Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oe Patch :/ Problem
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Bartolek
1. Mam taki problem zainstalowalem OE PATCH i niekiedy jak gram to mi wyskakuje komunikat WYSYLAJ - NIE WYSYLAJ jakies bledy w grze jak temu zapobiedz ??

2. Czemu jak gram np, Juventusem KARIERE to mam inne przyspiewki np FRANCUSKIE a niekiedy nawet polskie ;-/

licze na odpowiedz blink.gif
Liedson +10
przyczyna jest prosta - zainstalowales patcha na juz zedytowanego pesa. przeinstaluj gre i wrzuc dodatek jeszcze raz.
RBK
Cytat(Patryk91 @ Jun 24 2007, 17:34:09) [snapback]157086[/snapback]
1. Mam taki problem zainstalowalem OE PATCH i niekiedy jak gram to mi wyskakuje komunikat WYSYLAJ - NIE WYSYLAJ jakies bledy w grze jak temu zapobiedz ??

2. Czemu jak gram np, Juventusem KARIERE to mam inne przyspiewki np FRANCUSKIE a niekiedy nawet polskie ;-/

licze na odpowiedz blink.gif

1. Musisz zainstalować PES-a jeszcze raz.

2. Jest tyle już napisane na ten temat, tylko musisz poszukać. Powiem ci tylko w skrócie, że w karierze przyśpiewki są źle wrzucone. Jest to wina KONAMI. W temacie ORANGE EKSTRAKLASA PATCH jest to szerzej opisane, nie wiem dokładnie tylko w którym topicu smile.gif

Pozdro smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.