Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: "rivaldinho Goals"we2002 Online Compi.
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ogólnie o grze
Rivaldinho
Długo się szykowałem do wypuszczenia czegoś takiego w moim wykonaniu.Do montażu użyłem programu Windows Movie Maker pod SP2, bramki strzelane na patch`ach :Polevo Liga & Rank 2006 i Weleague Official Patch 1.1 m.in w meczach z : Mikka,whan,aros,Barti, grodzik, Fidos LeMie, saper, mauger_ht, justyn, H-art, Kekkalove,Sentenced82, sorry za niewymienionych, skleiłem kompilke z tego co miałem:D.Całość podzielona została na 7 częsci, ściągasz i rozpakowujesz.Zapraszam do ściągania, oglądania i komentowania.
Pozdro.

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Rivaldinho_goals_wmv.part1.rar
Rivaldinho_goals_wmv.part2.rar
Rivaldinho_goals_wmv.part3.rar
Rivaldinho_goals_wmv.part4.rar
Rivaldinho_goals_wmv.part5.rar
Rivaldinho_goals_wmv.part6.rar
Rivaldinho_goals_wmv.part7.rar
justyn
Bardzo fajna kompilacja.
8/10
Raku
Bardzo fajna biggrin.gif
8/10
Rivaldinho
QUOTE(justyn @ Jul 20 2006, 11:45:22) [snapback]79286[/snapback]

Bardzo fajna kompilacja.
8/10

QUOTE(Rakuldinho @ Jul 20 2006, 15:03:59) [snapback]79347[/snapback]

Bardzo fajna biggrin.gif
8/10

Bardzo obfite w treść wypowiedzi, zaryzykował bym stwierdzenia że nawet jej nie ściągaliście.
P.S- Zapomniałem dodać - " Aby kompilacja się uruchomiła trzeba ściągnąć wszystkie części (party) bo widze żę part 1 ściągnięty jest 43 razy, a part 2 tylko 17 razy. cool.gif Pzdr.
justyn
hehe tongue.gif
dobra to wtrące dwie rzeczy:

-dlaczego podzieliłeś kompilacje na 7 partów?
-w kompilacji nie ma żadnej mojej bramki tongue.gif
Rivaldinho
QUOTE(justyn @ Jul 24 2006, 10:29:09) [snapback]80038[/snapback]

hehe tongue.gif
dobra to wtrące dwie rzeczy:

-dlaczego podzieliłeś kompilacje na 7 partów?
-w kompilacji nie ma żadnej mojej bramki tongue.gif

Bo 20 mb nie chciało mi wejść na żaden upload`owy serwer, a przecież to kompilacja z moimi bramkami, niewiem czemu miał bym się reklamować pod twoim szyldem.Pzdr./
Raku
To ja troszku szerzej huh.gif
Szkoda że wszystkie bramki były pokazane tylko raz, niektóre to aż chciałby się obejrzeć z innej kamery...
Troche brak efektów "specjalnych", dynamiczych takich z bajerami (no wiecie o co chodzi rolleyes.gif ) przejść między bramkami.
Same trafienia bardzo efektowne smile.gif
Muzyczka też dobrze dobrana, podpasowała mi mimo że lubie troszke inne brzmienia (ale kogo to obchodzi huh.gif ). W sumie to taki rodzaj muzyki najlepiej pasuje do WE kompilacjii wink.gif
Ogólnie poztywne wrażenie, dobra jakość...
Czyli:
Bardzo fajna biggrin.gif
8/10

PS. Można wiedzieć tytuł tej muzyczki w tle?
PS2. Troche niewygodne to ściaganie tych części, może trzeba było na rapidshare?
Rivaldinho
Muza w tle: Infernal-Ten Miles(Brasco Mix), a co do części(partów) to nie wiem czemu to boli, zostały umieszczone na bardzo dobrym serwerku, nic tylko pościągać sobie najnormalniej w świecie do jednego folderu i ropzakować.Bardzo często spotyka się właśnie takim sposobem spakowane gry i filmy, dokładnie nazywa się to "original rar",pzdr '
saper
A może jakbyś wrzucił na youtube\google video to byłoby więcej komentarzy :>

Większości nie chce się pobierać :X

Pozdrawiam,
saper
Damian
Ladna kompilacja
Super woleje.Szkoda ze nie dales niektorych bramek z roznych kamer.Mi osobiscie najbardziej podobal sie ten wolny z ok. 50m.

8,5/10
DuMiaN
Obejrzałem i musze przyznac, ze naprawde fajna kompilacja. Przede wszystkim ładne woleje no i fajna brameczka z głowki, tylem do bramkarza. Jak niektórzy pisali już wczesniej kilka goli aż się prosiło, zeby pokazac je z innej kamery. Ogólnie jednak kompila daje rade smile.gif

8/10

square.gif triangle.gif x2.gif circle.gif
Mortin
bardzo dobra kompilacja, prosze o wiecej takich xD
saper
Rofl, prawie same woleje ; -D

Ale ładne brameczki ; P www.fraps.com ; > ciulaty napis X: załatw sobie full ; P

Pozdrawiam,
saper
Rivaldinho
Fraps to sponsor tego Video, nie obyło się bez loga na pulpicie;]
Rivaldinho
Ej YO siema czy ktoś może MA moją kompilację to PLZ request żeby gdzieś wrzucił pozdro DZIĘKI.

Normalnie obczajcie jaka porażka, zgubić takie video LICZĘ na was pozdro biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.