Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oe Patch - Przyśpiewki
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
Tlen
Mam problem z przyśpiewkami Lecha Poznań... Kiedy gram mecz towarzyski wszystko jest ok. Ale kiedy gram karierę to Lech ma jakieś inne przyśpiewki bliżej nieokreślonego klubu. Natomiast reszta klubów w karierze ma swoje przyśpiewki... czy ktoś wie o co chodzi??
Proszę o pomoc sad.gif

Pozdrawiam
Dominoz
Cytat(Tlen @ May 7 2007, 20:09:18) [snapback]145790[/snapback]
Mam problem z przyśpiewkami Lecha Poznań... Kiedy gram mecz towarzyski wszystko jest ok. Ale kiedy gram karierę to Lech ma jakieś inne przyśpiewki bliżej nieokreślonego klubu. Natomiast reszta klubów w karierze ma swoje przyśpiewki... czy ktoś wie o co chodzi??
Proszę o pomoc sad.gif

Pozdrawiam

Poczytałbyś forum, a nie zaśmiecasz nowymi tematami...
Ile już jest tematów o tym patchu???

W karierze przyśpiewki działają, ale tylko JEDEN zestaw...
Poszukaj w reszcie tematów...

Jakiś mod: wywalić to :]

Pozdro!
szołpas
Cytat :PPPP:
Tak jak wspomnial juz Orange_91, grajac w ML obojetnie jaka druzyna zawsze bedziemy slyszeli te same przyspiewki. Konami tak zwalilo (albo i nie tongue.gif ) sprawe ze druzyna trybu kariery ma swoje wlasnie sloty, czyli: 310,311,312,313,314. Wiec jesli ktos gra np. Wisla to wystarczy wyeksportowac ich przyspiewki i wrzucic na wymienione miejsca...

Wystarczy troche poszukac a nie zakladac nowy temat wink.gif
pzdr...
seen
A jaki nr maja przyspiewki Białej Gwiazdy?
Peras
moze ja mam cos dziwnego ale jak na moje ucho mi w karierze przyspiewki tez dzialaja ale widze jestem wyjatkiem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.