Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pare Pytan Dotyczacych Kitservera Do Pesa 2008
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
hak23
Witam wszystkich, mam kilka pytan dotyczacych kitservera do Pesa 2008. A wiec tak:
1. czy kitserver dziala z piratami czy tylko z wersja legalna ( ja mam wersje piracka i pisze mi ze zainstalowal sie poprawnie ale stroiow nie moge zmieniac)
2. slyszalem ze podobno kitserver czyta tylko stroje zapisane jako 8 bitowe, czy moze mi ktos powiedziec jak to zrobic aby byly 8 bitowe.

dzieki za wszystkie ewentualne odpowiedzi
marcin_p
Cytat(hak23 @ Apr 13 2008, 21:04:27) *
Witam wszystkich, mam kilka pytan dotyczacych kitservera do Pesa 2008. A wiec tak:
1. czy kitserver dziala z piratami czy tylko z wersja legalna ( ja mam wersje piracka i pisze mi ze zainstalowal sie poprawnie ale stroiow nie moge zmieniac)
2. slyszalem ze podobno kitserver czyta tylko stroje zapisane jako 8 bitowe, czy moze mi ktos powiedziec jak to zrobic aby byly 8 bitowe.

dzieki za wszystkie ewentualne odpowiedzi

Co do pierwszego pytania to ja mam pirata i kitserver dziala mi prawidlowo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.