Cytat(hajtas @ May 16 2007, 15:56:53) [snapback]147893[/snapback]
wiem że na weol jest coś takiego ale jeśli dobrze sie orientuje to tam kara jest na miesiące odpoczynku a u nas tu było by na ilość turnieji ale oczywiście pomysł jest skopiowany z weol-u i to bez gadania

A co do organizowania turnieju może sie kiedyś za to zabiorę póki co skupiam na Wojaku i Turnament may bo w nich biorę jeszcze czynny udział ( z rzalowego odpadłem ) potem zrobie sobie 1-2 tygodniową przerwe i mam zamiar z kumplem zrobić prywatny turniej na isso dla wybranych (najlepszych naszym skromnym zdaniem) - dla Twojej wiadomości też będziesz zaproszony

jeśli oczywiście sie do tej pory nie zepsujesz

Ale chciałbym ażeby ktoś inny raczej sie za to zabrał - na bank sie ktos znajdzie( przynajmniej mam taka nadzieje)
pozdrówka
Czarna Lista Graczy sprawdza się w 100%, także polecam

Co do metody to my też mieliśmy zakazy na zapisy do liczby turniejów na początku, ale to się nie sprawdzało z tego względu, że był np. Turniej dla Nowych i komuś kara śmigała na tym, a przecież jeśli nie był nowy to i tak się nie mógł zapisać

Czasowe rozwiązanie jest lepsze

hajtas zawsze możesz założyć taki temat i go prowadzić, nie musisz czekać na snaka aż to zrobi. On ma moda chyba więc wystarczy, że przyklei potem ten temat i już

Co do tego Turnieju dla najlepszych to Twoim ziomem jest zapewne ptakms

Dostałem zaproszenie ale ze względu na niego zrezygnowałem bez namysłu