Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Eliminacje - Pucharu Ligi Issonline
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Puchar Ligi IO
Giggsy
Eliminacje Pucharu Ligi:

1. EloZiomKonin 4-6 Arek182

2. Raffels 4-2 Tyran

3. Norek 0-6 Tooom19

4. Boleks 1-7 Marky_Ramone

5. Maslo-p 3-6 Leo2008

6. lazy_bum 7-4 Lukasz

7. Kostek 3-1 Giggsy

8. Ptakms 4-3 Tristan

9. Burza-lukas 2-6 Mackal

10. Arturo3H 5-1 Majcher

11. Lukasso 8-3 Malas

Na rozegranie dwumeczy macie czas: 3.02.2008 - 27.02.2008

Jeśli 2 mecze nie wystarczą i będzie remis, wtedy rozgrywamy mecz 3 z ustawioną dogrywką oraz rzutami karnymi.

Życzę miłych wrażeń z Pucharu Ligi. Można także dodawać opisy meczów.

Pozdrawiam Organizator: Giggsy

Wyniki podajemy w tym temacie pod moim postem:
Giggsy
Kostek 1-1 Giggsy

Przebieg meczu: mecz zapowiadał się emocjonująco, ponieważ murowanym faworytem był Kostek. Ale ja (Giggsy) starałem się zagroźić zawodnikowi I Ligi ISSONLINE, ale przychodziło mi to z ciężkim trudem, ponieważ pierwszy na prowadzenie wyszedł Kostek i prowadził 1-0 przez połowę meczu. Ale starałem sie kontratakować rywala, chociaż było to trudne to jedna z akcji dała mi wyrównanie na 1-1. Mecz zakończył się wynikiem remisowym 1-1

Giggsy 0-2 Kostek

Przebieg meczu: mecz był murowanym rozbiciem mojej obrony przez Kostka. Kostek nie pozostawił mi cienia szansy i wykorzystał pierwszą akcję na początku meczu i wyszedł na prowadzenie 1-0. W dalszej części meczu zawodnicy Kostka nie zwalniali i grali, jak natchnienie, co w późniejszym czasie zaprocentowało zdobyciem upragnionego drugiego gola i wyszedł Kostek na prowadzenie 2-0 i tak pozostało już do końca meczu. Mecz zakończył się wynikiem zwycięskim dla Kostka 2-0

Zwycięzcą pary: (Kostek vs Giggsy) jest: Kostek

Pozdrawiam zwycięzcę i życzę Ci powodzenia w dalszej części Pucharu Ligi.

Giggsy
malas
Lukasso 2:0 Malas
Malas 3:6 Lukasso
marky_ramone
marky_ramone 3:1 boleks
marky_ramone 4:0 boleks

Pierwszy mecz to znaczna moja przewaga, mogło paśc wiecej bramek, rywal bezradny (13:3 w strzałach). W drugim już troche spuściłem z tonu, boleks zagrał troche lepiej, remis w strzałach ale tylko ja zdobywałem bramki.

dzienks za meczyki
Leo2008
maslo-p 1:2 Leo2008

maslo-p 2:4 Leo2008

Dzięki za mecze
Arturo3H
Arturo3H - majcher 2:0

Arturo3H - majcher 3:1

dzieki
Raffels
tyran 1-1 Raffels

Raffels 1-1 tyran

tyran 0-2 Raffels
ptakms
Ptakms 2:1 Tristan

Tristan 2:2 Ptakms
Giggsy
Podane mecze zostały mi jako organizatorowi podane na gg:

więc ja podaje:

1 Mecz:

Lazy_bum 2-3 Lukasz

2 Mecz:

Lukasz 1-5 Lazy_bum

Zwycięzcą pary: (Lazy_bum vs Lukasz) jest: Lazy_bum - Gratuluję zwycięzcy, jak i zarówno przegranemu za walkę dokońca. I życzę panom powodzenia w dalszej grze w Ligach: I i II

Pozdrawiam Giggsy
mackal
mackal-burza 4:2
mackal-burza 2:0

dzięki za mecze.
eloZiomKonin
Arek182 - EloZiomKonin 3:0

EloZiomKonin - Arek182 4:3
Giggsy
Norek z powodu braku czasu musi ukończyć udział w Pucharze Ligi na Eliminacjach.

Więc 2 mecz pary: (Norek vs tooom19) wygrywa: Tooom19

Szkoda że Norek musi zrezygnować ale życzę mu powodzenia w Lidze.

Natomiast gratuluje Tooomowi19 mimo to że nie rozegrał meczu z norkiem, ale gratuluje przejścia do następnej rundy Pucharu Ligi.

Pozdrawiam Giggsy
Giggsy
Dziękuję wszystkim za rozegranie meczy do Eliminacji i gratuluje każdemu kto przeszedł do dalszej rundy, ale również tym którzy odpadli w fazie eliminacji.

Brawa dla Każdego.

Pozdrawiam Organizator: Giggsy

lazy_bum
*cough*
lazy_bum, a nie Lazy_bum czy inne LaZy_BuM.
*cough*
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.