Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ustawienia Mordki
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
rav
Siemano. Ma ktoś może ustawienia włosów dla Ljungberga widocznego poniżej? Nie mogę dopasować kolorków żeby się zgrywały z teksturą z przodu baniaka :/ Z góry dzięki za pomoc.

IPB Image
szolpas
Też o to bym bardzo prosił wink.gif
luke
Hmm obawiam się, że nie da się tego dobrze ustawic, poniewaz wloski te maja model z Pesa 5 i w 6 takiego nie ma więc koloru nie mozna dobrego dobrac. Podobnie jest z makalele mystiqa tyle ze na odwrot (brzydko wyglada w pes5 a w 6 jest loozacko). Możliwe, że się mylę.
olo
nie myslisz sie... wloski tego rodzaju(krotkie) powinny byc na cala glowe, a nie tylko grzywka i troszke boki jak jest w tym przypadku.. jak chcesz miec bardzo ta morde w pesie to sciagnij sobie wloski od innej twarzy, moze bedzie pasowac... ja tak zrobilem z napoleonim, twarz T-Maca i wloski Marqueza by S'n i wyglada kozacko.. pozdro
Jeśli chodzi ci o uzyskanie takiego efektu:

IPB Image

to w Edit mode musisz poustawiać sobie:

IPB Image

oraz najważniejsze, w pliku map.txt który znajduje się w katalogu hair, musisz dopisać:

629,"Arsenal\Ljungberg.bin",190 # Ljungberg

gdzie 629 to ID piłkarza, a 190 to przezroczystość ustawiona dla włosów wink.gif

Trochę nad tym siedziałem, ale przyznam ze wyszło świetnie biggrin.gif

Wiadomo że morda by Bartosz05 cool.gif
rav
ŁOŁ, to o takich cudach dodawanych w map.txt nie miałem pojęcia. Dzięki, alter smile.gif
olo
skoro juz jest taki temat, to moze mi ktos powiedziec czrmu chyba 2-3 mordy ktore wgrywalem mam w edicie a w karierze nie mam?spoko, jak cos to umiem wgrywac twarze, wiec nie piszcie jak sie wgrywa... te 3 twarze teraz wgralem przez ggs, ale moze alter zapoda jakies cudo biggrin.gif
Rav, podziękowania należą się Juce`owi za to cudo biggrin.gif

Niestety nie wiem, ja wszystkie twarze wgrywam przez KitServer i nie mam problemów wink.gif
alosp
I like your ljungberg.
olo
it isn't his ljungberg alosip... tongue.gif
he has got a problem with this face, with hair...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.