Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patch Do Pes5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Miecho
Jaki jest najlepszy patch do PES5 ? Najbardziej aktualny i najlepszy ,nie musi być ten mundialowy.
naSs_no1
PowerPatch jest najlepszym patchem. Sa do niego update'y wiec jest najlepszym a zarazem aktualnym patchem biggrin.gif
Miecho
to jak ściągać ost.wersje?
Peras
wchodzisz do działu download na issonline.pl i o dziwo! on tam już na Ciebie czeka.Sory za złośliwość ale takim laikiem nawet ja nie jestem
Miecho
nie kumasz ,chodzi mi o to czy ściągać od wersji 1.0 czy mogę odrazu 2.1 ?
Peras
aa to sorki. No niestety wszystko wskazuje na to że trzeba od podstaw huh.gif ja mam obecnie PP 1.0 (nie miałem czasu dalej ściągać) i nic już nie ściągam bo już za chwilkę za momencik będzie Orange a tego i tak trzeba będzie instalować na czystego. Pozdrawiam
Miecho
Gdzie znajdę linka do powerpatch 2.6 ,bo szukam i znaleźć nie moge:)

ps.po instalce powerpatch do wersji 2.5 po wyborze druzyn ,wchodze w wybor składu i gra wiesza się.Nie darady nic zrobić,dopiero po skasowaniu optionfile można grać normalnie.Co daje mi ten optionfile z PP? Nazwy drużyn i składów są dobre.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.