Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6.5 Patch (v3) By P-e Patching Group :::: Odliczanie Do Premiery ::::
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Kubbas

Kolejna wersja zawierać będzie:

- Wersję Językową Angielską I Polską
- Lige Angielską, Francuską, Portugalską, Włoską, Niemiecką oraz Różne Drużyny z Pozostałych Lig
- Wszystkie Drużyn Występujące W Lidze Mistrzów
- Wprowadzony Tryb Ligi Mistrzów
- Wprowadzoną Ligę Niemiecką W Trybie Lig
- Dopracowanego OF\\\'a Który Podwyższa Realistyczność Rozgrywki oraz Utrudnia Grę
- Aktualne Składy Reprezentacji Narodowych oraz Drużyn Klubowych
- Uaktualniony Wiek Każdego z Graczy
- Reprezentacje U-23 W Miejsce Klasycznych Reprezentacji
- Uaktualnione Tryby Ligi Mistrzów, Pucharu UEFA, Mistrzostw Świata, Mistrzostw Europy, Pucharu Narodów Afryki etc.
- Nowe Młode Talenty w Trybie Kariery
- Oryginalne Nazwy Oraz Herby Dla Wszystkich Drużyn Klubowych I Narodowych
- Całkowicie Nowe Menu oraz Oprawę Graficzną
- Nową Muzykę Dla Każdego Trybu Gry
- Nowe Intro
- Komentarz Włodzimierza Szaranowicza oraz Dariusza Szpakowskiego
- Całkowicie Nowy Angielski Komentarz
- Przyśpiewki Dla Wielu Drużyn Klubowych oraz Narodowych
- Największa Baza Najlepszych Twarzy&Włosów Na Scenie PES\\\'a
- Wiele Nowych Piłek Zarówno Pod Starsze Karty Graficzne Jak I Nowsze
- Aktualne Stroje Dla Wszystkich Drużyn Klubowych oraz Narodowych
- Stadiony Dla Wszystkich Drużyn Klubowych oraz Narodowych
- Bandy Dla Wszystkich Drużyn Klubowych oraz Narodowych
- Aktualne Buty Dla Wszystkich Graczy
- Całkowicie Nowe Loga
- Nowe Wizerunki Sędziów
- Nowe Tablice Wyników
- Nowe Podstawowe Pzyśpiewki Dla Poszczególnych Lig
- Nowa Czcionka
- Nowy Odgłos Kopnięcia Piłki, Uderzenia W Poprzeczkę, Słupek, Gwizdka

Patch został wykonany przez P-E Patching Group. Wykonawca zastrzega sobie wszelkie prawa do rozpowszechniania
dodatku na innych stronach bez jego zgody oraz modyfikowania jego części bez pozwolenia.

P-E Patching Group

- Kubbas
- Goofy
- Player-Arek
- Sebinho
- pesman
- Varies
- Damian.
- matyey
- Jamnik
- Daro
malec
mam nadzieje ze stroje to na sezon 09 : P

ja czekam na pake strojow, face i hair pack no i oczywiscie uaktualniony OF
szejk
No to czekamy na patcha bo zapowiada sie swietnie
Tomek775
WoW a hiszpańska liga będzie???
Kiedy możemy się spodziewać tego patcha???
perONE
CYTAT(Tomek775 @ Aug 14 2008, 10:14) *

CYTAT(KubbasOG @ Aug 14 2008, 00:34) *
Jeżeli uporam się z wieloma przeciwnościami to może w połowie września wyjdzie, niczego nie obiecuje. Na razie musimy rozwikłać sprawę z logami oraz sprawę z nowymi backgroundami dla lig, gdyż poprzednia strona wykonująca backgroundy nie przejawia zbyt wielkich chęci pomocy tym razem.
(?) oznacza to, że nie jestem pewny czy dam radę to zmienić bo po tych zmianach tryb kariery crashuje, ale jeszcze pokombinuję.
Zywy
Brak hiszpańskie? Wywalcie francuzką i dajcie hiszpańską
sparkman
CYTAT(Tomek775 @ Aug 14 2008, 09:14) *

Spójrzcie na podane screeny, dobrze na nich widać logo ligi hiszpańskiej LFP, to chyba może sugerować, że będzie.

hak23
Trzymam kciuki za twórców i czekam na patch z niecierpliwością, mam ostatnią wersje i jest super.
NoisE
Noo czekamy z niecierpliwością. smile.gif
Dobrze że pomysleliście o piłkach dla posiadaczy starszych kart. smile.gif
Trzymam kciuki. smile.gif
IronTiga
Ja też nie mogę się doczekać wydania smile.gif tongue.gif
Kubbas narobił apetytu i kazał czekać biggrin.gif

Ciekawe czy beędzie torrent bo mi jak zwykle nie bedzie sie chciało ściągać tylu partów, ale jak torrenta nie będzie to... jakoś przeżyję te party smile.gif

No nic czekam z niecierpliwością bo jest to obok OE patcha najlepszy patch do PES6

Pozdro wink.gif
Kubbas
Tym razem patch będzie prawdopodobnie na wielu źródłach w tym torrencie. Hiszpańska oczywiście będzie, "błąd w druku".

Prace już trwają ponad miesiąc, są w końcowej fazie, piszcie co chcielibyście nowego zobaczyć itd smile.gif

A i jak chcecie nam pomóc to przydałaby się rozpiska graczy i ich nowych numerów, graczy którzy zmienili numery.

No i dobre fotki graczy z portugalskich drużyn by się przydały.
__SaNd1__
swietnie nie moge sie doczekac tego patcha do mojej ulubionej gry tongue.gif biggrin.gif Brawo dla kubbasa ktory tyle czasu spedzi dla nas tych ktory czekamy patcha wink.gif
Ryu
Ja chciałbym zobaczyć loga, np. La Liga, albo others, bo te z Premiership prezentują się kapitalnie. tongue.gif

Fajnie, że po raz kolejny wzięliście się do pracy nad patchem. Mam jeszcze pytanie jakie elementy ofa dopracowujecie, by ten był bardziej realistyczny? Zmienicie podatność na kontuzję zawodnikom?

Pytam, bo nie grałem na poprzedniej wersji tego patcha.
qazwsx
Też nie grałem w poprzednie części patcha ale na tę odsłonę z pewnością poczekam smile.gif Zapowiada się kapitalnie, czekam na więcej screenów.
Co do wrzutu to bardzo polecam odsiebie.com, pliki do 100mb z tym, że za darmo i bez rejestracji ściąga się OdSiebie Uploadera, wygodnie zaznacza się kilka plików i się uploaduje smile.gif Bez problemów, 0 limitów w kb przy ściąganiu ( nie to co teraz rapidshare ). biggrin.gif
Życzę wytrwałości w pracy nad patchem! Pozdro wink.gif
__SaNd1__
A Kubbas ja mam prosbe do ciebie - Menu co jest w polskjej wersii jenzykowej bym chcial takie samo ale w wersii Angielskjej jezykowej smile.gif Bede wdzieczny jak wykonasz te menusy w Angielskim biggrin.gif Pozdrowienia tongue.gif wink.gif

Mooner
No cuż, zapowiada się wyśmienicie, życzę powodzenia, nei dziękuj! wink.gif
CYTAT(Ryu @ Aug 14 2008, 16:02) *
Mam jeszcze pytanie jakie elementy ofa dopracowujecie, by ten był bardziej realistyczny? Zmienicie podatność na kontuzję zawodnikom?

No właśnie, to mnie zaciekawiło.
Czy poprzednia wersja też była truniejsza?
Kubbas
CYTAT(Ryu @ Aug 14 2008, 16:02) *
Ja chciałbym zobaczyć loga, np. La Liga, albo others, bo te z Premiership prezentują się kapitalnie. tongue.gif

Fajnie, że po raz kolejny wzięliście się do pracy nad patchem. Mam jeszcze pytanie jakie elementy ofa dopracowujecie, by ten był bardziej realistyczny? Zmienicie podatność na kontuzję zawodnikom?

Wszystkie będą wykonane tym samym stylem.

CYTAT(qazwsx @ Aug 14 2008, 16:57) *
Też nie grałem w poprzednie części patcha ale na tę odsłonę z pewnością poczekam smile.gif Zapowiada się kapitalnie, czekam na więcej screenów.
Co do wrzutu to bardzo polecam odsiebie.com, pliki do 100mb z tym, że za darmo i bez rejestracji ściąga się OdSiebie Uploadera, wygodnie zaznacza się kilka plików i się uploaduje smile.gif Bez problemów, 0 limitów w kb przy ściąganiu ( nie to co teraz rapidshare ). biggrin.gif
Życzę wytrwałości w pracy nad patchem! Pozdro wink.gif

Patch będzie na wielu innych serwerach, moim zdaniem lepszych.

CYTAT(__SaNd1__ @ Aug 14 2008, 17:27) *
A Kubbas ja mam prosbe do ciebie - Menu co jest w polskjej wersii jenzykowej bym chcial takie samo ale w wersii Angielskjej jezykowej smile.gif Bede wdzieczny jak wykonasz te menusy w Angielskim biggrin.gif Pozdrowienia tongue.gif wink.gif

Właśnie tak się ostatnio zastanawiałem czy tego nie zrobić, nie ma sprawy jak potrzebujecie to zrobię.

CYTAT(Mooner @ Aug 14 2008, 17:49) *
No cuż, zapowiada się wyśmienicie, życzę powodzenia, nei dziękuj! wink.gif

No właśnie, to mnie zaciekawiło.
Czy poprzednia wersja też była truniejsza?

Tak, ale teraz wprowadziłem dużo nowych zmian, które podnoszą znacznie trudność rozgrywki oraz jej szybkość, ciekawość. W poprzedniej wersji występowało tylko to drugie.

O kolejnej wersji patcha nie informowałem przez długi czas bo nie chciałem sobie tworzyć terminów. Teraz też tak jest więc żadnych dokładnych terminów itd ode mnie nie oczekujcie.
Zywy
To ja napisze co bym chciał:

- duuuuuuuużo facow, bo face&hair patch od OEP jest średni (i aktualne fryzy, np. van Nistelrooy krótkie włosy),
- duuuuuuużo młodych talalentów z wielkich klubów np Parejo itd i młodzicy z brazylii w nieprzyporządkowanych
- beniaminki
- dużo butów i piłek i żeby piłkarze mieli przypasowane buty w jakich grają na codzień,
- Liga Portugalska dry.gif jak dla mnie lpesza by była holenderska ale to moje zdanie
- w Others takie drużyny z poza europy typu Boca Juniors, River Plate, Porto Alegre, Los Angels Galaxy,
- w reprezentacjach U23 dajcie Polskę, wkońcu dobrze graliśmy na MŚ w Kanadzie U21 no i Hiszpanie którzy maja swietne talenty,
- beniaminki i dobrze zrobiony OF, z wszystkimi transferami,
- żeby piłkarze mieli powyciągane koszulki. jest przepis że gdy wchodzą to muszą mieć wciągnięte, ale później 95 % je wyciąga ze spodenek. ja sobie powyciągałem koszulki na moim ofie i musze przyznać że gra się o wiele realistycznej i lepiej,
- Scoreboard Polsat Sport (a jak się da to co mecz inne, typu hiszpańska - canal+, włoska - polsat sport, LM - nsport lub TVP)
- jak najwięcej nowych stroi.
- i ogólnie postarajcie się żeby patch był lepszy od OEP v4.

Zmienioną Drużynę Podstawową Trybu Kariery (?) - Co to znaczy???
__SaNd1__
CYTAT(KubbasOG @ Aug 14 2008, 19:08) *
Właśnie tak się ostatnio zastanawiałem czy tego nie zrobić, nie ma sprawy jak potrzebujecie to zrobię.

Potrzebne mi bedom i dla tego czie spytalem czy wykonasz menusy w angielskim tak patch bedzie wiecej popularnym wink.gif dziekuje za odpowiedz smile.gif
szołpas
po 1 chciałbym zeby w faceserwerze nie było żadnych pokemonów,przyporządkujcie dokładnie kolor włosow do tekstury(RGB)i kolor tekstury twarzy do koloru reszty ciała.
po 2 zróbcie każdą druzyne po kolei zeby były pełne kadry smile.gif zeby nie brakowało zadnego zawodnika(bo w poprzedniej cześci duzo brakowało)
... na tym chyba mi najbardziej zależy
no i fajny pomysł z Portugalską ligą, imo lepsza bedzie od Holenderskiej
.. to tyle, czekam na pacza rolleyes.gif powodzenia
perONE
CYTAT(Zywy @ Aug 14 2008, 18:15) *
To ja napisze co bym chciał:

- duuuuuuuużo facow, bo face&hair patch od OEP jest średni (i aktualne fryzy, np. van Nistelrooy krótkie włosy),
- duuuuuuużo młodych talalentów z wielkich klubów np Parejo itd i młodzicy z brazylii w nieprzyporządkowanych
- beniaminki
- dużo butów i piłek i żeby piłkarze mieli przypasowane buty w jakich grają na codzień,
- Liga Portugalska dry.gif jak dla mnie lpesza by była holenderska ale to moje zdanie
- w Others takie drużyny z poza europy typu Boca Juniors, River Plate, Porto Alegre, Los Angels Galaxy,
- w reprezentacjach U23 dajcie Polskę, wkońcu dobrze graliśmy na MŚ w Kanadzie U21 no i Hiszpanie którzy maja swietne talenty,
- beniaminki i dobrze zrobiony OF, z wszystkimi transferami,
- żeby piłkarze mieli powyciągane koszulki. jest przepis że gdy wchodzą to muszą mieć wciągnięte, ale później 95 % je wyciąga ze spodenek. ja sobie powyciągałem koszulki na moim ofie i musze przyznać że gra się o wiele realistycznej i lepiej,
- Scoreboard Polsat Sport (a jak się da to co mecz inne, typu hiszpańska - canal+, włoska - polsat sport, LM - nsport lub TVP)
- jak najwięcej nowych stroi.
- i ogólnie postarajcie się żeby patch był lepszy od OEP v4.

Zmienioną Drużynę Podstawową Trybu Kariery (?) - Co to znaczy???

OEPatch byl tworzony w srodku sezonu wiec nie na co sie czepiac, ze brak talentow, skoro nie grali w I druzynach swoich klubów.
Ale wersjia 5.0 bedzie pewnie aktualniejsza wlasnie o młodzików, beniaminki itp.
Co do twarzy, a raczej wloski to problem polega na tym, ze nie ma za bardzo aktualnych zrobionych fejsow&wloskow tych ktorzy zmienili fryzjera wink.gif

BTW mniej wiecej w tym samym czasie na scene "6" wyjda 2 bdb patche, ciekawe ktory bedzie cieszyl sie wieksza popularnoscia tongue.gif
Ja zapewne zaktualizuje OEP wink.gif

6.5 vs OEP 5.0 wink.gif
qazwsx
CYTAT(KubbasOG @ Aug 14 2008, 18:08) *
Patch będzie na wielu innych serwerach, moim zdaniem lepszych.

I tu chyba pada oczywiste pytanie z mojej strony : Jakich? biggrin.gif
Jeśli jeszcze nie wiesz to ok, pytam z czystej ciekawości bo IMO odsiebie jest dosyć dobrym serwerem. Chciałbym się dowiedzieć, jakie serwery uważasz za lepsze. Domyślam się, że jednym z tych "wielu innych serwerów" będzie Filefront, a przypuszczam, że się mogę mylić tongue.gif

CYTAT(perONE @ Aug 14 2008, 19:02) *
BTW mniej wiecej w tym samym czasie na scene "6" wyjda 2 bdb patche, ciekawe ktory bedzie cieszyl sie wieksza popularnoscia tongue.gif
Ja zapewne zaktualizuje OEP wink.gif

Jakie masz na myśli ? Jakieś namiary czy cuś tongue.gif
Kubbas
CYTAT(szołpas @ Aug 14 2008, 18:56) *
po 1 chciałbym zeby w faceserwerze nie było żadnych pokemonów,przyporządkujcie dokładnie kolor włosow do tekstury(RGB)i kolor tekstury twarzy do koloru reszty ciała.
po 2 zróbcie każdą druzyne po kolei zeby były pełne kadry smile.gif zeby nie brakowało zadnego zawodnika(bo w poprzedniej cześci duzo brakowało)
... na tym chyba mi najbardziej zależy
no i fajny pomysł z Portugalską ligą, imo lepsza bedzie od Holenderskiej
.. to tyle, czekam na pacza rolleyes.gif powodzenia

1 - Arek na pewno zrobi wszystko żeby tak to wyglądało
2 - Postaram się, ale za dużo pomocników nie mam więc niczego nie obiecuje

Dzięki wink.gif Jakbyś chciał pomóc to zapraszam, bo facemakerzy jak na razie praktycznie nic nie zrobili do portugalskiej...jesteś w temacie to jakbyś mógł to nawet dobre foty graczy z Portugalii by się przydały smile.gif
CYTAT(qazwsx @ Aug 14 2008, 19:14) *
I tu chyba pada oczywiste pytanie z mojej strony : Jakich? biggrin.gif
Jeśli jeszcze nie wiesz to ok, pytam z czystej ciekawości bo IMO odsiebie jest dosyć dobrym serwerem. Chciałbym się dowiedzieć, jakie serwery uważasz za lepsze. Domyślam się, że jednym z tych "wielu innych serwerów" będzie Filefront, a przypuszczam, że się mogę mylić tongue.gif

Dokładnie jeszcze nie myślałem nad tym, ale na pewno torrent, sharebase, rapid, filefront i jeszcze z 2 może 3 serwery, liczę także na to, że niektórzy pobierający upną patcha jeszcze gdzieś, przy poprzednim patchu niektóre osoby były tak życzliwe i powrzucały patcha na kilka serwerów.
perONE
KubbasOG zajrzyj na pw wink.gif jedna udalo sie jakos wyslac wiadomosc huh.gif
__SaNd1__
fainy pomysl z BWin Ligom smile.gif tongue.gif biggrin.gif

Tomek775
W Other A bardzo chciałbym widzieć Wisłę . Legie i Lech Poznań...
__SaNd1__
CYTAT(Tomek775 @ Aug 14 2008, 22:21) *
W Other A bardzo chciałbym widzieć Wisłę . Legie i Lech Poznań...

Wisla i Legia by wystarczyli - fayny pomisl ale drugie polskie kluby to za slabe wink.gif
Tomek775
Wisła i Legio powinny być no i jescze Ajax PSV i Feyenoord by pasowały...
malec
chcialbym zobaczyc tych mlodzikow w nowym patchu
giuseppe rossi
rakitic
sergio aguero
alves
nuri sahin
luis guardado
andres guardado
nery castillo
denilson
giovani dos santos
lulinha
marcelo
fran merida
Coutinho
Maurito*
walcot
samir nasri
urby emanuelson
freddy adu
ever banega*
john obi mikel
benzema
quincy owusu*
diego
manucho
veloso
suarez - ajax
quincy owusu
mutu
modric
carlos vela
lennon
pele
matias fernandes
balotelli

wiem ze czesc z nich jest ale nie chcialo mi sie ich sortowac : *
Kubbas
Wisła, Legia, PSV, Ajax, Az Alkmaar, Feyenoord będą w Others to wam gwarantuję wink.gif

95% tych graczy co wymieniłeś jest smile.gif

A i zauważyłem, że dałem skrina z dość dawna i nie ma tam logosów nowych dla Wigan, Pompey i Ligue 1, bez obaw nowe loga w patchu będą tongue.gif
malec
a Besiktas JK, CSKA Moscva, FC Dynamo Kyiv, Fenerbahçe SK, Galatasaray SK, Getafe CF, Panathinaikos FC,
Shakhtar Donezk, Spartak Moskva, Steaua Bucuresti, Zenit St. Petersburg, PSV Eindhoven, RSC Anderlecht ??? beda ???
GooFy
Ooo Nawet niewiedziałem że Kubbas dał zapowiedź miał być Suprise tongue.gif . Tak więc wiecie nad czym harujemy od miesiąca tongue.gif Patch przewidujemy zrobić z instalką biggrin.gif Żeby skończyło się zasypywanie gg pytaniami jak go zainstalować. Aaa no i myślę że niedługo jakaś zapowiedź na YT się pojawi cool.gif
EDIT: Malec - Wszystko będzie.
Kubbas
Prawie wszystko tongue.gif
Kamlot
Może dodacie jeszcze Lech Poznań? Bo w tym sezonie wydaje isę bardzo mocny. Dzisiaj wygrali aż 6-0 z Grasshoppers Zurych
Kubbas
Raczej więcej Polskich drużyn nie będzie, ale rozważę to.

Potrzebujemy dobrych fotek graczy ligi Portugalskiej ! ! ! Nie same prośby, pomóżcie trochę.
Ryu
Też skłaniałbym się w stronę, by Lech znalażł jednak swoje miejsce w waszym patchu. tongue.gif
artysta germanista
CYTAT(.GooFy @ Aug 14 2008, 23:23) *
Ooo Nawet niewiedziałem że Kubbas dał zapowiedź miał być Suprise tongue.gif . Tak więc wiecie nad czym harujemy od miesiąca tongue.gif Patch przewidujemy zrobić z instalką biggrin.gif Żeby skończyło się zasypywanie gg pytaniami jak go zainstalować. Aaa no i myślę że niedługo jakaś zapowiedź na YT się pojawi cool.gif
EDIT: Malec - Wszystko będzie.

to dobrze ze z instalka bo dkz mi sie zepsuło na amen chyba xD nawet format nie pomoze
__SaNd1__
fainie ze bedom wisla i legia tongue.gif a Kubbas czy bedom przyspiewki dla wisly i legii biggrin.gif rolleyes.gif EDIT: Kubbas powiec jaka pomoce chcesz smile.gif Jak bede mogl to morze pomogne ale pierw napisz zebym sie dowiedzial dokladnie jaka pomoca chcesz i czy bede mogl pomoc w tym tongue.gif Narazie cool.gif
ufo19
Zapowiada się świetnie ale jeden mankament według mnie jest. Po cholere liga portugalska? ;/ Zamiast tego można dodać więcej teamów z innych lig. Rozchodzi mi się o to, że zamias jakiś słabiaków walczących o utrzymanie w tej lidze dać czołówki lig z Europy. PO 2-3 najlepsze team'y ze Szwajcarii, Austrii, Czech i zdecydowanie kilka klubów z Bałkanów i Skandynawii, no i Lech faktycznie też by się przydał. I wysuwam propozycje czy dałoby się zamiast drużyn U-21 zrobić reprezentacje np. Jamajki, Kanady, Islandii, Senegalu hehe ;p A kiedy można się spodziewać bo już nie moge się doczekać ;p ???
Jacmen
CYTAT
Jeżeli uporam się z wieloma przeciwnościami to może w połowie września wyjdzie, niczego nie obiecuje. Na razie musimy rozwikłać sprawę z logami oraz sprawę z nowymi backgroundami dla lig, gdyż poprzednia strona wykonująca backgroundy nie przejawia zbyt wielkich chęci pomocy tym razem.
(?) oznacza to, że nie jestem pewny czy dam radę to zmienić bo po tych zmianach tryb kariery crashuje, ale jeszcze pokombinuję.
sparkman
Faktycznie dodanie Lecha do tego Patcha było by fajną sprawą wink.gif , bo jak się patrzy na tą Legie, eszzz ........
GooFy
Noo panowie macie moje słowo że przycisne Kubbasa o Lecha tongue.gif Bo świetnie jak narazie mu idzie w Eliminacjach do Pucharu Uefa. W ostateczności jeśli nie będzie miejsc to poświęcimi Chicago Fire które miało się znaleść w patchu ale jak narazie nie prezentuje się zbyt dobrze...
__SaNd1__
CYTAT(.GooFy @ Aug 15 2008, 11:28) *
Noo panowie macie moje słowo że przycisne Kubbasa o Lecha tongue.gif Bo świetnie jak narazie mu idzie w Eliminacjach do Pucharu Uefa. W ostateczności jeśli nie będzie miejsc to poświęcimi Chicago Fire które miało się znaleść w patchu ale jak narazie nie prezentuje się zbyt dobrze...

Zamiast tych amerykanow dry.gif dlaczemu nie wlozyczie naprzyklad FC BATE Borisov - jedna s sensacii w Lidze Mistzow pokonali Anderlechta by sie przydalo bardzo dobry zespol tongue.gif
__SaNd1__
CYTAT(ufo19 @ Aug 15 2008, 11:08) *
Zapowiada się świetnie ale jeden mankament według mnie jest. Po cholere liga portugalska? ;/

Ja wole ligom portugalskom dobrze sie przyda tongue.gif poprostu nie bedziesz gral z tymy zespolami i tyle swietnie sie prezentuje wszystko czekam z ocheciom tongue.gif wink.gif
elotto
kadra sportingu braga
http://www.scbraga.pt/plantel.php
__SaNd1__
Jak bedziecie robili BATE Borisov (Mam nadzjeje ze zrobicie bede wdzieczny biggrin.gif ) to to sie przyda chyba http://www.fcbate.by/bate.php?lang=en
Zywy
CYTAT(malec @ Aug 14 2008, 22:22) *
chcialbym zobaczyc tych mlodzikow w nowym patchu
giuseppe rossi
rakitic
sergio aguero
alves
nuri sahin
luis guardado
andres guardado
nery castillo
denilson
giovani dos santos
lulinha
marcelo
fran merida
Coutinho
Maurito*
walcot
samir nasri
urby emanuelson
freddy adu
ever banega*
john obi mikel
benzema
quincy owusu*
diego
manucho
veloso
suarez - ajax
quincy owusu
mutu
modric
carlos vela
lennon
pele
matias fernandes
balotelli

wiem ze czesc z nich jest ale nie chcialo mi sie ich sortowac : *

Do tego proponuje:

Sebastian Giovinco
Mario Balotelli
Stefano Okaka Chuka
Victor Moses
Tomas Necid
Sotiris Ninis
Felipe Garcia dos Prazeres
Toni Kroos
Lautaro Acosta
Alberto Paloschi
Ramires Santos do Nascimento
Ruben Rochina Naixes
Jonny Evans
Reimond Manco Albarraci
Nordin Amrabat
Nikon Jevtić
Kerlon Moura Souza

oraz tych grajków:
http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry239007
GooFy
CYTAT(__SaNd1__ @ Aug 15 2008, 10:44) *
Ja wole ligom portugalskom dobrze sie przyda tongue.gif poprostu nie bedziesz gral z tymy zespolami i tyle swietnie sie prezentuje wszystko czekam z ocheciom tongue.gif wink.gif

Mam pytanie. Ile masz lat ? I co masz z Języka Polskiego ? tongue.gif A tak na serio to sprawa drużyn jest jeszcze nie przesądzona. Jeśli macie jakieś propozycje to nie gadajcie w ciemno tylko dajcie jakieś fotki, składy ewentualnie kitsy tongue.gif
Damian.
CYTAT(.GooFy @ Aug 15 2008, 12:24) *
Mam pytanie. Ile masz lat ? I co masz z Języka Polskiego ? tongue.gif A tak na serio to sprawa drużyn jest jeszcze nie przesądzona. Jeśli macie jakieś propozycje to nie gadajcie w ciemno tylko dajcie jakieś fotki, składy ewentualnie kitsy tongue.gif

Sand jest bodajże pół Polakiem, pół Bułgarem. Chyba mieszka w Bułgarii dlatego tak pisze. dry.gif

czekam na 6.5 smile.gif
postarajcie się przy OF'ie, bo ostatnio było duużo błędów.

Żywy: tam chyba jest Thiago Alcantara, a nie Daniel Pacheco smile.gif
Zywy
Dajcie do kitservera tego Messiego, bo jest najlepszy na rynku a chyba go nie ma na pesfaces.co.uk

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.