Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mam Baaardzo Duzy Problem...gra Sie Wyłacza...
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
Marecki
A wiec, gdy uruchamiam gre(bez zadnych patchów) wchodze w menu i normalnie wszystko wybiermam a jak zaczyna sie mecz, a dokładniej kiedy ja go rozpoczynam podajac piłke gra sie wyłacza. Formatowałem system juz 2 razy i ciągle to samo. Słyszałem ze sie restartuje gra jak sie wkłada patche ale ja nic nie robiłem jeszcze i również sie wyłacza. Prosze o pomoc bo ja juz nic nie wymysle...
pancer
kup oryginałka, napewno pomoże ;p
Marecki
Zna ktoś inny sposób??? biggrin.gif
BartekRym
Cóz, jak nie chcesz kupowa oryginalnej gry, tozawsze możesz spróbowa ściągną inną wersję, bo twój problem wskazuje na to, poprostu to jest wina gry. Innej możliwości nie widzę.
Marecki
Dzieki wszystkim biggrin.gif
norek
a co ma pirat do wychodzenia z gry? W Polsce posiadacze orginalnej wersji pro evo to kropla w morzu. Wracajac do tematu sadze ze byc moze masz jakis sterownik do jakiegos urzadzenia ktory gryzie sie z gra i to moze byc powod...badz sprobuj od nowa zrobic partycje na dysku i zainstalowac...jesli to nie pomoze to naprawde nie wiem co powoduje ten problem...
lookass
A nie wiesz Norek może co jest spowodowane tym ze mi zawsze wywala przed meczem gdy wgram sobie jakis dodatek np w postaci butow albo piłek? Po za OF z kitserverem z patchem Wisła & Legia to ja na zadnym innym patchu niegrałem... bo zawsze wywalalo mnie przed meczem ... sad.gif nowych pilek to w PES5 w ogole nie widzialem... niektorzy mowia ze wywala przez karty graf np MXa i polecaja 3D analyzera ale ja mam GeForce 2 64 MB Ti i to nie jest wina karty raczej :|
_DEVIL_
QUOTE(lookass @ Dec 27 2005, 00:56:57)
A nie wiesz Norek może co jest spowodowane tym ze mi zawsze wywala przed meczem gdy wgram sobie jakis dodatek np w postaci butow albo piłek? Po za OF z kitserverem z patchem Wisła & Legia to ja na zadnym innym patchu niegrałem... bo zawsze wywalalo mnie przed meczem ... sad.gif nowych pilek to w PES5 w ogole nie widzialem... niektorzy mowia ze wywala przez karty graf np MXa i polecaja 3D analyzera ale ja mam GeForce 2 64 MB Ti i to nie jest wina karty raczej :|
[right][snapback]46756[/snapback][/right]

Nie wiem napewno ale mozliwie dlatego ze jak wgrywasz buty, tarze, pilki trzeba niekiedy powekszyc rozmiar , a jak na sile wepchniesz to moze wywalać! Inny powod gdy powiekszasz rozmiar pliku góra 2 razy kliknij nie wiecej to tez moze powodowac wychodzenie z gry! 3 powod gryzienie sie sejwow wywal sejwa i zobacz!
pozdrawiam
lookass
No tak tyle że te piłki są już w patchu np Legia & Wisła albo Superpatch i nie działają!! Po za tym miałem ten słynny problem z wywalaniem przed meczem i usunąłem save'y i dalej wywala sad.gif
Mefju
najlepsze jest to ze mi pes5 do wigilii chodzil super nawet z dodatkami...ktore zreszta sam wgrywalem przez DKZ Studio... zero zwisow, doslownie nic... a teraz? mam savy z ML i L i jak wybieram sklad to zwiecha albo podczas wczytywania meczu... :| ... a dodam ze nic nie instalowalem w Wigilie ani pare dni wczesniej...wiec jakikolwiek konflikt z innymi programami odpada.. :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.