Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Instalacją Piłek
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
mrowa196
Cześć
Mam problem z instalacją piłek w kitserver do pesa 6.
Otóż wsadzam piłki do folderu ball jest plik map wszystko poprawnie.
Instaluje, udaje się, włączam gre wybieram drużyny, wchodze do menu wybierania strojów,
Przełączam na wybieranie piłek a tu niema piłek ten napis ball nie jest biały jak w przypatku strojów tylko szary co chyba oznacza że piłek nie ma.

Proszę o bardzo szybką odpowiedź.
Zgóry Thx. biggrin.gif
hak23
CYTAT(mrowa196 @ Jul 21 2008, 09:14) *
Cześć
Mam problem z instalacją piłek w kitserver do pesa 6.
Otóż wsadzam piłki do folderu ball jest plik map wszystko poprawnie.
Instaluje, udaje się, włączam gre wybieram drużyny, wchodze do menu wybierania strojów,
Przełączam na wybieranie piłek a tu niema piłek ten napis ball nie jest biały jak w przypatku strojów tylko szary co chyba oznacza że piłek nie ma.

Proszę o bardzo szybką odpowiedź.
Zgóry Thx. biggrin.gif

Jeśli wszystko dobrze zainstalowałeś to piłki też masz, poprostu jak przelączasz na wybór piłek to następnie na padzie naciśnij R1 lub L1 i wtedy pojawią Ci się piłki. Jak byś miał problemy odezwij się na gg.
mrowa196
Jeszcze raz bardzo dziękuje niewiem co bym bez ciebie zrobił. Mam jeszcze pytanie nie o edycjiale też mnie męczy jak można grać klasyczną drużyną np. Holandii
djclanv1r00z
CYTAT(mrowa196 @ Jul 21 2008, 21:55) *
Jeszcze raz bardzo dziękuje niewiem co bym bez ciebie zrobił. Mam jeszcze pytanie nie o edycjiale też mnie męczy jak można grać klasyczną drużyną np. Holandii

"Klasykami" można grać np Mistrzostwa Europy, Świata, Copa Libertadores i KONAMI CUP i oczywiście mecze towarzyskie biggrin.gif
mrowa196
Ale jaj je wybrać?
hak23
CYTAT(mrowa196 @ Jul 22 2008, 10:59) *
Ale jaj je wybrać?

Drużyny klasyczne wykupujesz w pes-shopie a później to już normalnie podczas wyboru zespołu będą dostępne.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.