QUOTE(zyga @ Sep 30 2006, 10:24:22) [snapback]91172[/snapback]
Na X360 beda piraty ?? ;>
juz sa na to sposoby by grac na piratach na tym cacku

Ja tak caly czas rozmyslam i doszedlem do wniosku ze jak bede mial kase to raczej nie bede juz modernizowal/kupowal nowego kompa tylko wlasnie kupie Xa 360, conajmniej o polowe taniej niz nowy komp i nie musze sie martwic czy za dwa lata znow wyjdzie jakis Crysis 2, ktory bedzie mial wymagania 3gb ram i geforce 10000 i proca 5000mhz

A konsoli nie trzeba modernizowac i to jest na plus, no i na dodatek nie trzeba nawet instalowac gier, co jest rewolucyjna sprawa. Przyznam szczerze ze nie mam zadnej konsoli, ale mialem kiedys PSX'a wyladowalem w niego wszystkie pieniadze z komuni (jakies 1500zl), ale potem zalowalem troche bo po pierwsze primo, kupilem go troche za pozno i wyszlo PS2 i se plulem w brode, ze chce miec PS2, po drugie primo sprzedalem PSX w lombardzie za jedyne bodajze 100zl

Na PS2 oczywiscie gralem wielokrotnie, najczescie w ISS/PES

Ale z X'em nie mialem nigdy stycznosci (no dobra jak bylem maly pamietam jak gralem w Bonda we 4 w videoboxie z kumplami, frajda byla, ale nie zapomne tego ogromnego pada

do ktorego nie moglem sie przyzwyczaic), wiec obawiam sie czy przypadnie mi do gustu pad od Xa 360, czy dobrze bedzie mi sie gralo w gry FPP, PESa etc. Gralem kiedys w MoH'a na PS2 na analogach bylo celowanie i jakos dawalo rady, gralem z kumplem na przeciwnikow konsolowych i zabawa byla przednia, szkoda ze na PC nie moza grac we dwoch vs PC, ale to jest w zasadzie zrozumialem, bo tam masz 2 pady, a tu jedna klawe...

Takze powaznie zastanawiam sie na zakupem w (nie)dalekiej przyszlosci nowego Xa, badz ewentualnie PS3, jezeli mnie ono przekona...