Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 2 Liga:kolejki 12-15
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
justyn
Panowie opisujecie wasze mecze ,wtedy liga stanie sie bardziej ciekawa i emocjonująca.W ostatniej kolejce TYLKO ja zrobiłem opis mecz-to stanowczo za mało dry.gif .

IPB ImageJUSTYN 5:2 MATI IPB Image
Najładniejsza bramka tego spotkania:) => http://www.sendspace.com/file/6n1ehl (0,6 mga)

IPB ImageJustyn 5:1 PrzemoooIPB Image
Cały mecz miałem przewage, pierwszą i drugą bramke zdobyłem po rzutach rożnych ,następne 3 bo bardzo ładnych akcjach.Przemooo strzelił bramke na 5:1 w doliczonym czasie drugiej połowy.

IPB ImageJustyn 1:0 ShaiganIPB Image
kolejne 3 pkt...

Pozdrawiam i powodzenia!!
kemocik
(WALIA) kemocik 1-1 Bart (IRAN)

IPB Image

Jakby to napisać: nie zyskałem punktu tylko straciłem dwa.
Miałem kilka sytuacji sam na sam, ale tylko jedna wpadła. Raz nawet Bellamy miał pustą bramkę, ale obrońca wślizgiem od tyłu wybił mu piłkę. Bart niewiele atakował - na dodatek w pierwszej połowie dostał czerwony kartonik za wejście od tyłu w Earnshaw'a, jednak przyszła 83 minuta i rzut rożny dla Irańczyków - z kornerów bramki są najbardziej bezsensowne i właśnie taką straciłem. :/
Pozdrawiam ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.