Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1\8 Pucharu Ligi IO
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 8 (I sezon MLO) > Puchar Ligi IO
lukasz44

Czas na rozegranie dwumeczu do 12 Lutego !!!

Zwycięzca danej pary przechodzi do 1\4 finału. GRAMY na nowym patchu v.0.2 już po transferach zimowych !
Gramy mecz i rewanż.

Ustawienia meczowe takie jak w lidze. Szablon wpisywania wyników, itp również.

W razie równego bilansu bramek (bramki na wyjeździe nie są liczone podwójnie) po 2 spotkaniach
gramy 3 mecz z włączoną dogrywką i karnymi.

POWODZENIA PANOWIE !!!!
gapa
1 mecz
GapaArczi333
Screeny:

Strzelcy:
Del Piero
van Nisterloy
Samobój
Walcott
Yakubu

Opis:
Mecz w którym gospodarze skutecznie wykanczali swoje akcje a goscie mimi wiele strzalow nie trafiali w bramke lub swietnie dysponowany dzis frey w nieprawdopodobny sposob wyciagal te pilki doprowadzaja do lekkiego zdenerwowania trenera gosci, dzieki i powo dalej

Kartki/Kontuzje:
Samba

brak

brak

Man of the match:

Sébastien Frey - wielokrotnie ratowal swoj zespol niesamowitymi interwencjami od utraty bramki

2 mecz
Arczi333Gapa
Screeny:

Strzelcy:
Schevenko
Schevenko
Jordi Alba
van Nisterloy
van Nisterloy
Ronaldinho
Del Piero

Opis:
W tym meczu WBA objelo dosc szybko 3 bramkowe prowadzenie ale druzyna trenera arcziego sie nie poddala i wyrownala, ostatnim autorem gola w dwumeczu byl bellamy ktory dal pewny awans. dzieki i powo dalej

Kartki/Kontuzje:
Samaras, Gustaffson

brak

brak

Man of the match:

Ruud van Nistelrooy - strzelil 2 gole i caly mecz nekal obrone rywali

wynik dwumeczu
Arczi333Gapa
Ferat

FeratBoby

Screeny:

Strzelcy:
Carew
Di Natale
Wesley
samobój

Opis:
Awans do cwiercfinalu Udine przegralo w fatalnej drugiej polowie pierwszego meczu, tutaj bylo widac zdecydowana poprawe w grze, ale zabraklo szczescia by odrobic straty.

Man of the match:

Drużyna Udinese - za walke do konca.
arczi333
CYTAT(gapa @ Feb 7 2012, 19:33) *
1 mecz
GapaArczi333
Screeny:

Strzelcy:
Del Piero
van Nisterloy
Samobój
Walcott
Yakubu

Opis:
Mecz w którym gospodarze skutecznie wykanczali swoje akcje a goscie mimi wiele strzalow nie trafiali w bramke lub swietnie dysponowany dzis frey w nieprawdopodobny sposob wyciagal te pilki doprowadzaja do lekkiego zdenerwowania trenera gosci, dzieki i powo dalej

Kartki/Kontuzje:
Samba

brak

brak

Man of the match:

Sébastien Frey - wielokrotnie ratowal swoj zespol niesamowitymi interwencjami od utraty bramki

2 mecz
Arczi333Gapa
Screeny:

Strzelcy:
Schevenko
Schevenko
Jordi Alba
van Nisterloy
van Nisterloy
Ronaldinho
Del Piero

Opis:
W tym meczu WBA objelo dosc szybko 3 bramkowe prowadzenie ale druzyna trenera arcziego sie nie poddala i wyrownala, ostatnim autorem gola w dwumeczu byl bellamy ktory dal pewny awans. dzieki i powo dalej

Kartki/Kontuzje:
Samaras, Gustaffson

brak

brak

Man of the match:

Ruud van Nistelrooy - strzelil 2 gole i caly mecz nekal obrone rywali

wynik dwumeczu
Arczi333Gapa

Takiego Pier..... pecha dawno nie mto sie nie da opisać ile zjebali sytuacji
Witu
1 mecz
WituEdii
Screeny:

Strzelcy:
Koo Ja Cheol
Osman

Opis:
Zasłużona wygrana ekipy Evertonu, drużyna Hoffenheim zagrała słaby mecz i nie mam nic na wytłumaczenie tak słabej postawy moich zawodników, po prostu każdy inny wynik jak wygrana Evertonu był by nie sprawiedliwy. Dzięki za mecz. Powo dalej.

Man of the match:

Koo Ja Cheol

Trudny wybór, ale dużo akcji odbywało się z jego udziałem no i strzelił gola otwierającego wynik.
WKS
Drugi mecz
WKSRKSOgryz
Screeny:

Strzelcy:
Samobój (obrońcy Stoke)
Luiz Adriano
Jadson
Eduardo
Samobój (obrońcy Szachtara)
Jones
Niang
Diego
Etherington

Opis:
Jestem totalnie roztrzaskany tym jak zaprezentowali się moi gracze. Myślę, że nawet Ogryz nie spodziewał się tak łatwego zwycięstwa w tym całym dwumeczu. Muszę jeszcze raz zacząć wszystko od nowa z Szachtarem od doboru zawodników po taktyke bo czuje, że każdy mecz będzie kończony wynikiem gorszym dla graczy z Doniecka. Co do tego meczu, myślę iż sprawiedliwy byłby remis no ale o jedną bramke lepsi gracze Stoke co w sumie i tak nic nie zmienia bo w dwu meczu i tak była miażdząca przewaga po stronie Anglików. Powodzenia dalej Ogryz.

Man of the match:

Cały zespół Stoke, pokazali kolegom z Ligi jak się gra w piłke wink.gif
Ogryz
1 mecz
OgryzWKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Liedson
Liedson
Liedson
Liedson
Niang
Niang
Diego
Samobój
------------------------------------
Eduardo
Willian
Opis:
Znakomity mecz w wykonaniu zespołu Stoke City. Super mecz nowych napastników Liedsona i Nianga którzy zdobyli 6 bramek. Do przerwy 4-0. Po przerwie szybko strzelone 3 bramki i mamy hokejowy wynik 7-0 dla gospodarzy. Potem do głosu troche doszli piłkarze z Doniecka, ale nie ma co się dziwić prowadzenie 7-0 robi swoje. Piłkarzy z Doniecka było stać na 2 bramki w tym meczu, a w doliczonym czasie gry Liedson strzelił swoją 4 bramkę dobijając rywala i ustalając wynik spotkania na 8-2. Super spotkanie w wykonaniu mojej ekipy. Nie spodziewałem się tak łatwego meczu.
Man of the match:

Stoke City - Cała drużyna zasługuje na oklaski. Brawo.

Boby1908
1 Mecz
Boby1908Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Klose
Klose
Klose
Emana

Opis:
Bardzo cięzki mecz i szczęśliwe zwycięstwo gospodarzy. Zwycięstwo to dało spokój przed rewanżem. Warto nadmienić, że do 80 minuty przegrywałem 0-1, ale później pokazał się nowy nabytek Werderu i zdobył Hat-tricka.Dzięki za mecze i powodzenia w lidze.

Kartki/Kontuzje:
żółta - Naldo

Man of the match:

Bez dwóch zdań bohater ostatnich 10 minut - Klose.
Edi092
2 mecz
EdiWitu
Screeny:

Strzelcy:
[b]Martin Petrov
Martin Petrov
Ibisevic
Obasi

Opis:
Początek nieśmiały strzasnie w wykonaniu gospodarzy jednak zasłużony awanas Evertonu którzy w rewanżu grali uważnie i po stracie gola podchodzili coraz śmielej pod bramke gości i to poskutkowało szybkimi trafieniami które jak się później okazało były kluczem do awansu . Dzięki za mecz !

Kartki/Kontuzje:
Zółta - Agger

Man of the match:[/b]

Petrov

Milerinho
1 mecz
Milerinhokksm

Screeny:

Strzelcy:
Jo
Jo
E.Alvarez

Henry
Henry
Juninho

Opis:
Zaciety pojedynek walka o kazda pilke, ani jeden ani drugi zespol nie odpuszczal, kapitalna wymiana ciosow i mamy zasluzony remis. Dzieki

Man of the match:

Henry - był najwiekszym zagrożeniem pod bramka Palopa i mimo dobrej gry obronnej strzelil dwie bramki.

Jason Bourne
1/8 Finału
Piecia1990Goofy
Screeny:

Strzelcy:
Weiss

Opis:
Mecz poprawny, przypominał pierwszą rundę w walce bokserskiej, kiedy to przeciwnicy poznają się, z głowami schowanymi głęboko pomiędzy rękawicami. Goofy zdawało mi się obawiał się wysokiej porażki, która spotkała go w ostatnich 3 meczach sparingowych ze mną. Wynik 1-0, a bramkę zdobył joker- wpuszczony z ławki młody Weiss, który ładnym strzałem z narożnika pola karnego pokonał rozgrywającego tego dnia świetne zawody, bramkarza Spartaku Moskwa. W strzałach moja dominacja, jednak Goofy mądrze utrzymywał się przy piłce i również miał swoje okazję. Ze Spartakiem nie zagrali- najlepszy strzelec Espanyolu- Odemwingie, A. Friedrich, Santa Cruz oraz Rodallega, którzy z formą stali na niebiesko biggrin.gif. Jednak to żadne tłumaczenie i cieszy jednobramkowa zaliczka przed rewanżem smile.gif

Kartki/Kontuzje:

BRAK

Man of the match:

Spartak i Espanyol- za grę fair play smile.gif
kksm
2 mecz
kksmMilerinho

Screeny:

Jeden screen się zapodział xD - sorka

Strzelcy:
Scannell
Scannell
E. Alvarez
Miccoli
Forlan

Opis:
Kolejny mecz z Milerinho. Wszystko identycznie jak w 1 meczu. Niesamowita walka i akcja za akcje. W dwumeczu Milerinho lepszy o 1 bramkę co daje mu awans do kolejnej fazy.

Kartki/Kontuzje:
brak
brak
brak

FAIR PLAY

Man of the match:

Forlan - decydujący gol.

Jason Bourne
Rewanz
GoofyPiecia1990
Screeny:

Strzelcy:
Hamouma

Weiss
Ebanks-Blake
K. Asamoah

Opis:
Mecz pod dyktando gospodarzy, jednak Hiszpanie zagrali madrzej i skuteczniej. Do 1/4 awansowal Espanyol, który okazal sie w dwumeczu lepszy wygrywajac 4-1

Kartki/Kontuzje:
Suchy
Tchoyi obaj zolte kartki

Man of the match:

D. Alves, ktory wyciagnal sporo pilek.

zibii75

zibii75Dabro
Screeny:

Strzelcy:
Welbeck
Alan
Petric
Petric
Joe Cole

Opis:

Dla mnie i tak dobry wynik z czołowym graczem 1 ligi, jednak 2 spotkanie to masakra co pewnie opisze Dabro, graty i powodzenia dalej smile.gif
Kartki/Kontuzje:
M.B Diouf - żółta
Janot- czerwo

Man of the match:
[/font]

woodi
Rewanż
woodilukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Ederson
Ederson
Amauri
Briand
Granero
Aly Cissokho
Bance
Bance
Bance

Opis:
Mecz w miare wyrównany ale niestety znowu po dupie Sporting dostaje i chyba nikogo to nie dziwi tongue.gif dzieki za mecz i powodzenia dalej

Kartki/Kontuzje:

Man of the match:

Bance - strzelec hat - tricka
Dabro96
Rewanż
Dabro96Zibii
Screeny:

Strzelcy:

Joe Cole
Joe Cole
Welliton

Opis:
Co tu opisywać. Po pierwszym wyrównanym meczu gdzie obie drużyny do końca walczyły o zwycięstwa w rewanżu Braga nie miała nic do powiedzenia. Zawodnicy się starali ale im nie wychodziło. Dzięki za mecze smile.gif

Kartki/Kontuzje:
- Bisevac, Douglao, Dubarbier
Man of the match:

Główny kontruktor- Joe Cole wykazał się całkiem niezłą skutecznością i strzelił 2 gole.

lukasz44
lukasz44woodi

Screeny:
brak, czarny ekran po meczu ;\

Strzelcy:
Grafite
Grafite

Opis:
Bardzo ale to bardzo wyrównane spotkanie. Zwłaszcza pierwsza połowa to było badanie się, przełom nastąpił w końcówce gdy obudził się Grafite (o dziwo był tylko rezerwowym gdyż w pierwszym składzie grał Bance) i zdobył dwa ważne gole w tym pierwszym meczu. Zenit pokazał charakter, świetnie zagrała obrona i pomoc a swoje dołożył Brazylijczyk Grafite. Woodiemu zabrakło argumentów w tym starciu aby je wygrać.
Dzięki, do next.

Bohater spotkania:

Grafite - bohater Zenitu !
lukasz44
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.