1. Oddajemy głos na jednego z naszych moderatorów/administratorów. Oprócz wpisaniu nicka, musi pojawić się również krótkie uzasadnienie decyzji.
2. Głosując staramy się kierować tylko i wyłącznie własnym zdaniem i odczuciami. Proszę pamiętać, że oceniamy biorąc pod uwagę cały rok (od stycznia do grudnia 2012), a nie tylko kilka ostatnich miesięcy. Termin głosowania jak na razie jest nieokreślony (zobaczymy jak wam będzie szło).
3. Wszystkie posty, które nie będą formą "głosu" będą usuwane a autorzy karani.
Głos na Łukasza. Pomimo, że już nie wchodzi na forum to robił wielką robote prawie przez cały rok. Euro 2012, które organizował sam lub współprowadził z nami lige. Myślę, że pomimo takiej posuchy ze strony wszystkich to biorąc pod uwage cały rok zrobił najwiecej wiec głos na niego.
Jason Bourne
Dec 30 2012, 16:06
Oczywiście L44.
Pomógł mi wiele razy, był otwarty dla każdego ligowca, służył radą i wskazówkami. Nie raz i nie dwa ratował mi tyłek (np. w czasie pierwszego mojego tura), czy zapoznaniu się z wieloma programi jak np. dreamweaver etc. Szkdoa, że go nie ma. Świetny człowiek, który kierował znakomicie ML.
Nie będę oryginalny, jeśli wybiorę Łukasza44
Ten człowiek ogarniał tutaj bardzo dużo. Współorganizator ML, twórca Euro 2012, LM oraz Challenge Cup. Jeżeli miałem jakiś problem lub pytanie to zawsze służył pomocą.
zibii75
Dec 30 2012, 16:14
Głos na JustMe
Trochę w cieniu, jednak za prowadzenie Ekstraklasy, w którą chętnie zawsze gram oddaje głos na Niego.
Mam nadzieję, iż ktoś te rozgrywki pociągnie dalej.
Szkoda, że Go dalej z nami nie ma.
chelsonik
Dec 30 2012, 17:27
Pomimo małej sympatii - L44 !

za zaangażowanie i poważne podejście do sprawy.
Lukasz44 za kawał dobrej roboty.
Rybson
Dec 30 2012, 18:25
niestety nikt się nie wyróżnia.
nie takie byly plany na poczatku roku
nikt
Łukasz, przed odejściem robił dobrą robotę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.