Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jesienny Turniej
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
kostek
1 RUNDA

Grupa 1:
-arek25____4___10
-Raku______4___4
-Nadolski___4___3

Grupa 2:
-Giuly______4___6___10:7
-mackal____4___6___5:5
-michu_____4___6___8:11

Grupa 3:
-Hawok_____4___9
-kostek_____4___6
-macho_21__4___3

Grupa 4:
-depor_____4___7
-rivaldinho__4___6
-szyma2____4___4

Grupa 5:
-snok3r_____4___9
-BartekRym__4___3
-Mati_______4___6

Grupa 6:
-bushmen___4____7
-timak______4____5
-kicek______4____4

Grupa 7:
-whan______0___0
-sheva7____0___0
-michał697__0___0

Grupa 8:
-damian_____4___7
-dukekubas__4___5
-switek______4___4

Grupa 9:
-pmcsp______4___7
-Gallus______4___4
-lugi997_____4___5

Gramy mecz rewanz. Z grupy wychodzą dwie pierwsze druzyny. W razie równej ilości punktów, pod uwagę brany jest mecz dwóch 'zainteresowanych' delikwentów. Jezeli to nie da rozstrzygnięcia to gramy dodatkowy mecz.
kostek

edit:
(...)W eliminacjach do wyboru mamy tylko te druzyny: Chorwacja, Turcja, Rosja, Belgia. Później będzie losowanie.(...)

edit2: W razie sytuacji jak w grupie drugiej nie ma innego wyjścia... Decyduje bilans bramkowy (roznica goli).
T-Mac
T-Mac - bushmen 1:1
arek25
arek25(belgia) 1:1 (rosja)raku
raku(rosja) 0:1 (belgia)arek25
nadolski1555
9999201
Giuly
Giuly 5-1 michu
michu 4-3 Giuly
arek25
arek25(belgia) 5:0 (chorwacja)nadolski
nadolski(chorwacja 0:5 (belgia)arek25
Rivaldinho
Przepraszam za nieudolnośc moich rywali, od dzis prosze sie zglaszac na gg albo irca smile.gif
Damian
Damian-Dukekubas 1-1
Dukekubas-Damian 1-4
dukekubas
Switek-dukekubas 0:0
dukekubas-Switek 2:0
mackal83
giuly(chorwacja)-mackal(turcja) 0:2
mackal-giuly 0:2
lugi997
Lugi997(Turcja) - Gallus (Chorwacja) 2:2
Gallus (Chorwacja) - Lugi997(Turcja) 2:3
mackal83
michu(turcja)-mackal(turcja) 0:2
mackal-michu 1:3
snok3r
BartekRym - snok3r 2:3
BartekRym - snok3r 0:2
nadolski1555
Nadolski(CHORWACJA) 2-0 (ROSJA) Raku

W pierwszym meczu byłem pewien o swojej porażce
Zaczołem mecz na luzie pod koniec pierszej połowy strzeliłem na 1-0
W drugiej połowie duzo cisnał raku strzał jeden za drugim pod koniec meczu 2-0 dla mnie
Gwizdek koncowy
Wyniki 2-0

Nadolski(CHORWACJA) 0-2 (ROSJA)Raku

W drugim meczu juz było troche gorzej przewaga Rosjan atakowali ciagle w pierszej polowie 1-0
w drugiej 2-0 wtedy juz byłem pewnien ze przegram miałem jedna dogodna sytuacje do strzelenia ale nic z tego nie wyszło
Gwizdek koncowy
Wynik 2-0

Dzieki Raku za mecze i powodzenia dalej smile.gif
szyma
Depor(Chorwacja) 4-1 (Turcja)szyma

szyma(Turcja) 2-2 (Chorwacja)Depor
Giuly
QUOTE(kostek @ Oct 24 2006, 17:30:35) [snapback]94084[/snapback]

Grupa 2:
-mackal____4___6
-michu_____4___6
-Giuly______4___6

W razie równej ilości punktów, pod uwagę brany jest mecz dwóch 'zainteresowanych' delikwentów. Jezeli to nie da rozstrzygnięcia to gramy dodatkowy mecz.
kostek

edit:

A w przypadku grupy 2 to co decyduje smile.gif ??
Kicek
QUOTE(Giuly @ Oct 29 2006, 00:22:03) [snapback]94966[/snapback]

A w przypadku grupy 2 to co decyduje smile.gif ??

Najprawdopodobniej będzie decydował bilans bramek (jeśli sie nie myle cool.gif )
bluble
Lugi997(Turcja) 0:0 (Belgia)pmcsp

(Belgia)pmcsp 5:1 (Turcja)Lugi997
Bushmen
bushmen 3-1 Timak
T-Mac
T-Mac - kicek 1:1 i 2:0
szyma
Dlaczego grupy nie jest wogóle uzupełniane huh.gif
bluble
Ja proponuję organizatorowi zakończyć ten turniej i oszczędzć sobie wstydu. Wczoraj ok 16 pisałeś posty w innych tematach, a nie raczyłeś zająć się turniejem. Żal.
arek25
Z tego turnieju raczej nic nie bedzie. Fatalna organizacja, zadnego terminu na spotkania. Ten turniej bedzie trwal i trwal... Juz lepiej go zakonczyc i zamknac temat. Wiele osob sobie go olalo wiec i tak to nie zrobi zadnej roznicy...
kostek
Panowie, spokojnie, bez nerwów. Skoro nie gracie, to co mam uzupełniać? Póki co daję wolną ręką, kikogo nie pospieszam - macie czas = gracie. Za kilka dni będzie konretny termin do rozgerania meczów a kto sie z niego nie wywiąze dostanie walkower, proste.
mati
Grupa 2:
-Giuly______4___6___10:7
-mackal____4___6___5:5
-michu_____4___6___8:11
"Gramy mecz rewanz. Z grupy wychodzą dwie pierwsze druzyny. W razie równej ilości punktów, pod uwagę brany jest mecz dwóch 'zainteresowanych' delikwentów. Jezeli to nie da rozstrzygnięcia to gramy dodatkowy mecz".
kostek

michu0-2 mackal

mackal 1-3 michu

Kostek jak ustalasz regulamin to się potem go trzymaj. Ale już nic nie zmieniaj nie chce mi się grać w tym syfnym turnieju. tongue.gif

PS. Piszę z matiego konta nie chciało mi siś zmieniać
Hawok
ja te nie gram w tym syfie ... nara
szyma
QUOTE(kostek @ Nov 1 2006, 17:22:21) [snapback]95413[/snapback]

Panowie, spokojnie, bez nerwów. Skoro nie gracie, to co mam uzupełniać?

Depor(Chorwacja) 4-1 (Turcja)szyma

szyma(Turcja) 2-2 (Chorwacja)Depor

Jakoś tych meczów w tabeli nie widze huh.gif
kostek
QUOTE(Hawok @ Nov 1 2006, 18:43:34) [snapback]95425[/snapback]

ja te nie gram w tym syfie ... nara

Najłatwiej zwalić na to, ze turniej się nie podoba. Piszę do Ciebie od tygodnia, nawet gdy jesteś dostepny i zero odzewu... Nie chce Ci sie grać to się nie zapisuj... ZAL...

szyma2 - dodane...
dukekubas
ej, jak ktos nie chce grac to po sie zapisywal? zeby pokrytykowac i przestac grac? dajcie spokoj
mackal83
Eh co za człeki,po jakiego diabła się zapisaliście na ten turniej,skoro łaskawie nie rozegraliście ,,aż'' 4 meczy.
Przez takich jak wy cierpimy(także organizator).
arek25
k**** czy te 4 mecze to takie poswiecenie? ja pier**** ludzie co wy robicie w morde jeba**? Dajcie jakis termin na rozegranie tych meczy bo powoli to zaczyna ludzi wku*****...

z powazaniem

arek25
kostek
Dobra, termin wyznaczam na 18.11.2006. Czyli macie tydzień na rozegranie meczów. Myślę, ze to wystarczająco duzo czasu. Jezeli nie będę miał wyniku jakiegoś dwumeczu do tego dnia, to przydzielam walkowery.
Hawok
pisałem Ci qrde na gg wyniki !!!!!!

macho_21 0:3 Hawok
Hawok 3:0 macho_21
kostek
walkowery:
szyma - rivo 3:0 0:3
rivo - depo 3:0 0:3
snok3r - Mati 3:0 0:3
bushmen - kicek 3:0 0:3
switek - damian 3:0 0:3
Gallus - pmcsp 3:0 0:3
kostek - Hawok 3:0 0:3
kostek - macho21 3:0 0:3

zwycięzscy grup, którzy grają w następnej rundzie:
Arek25, Giuly, Hawok, Depor, snok3r, bushmen, damian, pmcsp, mackal

Ostatni z w/w awansuję z drugiego miejsca, jako iz w grupie 7 nie został rozegrany zaden mecz, więc nie widzę sensu aby ktoś uzyskał promcję do następnej rundu tylko i wyłącznie dzięki wlakowerom. Dlatego tez mackal, który grał sumiennie i uzyskał 6 pkt, awansuje do drugiej rundy.
szyma
szyma - rivo 3:0 0:3
rivo - depo 3:0 0:3

Normalnie tylko pogratulować rozumu laugh.gif. Rivo nie rozegrał żadnego meczu a dostał za to 6pkt a ja zagrałem z Deporem i mam mniej pkt od Rivaldinho, nie chodzi mi tu o awans bo na ten nie liczyłem ale o sprawiediwość pisałem raz do rivo i dotałem odp z której mozna wywnioskować że ten się wycofał.

szyma: (Czwartek 26.10.2006 16:39)
siemka tu szyma zagrasz do turnieju kostka ?
Rivaldinho: (Czwartek 26.10.2006 16:39)
Sorrka, wypisalem sie.
szyma: (Czwartek 26.10.2006 16:39)
aha
ok

Coż widze że turnieje jak stały tak stoją na bardzo wysokim poziomie. Poprostu jeden Wielki ZAL dry.gif .
BartekRym
QUOTE(snok3r @ Oct 27 2006, 21:58:16) [snapback]94735[/snapback]

BartekRym - snok3r 2:3
BartekRym - snok3r 0:2

snok3r - BartekRym 3:0 0:3

jaki walkower? Nie, żebym się czepiał, ale pogorszyłeś mi tymi walkowerami różnicę bramek. tongue.gif
kostek
QUOTE(szyma2 @ Nov 19 2006, 17:09:26) [snapback]98753[/snapback]

Normalnie tylko pogratulować rozumu laugh.gif. Rivo nie rozegrał żadnego meczu a dostał za to 6pkt a ja zagrałem z Deporem i mam mniej pkt od Rivaldinho, nie chodzi mi tu o awans bo na ten nie liczyłem ale o sprawiediwość pisałem raz do rivo i dotałem odp z której mozna wywnioskować że ten się wycofał.
Coż widze że turnieje jak stały tak stoją na bardzo wysokim poziomie. Poprostu jeden Wielki ZAL dry.gif .

Normalnie tylko pogratulować rozumu. A napisałes o tym wcześniej? Co ja wrózka zebym wiedział kto z kim nie chciał grać? Trzeba było napisać o tej sytuacji i byś dostałem dwa razy po 3:0. RZAL.
arek25
QUOTE(kostek @ Nov 19 2006, 20:24:37) [snapback]98773[/snapback]

Normalnie tylko pogratulować rozumu. A napisałes o tym wcześniej? Co ja wrózka zebym wiedział kto z kim nie chciał grać? Trzeba było napisać o tej sytuacji i byś dostałem dwa razy po 3:0. RZAL.

chyba chodzilo o "ŻAL". kurwa ludzie nie kaleczcie...
BartekRym
arek25: a nie pomyślałeś, że kostek napisał to celowo?
szyma
QUOTE(kostek @ Nov 19 2006, 18:24:37) [snapback]98773[/snapback]

Skoro Rivo nie grał meczy to chyba było jasne że Depor jak i ja powinniśmy dostać WO na naszą korzyść, no ale widze że panują tu inne zasady. Wygrywa nie ten kto chce rozegrać i rozgrywa mecze ale ten kto olewa. A ZAL to mi jest tylko i wyłącznie Ciebie, bo każdą kolejnym postem się jeszcze bardziej kompromitujesz.
Bez odbioru.
lugi997
QUOTE(kostek @ Oct 24 2006, 19:30:35) [snapback]94084[/snapback]

Gramy mecz rewanz. Z grupy wychodzą dwie pierwsze druzyny. W razie równej ilości punktów, pod uwagę brany jest mecz dwóch 'zainteresowanych' delikwentów. Jezeli to nie da rozstrzygnięcia to gramy dodatkowy mecz.
kostek

Miały wychodzic po 2 druzyny a dlaczego z grupy wyszły tylko pierwsze zespoły? wink.gif
mackal83
Ten turniej to wielkie nieporozumienie
kostek
Bo na drugich miejscach były głównie osoby, które dostawały 6 pkt za walkowery. Więc jaki to miało sens?

mackal: "..."
mackal83
Heh,przecież ja w grupie rozegrałem wszystkie mecze i nie było żadnych walkowerów.Wytłumaczysz mi to?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.