10. Kjack(Ajax) 5-0 Kuro(Milan)
Milan zawital na Arenie i dostal lanie

Ajax od samego poczatku pokazal kto rozdaje karty

i do samego konca postepowal malo goscinnie
ps przepraszam za moje lacze ale caly czas walcze o jak nalepsze warunki z adminem

Niestety ludzie nie rozumieja ze p2p w dzien to smierc dla neta
12. Zidane(Porto) 2-6 Kjack(Ajax)
Mial byc wielki mecz ale niestety Porto mialo slaby dzien juz po starconej pierwszej barmce na poczatku wkradla sie nerwowosc w grze co idealnie wykozystal Ajax punktujac i utrzymujac bezpieczny wynik.Rewanzowy mecz na Arenie napewno nie bedzie tak jednostronnym widowiskiem.
lazy_bum
Nov 15 2004, 21:39
Cytat
ps przepraszam za moje lacze ale caly czas walcze o jak nalepsze warunki z adminem

Niestety ludzie nie rozumieja ze p2p w dzien to smierc dla neta

Wcale nie, po prostu admin to dupa. p2p da sie wyciac przeciez. U kumpla wiekszosc p2p jest albo calkowicie wycieta w godzinach 8-22 albo ostro przycieta.... i pewnie dlatego ciagle narzeka. (-;
Utalentowany jestem. Nie wrzuciłem avika na serwer

.
Już poprawione.
11. Kjack(Ajax) 2-1 Mario(Bayer)
Tym razem Arena nie byla swiadkiem pieknego widowiska ale na szczescie znalazl sie Sonck na sam koniec meczu tam gdzie powinnien
halladin
Nov 20 2004, 19:16
kamilo<deportivo>1-2 <werder> halladin
kolejne derby:)), dziwny mecz bo mialem oczopląs:) moi pilkarze zlali mi si ez murawa i przeciwnikiem,,, pamietam nieliczne fragmenty meczu i troche szczescia<po mojej stronie>. Wygralem bo nie wiem czemu...czysta paranoja...kompletna bzdura
Dzieki kamilo i mam nadzieje, że już wiesz kto rzadzi w stolicy :wink:
AS Roma - Werder
____________Valdez
_____________Klose
Mido______________
____________Valdez
Bramki z meczu plus kiks Cassano
Aaa, relacje z meczu niech zamieści halladin ;-)
halladin
Nov 21 2004, 12:39
no dobrze juz pisze:)
bakel<roma> 1-3 hall<werder>
mecz toczyl sie w lekko lagowych warunkach:/ dalo sie calkiem calkiem grac ale tylko tyle. Mecz ogolnie byl bardzo wyrownany. Co kilkanascie minut kazdy z nas przejmowal incjatywe. W koncu <sciagac i ogladac> valdez huknal z woleja prawie w okno:), a gral tylko dlatego ze klasnic byl bez formy:)...bakel do konca 1 polowy atakowal ale albo strzelal z bardzo daleka albo po prostu byl blokowany.......w 43 min OOS
po wznowieniu werder zaczal dominowac i klose po pieknym podaniu jeszcze piekniej umiescil pilke w bramce<niestety nie ma filmu z tej bramki:/bo zradosci zapomnialem o rec>. W 'rewanzu' ktòs z romy spalil 100% po czym klose znòw dostal na 100 ale......:/ Chwile pozniej po kretynskim bledzie def werderu gospodarze strzelili kontaktowa bramke.
.....i dalej obie druzyny atakowaly, atakowaly i w koncowce valdez po 'lobodosrodkowaniu' dyńką ustalil koncowy wynik.
halladin
Nov 21 2004, 12:47
halladin<werder>1-1hoopek<arsenal>
balem sie tego meczu bo z hoopkiiem zawsze mi sie ciezko gralo no i arsenal to zdecydowanie najlepsza druzyna z jaka gralem w tej edycji.
Poczatek dla hoopka --dosrodkowanie-- dynka-- gol. chwila poźniej kontra werderu ---Ernst przymiarka plaski nieprzyjemny strzal i 1-1.
Potem obydwie druzyny atakowaly dosyc glupawo.....ja sie troche spalilem.....i zagralem najgorszy mecz od wiekòw.
Ogòlnie nie ma co pisac bo mecz nudny jak flaki z olejem, wyrownany, popelnialem sporo bledow,, a w ataku bylem dosyc niemrawy,,, przeciwnik troche lepiej atakowal ale bronic to chyba nie chcialo mu sie za bardzo. Wynik mnie cieszy mimo ze przerwałem sobie passe 7 wygranych:). Z taką grą to nikt z nas nie powinien dostać 3 pkt. brrrrrrr dobrze ze juz sie ten mecz skończył :wink:
halladin
Nov 21 2004, 14:31
halladin<werder> 1-1 <inter> JAACA
mecz wyrownany,,,,,,na poczatku jaaca skosil mnie na setce:) karny i,,,, 0-0 nadal:). chwile pozniej charisteas rozklinil obrone ladny strzal pod poprzeczke i wreszcie prowadzenie.
Druga polowa i Jaaca kompletnie mnie osmieszyl --kilka podan w polu karnym ladny strzal....do konca meczu wynik nie ulegl zmianie mimo że obie strony zdecydowanie myslaly o komplecie pkt. Na zakonczenie dodam ze pilkarze interu swietnie sie ustawiali, davids totalnie zdeklasowal moja pomoc,,,,,,gralo mi się ciężko:). Czuje, że Jaaca jeszcze zamiesza:)
borinho<barca> 0-1 hall<werder> ''''aaaaaa to jest nowy tydzień!!!!''''
barca jak to barca :wink: atakowala pomimo defensywnego ustawienia.
Piłkarze werderu mimo wyszkolenia technicznego troche nie na poziomie hiszpanow:) doskonale sie bronili puszczając strzaly tylko z debilnych pozycji< a takich troche bylo>:) Werder oczywiscie atakował.....i w koncu klose na 'setce' po <jak to Piog okreslil moją druzyne:)> 'team spirit' action składał się do zaliczenia kolejnego trafienia w sezonie,,,,,,i kosa......................jako ze klose w poprzednim meczu dał ciała na jedenastce :shock: to tym razem Klasnic.............i upragnione 1-0.
druga polowa to wlasciwie znowu ataki pozycyjne barcy. Niemiaszki tylko raz wpuscili przeciwnikòw na dobrą pozycje strzelecką ale giuly to pałeczka :wink: . Werder czasami kontratakowal,,,,,i dosyc groźnie.
Wynik mnie cieszy, gra troche mniej, zwyciestwo raczej zasluzone<ale remis rownież by mnie nie skrzywdził:> chyba forma wraca:))
15. Borinho(Barcelona) 1-2 Kjack(Ajax)
Dzisaj Barcelona nie miala dobrego dnia

(spox wkleje to do nastepnego tygodnia

)
No mecz z halladinem to byl klasyk;) Szybka gra pilka zaskakiwala moich obroncow. Swe braki nadrabiali dyspozycja Davidsa :twisted: Interowi gratulujemy Davidsa:P