Obejrzalem powtorke z dwoch bramek a tego regulamin zabrania... Chcialbym powiedziec ze obie byly przepieknej urody... Pierwsza z nozyczek zza pola karnego a druga z okolo 35-40 m z rzutu wolnego... Myslalem ze nie bedzie zadnych problemow jesli sobie zobacze powtoreczke... Dodam tez ze byla sytulacja w meczu ze Bramkarz z druzyny lukasza wybijal pilke i nie chcacy nacisnolem pauze... lecz to nie zmienilo toru pilki ale dlatego ze po wylaczeniu pauzy pilka trafila sie w mojim posiadaniu oddalem ja by miec spokojne sumienie... Mam cala rozmowe na gg w archiwum ale nie bede jej publicznie pokazywal zeby nie bylo kolejnych pretensji ze strony Pana lukasz... Ja osobiscie gram w te gre dla przyjemnosci i nie licza sie dla mnie punkty w rankingu ani liczba strzelonych bramek lecz czysta przyjemnosc ktora wlasnie przez takich delikwentow trace... Pozdrawiam wszystkich normalnych i licze na jakies rozwiazanie tej sprawy
Aha chcialem jeszcze dpowiedziec ze grozil mi ze napisze na forum aby mnie zbanowano bo nie znam regulaminu...