącznik
seba
CYTAT(M@Ni3k @ Jan 11 2009, 13:46) *
O ja ja bym prosił o zrobienie herby Zagłębia Sosnowiec w stylu EP 2009 z góry wielkie dzięki.Kliknij, aby zobaczyć załącznik

Rozdzialka Gornika Konin 130x130, jest nie do przyjecia. Jeśli chcecie dobre loga mniej znanych druzyn to musicie kombinowac lepsze foty.
mils
CYTAT(seba @ Jan 14 2009, 20:49) *
Rozdzialka Gornika Konin 130x130, jest nie do przyjecia. Jeśli chcecie dobre loga mniej znanych druzyn to musicie kombinowac lepsze foty.

Niestety większej rozdzielczości nie ma na necie. Wydawało mi się, że 130x130 pix wystarczy do wykonania herbu 128x128... logo Ćmielowa udało Ci się wykonać ze zdjęcia 100x125.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.