Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 Nie Chce Się Wyłączyć...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
Rafium
Witam!
Mam dość irytujący problem z grą. Podczas, gdy chcę wyłączyć grę pokazuje mi się czarne okno. Ma to miejsce dość często i okno nie zaniknie dopóki nie zainterweniuje resetem komputera lub kombinacją ctr+alt+del (choć kombinacji nie zawsze mogę użyć). Zatem proszę Was o pomoc w tej kwestii.
Pozdrawiam i z góry dziękuje za stosowne odpowiedzi!
BoBaN
Cytat(Rafium @ Apr 18 2008, 10:15:12) *
Witam!
Mam dość irytujący problem z grą. Podczas, gdy chcę wyłączyć grę pokazuje mi się czarne okno. Ma to miejsce dość często i okno nie zaniknie dopóki nie zainterweniuje resetem komputera lub kombinacją ctr+alt+del (choć kombinacji nie zawsze mogę użyć). Zatem proszę Was o pomoc w tej kwestii.
Pozdrawiam i z góry dziękuje za stosowne odpowiedzi!

po pierwsze usuń wszystkie powtórki z folderu gdzie masz save.
druga sprawa, czy poprawnie masz wszystko zainstalowane?
Rafium
Powtórki usunąłem już wcześniej. Co do instalacji wszystko przebiegło pomyślnie, potem przekopiowałem pliki cv_0 i cv_1 do folderu z grą. To wszystko, nawet nie wgrywałem kitservera. Przeinstaluję gre, jak problem znów się pojawi dam znać...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.