Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [szukam]nowe Textury Murawy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
tybysh
Witam.Po nieudanej przesiadce na pesa 2008 powróciłem do pes'a 6 i go trochę chcę stuningować.Pamiętam,że kiedyś wgrywałem lepsze textury murawy ale teraz gdy pro-evo nie działa,nie mogę ich znaleźć.Proszę o pomoc bo nowa traffka była lepsza od tej standardowej;]Pozdro.
czubinho
a tak odbiegajac od tematu
dlaczego pro-evo nie dziala??
Orange_91
Cytat(tybysh @ Feb 27 2008, 16:25:10) *
Witam.Po nieudanej przesiadce na pesa 2008 powróciłem do pes'a 6 i go trochę chcę stuningować.Pamiętam,że kiedyś wgrywałem lepsze textury murawy ale teraz gdy pro-evo nie działa,nie mogę ich znaleźć.Proszę o pomoc bo nowa traffka była lepsza od tej standardowej;]Pozdro.

Nie używasz SS? Te murawy są całkiem niezłe i zamieniają murawę na wszystkich stadionach w Pro 6:
http://rapidshare.com/files/909255/Rasen.rar.html
tybysh
SS?CO to?:>
Dzięki za linka,powalczę;]
A tak btw-gdzieś czytałem,że kitserver ma jakieś ograniczenie jeżeli chodzi o rozmiar a ja się powoli rozpędzam i chcę dodać twarze około 100 drużyn-da radę?:>
Arek.PL
Stary mój kitserver waży prawie 4,5 GB i nic się z nim nie dzieje więc myśle ze nie ma obaw smile.gif

Pozdrawiam
tybysh
Mam pytanie.Ściągnąłem ten rasen.rar i jest w nim pełno plików *.bin,muszę je importować wszystkie do 0_text?Da radę jakoś zrobić to za jednym razem?Bo mogę tylko importować po 1 pliku;/

EDIT:Zrobilem z tych wszystkich plików patcha i zaaplikowałem go do 0_text ale nie widzę żadnych zmian;/ Prosze o pomoc.Pozdrawiam.
Arek.PL
A co to jest ten rasen ?

Pozdro
tybysh
Podejrzewam,że coś związanego z murawą ponieważ Orange_91 podesłał mi linka odnośnie trawy.Pozdro.

EDIT:Wgralem te pliki poprzez import>import all ale nie mogę stwierdzić czy się zmieniły na lepsze;] Zdaje mi się,że trawa jest bardziej zielona i tyle;]
Orange_91
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 27 2008, 22:08:27) *
A co to jest ten rasen ?

Pozdro

Po niemiecku murawa. wink.gif

Cytat(tybysh @ Feb 27 2008, 22:14:01) *
Podejrzewam,że coś związanego z murawą ponieważ Orange_91 podesłał mi linka odnośnie trawy.Pozdro.

EDIT:Wgralem te pliki poprzez import>import all ale nie mogę stwierdzić czy się zmieniły na lepsze;] Zdaje mi się,że trawa jest bardziej zielona i tyle;]

Do 0_text nie wyszło dużo paczek muraw ja w downloadzie na IO znalazłem tylko te które dałem tobie zresztą kiedyś sam z nich korzystałem.
Masz tutaj link do newsa z tymi murawami jest tam screen i możesz sobie zobaczyć jak to powinno wyglądać:
http://www.issonline.pl/index.php?cmd=poka...p;id=1162328562
Teraz głównie korzysta się z stadionów wgranych do KS a nie tych z gry.
tybysh
Dzięki,trawa wygląda jak u mnie więc wszystko jest ok;] Pozdro.

Ps.Ma ktoś może namiary na publiczność hi_res?Wszystkie linki już powygasały;/
Orange_91
Cytat(tybysh @ Feb 28 2008, 12:06:38) *
Dzięki,trawa wygląda jak u mnie więc wszystko jest ok;] Pozdro.

Ps.Ma ktoś może namiary na publiczność hi_res?Wszystkie linki już powygasały;/

Ja mam wgraną tą publiczność ale nie pamiętam jakie to były pliki jakbyś wiedział to mógłbym wyciągnąć i zuploadować Ci.
tybysh
Już znalazłem:
http://files.filefront.com/hi+crowdrar/;66...;/fileinfo.html
Dobrze,że file front dłużej przechowuje pliki (chyba,na to wychodzi;p).Pozdro.
Ryu
Cytat(tybysh @ Feb 28 2008, 17:31:55) *
Już znalazłem:
http://files.filefront.com/hi+crowdrar/;66...;/fileinfo.html
Dobrze,że file front dłużej przechowuje pliki (chyba,na to wychodzi;p).Pozdro.

moze to glupio zabrzmi ale co wlasciwie to daje? bo wgralem i nic specjalnego nie zauwazylem tongue.gif

pzdr ;D
Orange_91
Cytat(Ryu @ Feb 28 2008, 22:19:39) *
moze to glupio zabrzmi ale co wlasciwie to daje? bo wgralem i nic specjalnego nie zauwazylem tongue.gif

pzdr ;D

Poprawia kibiców na stadionie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.