Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Błąd Epsxe
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
budzo
Mam dziwny problem, który zaczął się dziś niespodziewanie i mnie zaskoczył. Otóż gdy włączam grę a następnie maksymalizuję (Alt + Enter) wyskakuje mi, że program wykonał nieprawidłową opercaję. Jak nie zmaksymalizuję to tego błędu nie ma. Przeinstalowywałem już grę i inne cudawianki. Wie ktoś o co chodzi ?
zagroo
moze zamiast maksymalizacji włacz Full Screen w opcjach i już .
switek
Sprobuj zamiast Alt+Enter kliknac po prostu na pasku zadan(rozumiesz?? tongue.gif bo nie wiem jak to wytłumaczyc) Ja tak zawsze robie i dziala. pzdro
snake
switek ma racje, mi też to działa, klikasz na pasek zadań, gra "wychodzi do pulpitu" wracasz alt+tab i jest git, ale + enter jest mniej "wydajny" jeśli wiecie o co chodzi.
pawel_szulc
zmien rozdzielczosc w epsx na mniejsza, a odrazu po rozpoczeciu bedziesz mial full screen (u mnie np. dziala 800*600 gdy w windowsie mam 1024*768).
budzo
Epsx znowu mi wyrzuca błąd, ale tym razem już po uruchomieniu roma sad.gif nie zdążam się nawet połączyć z serwerem. Nie pomaga powtórna instalacja. Pomaga sciągnięcie gry ponownie z netu i zainstalowanie, ale to też tylko tymczasowo. Co jest grane ? ;/
whan
oj masz coś ze sterami. najlepiej graj sobie w oknie i po sprawie.
budzo
Niestety do momentu grania w oknie nawet nie dochodze bo błąd wyskakuje tuż po uruchomieniu kailleraclient :/
snake
menu start-> uruchom-> regedit [enter].
Wyszukujesz wszystkie wpisy "epsxe" i wszystkie kasujesz.
Ponownie instalujesz We2006 i powinno by wszystko git smile.gif

PS. ŁKS 2-1 Legia !!!
kemocik
budzo - powiedz jaki błąd Ci teraz wywala. Jeśli coś typu "tratatatatatata Abnormal operetion tratatatata" czy coś w tym stylu to wejdź w menedżer urządzeń i zatrzymaj proces drwtsn.exe albo jakoś tak tongue.gif
whan
PS. ŁKS 2-1 Legia !!!

pfff

Tego błędu niestety nie da sie wyeliminować. smile.gif
snake
milcz )
vego21
QUOTE(snake @ Aug 19 2006, 20:08:23) [snapback]85123[/snapback]

PS. ŁKS 2-1 Legia !!!

Ciesz się póki możesz dry.gif
budzo
Dołączam do ogólnonarodowej radości z powodu porażki Legii i za 3 godziny wybieram się na stadion przy Reymonta w oczekiwaniu 3 pkt. smile.gif

A błąd chwilowo zniknął samoistnie, ciężko coś o nim powiedzieć czasem jest czasem nie ma czasem robienie czegokolwiek pomaga, trudno ustalić regułę. Jest jak wrzód na tyłku jednym słowiem smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.