Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak w to grać ?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
patryk1997
Mam pytanie , jak wy gracie w to master league przez internet że sobie sprzedajecie i kupujecie zawodników itd . Proszę o odpisanie .Pozdro
czubinho
Dzwonimy do każdego z piłkarzy(wymagana jest znajomość języka obcego, min.3języki) i pytamy go czy nie zechciałby zagrać u nas w klubie. Jeśli się zgadza, rozmawiamy z działaczami klubu w którym gra i ustalamy cenę odstępnego. Bardzo proste.
patryk1997
Tylko jak to rozpocząć . Od początku napiszccie jak by ktoś mógł jak to zacząć i prowadzić prosze bardzo chciałbym zagrać
Wolrid
No cóż najpierw Ci potrzebna licencja UEFA...

Jak chcesz to mogę Ci załatwić jedną na lewo, tylko wiesz gdyby Michel się pytał to masz maturę zdaną...
patryk1997
Nie róbcie sobie zwały .

Ja chce wiedzieć jak grac w pesa 6 mater lige i grać kupowac zawodników itd mówie na poważnie a nie jakies michaele platini . Albo normalnie gadamy ale czekam na porządnego użytkownika
WKS
Chcieć nie zawsze znaczy móc smile.gif
patryk1997
Kurcza napiszcie jak w to grać po prostu . Wy też na początku na pewno nie wiedzieliście więc pomóżcie mi . prosze
Wolrid
Na początku, nie umiałem chodzić ale z czasem się nauczyłem smile.gif
patryk1997
Jestem zdziwiony waszym zachowaniem że nie chcecie pomóc . No nic zgłaszam się na pw do kogoś bo widzę że w tym towarzystwie nic mądrego nie uzyskam .
czubinho
Czemu nie traktujesz nas poważnie?
Znajomość języków, matura i licencja UEFA jest wymagana wszędzie(nawet w biedronce)
patryk1997
Słuchaj ja chcę wiedzieć jak grać w PES 6 Master Legaue Online tak jak te ligi są ITD grją w to jakos przez neta razem czy z kompem grają sprzedawają zawdoników sobie nawzajem . jak w to grac aby tyle chce wiedzieć a nie jakieś "ZADZWONIE DO PLATINIEGIO " MOGE CI ZAŁATWIĆ NA LEWO LICENCJE " To sa żarty ja chcę wiedzieć na powaznie
gapa
to jest tylko tajemina dla nielicznych jak ograsz kompa na najwyzszym poziomie 10-0 to zglos sie tutaj i udowodnij to , wtedy ktos ci ten ogromny i ukrywany (ktorego nie ma oczywiscie na forum:) _) sekret zdradzi
Witu
1. Robisz licencje UEFA Pro 2. Przejmujesz jakiś klub 3. Jak chcesz kupić jakiegoś zawodnika to dzwonisz do jego agenta i dogadujecie się czy możesz takiego piłkarza kupić, oczywiście potrzebna jest także zgoda klubu. 4. Piłkarzy można tylko kupować od 1 stycznia do 31 stycznia i od 1 lipca do 31 sierpnia 5. Musisz mieć wkład w postaci jakiejś gotówki bo klub za darmo Ci nic nie da 6. Prowadzisz 2-4 treningi tygodniowo z piłkarzami 7. Zatrudniasz sztab szkoleniowy psychiatra, ginekolog etc. 8 Grasz mecz ligowy 9. Wpisujesz wynik
patryk1997
Nie no po prostu olewka. Nikt nie chce powiedzieć . Co to ma być . ?Pomóżcie a nie jakieś Bajki wypisujecie

Witu mi nie chodzi o prawdziwe życie tylko o granie w pesa 6
WKS
Myślę, że ten temat jest tak dobry iż powinien zostać nagrodzony w loży honorowej "Łapu Capu". Gdyż motto w/w działu idealnie ma się do sytuacji i "problemu" usera smile.gif
Jason Bourne
łap patryk http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=19596
patryk1997
Dziękuję Piecia ! Pozdrawwiam
Cooltys
Widzę, że żarcik Was nie opuszcza...smile.gif Swoją drogą nie zachęcacie nowych do przychodzenia poprzez taką gadkę. Wchodząc pierwszy raz na IO też nie miałbym pojęcia o co kaman z ligą i jak się do tego zabrać, a ktoś inny mógłby być mało spostrzegawczy tak jak kolega i nie zauważyć regulaminu...wystarczyła prosta odpowiedź linkiem, ale niektórym po prostu żarcik się wyostrza! I jak tu promować tę całą inicjatywę jak tak witacie nowych?smile.gif

Ps. Tak, grupa "Wiem Lepiej" zobowiązuje biggrin.gif

Ps2. Ironia u niektórych, że tak powiem, ma ciekawy poziom biggrin.gif
lukasz44
Żarty się trzymają biggrin.gif

Tu nie ma wiele do wyjaśniania: wszystko jest w tym dziale:
http://board.issonline.pl/index.php?showforum=322

I tu nie ma za wiele do tłumaczenia, czytać czytać i jeszcze raz czytać smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.