Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Dostaniem Się Na Serwer W Pes 6
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Problemy z grą online
Lisek
Witam. Mam problem z dostaniem się na serwer. Zrobiłem wszystko jak to siano w tutorialu napisał, ale gdy chcę wejść na serwer (wybrałem: Włoski/Polski) pisze mi: Połączenie z serwerem zostało zerwane.
Super smile.gif Jak to się robi: "Uwaga! Jeśli masz problemy z dostaniem się na serwery (czy też lobby) - zmień ustawienie dotyczące multiplatformy (znajdziesz je w opcjach sieciowych)"? He? Gdzie to jest? Proszę o pomoc. Z góry dzięki. Pozdrawiam
t3ster
Ej mam identyczny problem! Gra w sieć "wpina" się z 4 minuty, a jak chcę wejść w serwer Włoski/Polski to mnie wywala "Połączenie z serwerem zostało zerwane" Gwoli wyjaśnienia, mam neta 1,5MB dl , 300kb/s up . POMÓŻCIE!
Lisek
to jak z tym bedzie? gdzie to ustawic? chcialbym jeszcze dzis opgrac sobie!
t3ster
Gadałem z Sianem i powiedział, że serwery padły;/ Jutro będziemy mogli sobie popykać;/ W sumie to dobrze, jutro egzamin z fizyki, to znak, że mam się uczyćsmile.gif Hehe:D
Lisek
no... to znak... przypomnial mi ze musze wziasc stroj na W-F.
maciek_ssi
QUOTE(Lisek @ Nov 23 2006, 19:52:39) [snapback]99705[/snapback]

Witam. Mam problem z dostaniem się na serwer. Zrobiłem wszystko jak to siano w tutorialu napisał, ale gdy chcę wejść na serwer (wybrałem: Włoski/Polski) pisze mi: Połączenie z serwerem zostało zerwane.
Super smile.gif Jak to się robi: "Uwaga! Jeśli masz problemy z dostaniem się na serwery (czy też lobby) - zmień ustawienie dotyczące multiplatformy (znajdziesz je w opcjach sieciowych)"? He? Gdzie to jest? Proszę o pomoc. Z góry dzięki. Pozdrawiam

W lobby np. Italian/Polish//Friendly/01 - Opcje sieciowe - Status multi-platformy.
Ogólnie wczoraj pod wieczór były problemy, ale wszystko wróciło do normy ok. 21. Przed chwilą grałem i działało świetnie, bez lagów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.